shopping :

hmm råkade ju shoppa lite till idag, två tröjor blev det idag med... kunde inte låta bli... suck man är nog hopplös. borde köpa vinterskor, men dom jag såg på reklamen var alldeles för höga för mig alltså klacken. kan ju inte gå med värsta klackarna när det blir halt o hemskt ute. det är ju skitsnyggt men det kanske borde vara lite praktiskt med när det blir tjugo minus... eller?

färdigt :

  

färdigt... det gula är nästan som bortblåst. hatar när det blekta blir lite gulaktigt. o det blir ju lätt så. jag vill ha kalla färger o det har jag nu. hmm ostylad på bilden bara o osminkad. men men det får gå för den här gången.
ska klippa mig på fredag med men nu vart jag osäker på vad jag ska göra. hmm jag som hade bestämt mig typ hur jag ville ha det. men nu när färgen blev så bra så kanske jag ska ha kvar samma frilla.. svårt svårt. hade ju tänkt göra om den helt. men pagen kanske blir kvar som den är. få se vad min käre frisör säger.
nu ska jag slappa lite i soffan tror jag. eller så blir jag kvar här, vi får se.
kram iaf

bättre :

nu så är blekningen klar... nu sitter toningen i... värsta sköna skummet bara. kan absolut inte klaga.

image273


happy halloween :


ont ont ont.. :

image271

bleker håret.. det gör ont ont... sen ska jag tona det med. hoppas det inte svider lika mycket. hmm...
varför plågar man sig med detta. men det är ju svårt att sluta när man väl börjat...

idag :

idag har jag jobbat hela dagen, måste säga att det var en ganska tråkig dag idag. hände inte så speciellt mycket. gjorde om lite i butiken och sånt som hör till mitt dagliga arbete. sen ringde pojken o undra om jag skulle med o äta efter jobbet, ja det är klart jag ville det, har ju inte träffat han på flera dagar, hmm inte sen i helgen iaf... så vi gick till golden, en pizzeria... hmm det blev en pizza... hmm på en tisdag... men men den smaka iaf gott när jag åt den,. hur jag känner efteråt ska vi inte prata om. alldeles för mätt o alldeles för tjockis. men man får väl skylla sig själv när man inte motionerar nått. det hinns liksom inte riktigt med. har nån någon plan eller bra ide på hur man ska hinna med allt.
har fått en tid med för att kolla min allergi. om det nu är någon allergi, men det måste det ju vara. kunde ju inte sova inatt efter hundkursen. låg o hosta typ hela natten och kippa efter andan. kommer ihåg att jag kolla på klockan 03.42 och höll på att ge upp, var helt slut och ville bara att det skulle vara morgon så jag fick kliva upp istället för att försöka sova. hmm men jag får lov att vänta till den 6 december innan jag ens får komma till vårdcentralen o där gör dom inte ens ett pricktest. då får jag väl vänta flera år på remiss till lasarettet. men men bättre än inget iaf.

nej nu ska jag sluta babbla och hoppa i säng istället tror jag.

tjing

förresten så längtar jag tills fredag, anna o jag ska ha solokväll med idol o vin o gottis. ja självklart så får prinsessan sara vara med på ett hörn minus vinet då så klart!!

godnatt

nya inköp :

318091-270

köpte denna lila polo idag på vero moda. ja den är faktiskt riktigt riktigt lila men den ville bara bli typ blå i kameran hela tiden. eller så kanske det är bara i min dator den är blå. men men lila är den i verkligheten iaf.
leggingsen köpte jag förra veckan när jag tokshoppa. även dom på verro... köpte massa mera som jag just kom på att jag inte visat här. köpte ett par byxor med, å en kofta o en svettiströja! såg just ett par skor på din sko reklamen som jag ska kika efter imorgon. dom var riktigt snygga vinterstövlar med lurv i.
kläderna på bilden i förra inlägget köpte jag även dom på tokshoppingen!

318091-269

dagens outfit, tisdag :

  



 

- shorts från vero moda
- lång skjorta från vero moda
- halsband från glitter
- armband från vero moda

till hade jag vita knästrumpor o svarta stövlar.  

godmorgon tisdag :

vaknade nyss o ringde vårdcentralen på en gång. men då skulle dom ju ringa upp mig senare sa en sån där puckoröst. men jag har ju iaf ringt nu. har hunnit äta frulle med så nu ska jag göra mig klar att åka till jobbet, tänkte försöka komma dit lite tidigare för det finns en hel massa att göra.

