hmm...

.. mycket blandade känslor fick jag... vet inte alls hur det vart! Kändes absolut inge konstigt eller så. Men mina känslor vet jag inte riktigt vart jag har dom nu. Trodde det var helt bra som det var... Kände nog lite saknad kanske... vet inte nå hur jag känner nu.. hm.. svårt läge.. mycket fundersam blev jag...


Mina nya solbrillor

Gjorde riktiga kap på Ur&Penn häromdagen! Har ju fått för mig att jag ska ha gula brillor o gula converse! Vet nån vart jag kan köpa conversen får ni gärna säga till! 

Dessa fyndade jag! 
  

Dags för jobbet!!

Äntligen ska jag till jobbet! Fast först ska jag gå en sväng på stan det har jag ju inte gjort på 1½ vecka.. haha känns som en evighet sen.
Ha en bra dag!!

Söta!

318091-525

Lite smått söta vi är va... hehe..

Finally home!

Nu är jag äntligen hemma igen. Iofs var det skönt att få lite mat lagad av mamma men det är alltid skönt att komma hem igen. Har diskat o städat lite nu för det har jag ju inte orkat göra i veckan när jag var sjuk... Imorgon är det dags att börja jobba igen.. ska bli riktigt skönt. Man får lätt en del tristess när man är hemma en hel vecka!! Gymma ska jag försöka med på onsdag bara halsontet släpper lite mera.
Nu ska jag hitta på nått skoj när jag äntligen är hemma igen.
Kram

Trött på livet i bunkern.

Nu vill jag åka hem till mitt liv. Det här hos mor o far känns som om man är instängd i en bunker... finns absolut inget att göra. Men är man sjuk o inte kan göra nått så kan man ju lika väl göra ingenting här i stan som att göra det hemma hos mig. Men börjar bli lite rastlös nu, det är annat när man är hemma hos sig själv. Nej imorgon får pappsen skjutsa hem mig eftersom jag inte har nån bil hit. Vill hem till mig själv nu!

Hej!

Ååå jag som verkligen ville gå ut idag... hmm funkar ju inte så bra när man legat sjukt däckad en hel vecka o fortfarande krasslig... Men jag ville ju så gärna gå ut. Men men bara att hålla sig hemma så jag åkte till mor o far istället så då kommer jag ju verkligen inte ut eftersom jag är 8 mil hemmifrån. Sitter här o har tråkigt, men det kanske ni förstått av alla bildinlägg tidigare...
Får satsa hårt på nästa vecka istället o den som bangar så den jävlar.. ja det vill säga om jag är frisk tills dess eftersom tant doktor sa att influensan kunde sitta i 2 veckor.. urk.. äter ju ipren för fulla muggar nu men missade en tablett på eftermiddagen o kände att värken i kroppen kom tillbaka.. inte bra.. hmmm.. Vill inte få lov att vara hemma flera dagar. Nu får det tammetusan vara nog. Jag vill jobba. Jag vill gymma. Jag vill bli frisk nu...
Så alla kan ju ställa in sig på fest nästa helg o det kommer bli såååå skoj hoppas jag!! =)

Är lite smått orolig här nu för Elin är på krogen idag o jag hoppas inte hon gör bort mig inför en viss person nu när jag inte kan vara där o vakta henne.. Men jag tror hon sa till mig att hon inte skulle göra nått dumt...
Hoppas hon kommer ihåg det sen med efter två flaskor vin!


Nej nu ska jag snart hoppa i säng o hoppas jag är friskare imorgon när jag vaknar!!
Wish me good luck!


Kram

Redigerat bilderna lite...

Få se hur det blev, testade lite i photoshop o tyckte det såg bra ut, hoppas jag inte sabbat bilderna helt. Man är ju inte så jätte jätte haj på hur det riktigt funkar men det såg bra när jag gjorde det iaf tyckte jag! Hon är en ganska tacksam liten hund att ändra på. Har bara gjort om till svartvitt, fast det syntes ju knappt på hunden det var mest bakgrunden som ändrades o sen lite kontraster o så har jag fixat till. 

318091-524

318091-523

Tänkte jag skulle göra nån av bilderna jag tog på henne till en canvastavla, dels en till mig o en till mormor  o morfar eftersom det är deras vovve. Men hon skulle passa så himla bra i min lägenhet eftersom allt jag har går i svart vitt o grått.. likaså lilla Asta. =)


Vart är hunden...

