Låång dag

Idag har det vart en lång dag i stallet. Tävlingar för fulla muggar o jag har tävlat jag med men det gick inge bra.. Hon (hästen) ville inte som jag ville idag.. Tror vi ska skylla på värmen :P.
Var där vid sju snåret så man är lite småtrött nu... Ska dit imorgon igen...

Fast mest längtar jag tills allt är slut där för så blir det dejt!

Fick ju en lite impulslunchdejt igår. Superdupertrevligt var det!! Många glada gubbar där! =) =) =)

Nej nu ska jag lägga mig raklång i min underbara soffa o drömma mig bort o titta på nått på dumburken!

Tjo

=) =) =)

Många glada gubbar blir det!
Tihi... På söndag säger jag bara!

Tjo

=) =)

Mera happy.. haha.. här händer det grejer! Synd att det inte gick att ordna denna vecka bara.. men men på nått sätt.. Tur att det kommer flera dagar!

=)

Jenny = HAPPY!

Tihi.. tänker inte berätta nått men det var mycket trevligt på gymmet idag!
Bra ögongodis.. hihi å ögongodiset prata med.. mycket trevligt!!

Så skoj!!

HAPPY HAPPY HAPPY

Livet är toppen o träningen gick ganska bra idag med. Haha fast Jenni trodde inte jag var där för att träna idag. .haha hon tyckte mera att jag var där för det sociala.. Nja inte riktigt men lite iaf! Fast vi tränar ju alltid på onsdagar o viket perfa sammanträffande ;)

happy!!

Löning!

Så gött när slantarna rullar in på kontot.. haha men dom stannar ju tyvärr inte länge. Min jobbarkompis ville ringa o säga till chefen att jag ska få veckolön för jag kan inte hålla i slantarna ordentligt tycker han... hehe men det stämmer nog.
Var ut på lunchen o shoppa loss o kom tillbaka med en stor kasse från gina, ett par byxor o 3 tröjor o 1 linne o 1 par örhängen.. haha..
Å nu har jag vart o storhandlat mat o fyllt hela kylskåpet o frysen! Så nice att ha så mycket att välja på!

Sen utanför affären fick jag en chock med.. haha... var inte alls beredd på det. Jag hade ju inge smink ingeting, ofixat hår, som tur är hade jag iaf hatt på mig.. haha... Där klev en snygging ur bilen precis framför mig... -Öh hej sa jag med skakig röst o sprang fort förbi med min kundvagn...  hmm var lite pinsamt, gjorde ju bort mig för han för nån vecka sen.. hehe.. men men han heja ju glatt tillbaka iaf. Ingen skada skedd kanske då ändå .. haha ;)

Nu är allt inpackat i kylen o jag blev sugen på mera mat.. haha..

Godnatt

Tomt

Vet inte riktigt vad jag skulle skriva idag... har just ätit mat efter att jag kom hem från gymmet o jobbet. Nu ska jag bara slappa på soffan tills jag somnar.
Tjing

Kvällen hos Linda

   

Film o kvällsmat! Happy feet såg vi.. ganska små söta pingviner!

Till Linda

Nu ska jag hem till Linda med en matlåda o en blir det promenad o film ... tjo så länge

Festen!

Var hemma hos Linda igår på en superduper trevlig tillställning. Det var jag, Linda, Sanna o Nygge som var där.
Jag o Nygge cykla dit i racerfart på våra racerbikar! När vi kom dit stod det uppdukat massa godsaker på bordet o bålen var serverad! Så nice! Det var bara att hugga in direkt. Gottigottgott!
Sanna gjorde lockar på Linda o jag åt vindruvor o drack bål! Skål!
Lockarna gjorde håret för kort så Linda duscha igen o det fick bli rakt igen.. haha..
Mera bål vart det och sen var det dags för min största fobi, karakoe/singstar... hmm har haft nått emot det hela mitt liv. Alltså typ som någon är rädd för spindlar så har jag vart mot sånt. En riktig hemsk fobi.
Men det var bara att ta tjuren vid hornen o görat! Kommer inte ihåg vilken låt det blev men det var inte så hemskt ändå. Var ganska roligt, svenska schlagerlåtar var det på tapeten så det var ju sånt man kunde iaf... så jag sjöng å sjöng men vann typ inget.. haha. Nygge var lite bättre.. attans.. men får skylla på att jag aldrig vart så nära en sånganläggning tidigare. Jag har sprungit o gömt mig typ.
Sen fick vi bråttom när vi kolla på klockan o kilade ner fortare än kvickt på stan. Linda vågade inte åka på min cykel för hon trodde jag skulle köra som en galning.. haha.. o full tyckte hon nog att jag var med =)
Ner kom vi iaf o ingen kö var det, eller jo lite men det gick fort. In kom vi o dass var det ju som gällde ( vi är ju tjejer liksom) sen köpte vi dryck o dansa lite o så.. Kvällen är lite dimmig innefrån harrys. Men det hände en massa skoj iaf som jag inte tänker berätta om här.
Tror att det var nån speciell slå Jenny på stjärten kväll.. jag var ett offer.. haha.. fast en kille bad om ursäkt o visste inte riktigt vad det tagit åt han.. haha han kommer skämmas på gymmet sen! Stackarn.. hehe..
Hem kom jag hel också. Cykla i racerfart för att hinna ikapp Elin som var förföljd av en man! Fast det var bara en fjortis med byxorna i knäveckan.. haha så han var nog inte så farlig.. men man vet ju aldrig. Kom i säng vid 4 tiden efter ett ha pratat i telefonen med en viss person för första gången. Det var spännande. Vi kan nämna att det var en han o han var jätte trevlig! Han tyckte jag prata dalmål.. haha .. jag hade ju varnat han! Sen sa vi godnatt o jag somna som en stock o vakna 4 timmar senare. Haha kan inte förstå att man inte kan sova dan efter fest. Får sova tidigt ikväll om jag inte somnar i Lindas soffa till filmen.. haha..