ha en bra dag
tjing

dag, måndag :

då så var måndagen avklarad igen, tycker jämt det är måndag. veckorna går så himla fort... vecka 44 redan liksom... vart har dom andra 43 tagit vägen. har nog snart till och med vart tillsammans med pojken i ett år, har inget exakt datum, måste nog fråga han om det, hihi... första gången i mitt liv jag inte har stenkoll på nått sånt. gick bra på jobbet idag, jobbar för en stor bonus och det kommer vi lyckas med... hihi... superskoj! måste ju erkänna att vi är lite bra!
sen var jag på hundkurs med söta lilla gilda, fick som vanligt värsta allergiattacken, det är kanske ingen bra ide att gå på hundkurs när man börjat visa allergi mot djur... och det är inte lite allergi heller, svårt att andas o röda utslag på kroppen där hunden råkat slicka på mig. men men gillar man dom så kan man ju inte låta bli. ska försöka ringa till vårdcentralen imorgon bitti och få en tid för ett pricktest eller nått sånt. kan ju vara bra om jag får någon medicin eller två för att vidga luftrören när det blir så här. får svårt att andas och det bara piper i halsen. får hosta med när jag försöker dra ner luften i lungorna. kan inte vara bra alls..
men kursen gick förutom allergin jätte bra. tur att man tränar en så duktig o lättlärd vovve som förstår exakt vad man vill för nått. superskoj!!
nej undra om man ska krypa ner i sängen o försöka andas lite...
kramkram o godnatt

godmorgon :

gud så skönt det var att inte vakna til någon klocka. börjar 12 idag... så himlans skönt. har just druckit en kopp te och nu ska jag betala räkningarna!
kram

en bra hoppare :

318091-262

.... :

318091-261

miami ink :

kikar på tv o äter hårdbrö med räkost... mums så gott.
skulle göra vad som helst nästan för att få tatuera mig hos dom i miami ink.... drömma kan man väl iaf!!

grannar... suck :

usch för högljudda grannar. här försöker man ta det lungt och slappna av men då ska det stimmas o stojas o vara allmänt dryga. på en söndagkväll liksom... hallå... tystnad tack... tar folk inte det lungt på söndagar längre. hmm börjar man bli gammal... tantbekymmer kanske!?

riktigt nöjd!! :

japp det vart en bra dag idag på tävlingen. lyckades ju vinna stilhoppningen, haha vilket jag aldrig trodde skulle hända i mitt liv. hihi men så gick det iaf. bevis här... haha..
iaf så vann jag stilhoppningen o så kom jag på 8e plats i den andra klassen, vilket oxå blev en placering. kalasnöjd är jag. fick ett par supersnygga skydd i första o en reflexväst i andra klassen.
det kommer nog nån liten bild sen... har inte fått någon än men blev fotat några gånger...

nu ska jag slappa lite.
318091-256

kram

kom ihåg klockan :

man ska ju ställa tillbaka den en timme idag med. vintertid... vi tjänar en timme o får sova längre imorgon. skönt...

lite fest :

japp då var jag grymt duktig som lämnade en jätte trevlig fest klockan 22... hmm inte likt mig. men jag ska ju upp tidigt imorgon så det är väl bara att masa sig hem då. hade gärna vart kvar o tagit en drink, men nu drack jag bara läskeblask o vatten. ska ju upp o tävla med hästen imorgon.
det var gööööör trevlig på partyt anna o peter. det gjorde ni bra!
nu ska jag slappa en stund innan jag ska sova! måste ju ladda lite inför morgondagen.
godnatt

trött trött o trött igen :

är helt slut nu... sitter o äter macka helt fel tid på dygnet. men kom alldeles nyss hem från stallet och träningen inför helgen. ska snart hoppa i säng en stund innan klockan ringer imorgon bitti. då är det dags för jobbet igen. längtar till soffan imorgon kväll då man får softa en stund o kika på idol med pojken förhoppningsvis!

kram o sov gott

grym dag :

har vart helt speedad idag på jobbet, men på ett bra sätt.. har sålt kalasbra och det har vart skitskoj. var faktiskt längesen det var riktigt skoj på jobbet.
nu ska jag åka till havremoppen o träna lite inför helgen...
tjing så länge

urk vilken dag :

det har gått kalasbra att jobba men det vart några timmar för mycket. jag åkte hemifrån 07.15 och var nog inte hemma förrens 20.30... är ganska slut nu kan jag säga. men det är bara att hoppa i säng och upp i ottan igen och jobba vidare imorgon. hela dagen ska jag jobba, tur att jag har massor att göra iaf för då går ju dagen fort. då hinner man ju inte heller känna efter att man är helt slut. 318091-257
318091-256måste ju orka hoppträna imorgon kväll med för jag ska ju hoppe tävla på söndag med min käre vän bella mie! 
har setat här och målat förslag på träningsbanor till imorgon. tror jag kom på några dom kanske kan funka iaf... dom kanske är lite svåra men jag tänkte det är bättre det är svårt på träning för då känns ju banorna på tävlingen superlätta! man måste ju vara lite smart för självförtroendet! ska ju även hoppa stilbedömning, hmm det är inte min bästa gren om man säger så... eller det beror kanske på vilken dag vi har. men jag tycker inte det är så skoj... men man får väl skärpa till sig i ca 1½ minut.. hehe...