    

ja det är inte lätt när man ska ta kort på en liten hund som dessutom är snabb som ett spjut...

Den sötaste lilla varelse jag sett

image512 
    

Hon är så grymt söt lilla Asta. Liten är hon ju med även om hon är typ dubbelt så stor sen jag sist såg henne.. hehe men helt underbar o galen. Springer som en lite idiot fram o tillbaka o går knappt att få med på kort men lyckades några gånger iaf.. hehe tog ju typ en 100 kort.. får lägga in några misslyckade så förstår ni vad jag menar.. haha.. ja det ska jag göra.. ett misslyckat inlägg!
Men sååå söt iaf!

Haha...

318091-511

Mamma o jag o våra tvillingar spelar lite spel. Men det var jobbigt att göra det när man är sjuk o darrig på handen. Är glad att jag kunde få skjuts hem till dom så jag slapp köra själv... Skönt o bli lite omhändertagen av mamma med nu så kan jag förhoppningsvis jobba på tisdag igen!! Längtar...

Det går frammåt!

318091-510

Efter den sista bilden har dom även denna vecka satt upp kakel på alla 4 väggar o klinkat golvet!! Tre vita väggar o en svart fondvägg!! Igår hade dom även satt tillbaka toaletten o ett nytt handfat o blandare till duschen med, Tänk vilket lyx att ha olika rattar i duschen o handfatet. Det var ju sådär gammalmodigt innan som ni ser på första bilden. Samma mojänger till duschen o handfatet vilket kan vara lite lagom drygt ibland...

Tjoho Jag ser ett ljus i tunneln, jag vill flytta tillbaka till min lägenhet, trivs inte alls i den här evakueringslägenheten. Vill hem till min å då ska det även bli storshopping på IKEA. Ska ha ny soffa o sängstomme o lite smått o gott med!
Tror inte ni får se nå flera bilder på badrummet nu förrens det är helt klart o stylat!! Blir mera spännande då! =)

Kram

Sova snart då..

Börjar bli lite sömnig nu... men lika bra att hålla sig vaken en liten stund till annars vaknar man så himla tidigt imorgon bitti eller så vaknar jag undra miljoner gånger inatt.. jag hoppas verkligen att jag kan få en till natt med hyfsat sömn så kanske man kan må lite bättre sen.
Ska kika lite mera på tv sen blir det sängen.. godnatt


Glad Påsk!

318091-509

Tant doktor sa:

-Drick vatten
-Ät ipren
-RIng igen om det blir värre... Det kan ta 1-2 veckor innan det går över...


Suck jag som aldrig brukar vara sjuk å så blir man så här dålig. Har ju så ont i kroppen så jag kan ju inte ens laga mat..

Tur att Elin kommer med soppa till mig snart..

Tack idag igen!

Tur att du finns när mor o far bor flera mil bort.

Tjo på er!

TAck Elin!

318091-508
 
Tur man har vänner som tar hand om en när man är sjuk... Ramlösa o vindruvor! KALAS!! Tack!
Elin tyckte jag såg hemsk ut.. hehe schyssta kompisar. Men jag kika på mig själv i spegeln o ja inte såg jag fräsch ut direkt... Hoppas jag är nå bättre imorgon annars ringer jag farbror doktor!!

Mycket lätt måltid!

Inge avancerat alls idag.. kokar ägg o så blir det havrefras o yoghurt till det.. orkar inge mera.. hoppas ni får en roligare lunch..

Mår inge bra...

Jerka mår allt annat än bra nu... är riktigt sjuk.. har inte sovit mer än en sekund inatt.. vaknat typ 2 gånger i timmen. Kommer ihåg första gången jag vaknade o tittade på klockan.. 00.40... hmm å då kändes det som morgon. Har legat o vridit o vänt o inte kunnat sova. Mår skit nu, har iaf inte lika ont i halsen men har blitt dunderförkyld istället, hostar gör jag med fortfarande och kroppen har inte slutat värka det minsta. Allt jag gör är en pina... Gör mig frisk...

Orkade fixa lite mat iaf...

Blev mycket enkelt det enda jag orkade med.. typ kycklingsallad med pasta!

318091-507318091-506

Snygging no 1.

318091-502
    




























318091-495

Det är tråkigt när man är sjuk...

318091-501

318091-495

Urk...

