För trött för att blogga!

Är för trött för att blogga.. har jobbat, shoppat, tränat o nu plockat undan en massa o lagat mat typ mitt i natten! Så godnatt på er.. Party imorgon!

Fyllda!

Kan säga att kylen å frysen numera är överfyllda.. haha har mat så jag klarar mig till vintern tror jag!
Nu är det gardindags!
Tjo

Godmorgon!

Jag är pigg o alert efter utgången i Gävle igår. Det var riktigt riktigt trevligt. Först mat på Brända bocken hette det. Kalasgod mat o man vart hur mätt som helst. Sen vart det ju en hel del dricka med, massa goda drinkar... Tack chefen! Sen gick vi vidare till ett ställe som hette Hearbreak hotel, ett disco/pub i flera våningar, tror det var två! Där drack vi lite mera drinkar o dansa sloss rejält. Kul Kul...
Taxi hem till falun sen o man hade ju vart lite orolig att det skulle vara drygt att åka taxi så långt mitt i natten när man är lite fuller, men det gick skitbra, skjuts till dörren fick man men. Jobbarkompisarna ville släppa av mig på andra sidan berget men taxichaffisen vägra, hehe tur att han var på min sida så jag fick skjuts ända fram!! Tack!

Nej lite frulle nu då sen ska jag ta tag i den där jävla soffan som inte ville sist.. Freddan försökte lite igår men vi hann inte så långt då för vi fick lov att åka till tåget då.
Hinner jag klart idag kanske det kommer lite bilder sen!
Ha en bra dag!

lite små arg..

har försökt bygga ihop soffan o det har väl gått bra men när jag skruvat ihop den å allt så står det i nästa beskrivning att överdraget skall sättas på innan benen skruvas fast.. men hallå kan man inte skriva det i soffbeskrivningen med då... nu orkar jag inte göra klart heller... får göra det på söndag eller nått... sängstommen tar jag en annan dag med.. godnatt

Hem ljuva hem!

Nu är jag tillbaka i rätt lägenhet igen efter tre månader på vift... även om allt just nu stå i kartonger så trivs jag som fisken i vattnet. På tal om vatten så ska jag nu testa min nya fina dusch för första gången!! Sen ska jag försöka packa upp lite mera saker, typ soffan o sängstommen, innan det blir alltför sent... skriver mera sen!
Kram

Snart så...

... bär flyttlasset nerför gatan, hehe typ 50 meter hem till min kära lägenhet!
Har vart duktig o packat allt jag kan packa nu. Det är bara sånna grejer kvar som jag kommer använda imorgon bitti.
Tog en liten paus tidigare o åkte o hoppade havremoppen! Det gick kalasbra idag, vi är ett bra team hon å jag! Allt stämde perfa o hon hoppade så fint så. Nästan på gränsen till tråkigt för det är så enkelt. Vill göra nått svårare nu...
Nej nu ska jag sova så jag orkar upp när dom plingar på dörren imorgon! Sista natten i den här skruttlägenheten!! Tack o lov!!

Nöjd!

Glömde ju skriva... måste ju få skryta lite, det är ju ändå min blogg... idag på gymmet gjorde jag armhävningar o förra gången jag gjorde det, var ett tag sen... den gången klarade jag typ 4 stycken riktiga. Å idag så gjorde jag 10+8+5... Alltså inte på knäna utan med raka ben, helt riktiga!!! Då kände jag mig riktigt stark! =)
Godnatt

Yes!!