börjar sakna pojken nu med, har inte träffat han sen i måndags. har sovit hemma hela veckan iofs ska jag inte klaga för jag har en hel säng för mig själv men jag saknar honom ändå och får inte träffa han förrens på fredag då vi ska mysa till idol...kanske bra att vara ifrån varann lite med. kan ju inte träffas för jämnan. eller jo kan kan man ju hehe...
nej nu ska jag prata lite med anna!
tjing

sova kanske... :

usch va tråkigt att gå och sova så här dags. men klockan kommer ringa mycket tidigare imorgon än vad jag är van med... usch 06.30 ringer den och jag måste sitta i bilen innan 07.15 för att hinna i tid. får vara glad om jag kommer hem innan åtta tiden med. känns som om det kommer att bli en lååång dag imorgon med väldigt mycket jobb. borde verkligen typ hoppa i sängen på stört. hmm ja vi gör väl så... slår av dumburken nu. hörs imorgon!

godnatt o kram

image255

råååsa :

haha shit det blev jäääätte rosa!

kan man gå ut så?


 

bilder från dagens outfit :

     
      
 

nagellacket köpte jag idag... tyckte det var lite coolt. (det hade ett sött namn med, sweety) hoppas bara det inte ser barnsligt ut när det kommer på. ska fixa bort det svarta jag har nu och testa... kanske kommer en bild sen om det blir snyggt.

hemma efter en bra dag på jobbet :

hello hej!
har vart en intressant och givande dag på jobbet... men nu är jag grymt hungrig... ska fixa lite å äta sen ska jag skriva lite och lägga in någon bild med dagens outfit.

hej så länge!

godnatt dags :

nej nu ska jag hoppa i säng.. orkar inte mera... det är en lång arbetsvecka denna vecka. 6 dagars som avslutas med tävling på söndag... får se hur jag mår söndagkväll.. aningen trött skulle jag gissa på men vi får se... godnatt

nja :

jag vet inte om jag tycker det är så himla bra längre.. prison alltså.. det är lite segdraget. tyckte det var grymt bra dom två första säsongerna... men nu vet jag inte om jag gillar det lika skarpt som tidigare.... men dom är ju iaf snygga!

stör ej :

tv tittande sker... med te o macka o morgonrock!!

prison break :

tvkväll idag... vem kommer att missa prison break... jag ska då se det iaf. hoppas jag bara inte somnar innan!

tårtan :

fick ju tårta hor mormor o morfar igår... mums så gott... mat fick man ju med oxå... kalasgott med mormors söndags stek.
nej duschen var det.. tjing

städkväll :

det var inte alls meningen men så blev det. tänkte att jag bara skulle diskat innan jag fastnade vid datorn. och när jag stod där med disken såg jag hur skitig spisen var så då gick jag över på den och gjorde rent den och när jag höll på där såg jag hur skitig ugnen var så då fick den sig en omgång med och när jag satt där på knä såg jag ju hur dammråttorna levde sitt egna liv så då fick jag lov att suga upp dom med. så nu är lägenheten ren kan jag säga. garderoberna städades ju förra veckan.
tror jag ska slänga mig i duschen så jag blir ren jag med... tjing så länge

dags att fara :


ska kila till morfar o mormor nu och gratta han... kommer sen!

godnatt kanske då :

vad ska jag göra vaken när alla andra sover. har inget att skriva om heller så... godnatt då!

318091-206

filmen slut :

och det är helt tyst i huset. mamma och pappa gav upp dom tyckte filmen var tråkig. kul när man är på besök så går dom å lägger sig. tur att man har sin kära dator med dig så jag kan roa mig med lite bloggning istället då.

filmtajm med mamma o pappa :



Alfieimage242

TV4 21:00 (romantisk komedi)
Jude Law spelar Alfie, som får kvinnorna att mjukna som vax i hans händer. Genom jobbet som limousinechaufför träffar han ständigt vackra kvinnor och alla vill de ha sex med honom. Men när Alfie gör bästa kompisens flickvän (Nia Long) på smällen rasar hela hans tillvaro.
En fest för alla som gillar Jude Law - ett hån mot alla som gillade originalfilmen med Michael Caine i huvudrollen.



har inte sett denna film men har hört att den ska vara bra... har ni sett den?

en skobild från dagen :

var lite avslappnad på jobbet idag med converse och benvärmare...