Hatar att vara sjuk. Jag kan liksom inte sitta still men nu orkar jag liksom inte göra nått för det gör ont i varenda muskel om jag anstränger mig så jag kan ju inte ens diska eller städa lite... inte för att det gör nått men det hade ju vart bra om man kunde göra lite nytta när man är hemma. Men men får ta det sen när jag blir friskt istället då.

Helt uttråkad.. suck...

318091-495







Vill sova...

men ingen ide att försöka nu då kommer jag vakna miljoners gånger inatt ...

318091-489













Helt slut!

Var iväg till affären och handla lite, men det är såå jobbigt när man är sjuk. Kom att tänka på hur bra det var när man fortfarande bodde hemma om man var sjuk, då fixa ju mamma allt. Men nu måste man ta sig till affären o handla själv. Det är drygt... men men sånt som måste göras, tur att jag inte är dödssjuk iaf men det räcker bra med hosta, halsont, huvudvärk o muskelvärk... blir helt slut av det med.
Sitter nu nerbäddad i soffan med ett glas varm mjölk med honung i för att lugna halsen lite. Funkar faktiskt riktigt bra så jag tror att det blir ett gäng till sånna glas under kvällen!

Har du nått annat tips mot halsont?


Återkommer senare!

Kram på er

En liten surprise gjord!

Har vart inne o smugit hos vännen Anna och gjort om lite! Hoppas hon gillar det! =)

318091-487

Klicka på bilden för att komma till hennes sida.

Hemma o sjuk!!

Urk va det är tråkigt.. hatar att vara sjuk. Har ont i halsen, huvudet o kroppen känns hemsk... blir slut av att göra ingenting. Första dagen jag är hemma från jobbet på en evighet... brukar aldrig vara hemma. Men blir nog hemma imorgon med för jag ska åka till uppsala o jobba annars, inge roligt att åka dit halvkrasslig, man vill ju känna att man kan slita ordentligt o göra ett bra jobb känns meningslöst annars...
Ååå till affären måste jag med, det var nästan tomt i kylskåpet. Hoppas Elin följer med mig!

*hosthost*


Ny bloggdesign:

Har gjort om lite hos elin, vad tycks..

318091-486
klicka på bilden för att komma till hennes blogg...

haha det kom fram

konstigt jaja då fick nu två nästan lika inlägg ... men men så får det vara när det krånglar..

nu ska jag kolla garderoben om jag hinnar nått annat å ha på mig..

KRaM

Klar för avfärd

Ska åka hem till chefen med jobbarkompisarna o mysa lite framför tvn o melodifestivalen. Men jag var ute lite väl tidigt.. haha.. ringde fia o sa att jag åker nu. VA sa hon redan.. öh tänkte jag o kolla på klockan.. men åå jag var ute en timme för tidigt. Har stressat o duscha o grejat som fan men helt i onödan. Suck.. jag som alltid brukar ha koll på klockan!. Tur att jag ringde henne innan jag hann komma längre än av parkeringen. Bara att gå in igen då å fundera på klädvalet som jag kastade på mig i all hast.. haha..

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha!

men fuck...

hmm skrev ju nyss ett långt blogg inlägg.. men det försvann..

det handla iaf om att jag var på väg att åka en timme för tidigt o hämta jobbarkompisarna inför vårt melodifestival mys hemma hos chefen.. fia fick en chock när jag ringde... haha.. inte konstigt när man kommer en timme för tidigt.. då var det bara att gå in igen o fundera över mitt klädval som vart lite hastigt när jag trodde jag var tvungen att åka.. haha..

ha en trevlig kväll

Dags att krama kuddarna kanske!?

Börjar bli lite smått trött så det kanske är dags att krypa ner... fast det var ju det där med lagstiftningen på sängvärmare... när klubbas det beslutet. Det värsta jag vet är att krypa ner i en kall säng.. Man sitter i soffan å är halvslumrig o sen när man kryper ner i sängen som är iskall så kvicknar man ju till igen... så kan man ju inte ha det. Så alla vi som inte har en kär sambo som värmer sängen åt oss måste väl kunna ha samma rätt till en varm säng .. eller?! Men jag har ett litet knep om man trots allt måste krypa ner i en kall o tom säng, man har morgonrocken på sig när man kryper ner o så värmer man upp sängen lite o sen kastar man av sig morgonrocken... men det är drygt.. haha men det funkar iaf =)
Jobb imorgon o sen gymmet tror jag att det blir en sväng innan dom stänger sen blir det hem till chefen för lite mys med jobbarkompisarna framför tvn till melodifestivalen o god mat o så. Får sova kvar där för Frida har ju bosatt sig mitt i ingenstans. Blir säkert alldeles jätte trevligt.