Var förbi lägenheten idag, alltså min riktiga lägenhet. Ååå allt var klart, städningen o allt! Tänk en dag tidigare dessutom. Hade jag vetat det hade jag ju bokat flytten till imrogon istället för på fredag. Hmm måste ju vänta en dag till.. suck.. är nära att jag tar min madrass o sover på golvet där nere. Det var sååå fint! Ååå just ja... gick in i sovrummet o tapeten var kalasfin, dock lite svårt att se för det var mörkt ute o inte så mycket lyse där heller. Tyckte det var nått mera som var annorlunda. Yes jag hade även fått nytt golv, ett grått o fint istället för det beige gula som var där innan. Dom sa att dom bara skulle limma fast det för det hade lossnat lite, Men dom hade lagt ett helt nytt o såå fint det med, passade lite bättre in än det andra golvet! Kommer trivas ännu bättre än vad jag gjorde innan renoveringen. Tror det där med att köpa lägenhet ligger lite smått på hyllan nu,
Ååå kan det bli fredag morgon!!!
Då blir det mycket, flytt o hårfrissan o sen jobb o sen hem o göra ordning för fulla muggar!! Fia kommer förbi ( o kanske elin) blir nog en liten flaska vin för att fira.. inte alls mycket, måste ju vara tipptopp på lördag när det är jobbfest o chefen betalar!! =)

Nej fortsätta packa nu då. Alla skåp o garderober är tomma nu iaf, nu ska allt bara ner i lådorna igen! Tjo

Tisdag!!

Japp idag är det strålande sol o Tisdag. 3 dagar kvar till hemflytt! Mår så himla bra o det kommer bli så himla skoj att flytta tillbaka!!! Var där o kika idag, soffan står i rummet o väntar p åatt plasten ska få tas av.. likaså sängstommen... o allt annat jag köpt!! Tjohoo kommer bli så skoj på fredag kväll...

Idag har jag jobbat hela dan sen var jag faktiskt o sola lite, tänkte jag skulle ha lite mera färg på lördag när det är jobbfest! Man vill ju känna sig lite sommarfräsch iaf nu när solen lyser ute men man inte hinner sitta o få nå färg.

Nej nu ska jag slänga mig i duschen o sen ska jag börja packa ner mitt lilla som jag har i den här skitlägenheten för jag har kommit på att jag inte hinner nån annan dag.. För imorgon jobbar jag hela dagen sen gymmet sent efter, torsdag jobbar jag med hela dagen sen ridningen på kvällen, hemma 11 typ o då är det absout inge skoj att packa. Så det blir till att göra det nu då. Dom kommer ju 7.30 på fredag!!

Duschen nu först då.. Sen packa.. Heja på mig lite så kanske det går undan lite..

KRAM

Gymdags!

Ska snart kila ner till gymmet., hoppas soffan kommer snart!
Elin är soffvakt iaf den kommer när jag är borta! Tack Elin!
Nu har jag en massa nya saker när jag kommer flytta hem igen, ny soffa (förhoppningsvis då), nytt soffbord, ny sängstomme, nya saker till hela badrummet, nya gardiner, lite nya köksprylar o sånt smått o gott. Det kommer dock bli stor skillnad på hur lägenheten var förut och hur den blir nu! Kommer vara uppe hela natten när jag fått komma tillbaka på fredag... Ni får se bilder sen när det är klart!

Tillbaka!

Hemma igen.
Läppen är helt bedövad. Har lagat ett hål denna vecka. Är ju mera bedövad nu än förra veckan när dom drog ut tanden!
Fick med mig en sängstomme hem med som mamma o pappa köpte åt mig på Ikea.. TACK världens bästa mor&far! Var just o bar upp den i den andra lägenheten o såg att dom äntligen börjat på mitt sovrum... Tjoho... bara några dagar kvar nu i den här.. den här veckan kommer att gå så fort med för jag har fullt upp känns det som.
Nej nu ska jag sätta fart så jag hinner göra mig iordning tills jag ska börja jobba, kanske kan få igång känseln i läppen med för så här kan jag ju inte gå till jobbet, haha... Fia tyckte det hördes på telefon att den var bedövad haha hur ska det då se ut på riktigt...
Soffan kommer förresten ikväll! Nice!! Tack Elin i förväg för hjälpen!

Ha en underbar dag i solen idag!! KRAM

En tanke till ...