318091-240

hihi roligt :

det blev inte riktigt som jag tänkt mig men krullig vart mor i håret! hehe undra vad mormor säger imorgon om det?!




sen fick jag lov att göra mig en jordgubbsmilkshake. den var kalas gooood!!

318091-241

testmamma :

hihi ska våga håret på mamma nu. med en sån där vågtång. fast jag såg att den gått sönder så jag hoppas det funkar ändå. får lämna tillbaka den imorgon, tur man har garanti... få se om hon ställer upp på före och efter kort!

hemma hemma :

är hos mor och far och tänkte få lite vinterdäck på bilen. tur att man har pappas verkstad så man slipper fixa själv...är nog ganska bortskämd när det gäller mek med bilen, men jag klagar inte alls för det ;) tur att pappa finns!
ska gratta morfar imorgon med när man ändå är här. han fyllde år i veckan, hela 69 år blev han. har en ganska ung morfar och det är jag glad för.
det var grymt segt att jobba idag kan jag säga. usch å fy det kändes som om någon slagit mig i huvudet med en hammare när jag vakna. det var inte alls skoj att gå upp, eller jag orka knappt gå upp. fick lov att typ rulla ur sängen för att vakna. har inte piggnat till än heller så det känns som om nått är fel. ska försöka sova i tid idag för en gångs skull så kanske det är bra imorgon när jag vaknar. fast man vet ju aldrig, ska sova på en bäddsoffa i vardagsrummet för dom håller på att grejar här för fullt. min brors gamla rum, numera gästrum håller på att få nytt golv och nya väggar så där kan man inte sova. mitt föredetta rum är numera kontor och där får man absolut inte plats att sova så det får bli vardagsrummet för min del, hmm utan dörr eller nått så jag kommer ju vakna när mor går upp imorgon, säkert übertidigt..... suck....

har dina föräldrar gjort om ditt "barnrum" så du inte heller har någonstans att sova när du är och hälsar på?


ska rota i skafferiet få se om jag hittar nått godis.. hihi....

sen natt igen :

det här är från promenade till jobbet imorse... kallt och blåsigt och mycket löv var det. fast samtidigt riktigt mysigt om man har kläder så det räcker...




jobbade hela dagen idag som vanligt. finns inte så mycket att skriva om det. var ganska mycket som vanligt, en vanlig roliga dag på jobbet!

sen efter jobbet var jag hem till pojkvännen och fick lite mat i magen, det var kanon. han hade gjort sin specialarpastasås! hur god som helst.

på hemvägen till mig så ringde jag elin och kolla läget och hörde vad hon skulle göra. inte mycket så då fick hon komma över till mig och kika på idol och gott värre tog hon med sig en box med vin.. mums... blev något glas med vitt och en skål med chips. inte helt fel till idoltittandet. lite synd bara att hon åkte ut. men jag ser iofs hellre att mattias är kvar så av dom två var det kanske rätt person... vad tycker du?
 

målade om naglarna när jag titta på idol med och samtidigt prata med elin.. tror det gick bra iaf.. haha.. lär väl synas i dagsljuset om inte annat. som ni ser så hade jag kanske inte så bra lyse.. hehe...



hmm sen upptäckte jag att jag fått några små hemska saker på armen som inte alls var trevliga... ser ut som myggbett, men va fan det finns väl inga mygg nu. och dom kliar som tusan... elin trodde jag hade loppor i min matta som hade hoppat upp i fotöljen och bitit mig... fast jag tror inte på det riktigt... men nästan... hoppas dom försvunnit tills imorgon! nu måste jag verkligen sova!


godnatt   


 

gud så dåligt :

han var då inte bland mina favoriter ikväll.... kristoffer såg tråkig ut... kanske sjöng bra men inte kul att se... tyvärr...

idol :

sitter och kikar för fullt och väntar på elin och boxen... haha... men segot skulle ju äta först... men hallå det behövs väl inte när vi har chips å vin.
hoppas rätt person åker ut idag... tycker sam ska åka idag. vem tycker du?