Nej sova var det GODNATT!!

Hallååå!

Min soffa är ju tom! =(


Vet inte vart den där snyggingen tog vägen.. hmm... elin tyvärr jag har ingen själv ens så kan inte skicka över nån till dig... eller du kanske snott båda hehe..

Mitt i lets dance!

Mitt i programmet o yoghurt o havrefras avklarat... hmm o mer än halva kexchokladen med... det gick fort... då har jag ju inget till senare i kväll.. men men får väl skylla mig själv när man är glupsk! hehe..

Vad gör ni en fredagkväll som denna?

Kram

En fredagkväll i soffan

Var just till konsum o skulle köpa mig nått gott att knapra på nu. Men hitta verkligen ingenting som tilltala mig. Så det blev ett paket havrefras o yoghurt o en kexchoklad.. hehe allt jag kunde hitta på. Tråkigt värre men men är man inte sugen så är man inte!
Nej nu ska jag fixa lite kvällsmat då innan lets dance börjar.

tjo


God kväll!

Jobbat hela långa dagen o sen direkt till träningen med havremoppen... det var plågsam kan jag säga.. inte för att träningen gick dåligt eller nått utan av dom jävla trånga tajta höga byxorna man är tvungen att ha på sig.. dom tryckte o skavde verkligen överallt på tatueringen. Men nu är det bra igen, efter duschen o en rejäl insmörjning med helosanen!
Dags att krypa till kojs snart.. jobb hela dagen imorgon igen sen blir det en lugn o härlig fredagkväll hoppas jag på! Ska inte göra ett dyft imorgon efter jobbet, känns som om jag har vart uppbokad hela denna vecka o är helt slut nu! Jag o min tatuering ska vila ut imorgon kväll, ja man kan ju alltid hoppas på att nån snygg karl bjuder in sig själv eller så o vill mysa i min osköna soffa med mig!  Men vem skulle det vara ?! Får spana på jobbet imorgon, kanske hittar nått offer =)

Nej sängen var det nu!

KRAM o godnatt


Seg dag!

Det är mycket segt på jobbet just nu... händer inte mycket.. men det vänder nog snart!

Har inte lika ont i sidan idag, det blir bättre o bättre... men det var lite jobbigt att träna, det strama o ömma lite mest hela tiden så det blev mest armar o sånt... men det blev ett hårt träningspass ändå. Trodde det skulle bli soft idag men icke.. haha... Vi upptäckte idag att vi börjar bli starkare, får öka på mer o mer o det är inte alls lika jobbigt längre. Är jätte skoj!

Nu ska jag försöka krypa ner till sängs o få lite sömn kanske utan att fastna i lakanet inatt! Haha...

Godnatt

Godmorgon!

Ja en är ganska god morgon är det iaf... har sovit helt okej även fast jag fastna i täcket o lakanet några gånger... haha det är avtryck på lakanet efter mig. 
Men nu gör det ganska ont... Svider o stramar en hel del även fast jag smörjde som fasiken nyss...

Ska jag kila iväg till jobbet!


KRAM



Ville bara skriva att tatueringen jag gjorde igår har jag ritat själv!



Smärtan på bild här...

Smärta i några små steg...

Smärta 1. Nervös Jenny  


Smärta 2. Bara att köra igång då  


Smärta 3. Under tiden mycket smärtsamt...     


Smärta 4. Att få höra flera gånger under tiden att det är snart klart.. jävla Jojje, fast jag gav igen...


Smärta 5. Färdiga resultatet... det gör fortfarande ont även fast nålen inte nuddar min kropp längre. 


          

Smärta med mycket stort S!!

Plågade mig i en hel timme idag, helt frivilligt till en dyr timpenning men billigt ändå...

Kommer bilder senare.. orkar inte nu!

Morsning!

Pigg å alert men så kollar man ut genom fönstret o trök det var där då... regnigt o segt. Då vet man ju hur det blir på jobbet med.
Har ätit frulle o håller på att fixa matlåda samtidigt till lunchen idag. Duktigt värre tycker jag! Är så trött på att äta massa skitmat o färdiga lådor på lunchen. Finns ju inge bra lunchställen att äta på tycker jag, eller så är det bara att jag är trött på dom. Egen låda är klart bäst ändå.
Sen är det gymmet som gäller efter jobbet å sen blir det nog färd hem till byn... orkar nog inte åka dit imorgon bitti. Få se om jag orkar köra dig ikväll i mörkret.

