Lycka

Tjohoo... det bästa som fiiinns!! (citat ut hundens dagbok :P )

Hade inte så mycket med detta att göra men det bästa som finns är att känna lycka. Vilket man kan säga att jag gör just nu!

De positiva tankarna funkade kalasbra och livet ler mot mig just nu ändå.

Väntar på fortsättningen med stor spänning!!

Har ni inte hört hundens och kattens dagbok så lyssna nedan ... =) Fy fan va jag skrattar åt detta, även fast jag hört det flera gånger!!Förändringar!

Förhoppningsvis blir det förändringar väldigt snart!! Positiva sånna... shit va jag har tänkt positiva tankar dom senaste dagarna... men dom funkar nog, tjohooo...

orkar inte skriva mera nu.. tar igen det en annan dag! KRam på er allt underbara vänner

Köttyxa...

Helt ärligt så har jag aldrig någonsin blivit så sviken av någon i hela mitt liv. Aldrig...

Men jag vägrar bli negativ och dö på soffan... känns lite tungt bara när man fick en rejäl yxa, typ köttyxa i ryggen. Det gör det lite svårt att resa sig upp... SVIKEN är ordet, huggen i ryggen....

Men jag känner mig bättre och starkare idag efter att ha fått gråta ut igår. Jag är sååå glad över mina underbara vänner och familj som stöttat mig rejält just nu!! Tack för att ni finns!!

Som en vän sa till mig igår, att nu har jag möjlighet att göra vad jag vill med mitt liv. Jag kan välja vilken väg som helst, det är bara jag som bestämmer!

Nytt liv, nya tag, nya möjligheter...


Ett gäng svordomar...

Är så extremt arg och besviken och lessen och allt man kan komma på. Blev uppsagd från jobbet jag älskar idag... helt utan förvarning och det känns som om jag fick en stor kniv i ryggen. Efter 5 års total hängivenhet till jobbet så händer detta... jag är så tom inombords så jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Det var inte ALLS väntat och det är ingen av mina vänner som tror mig... Dessa jävla nedskärningar...

Men har grinat och vart arg hela dagen så jag tänkte föreöka gå till sängs ikväll och somna gott och utmattad och vakna upp och göra massa nytt imorgon! Jag ska söka jobb redan imorgon, har ett jag är intresserad av på gymmet :P Sen funderar jag på om jag ska börja plugga. Till vad säger jag inte än. Ska kolla upp det lite granna först.

Men just ikväll är jag arg... besviken... (ett stort gäng svordomar här)

Imorgon är en ny dag med massa nya möjliheter (tur man är ledig på schemat imorgon, orkar inte jobba där just då) Imorgon ska det vankas med nya postitva tankar =)

Hej på er !

...

I dagens samhälle kan man faktiskt säga Nej om man inte vill göra nått! Så det så =)

No comments...

Inget speciellt att skriva. Allt rullar på som vanligt iaf...

Kram på er alla glada vänner =)

=)

Nu har jag äntligen blivit på lite bättre humör. Men min stubin är fruktansvärt kort kan jag säga.


Tränar hårt och det går så himla bra, har kommit igång med morgonprommisar innan frulle med. Nice nice och jag tycker det känns redan att dom ger resultat i kombination med burn tabletterna :D Super bra!!
Jag ska vara i mitt livs form i sommar, haha... det är mitt mål! Ops nu kanske jag la ribban väldigt hög, men det är väl bättre att sikta högt och kanske komma halvvägs än att sikta lågt och komma ännu lägre... Nops höga mål ska vi ha!!
Idag har det tränats boxning. Bra pass =) Längtar redan tills imorgon kväll då jag ska pressa mina axlar, Favvo passet!!

Kram o godnatt nu ska jag softa i soffan KRAM

Orka...

Just idag var det en trist o hemskt seg dag, nästan hela iaf. Grymt tråkigt på jobbet må jag säga. Halvlite kunder och inga nya varor idag heller. Blir lite trött på det där nu, att vi inte får nå nya varor. Har lessnat och snart måste det hända nått drastiskt innan jag går i graven.

Gymmet gick riktigt bra, dock lite ostrukturerat pass då vi vart 4 st som körde tillsammans. Körde sen 30 hårda minuter gång på löpbandet, brant uppförsbacke och högt tempo. Sen kan vi lägga till 30 minuters morgonpromme till dagens träning med!

Gaaah sen blir jag fortfarande knäpp av tystnaden.... men det kanske är bra att det är tyst, dags att bryta det där mönstret... men tråkigt... när jag nu känner såhär.. skum känsla men den är här iaf.. suck...

........ just nu har jag så mycket funderingar ... tankarna flyger runt i hjärnan och jag får ingen rätsida på dom.

Är förvirrad av mig själv.
Känner jag verkligen så här, varför saknar jag tystnaden, saknar de dagliga smsen, msn praten på kvällarna, de nattliga telefonsamtalen...
Det är bara en vän men jag saknar det så fruktansvärt mycket... Jag kan inte tyda singlerna eller signalerna som inte finns.. ibland kommer det ett litet tecken på nått och sen för att övergå till total tystnad igen.
Jag förstår inte...

Så nära men ändå så fruktansvärt långt långt borta...


Osäkerhet....

Vad jag iaf vet med alla säkerhet... Jag hatar den här tystnaden...

Ring ring...

Har gått och köpt mig en ny lur... NiceHTC Legend... hoppas jag gillar den när jag börjar pilla på den så fort den laddat klart =)

RSS 2.0