tjing

sova snart kanske :

men först blogga lite...
nu så ligger jag i sängen och tänkte skriva en snutt. men fick för mig att för över lite musik till nya datorn och det tog ju sin tid. hade tydligen många låtar i den lilla. hade ju tänkt lägga in lite bilder på söta sara med... om luren kan ladda klart musik nån gång för jag hade ju bilderna i telefonen. kanske hinner somna innan till och med isånnafall får jag ladda in dom imorgon. sov ju inte så mycket igår natt, jag gick nämligen och la mig på pojkvännens soffa för han snarkade och andades så tungt så jag kunde inte somna. eller jag hade problem att sova innan när han var tyst med men sen så somna han helt djupt och då kunde jag absolut inte sova så då blev jag sur och la mig på soffan, haha... så inte många timmars sömn för mig inte igår natt. tänkte försöka ta igen det idag men hmm då blev jag fast här istället då...

haha nu så ska vi se om jag får ladda in nå bilder här då... tog några på söta sara när jag var hos anna och hälsa på i måndags. hon är ju liksom hur söt som helst!!!

    


sen idag så var jag hos linda igen, var ju hos henne igår och roade mig en stund. igår gjorde vi detta...
image234

hihi hon är ju ganska stor, kevin där inne växer nog så det knakar.. inte långt kvar nu. idag fråga linda mig en stor sak. om jag ville bli gudmor till lilla kevin!
klart jag vill!!
jag fick nästan en tår i ögat när hon fråga...
sen har jag vart och hoppat lite häst med... det gick kalasbra!
men nu så ska jag sova... ska ju snart kliva upp till jobbet känns det som.
kram å godnatt



orkar inte nu :

orkar faktiskt inte skriva nå mycket nu. sur blev jag med. spillde varma koppen över tangentbordet.. tur att jag sitter vid min gamla dator...
ska åka förbi linda en sväng sen hoppa i stallet, sen om jag orkar ska jag lägga in lite bilder från veckan som gått...
kram

hihi det var skoj :

kika in på lindas sida så får ni se vad vi just gjorde.... lindas blogg 

hos linda :

är hos linda på besök... nu ska jag måla gubbar på hennes gravidmage!!!

kram

antal jeans :

jag lyckades räkna det till 31 jeans, 2 par shorts o 7 andra typer av byxor i garderoben igår. men det finns säkert nått par jag missa... shit det är ganska mycket... hur många har du?

städningen igår :

ja lite skillnad kan man ju säga att det blev iaf...

318091-225 318091-227318091-226
318091-223 
318091-229 318091-228

gud vart har dagen tagit vägen :

trodde jag skulle hinna med grymt mycket idag. eller det har jag kanske gjort med. har vart till dollarstore o öb med anna och hennes dotter sara. sen har jag hunnit städa den hemska garderoben och byrån. och nu ska jag kila iväg på hundkurs med den överenergiska labben gilda. (inte min, lånar och tränar med bara). så när jag kommer hem kanske jag hinner lägga in bilder från dagen som gått. måste åka och hämta vovven nu.

so long!

Godmorgon :

frulle står dukad nu.
snart ska jag skynda iväg till anna och vi ska åka till dollarstore och kika på datorväska. sen ska jag städa min garderob och byrå för jag hittar verkligen ingeting. hmm får se om jag vågar visa före bilder...hehe det ser rent ut sagt förjävligt ut. blir ju överfallen om jag skulle öppna garderoben.

hörs sen

jaha en dag till som lider mot sitt slut :

gud jag har verkligen typ inte gjort nått idag förutom att göra annas blogg... en ganska skön dag, en väldigt ledig dag! ska ha en likadan imorgon fast kanske lite mindre dator. ska kika på beck imorgon bitti när jag vaknar iaf. den nyaste av dom. pojken hade hyrt den och kollat på den tidigare idag utan mig. men schysst att jag fick låna den iaf. hihi...
undra om man kanske ska försöka komma i säng snart idag eller om man ska bli sittandes här i flera timmar till, det blir ju lätt så på kvällskvisten. blev sugen på att göra en del småjusteringar på min sida nu när jag pillat och gjort annas sida så fin. gjorde ju om min igår men nu fick jag ju en del ideér när jag gjorde hennes. hon vart nöjd förresten. bra det.. hihi... sen hade jag tänkt måla naglarna med, men det är ju dumt att göra om jag ska gå och sova snart, då lägger man sig säkert på handen för snabbt så lacket fastnar på kinden och så blir dom helt fula och måste göras om imorgon igen, hmm kanske ingen bra idé.

få se om jag bloggar nått mera innan jag somnar... annars får ni sova så gott!

nu mat :

ska hämta pojken så ska vi åka till burger king! är hungrig nu har inte ätit på hela dagen förutom frulle... kurrar lite i maggen nu..

tjing

klar med annas blogg :

hmm tror jag iaf. hihi... har pillat med den hela dagen och hoppas hon blir nöjd bara!