Nej nu ska jag fixa lite innan jobbet.

Ha en bra dag.. KRAM

Godnatt kära läsare :

Typ helt slut efter igår så nu ska jag sova riktigt gott!!

Natti natti

Nytt favoritprogram :

image468     
    
 
Helt klart den grymmaste tjejen! Så jävla cool!!

Bilder!

Fick in några flera bilder där nere.. det är bara från en kamera.. haha fanns ju några kameror på den festen men orkar inte lägga in flera.
Grymmaste festen ever iaf!!! Får hoppas att vi kan fixa en repeat på det i sommar med grillning o så. Om det uppskattas?
Nu är det soffan som gäller för min del resten av kvällen. LAink börjar idag o jag ska kolla o inspireras ;)

KRAM

Tjejer ni är dom bästa!


TJEJFESTEN del 2!!

tusan.. det går inte att lägga upp flera bilder.. bara krångel.. kan man ha för många bilder?

Hade grymt skoj igår iaf, TACK tjejer!

TJEJFESTEN!!

                                                   

Godmorgon :

Ingen strålande sol idag tyvärr men jag ska nog bli på toppenhumör idag ändå!
Har ju

tjejfesten

ikväll att se fram emot! Alla mina kompisar kommer o det är inte vanligt att dom alla är på en å samma fest på samma adress! Kommer bli så himla skoj! Det lär nog komma en hel del bilder därifrån sen, haha...
Nu ska jag göra mig iordning för jobbet för det är det som gäller först.

Sen blir det fest fest fest o mera fest...

Tjo

Godnatt

Helt färdig alltså med blogg renoveringen, eller ja jag är ganska färdig jag med... !

Godnatt o sov så gott på er käre läsare med.. imorgon är det dags för Min o Nygges stoooora tjejfest! Det kommer typ 25 tjejer! Ska bli så skoj...

Tjo o Kram

Lite ny design så här i natten :

Nu så tror jag att jag är NÖJD för den här gången!

Blev det ok?

kaos kaos..

bloggen under konstruktion igen... återkom om en stund..

trött tröttare tröttast :

hello hej... är ganska trött nu... var ju på promme imorse, sen jobbet, sen gymmet, sen mat hos elin, sen upp o sola, sen hem till elin igen o satte färg i håret o sen hem o duscha.. så nu är jag slut.. borde sova!

Godnatt o ursäkta för mitt dåliga bloggande!

morgon promme :

står på schemat nu. ska ut å gå en vända med ANNA. börjar ju inte jobba förrens 13 idag, så skönt. se efter jobbet är det dags för gymmet igen o sen tror jag det får bli en solning till, vill känna mig lite brun o fräsch på tjejfesten på lördag!! längtar så tills dess!!

nu ut o gå! tjo

dåligt bloggande :

mycket dåligt bloggande från min sida, men hinner verkligen inte med..
fick för mig att göra om siden lite här men så råkade jag trolla bort besökssifforna, eller ja dom finns där om man sätter musen där men annars är dom svarta.. dumt att börja med nått sånt här så här sen.. får fixa det en annan dag för nu ska jag sova, är trött som ett as o har ont i hårbotten efter blekningen tidigare idag... suck.. kommer nog inte kunna sova...

godnatt iaf

haha så j***a rolig kille! :

ååå det blir ju bara bättre för varje gång man kollar...


schysst låt o video :


jasså... :

såg just att nån skrivit en kommentar om att jag tydligen plutar med läpparna på varje jävla kort , kommentatorens ord.
det är ju MIN BLOGG o jag skriver ju vad jag vill o gör vad jag vill på mina kort! låt bli att titta på alla mina jävla kort då!! mycket enkelt... hehe..

hela helgen med horses :

tävlingar o allt hela helgen. hjälpte till hela dagen igår o idag har jag själv tävlat lite.. jag är nöjd iaf men inga toppresultat tyvärr... men jag är glad för det iaf...
här är hon min käre följeslagare o den som tar mig över dom höga höjderna... den bäste som finns!

   
     
- Bella Mie -

RSS 2.0