Pernilla o Engla!

Hela cykelvägen bakom mitt hus är belamrad med marschaller... jätte fint om man kan säga så... Var ju där Pernilla gick.


image531

Nedräkning börjar!

Flyttar hem nästa fredag!! Bara en vecka kvar i den här skitlägenheten!
Soffan kommer på måndag.
Tapetsering klar på ondsdag.
Städning beställd på torsdag.
07.30 går flyttlasset på fredag.
Då får jag äntligen pyssla hela nästa helg!! Ska bli så skönt att få iordning allt igen! Få sitt liv tillbaka. Blir liksom lite som en ny start igen.

Skriv gärna nått när du läser, det är några som läser varje dag ser jag men aldrig säger ett knyst! Speak up!!

Lyckorus!

Får flytta hem om en vecka.. tjohoooo!
Dom ska börja tapetsera mitt sovrum på fredag o är klara på onsdag. Städning bokad på torsdag o så får jag flytta hem sen... gud så härligt.. hoppas jag kan få in det på fredag så jag kan pyssla hela helgen o få ordning allt när jag är småbakis där på söndagen efter jobbfesten.. haha.. annars får jag väl springa som en tok med småsakerna själv o boka flytt på måndagmorgon!

LYCKORUS!!! plus vårkänslor i detta fina väder!!!

Tandlös

Japp då hade man en tand mindre. Har vart så nervös för att dra ur den där o alla säger ju att det är hemskt. Men hallåå det var ju tusan helt smärtfritt. Det knakade bara lite när han tröck loss den men inge smärta alls.. Gör ju tusen gånger ondare att laga ett hål.

Fredag

Jobbade som vanligt idag... lungt fortfarande, tyvärr, hmm riktigt tråkigt om man får säga så. Hoppas det blir bättre snart.
Köpte bikinin idag, kanske inte skrivit om den tidigare. Men hitta iaf en på stadium som jag blev totalsåld på direkt jag såg den. Helt underbar. Såklart var det döskallar på den o jag köpte den i rosa o svartrandig! Kommer vara så snyggt när man blir brun om man får nå sol på semestern... Annars får man väl fuska lite.. hehe går ju det med!
Blir en lugn helg denna vecka med.. träning lördag o söndag med Jessica.. Sen åker jag hem till mor o far på söndag för far fyller år imorgon. Uscha sen väntar måndag morgon då jag ska dra ut en visdomstand som jag är sååå nervös för... usch..
Nej sova nu är helt slut.. godnatt

Torsdag!

Sovmorgon började denna torsdag med, så skönt, vakna innan klockan ringde. Man känner sig så mycket mera utvilad om man vaknar utan klocka. Förstår inte varför?!
Gick till jobbet någon timme tidigare o städade lite bakom kulisserna o hann även med lunch innan jag skulle börja.
När klockan slog 6 så masade jag mig iväg till gymmet o körde riktigt hårt med mig själv idag, hade inget sällskap. Är svårare att träna när man är själv för man har ju ingen som puschar på en så jag är inte alls lika envis som när jag tränar med sällskap. Inget ögongodis idag heller på gymmet... hmm.. det var flera veckor sen jag hade nått att lägga ögonen på där nu.. vart har han tagit vägen?! Han var ju jämt där förut... har han bytt gym blir jag lite lessen i ögat...
Idag tränade jag bicpes o triceps o steppmaskinen som vanligt.. hehe... Det blev några situps på slutet med men det var riktigt jobbigt för igår körde vi ju bara rygg (nedre del) o magen. Kanske dumt att göra situps idag med men kände bikinisäsongen närma sig.. haha...

Kram

Onsdag del 2

hmm jag vill med vara hårmodell för nån sådär cool... mina jobbarkompisar fick vara det 2 av dom! Ååå nu är jag avis o sur.. det var han som var i topmodel hmm.. fuskigt.. mycket fuskigt..