318091-225

ska lägga till en liten sak som jag kom på sen bara... får bli en suprise! hihi...

källaren klar :

 318091-224 318091-223 318091-222 
318091-223
318091-221 318091-224 
ja lite bättre vart det iaf. kastade en kartong med skräp ändå. hmm fast jag skulle nog kunna kasta lite mera, typ 3-4 kartonger till men man tänker ju att det kan vara bra att ha. fast dom där gamla ikea kuddarna med armar har jag ingen aning om varför dom sparas hela tiden. är ju typ 10 år sen jag köpte dom, men det är en känsla som gör att jag inte kan kasta dom så dom hänger kvar.

källardags :

nej lika bra att få det gjort... nu går jag ner och gömmer mig i den mörka källaren... tjing

morsning korsning :

vakna först 8.30 och tänkte att ja men det var ju helt ok då hinner jag ut och gå med anna vid halv 11... och så titta jag på klockan efter en stund, kändes som det var 5 minuter senare men då var klockan helt plötsligt 10.30 och jag missa prommen med anna. får gå med henne på eftermiddagen istället.
nu borde jag verkligen gå ner och rensa i källarförrådet för hyresvärden har ställt upp conteinrar så man kan kasta en massa skräp för dom ska btgga om förråden. men det är så läskigt att vara där nere själv, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och gör det klart. kan ju inte ta längre än högst en timme om jag sätter fart. men det är ju så grymt tråkigt. sen borde jag rensa i garderoben här hemma med för det blev en snabbstädning när pojken kom hit i fredags. hmmm vågar inte ens visa en bild på hur det ser ut. haha... jag kan knappt öppna dörren till garderoben för då blir jag överfallen av en jäääääätte hög med kläder!

vad ska ni pyssla med idag?

natti natti :

dags att sussa. har setat framför burken i alldeles för många timmar. men har ju fått lite gjort här på bloggen iaf och började lite smått med annas med. grunderna är lagda. får fixa resten med rätt färger och så när jag pratat med henne imorgon.
318091-206nu ska jag sova länge länge imorgon, fick ju sova själv idag med, snyft... pojken skulle på fest så då kan jag lika väl sova hemma istället för att bli väckt när han kommer hem inatt. iofs är klockan ganska mycket nu med så jag hade kanske kunnat sova med han, men det blir ju flera nätter som man kan trängas med han om kudden. så nu ska jag slå ner huvudet på min alldeles egna syntetkudde! godnatt

glömde skriva att jag hoppade en liten träningstävling med pållen bella idag. gick kalasfint och lyckades skrapa ihop 2 rosetter av 2 möjliga. duktiga va! hihi... var ganska enkelt kan jag tala om. nej sovdags var det. godnatt igen...

kvällens höjdpunkt :

318091-216har gått och suktat efter
mums-mums i flera
veckor nu så idag köpte
jag med mig till jobbet
och hade turen att det
blev en kvar som jag
tog med mig hem.
den har jag setat och
längtat efter hela
kvällen nu, tänkte jag
skulle dra ut på
det så länge som
möjligt. hmm men den
tog slut så himla fort.
nu vill jag bara ha
flera... inte bra alls...
får ta en hemsk
banan istället då
kanske.
på tal om banan är det någon som smakat den nya kalles med banansmak?

kallebanan

tycker det låter grymt äckligt, men man ska väl inte säga nått innan man smakat som mamma säger.

nöjd :

nu tror jag faktiskt jag är riktigt riktigt nöjd med headerna. det är lite småsaker jag skulle vilja haft annorlunda men då måste jag ta om korten. nej jag är grymt nöjd med vad jag lyckades åstadkomma denna kväll.

vad tycks?


beslutsångest :

sitter och fixar lite nytt utseende till bloggen men jag kan inte bestämma mig hur det ska se ut. funderar på att ta bort egoheadern och bara ha ett kort där uppe. sitter och pillar i photoshop och det vart och se riktigt bra ut med bara en bild och lite text där uppe. fast det är ju ganska coolt att ha en massa bilder med. tycker det får vara lite ego, det är ju ändå min blogg och den handlar ju om mig så...

få se om jag kan bestämma mig!

har du nått tips kanske?

inge svensson :

318091-212

hmm hade sett fram emot svensson, men det verka inte vara nått.... får kika på deal or no deal istället och njuta av min mumsmums!

dagens outfit :

har lite tråkigt så jag stylade till dagens outfit lite.


