Haha så bra det kommer bli...

... ska på maskerad halloween fest på lördag!! Jag o Majsan kommer vara grymma :P ... kan inte avslöja än vad vi ska vara då blir det ju inge skoj :D ... ni får se bilder sen. Det vi kan säga är att OM det nu skulle bli så att man får borta match, haha vilket absolut inte kommer hända... så kommer det vara såååå pinsamt att gå hem dagen efter, det är ju pinsamt ändå liksom, walk of shame! :P

Gud så taggad jag är till lördag och det är ju liksom bara måndag idag, suck...
Hoppas bara grejerna vi beställt till utklädnaden hinner komma, annars blir det bråttom att hitta på nått annat!

Rock on friends =)

Svinspruta?!

Fick en kallelse idag från vårdcentralen att jag hade en diagnos som det kunde bli komplikationer med om jag skulle få influensan så därför får jag vaccinera mig om jag vill....
men såg just videon med tjejen som inte kan gå längre... bara baklänges eller springa...

Först o främst vet jag inte vad jag har för en diagnos.. haha.. men men nått måste det väl vara :P... sen har jag vart emot sprutan hela tiden men nu vart jag lite kluven, min mamma ska ta den sa hon.

Hur gör ni andra?

Måndag & ledig dag

Skönt att vara ledig idag måndag. Började dagen med en morgonpromenad i lätt regn, så himla uppfriskande och skönt, till frukost efter promenaden blev det banangröt med kanel =), iväg till gymmet träna rygg och en solning efter det. Nu har jag precis ätit lunch och laddar om för att boxas om några timmar! Skönt att köra dubbelpass på gymmet när man är ledig! Me like.. mera sånna dagar =)

Igår tränade jag combat + 15 minuter på crossen och sen var jag på kalas hos Elljot som fyllde år i lördags!

 

Nu ska jag hänga tvätt o fixa lite.. Tjingeling

Nya pjucks =)



Köpte dessa idag, fast med röd nike logga. Vårat gym hade medlemsdagar på STADIUM så man fick 15% rabatt på ett köp så jag slog till. Har känt att jag behövde nya skor att studsa omkring i på gymmet då dom andra blitt lite stumma =)
Nu ska jag bara beställa lite nya linnen och kanske ett par byxor så är jag nöjd för hösten... kanske ;) ... lönen kommer på tisdag då blir det shopping av träningskläder =)


Skål!

3 sånna där läckra vinflarror är på väg hem till mig, nice!! Elin du är bäst =). Köper dom bara för att flaskorna är grymma!! Den vänstra o högra plus den gröna kommer hem till mig =)





uppdatering familjen...

... far hade inte fått hjärtinfarkt, tack o lov... han hade "bara" virus på balansnerven, vilket går över!! Så nu slipper man oroa sig för honom iaf... mamma ska till lassarettet på måndag, hoppas hon får tid för opereration snarast så hon kan bli frisk o kry hon med =)

KRAMKRAM

Min familj....


.... det har hänt nått med min familj...

vi har alltid varit pigga o krya, inga större fel än lite slitage på knän, fars axel o mammas rygg som krånglar ibland. Men nu har det vart en svacka, mamma har fått struma men är allergisk mot medicinen och innan dom märkte det så hade alla hennes vita blodkroppar försvunnit och hennes immunförsvar var obefintligt och hon mådde allmänt dåligt efter att ha gått och haft hög puls väldigt länge... vilket resulterade i att käre mor hamnade i karantän i 5 dagar. Men nu är hennes vita blodkroppar på rätt nivå igen men hon mår inte bra eftersom hon inte kan äta medicinen som ska hålla struman i schack! Hon väntar på att få operation, förhoppningsvis inom 1 vecka.

Samtidigt som mamma ligger dålig så hamnar pappa med på lassarettet han blir till o med inlagd för dom tror att han fått en infarkt då han varit snurrig i huvudet och mått dåligt i nån dag. Han har legat inne i 3 dagar nu men nu har dom kommit fram till att det inte är en infarkt iaf utan nått fel på balansnerven och är det så att det är den är det ju mycket bättre. Det är ju nått som går över. Jobbigt om det var en infarkt så man ska behöva oroa sig för att han får nått sånt igen! Han ska röntga lillhjärnan imorgon så vi håller tummarna för att det är ok med den och att det är balansnerven som det är fel på!

Sen ringde bror idag med och han är inte heller den som klagar i onödan, vi har nog ganska hög smärtgräns i vår släkt. Men han hade iaf slagit en hammare på knät, av misstag då, och har knappt kunna gått på en vecka men hade gått till doktorn nu och fått medicin för det var nån inflammation mellan nå senor i knät och massa vätska där.

Dom som vet så krascha min morbror för några år sen med skärmflygare och han har äntligen fått operera sina fötter nu, han operera båda på en gång så nu sitter han i rullstol...


Men man ska väl inte klaga iaf så länge alla lever..... alla kommer ju att bli bra nu iaf!

Men mycket som går genom mitt huvud just nu.. många tankar om alla nära o kära... älskar er!!

  

LEDIG!

Så himla skönt med iaf en ledig dag, är nöjd för det lilla man får. Har jobbat många 6 dagars veckor den sista tiden och likaså denna vecka. Jobbar hela helgen lång så jag fick vara ledig idag!

