Trött...

Jag är riktigt trött, har gäspat i 5 dagar, känns som nått är på gång i kroppen men ändå inte. Står i ett mellanläge, varken sjuk eller helt 100. Idag var det dock lite bättre även om kraften tog slut den sista timmen på jobbet... 

Skönt att slänga sig på soffan nu, hade ju vart mysigt att ha nån att kramas med också, det skulle gjort det hela ännu mysigare. Även om jag just nu känner att det är skönt att vara själv... inge krångel med känslor och sånt som kommer till, för när det gäller mig och kärlek tydligen så ska det inte vara lätt, suck... då känner jag att det är lättare att vara själv så man slipper fundera!

Men en dag kommer nog min prins att hitta mig med! Det är jag inte alls orolig för...

Kram och kärlek till er därut =)


Nästa lördag

Längtar till nästa lördag!

SM Fitness o Bodybuilding i Västerås!!
Ska bli så skoj att se, bra platser hade vi fått med =)

Tjillevippen

Härlig fredag i soffan

Snart ska jag tillaga mig lite chili corn carne. Tror det ska bli min nya fredagsmat :D Gott som attan! Orkar dock inte skriva mera!

Trevlig fredag och helg på er alla kära vänner där ute! KRAM <3

Sköön soffa!

Nu var soffan grymt skön... önskar jag hade någon att soffmysa med bara! Hade bästa Marie här hela helgen och det blev lite tomt när hon åkte hem igen. Så nu kan gärna nån annan flytta in =) Haha...

Godnatt

I feel fucking great!

Behöver egentligen inte skriva nått mera... trots allt som hänt under våren och sommaren så mår jag för tillfället så JÄVLA bra, haha.. vet inte riktigt vart det kom ifrån. Känns som en total vändning men det är underbart att ha den känslan i kroppen!


Det blir ju inte trökigare heller av att MARIEEEE kommer hit imorgon och stannar till söndag! Ååå va skoj och trevligt vi ska ha!


Puss på er alla underbara människor och nu andra får helt enkelt vara utan ;)

I got a picture taken...

  

tankar

Många tankar far genom mitt huvud just nu...


Mest har jag fastnat vid en liten sak.
Vad hade hänt om man tagit andra beslut i livet just vid det tillfället, hur mycket hade vart annorlunda. Hade det ens blivit annorlunda eller hade man hamnat i det här läget till slut iallafall? Får man vad man förtjänar eller blir det bara såhär iaf...


Det är en speciell sak jag funderar mest över, en liten liten detalj... skulle gärna få det ogjort, känner så just nu iaf. Om det nu skulle kunna gå o göra den saken ogjort, eller ja inte ogjord men ångrad, hur skulle allt vara då?
Jag tror ju iofs inte att det går att ändra på den saken i dagens läge men det har ändå fastnat på min hjärna och jag brukar, om jag ska erkänna, komma tillbaka till denna tanke ofta, alldeles för ofta... det måste kanske vara nått med det ändå, annars skulle jag nog kunna släppt det vid det här laget. Men det är nått med detta som kanske måste utforskas mera, vet bara inte hur, när och så vidare... det får tiden utvisa, tiden får även utvisa om det är så det ska vara.
Hatar att vänta på tiden...
... I was never smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
but I'm gonna love you like I never been hurt before
I'm gonna love you like I am indestructible...
 

"från Robyns nya utomordenligt bra skiva nr 2"

Det kom ett sms...

För inte många minuter sen så pep det till i telefonen.
Blev jätte glad när jag läste det lilla meddelandet! Det var från en underbar tjej vid namn Tess =)

Tack för dina små ord, dom värmer! KRAM


hittade..

 

Hittade två bilder från när vi hängde på crusingen i somras.. det här var nog innan vi blev förgiftade av alla avgaser :P Ett fett tips, sitt inte bredvid vägen på en rutig filt. Man blir lätt inpyrd då ;)

Livet...

... ja vad ska det bli av livet, det är en stor fråga som jag nog aldrig kommer få svar på. Det har kännts skit i några dagar öh veckor kanske till o med. Eller det har kännts förjävligt rent ut sagt. Börjar vänja mig med att det går på skit, kanske inget man ska vänja sig med men iaf.. suck....
Men det redde ut sig iaf, inte som jag hade hoppats på men skönt att få ett svar på nått iaf och kunna sörja lite och gå vidare. Jag mår helt ok ändå men tycker att själva grejen är skitjobbig och så hemskt energi slukande. Vill vara glad och pigg och ge energi, inte behöva få från andra. Men det känns som om jag redan är på väg tillbaka till mitt glada jag och jag har just nu tusen järn i elden känns det som.

I helgen ska jag på maskeradfest då en av mina bästa tjejkompisar fyller 30 och det är stort party på G! Nästa helg kommer en annan bästa kompis till mig och hälsar på =) Lite (eller mycket) jobb här emellan med såklart och en jobbhelg efter det.
Sen är det SM i Västerås som gäller, ska bli riktigt skoj. Åker med ett gäng från gymmet =) Då kanske man kan få en inspirationsspark i röven att träna hårdare igen =).
Sen ska jag boka in en teoretisk grundutbildning med genom gymmet. Så jag kan börja jobba som medlemstränare också, ska bli sååå himla roligt att motivera människorna där till att komma igång och köra hårt. En bra början kanske för framtiden då om jag ska sikta kanske på att plugga till PT, vi får se vad som händer. Men just nu händer det mycket på jobbet så det är bara att haka på =) Nått som går bra iaf. 
Sen blir det mera besök hos vänner då hos Malin bästa malin i sthlm =) 
Ja fullt upp kan man säga att jag har ;) Men det är bra då slipper man tänka. Ojoj vad jag skriver haha.. hoppas nån stackare orkar läsa allt :P 

Funderar tillbaka lite, tänk om man gjort saker och ting annorlunda, tagit andra beslut... hur hade livet sett ut då?  

varför...

Vad har jag gjort för att förtjäna detta ... denna otur med kärleken.
Detta kändes så himla rätt, så himla bra... men poff så försvann det... och det var som jag befarade.. men att man måste dra det ur människan i fråga.

Jag orkar inge mera nu, nu får det vara nog.
Ensam är stark, starkast!
Orkar inte med nån mera som förstör för mig nu... tack å hej...

RSS 2.0