318091-210

snusmumriken :

318091-208

Snusmumriken

Du er Snusmumriken! Du er modig og rolig. Du er også selvstendig og kan ta vare på deg selv, men du er likevel venn med alle.












gjorde ett test på en norsk sida... www.start.no


sovdags :


dags att hoppa i säng nu tror jag. såg att klockan plötsligt rann iväg och blev lite mycket, det är ju ändå jobbdag 318091-206imorgon med. klockan ringer 8 då med så man borde slänga huvudet på kudden nu kanske....

natti natti

funderar :

på om jag ska försöka hitta på en ny design på bloggen, har ju iofs inte haft denna så länge men vart lite inspirerad av gwen på konserten. konstig inspirationskälla kanske för en blogg. men hon känns så himla rätt och cool så jag skulle vilja ta en del av gwen och göra om det till jenny och fästa det som bloggutseende. hmm fatta ni nått.. haha... har en del funderingar och tankar iaf hur jag ska göra.
hade ju tänkt överraska anna med ett nytt bloggutseende på hennes blogg med. fast säg inget till henne... har lite tankar om vad man skulle kunna göra där men dom har inte kommit in i burken än. måste ju ha tid om man ska börja med en sån grej.
ska nog göra om min först och sen tar jag tag i annas...

idol igen :

hmm hade inte sam kunna åkt ut då. det hade ju vart det rätta när det gällde dom två... patricia var ju ganska bra ikväll även om hon valt "fel" låt.


idol :

evelina rockade lätt bäst ikväll...
318091-204

vad tycker du?
vem åker ut?

pizza o idol :

det är det som gäller ikväll. pojken är på väg med ett lass pizza. borde ringa på dörren vilken sekund som helst.

trevlig kväll

fredagens outfit :

318091-201så här ser fredagens outfit ut. tröjan fick jag av malin för hon tyckte den var för tight i halsen. den är ju helt underbar, jag som känner att jag hamnat i en blå period nu. har aldrig vart nått för blått förut. köpte ju den där randiga blåa som jag har på konsertbilderna tidigare i veckan och den är kalas den med.

nu ska jag kila till jobbet...

tjing

kommer flera bilder :

någon annan dag för nu måste jag verkligen sova.

ska bara fila bort mina fejknaglar först. det är lite sorgligt för jag har haft dom i tre år nu... gjort nya varje månad, kommer sakna dom men kände att det var dags för en paus nu så man kan måla dom i lite roliga färger istället och samtidigt spara några kronor varje månad.

tjing o godnatt gott folk

sthlm vistelse med gwen och lite sånt :

helt underbar konsert. så grymt bra entertainer är hon! mycket cool artist!

318091-193
    

318091-199


sthlm inköpen. mycket små för budgeten är mycket liten just nu.
  sköna typ vantar utan fingrar från hm för 39.50:- kalasbra köp tycker jag!
 örhängen och hårspännen från glitter.
 och ett par spetstrosor från gina...

det var några bilder från min sthlm tripp nu måste jag sova godnatt


på gång :

stylade och klara för att gå på konsert. kommer troligtvis lite bilder sen om dom inte tar min kamera...

sååå skoj ska det bli. lär kila nu..

tjing

gwen imorgon :

here we come!

det ska bli så himla skoj. jag å malin ska till globen å kika på gwen som säkert flera tusen till! uppdatering om konserten kommer när jag kommit hem imorgon kväll. ni kanske får se lite bilder med om ni har tur.

nu ska jag sova så jag är laddat tills imorgon.


kramkram

tävling hos theas rum :

en liten tävling finns det hos theas rum

318091-187
klart du ska vara med!! det är jag..

så grymma smycken :

jag vill ha allihoppa!!!

318091-186 318091-185
 
318091-184 318091-183

kika på hennes sida!

www.saraoroth.com

helgen i korthet :

var faktiskt ledig igår... så himla skönt känns som om det är alldeles för sällan det händer. var hem till mor å far och hämta min bil som pappa lagat så bra! mat fick vi med, rotmos och fläsklägg så himlans gott mamma!!

sen var jag ut med anna på lördag kväll. var kul men för första gången kände jag mig liten på krogen. man brukar ju känna sig gammal när man är ute.. hihi..

nu är det soffan som gäller.. tjing!

utgång med anna :

ska ut och dricka lite vin med anna idag. få se hur dagen slutar då. blir alltid skoj med henne!

tjing

blev ingen dagens outfit :



kamerans batteri tog slut så det här var den enda bilden jag hann ladda in. hinner inte ladda nu för jag måste kila och hämta emma och åka till jobbet på möte.
men jag har iaf mina nya stövlar som syns lite på bilden och knästrumpor, en svart med detalj och en vit, kort jeanskjol och svart linne och dubbla koftor och smycken till.