Har hunnit med massor. Gick upp i hyfsad tid, tog mig en promenad till gymmet och körde ett ryggpass+ lite baksida axel, kände mig stark och ökade på två övningar =). Tog mig en solning och gick sen hem igen. Har hunnit tvätta en tvätt, dammsuga, diska och nu så bleker jag håret! Jo ätit lunch har jag med hunnit och gjort matlåda. Ska snart äta lite igen och ladda om för ett boxpass =) Skönt att vara ledig så man hinner med att träna riktigt hårt!

Igår hade jag total vila från gymmet då det blivit träning varje dag i nån veckas tid innan. I måndags körde jag o Malin boxning som vanligt på måndagar!! Sjukt pepp har vi varje vecka och puschar varann hårdare och hårdare så det är så himla skoj. I måndags var vi på fnitterhumör samtidigt med, hehe.. det är sånt man blir så himla glad av och jag har grym energi fortfarande efter det! På måndag ska vi vara ännu starkare och puscha ännu mera!!
Jo massa pojkar såg vi med, som inte brukar vara där, hehe... undra vad det var för ena ;) Kul om det börjar komma lite mera killar man kan spana på där på gymmet, det skulle vara riktigt nice :P... det finns ju några nu men alltid kul med mera span!

Nej nu ska jag skölja ur blekningen, känns som om jag har myror i skallen kanske därför det blev lite småsnurrigt detta inlägg.. haha..

Tjingeling

115 minuter

Maraton var det på gymmet idag. Ett bodycombat pass på 115 minuter. Drygt värre kan jag säga, haha... jag hoppas verkligen det kommer kännas imorgon. Kan ju säga att det kändes redan idag på passet då jag tränade ben igår, haha mindre smart gjort av mig men det gick bra även om det var lite stelt när vi skulle sparka :P.

Nej duschen o sen blir det till att äta frukt o kesella i soffan!

Tack för idag, kram gott folk

Lördag

Usch o fy vad jag är dålig på att blogga... men jag hinner liksom inte med.. Jobb mest hela tiden och när det inte är jobb så är det träning som gäller!! Känns som om jag skriver samma sak som förra inlägget.. Men det är så mitt liv ser ur nu..

Men just nu när hösten kommer med stormsteg, eller ja det är ju typ vintern som kommer så känner jag verkligen att jag saknar någon vid min sida... Vill verkligen ha någon att mysa o kramas med, känner att jag är grymt redo att träffa någon nu. det är lite trist att sitta i soffan alldeles själv när mörkret kommer och ljusen är tända, men men den tiden kommer väl den med :D

Hade tänkt blogga lite bilder men är alldeles för trött för att engagera mig i det nu. Softisch på soffan är mycket trevligare... och laddar för ett combatmaraton imorgon på 90 minuter!! Gäller att äta i rätt tid imorgon för att orka hela passet igenom! Ska försöka skicka in lite skojiga bilder imorgon.

Kram o godnatt kära vänner!

Orka blogga....

Är lite off för att blogga just nu... livet rullar på, jobb, träning, sova, jobb, träning, sova..... inte så mycket att skriva om. Allt tar sån himla tid så när soffan kallar på kvällarna har jag ingen lust att skriva nått. Men det blir nog bättre så småningom!

Jobbet går kalas!
Träningen går superbra...
boxningen gick sååå bra igår så jag har lyckats med att skada handen, ena knogen gör hemskt ont och är lite svullen,.. slår man hårt får kroppen lida ;). Vet inte riktigt vad som hänt, hoppas iaf att det inte är så allvarligt att det är nån spricka eller så. Var dock lite tungt att träna idag då jag körde rygg. Har lite svårt att greppa och använda kraften i handen. Fick låna dragremmar för att det skulle funka. Men då gick det finemang!! 15 minuter cross + 15 minuter sittande cykel efter ryggpasset. Igår blev det som sagt boxning 75 minuter och 30 minuter cross!! Som jag skrev, träningen går SUPERBRA! Sååå skönt att vara tillbaka, imorgon är det axlar o triceps som gäller.

 

Nu ska jag lägga mig ner på soffan o mysa lite innan det är sovdags, upp tidigt imorgon då jag ska åka till Uppsala o jobba...

Det enda jag saknar i mitt liv just nu är en myskamrat! Vill vara kär o galen, haha... Men det kommer nog det med hoppas jag =)


Förresten så har en till av mina vänner börjat blogga, missElljot! Besök henne och läs om hennes väg mot stora förändringar ;)

Helg!!

Äntligen lite helg. Slutade tidigt idag, slapp stängningen! Så skönt =) Ledig imorgon och då ska jag ha sovmorgon. Låång sovmorgon hoppas jag på!! 
 
Kilade iväg till gymmet direkt när jag slutat idag och körde stenhårt rygg och baksida axlar och det gick superbra! Blev 30 minuter förbränning efter med på varierade maskiner på slutet. Har ju vart lite si o så med träningen de sista 2 veckorna men nu känns det verkligen som om jag är på god väg tillbaka igen.. Har nog inte tappat så mycket men det är mest känslan som inte är på topp! Men det tar sig för varje pass.
Sovmorgon imorgon som sagt och sen en promme om det inte är lika hemskt väder som det är ute nu. Sen blir det gymmet och ett combat pass!

Tack o godnatt


RSS 2.0