Onsdag

Idag har vart en soft dag på jobbet, hehe... har vart på IKEA hela dagen o sprungit runt. Har köpt lite nya möbler o sånt till lunchrummen! Blir nog kalasbra, fräscht med lite nytt på jobbet.
Blev även det där bordet jag glömde i söndags när jag var där för egen räkning. Nu längtar jag verkligen tills lägenheten är klar så man får fixa o trixa med allt nytt o gammalt!
Var förbi där idag o dom har äntligen börjar med hallen, den var spacklad o så ... då är det väven o färgen som saknas där. Kanske händer imorgon! Sen bara sovrummet kvar!! Tjohoo det går frammåt!

Godnatt

Tisdag

Jobbat idag o inge träning. Ikea igen imorgon fast jobbshoppnig denna gång.
Ikea ringde idag o min soffa kommer som planerat om 2 veckor, tjohoo.. hoppas det är klart i lägenheten tills dess med!
Godnatt

Måndag del 3

Nu så är jag redo för kvällen!
Har klarat av gymmet o vi körde hårt med triceps o skuldra... sen sprang en sväng med o på steppen körde jag så svetten lacka! Kändes mycket bra.
Mat har jag ätit med, förstår inte hur hungrig man kan bli bara för att man kör hårt på gymmet...

Soffdags!

Måndag del 2

Besiktningen gick bra, var nån lampa bara som glappade som jag ska byta bara. Skönt så det inte var nått stort som behövde göras!!

Sen har jag vart ner o valt tapet med till sovrummet. Den här blev det. Har bara tagit kort med mobilen så det blev inte så jätte bra men det syns lite iaf. Den är ljusgrå i botten med silverränder på. Kommer nog inte synas så mycket att det är ränder på den när den väl kommer upp på väggen när man står en bit bort. Schysst om man har nån bra lampa på golvet som reflekterar silverränderna. Blir nog bra!
image530

Nu längtar jag tillbaka så mycket så man får hem o göra ordning igen! Fast det hade iofs vart roligt om jag hade fått köpa mig en egen lägenhet så man kunde få gå loss med fantasin o kreativiteten riktigt utan att nån kan säga nått! Men det får bli senare. Tror det blir bra i lägenheten nu när badrummet är riktigt bra o soffan kommer o allt!
Ska kila ner o kolla hur långt elektikerna kommit o även sätta upp önskemålen för tapeten så målaren ser det.

Tjing

Måndag

Ledig idag o snart ska jag åka o besikta bilen efter att jag vart förbi Anna med en massa juuuus!
Hoppas bilen går igenom! Håll tummarna för min pärla!
Sen ska jag vidare till kopparstaden o hoppas dom har några roliga tapeter jag kan få i sovrummet!
Sen blir det såklart gymmet i eftermiddag, ingen promme idag, snö o regn o jätte tråkigt.. urk... blir riktig hårdkörning på gymmet istället!!

Hörs sen!

Shopping...

image529image528 
Denna har jag beställt o den kommer till dörren om ca 2-3 veckor! Den var riktigt skön att sitta i så det blir kalas!

Sen handla jag mest saker till badrummet, handdukar o tillbehör! Färg får ni veta sen när det är klart o jag har flyttat in o gjort iordning, då kommer det en bild! Vilket jag hoppas bli snart. Hoppas jag kan flytta hem innan den här månaden är slut iaf!! Ska ner o välja tapet till sovrummet imorgon, hoppas dom har några fina att välja på. Men det kommer bli nått i grått skulle jag tro. Men vet inte om jag ska ta ljust eller mörkt.
Vad tycker ni, mörkt eller ljust sovrum?

Hade ju tänkt shoppa ett barbord till köket med men hitta inte riktigt stolarna jag ville ha så jag väntar lite med det. Soffbord glömde jag bort, haha kom på det när jag kom ut men det får det bli nästa gång. Sen sängstommen väntade jag med oxå för jag tänkte jag skulle välja färg på tapeten först så jag inte ångrar mig med sängvalet sen. Tror det blir den jag tänkt mig iaf men tar den nästa gång iaf.