ha en bra dag!

mitt i natten :

nu så har jag vart på kurs och har landat hemma igen. är ganska slut efter att ha haft kurs i två dagar å åkt bil fram å tillbaka plus att jag stressa till ridningen ikväll nu när jag kom hem. helt såsig från resan upp på en pålle. men det gick faktiskt ganska bra.
hade förväntat mig ett paket från phonehouse nu när jag kom hem men icke. inte ens en avi från posten. blir galen nu ... ska det ta över 1½ vecka att skicka ett paket som var packat och klart i tisdags i förra veckan? kära phonehouse i valbo, ta och fixa det här nu... !! och det är med basta!
imorgon ser jag fram emot en kväll med pojken, mys, idol och tacos... ska bli så skönt, speciellt när jag inte jobbar på lördag. japp för en gångs skull så har jag ledig helg och det behövs känner jag. känner även att jag borde sova nu 00:17 när klockan ringer 06.30 imorgon bitti. ska ha morronmöte tidigt på annan ort. känns faktiskt sådär halvjobbigt så vi säger godnatt nu.

kram


glömde skriva att jag hitta skorna jag skrev om tidigare hittade jag i upplands väsby när vi var där nu... dom fanns i svart i min storlek där!! så nu har jag ett par stövlar med låg klack och som dessutom är svarta. huuur bra som helst!


godnatt

varma mackor :

har just ätit ett gäng varma mackor med pojkvännen så jag är helt proppis. dags att sova snart tror jag. klockan kommer ringa tidigt imorgon. typ innan sex. ska nämligen till sthlm med jobbet på kurs i två dagar. hemma igen på torsdag.
godnatt

ta mig i brasan :

våra minneskort blev leverarade till annas dörr i morse... men kära phonehouse ska det ta över två veckor att fixa det... hmm...


no one hette låten :



skrev om den bra låten i ett tidigare inlägg men hade fel titel. riktigt bra låt med alicia keys. och den heter no one.

sovdags :

känns som om jag ska slå igen locket på den här burken nu och sova en blund. det är nog exakt vad jag ska göra nu...

hoppas för någons bästa på phonehouse i valbo att det kommer ett brev både till mig och anna imorgon. annars blir vi galnare än vi redan är ...

natti natti

stolt :

 kan inte bli annat än stolt när prinsessan sara säger mitt namn helt klockrent. flera gånger dessutom. hihi... först när jag och anna prata i telefon så sa mamma anna till sara (strax över 1 år om ni inte hänger med) att hon prata med mig i telefonen och det var då jag hörde det för första gången.. "enni"... hörde jag i bakgrunden.
sen var dom in på jobbet och då sa hon jenny helt klockrent! det finns mera plus i den storyn, hon har typ inte sagt nån annans namn innan utan bara mamma och pappa, hihi så mitt namn är typ det första! stolt kompis blev jag då!! eller jag kan säga mycket mycket stolt kompis! 

hmm arger är jag :

anna fick inget minneskort i posten idag. fy fan för phonehouse i valbo. han har lovat oss saker nu hur länge som helst men inget dyker upp, kommer det inget i min post nu alldeles strax så lever han farligt.
uppdatering kommer snart.... postbilen är på väg.

uppdatering... bojkotta phonehouse. inge paket idag heller är så j****a trött på det här nu. umdra hur många timmar anna och jag suttit i telefon och ringt och skällt på dom nu. och så måste jag ringa och skälla idag med. gaaahhhh

utvilad :

lite iaf kan man väl säga att jag är. fick sova tills man vakna av sig själv utan att klockan ringde. det gör så himlans mycket.
jobbdag idag igen.. ska snart börja göra mig iordning och som vanligt undrar jag över man man ska ha på sig idag då.
kanske det kan komma lite post med innan jag kilar iväg. skulle bli väldans glad om man kanske kunde få två paket från phonehouse idag men det är säkert alldeles för mycket begärt. eller vad säger du anna. men det har ju gått 1½ vecka sen dom skicka det först paketet och det andra vart ju skickat i förra veckan. hur f*n kan ta det ta så himlans lång tid. tror nästan att dom band fast paketen bakom en snigel. riktig snigelpost kan man kalla det här. blir tokig snart. posten kommer säkert att komma med paketen på onsdag bara för att jag ska åka till sthlm med jobbet då. fast jag tänker inte klaga just då för då får jag hotellfrukost på torsdag. längtar så efter den.
nu ska jag välja kläder tills idag..
tjing

RSS 2.0