Söndag

Vaknade tidigt eftersom grannen ovanför tror han bor själv i detta hemska hus. Vill hem nu...till min lägenhet! Men det närmar sig iaf..

Hade så skoj igår, Var jätte trevligt hos Anna! TAck för att du fixat sånna trevlig fester! Kilade ner på rådhusgården sen med Fia! Såå skoj, nytt folk, nytt ställe (för mig då nattetid) skönt faktiskt o slippa harrys lite o människorna som är där! Samma samma lika varje gång. Det blir nog flera besök på rådis med... o flera fester med Fia!

Nu är jag redo eller ja så redo man kan bli efter en festkväl o sex timmars sömn för IKEA!! Marie (Ia) är på väg o hämtar mig snart! Tjooohoo hoppas soffan är skönt att sitta i med, har ju bara kikat ut den på bild än så länge! Vet inte vad jag gör om den inte är bra. hmm får bli ett senare bekymmer.

Det kommer lite bilder från kvällen sen. Hinner inte lägga in dom nu!

Ha en bra dag! KRAMS

Lördag!

Idag har man jobbat! Var mera folk än det vart i veckan så det hände lite granna. Tänkte gå på gymmet idag men det blev en promme idag med istället. 40 minuter raskt takt!

Snart är det dags att hoppa in i duschen o göra sig iordning för fest hos ANNA. Vet inte om det blir utgång eller inte efter festen men det märks. Bestämmer inget nu det får bli som det blir!

Imorgon är det IKEA med Ia o Anders som gäller! Shoppa soffa o sängstomme är det största som står på tapeten. Ska ha nytt när jag får flytta tillbaka. Det ska bli såå skönt.

Nej duschen var det nu! Krams

Inge gym idag

Men det blev en timmes promenad i rask takt istället. Kändes som om det var bra, visste ju inte ens vad jag skulle träna på gymmet så lika bra att njuta av det fina vädret istället!
Ska fixa lite mat nu tänkte jag o ta hand om disken sen blir det till att hoppa havremoppe, lite dubbel träning idag, skönt!!

Tjing

Lägenhetsuppdatering

Nu är mitt badrum helt klart i min lägenhet. Men väntar på att dom ska dra om elen o sen efter det måla om hallen eftersom den är lite förstörd. Sen ska jag även få sovrummet omtapetserat.. värsta bonusen! Så det tar nån vecka till men räknar med att vara inne i lägenheten igen innan den här månaden är slut iaf... håller tummarna .. måste ner o välja tapet till sovrummet med, när jag nu ska hinna med det!

Helt slut!!

Har kört ett hårt mag o ryggpass på gymmet idag, det tog musten ur mig. Körde ganska hårt på löpbandet med som uppvärmning... höll på att rasa ihop när jag var klar! Så nu sitter jag här i soffan o är helt slut. Tredje passet denna vecka o ett till blir det imorgon. Undra vad man ska köra då.. hmm.. har kört armar o axlar o rygg o idag mage o nedre delen av ryggen. Får köra ett hårt kondispass tror jag o kanske några ben.
Tjo!

Ojoj grym träningsvärk,,,

känns det som om jag kommer få imorgon! Har tränat gymmet igår o idag o det blir två dagar till nu. Tur att man iaf tränar olika saker varje dag.. haha annars skulle det ju aldrig gå.
Det är så himla skönt att gymma o ta ut sig rejält så man känner att man lever! O så får man tänka på nått annat eller så kanske man inte tänker alls när man tränar. Det är skönt! Orkar inte fundera mera eller tänker inte göra det.. bara gå vidare.. eller försöka iaf... lättare sagt än gjort.. ni som står mig nära vet vad det handlar om... tänker inte skriva mera om det här!

Tvn som gäller.. tjo

RSS 2.0