Har tyvärr inga bilder från festen. Ska se om jag kan få några av Linda sen för vi tog med hennes kamera.

Här är iaf några smink o frisyrbilder

   

Söndag, bakissöndag...

Japp det är det idag en bakissöndag som börjar ordna upp sig. Har ätit lite frulle nu så det känns mycket bättre.. Ska berätta om den trevliga festen hos Linda snart men först ska jag äta en macka till...

Godnatt

Nu ska jag sova.. så jag orkar jobba o festa hos Linda imorgon..

Natti natti

Veckan i lite bilder

            

Bildbeskrivningar :
Fick ett paket av mormor o morfar när dom var hit förra helgen o hälsa på.. Jätte coolt! En bricka, tallrik, djup tallrik, äggkopp o en mugg. Allt i samma döskalle tema. Perfekt till frukosten! Tack!
Sen skorna jag fick av pappa som han köpte i USA! Passa perfa. Så kalas. Tack igen! Haha kolla skillnaden på mina gamla vita o dom nya... hehe
Sen lite bilder på söta Asta. Hon har vuxit o blitt så stor.. eller nja inte så stor.. hehe men lite större iaf! Pappa o Asta på ett kort o morfar o Asta på det andra. 
Sen vart det vinter med.. haha låg ju i bikini helgen innan o sola. Men nu verkar solen vara tillbaka igen. Har vart helt ok idag..
Sista bilderna är tagna när jag var på väg hem från jobb i tisdags i Uppsala..
Så nu fick ni se veckan med... o lite av förra helgen.
Tjo

Mycket dålig på att blogga.

Men det har vart så himla segt här så jag har inte orkat.. Sen har jag inte vart här så mycket känns det som.. har haft två tuffa veckor.. 6 dagarsjobb veckor.. Sen denna vecka har vart bra med träning med efter så har prioriterat lite annat just nu. Men ska försöka hinna blogga lite bättre. Bara det slutar krångla här med! Orka försöka när inläggen försvinner...
Nej nu ska jag fortsätta titta på Carina Berg! Så rolig hon är!!
Kanske skriver nått mera under kvällen!

kram så länge


hmm

inget som funkar här... skulle lägga in massa bilder o grejer.. men ni får se sen då när det vill funka.. hade skrivit ett annat inlägg med.. men det försvann.. godnatt

Flyttar in...

Hon är ju så himla grym. Carina Berg o hennes program. Så naturlig människa o allt känns det som om hon är. Äkta liksom utan smink å sånt med i tv... jag gillar henne skarpt!

Veckan

Det har vart mycket dålig träning denna vecka måste jag erkänna. Men kände att jag verkligen behövde ta igen mig för kroppen gjorde mest ont. Inte av träningsvärk utan av smärta. Men nu känns det finemang igen men jag tar det lungt med gymmet fram till på måndag då det blir hårdkörning igen.. I helgen kommer det bli promme i ludvika o kanske en liten joggingtur om det funkar. Blir lite gocart med mamma på söndag med! Hehe blir skoj.
Hoppade hästen igår i regnet och det gick bra. Formen känns som om den är här till tävlingen om några veckor.
Vad har mer hänt i veckan då.. hmm mest jobb...
Åå mina grannar brukar ju ha brakfest vid den här tiden o denna här veckan, dom brukar ju köra varannan vecka och idag borde vara festvecka men det är tyst som bara den... sååå skönt.. jag kan sitta o softa o ha tvn på normal ljudnivå. Så härligt.. vilket lyx liksom.. det hjälpte att jag ringde hyresvärden. Hatar att klaga men va fan någon måtta fick det vara. Det är flera som bor i huset ju...
Nej nu ska jag se om jag kan hitta nått snask i skafferiet som jag kan mumsa på...

Kram gott folk! =)

kväll del 2

    

Lite omelett blev det med falukorv, lök, tomat o paprika i. Åt lite broccoli bredvid. Sen fick ni se en bild på vinbärskakan jag bakat till besöket imorgon!

Fredagskväll!

Känns så skönt att det är fredag o jag bara kan slappa på soffan. fast man måste ju upp o jobba imorgon med men det är ju en annan femma. Känns bra iaf. Ska snart baka en liten kaka för mamma o pappa o mormor o morfar kommer och hälsar på imorgon efter jobbet. Dom vill se hur lägenheten vart efter renoveringen o efter att alla nya möbler kommit på plats.
Nej kakbak o lite mat kanske!

Trevlig kväll!

Trött o ont!

Har så ont i hela kroppen så jag orkade verkligen inte träna idag. Det var inte träningsvärk utan såå ont! Hoppas det går över snart ... Det här var inte skoj..
Godnatt

Utmanad av Linda!

1. När gick du upp idag?
Alldeles för sent men ca 08.30 blev det nog...

2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter

3. Senaste filmen du såg på bio?

Oj det kommer jag nog inte ihåg ens... var nog i höstas nångång.

4. Favorit TV - program?
Har inget speciellt.. Slötittar mest.

5. Vad åt du till frukost?
Ett glas mjölk o två mackor med kaviar.

6. Vad är ditt andranamn
Christina

7. Din favoritmat?
Just nu lax... varierar mycket.. Det mesta går ner förutom svamp.

8. Vilken mat gillar du inte?
Pölsa

9. Vilken är din favorit - CD för tillfället?
Lyssar aldrig på cd.

10. Vilken bil kör du?
En svart liten golf men just nu mest cykel


11. Vilken är din Favoritmacka?
Måste nog vara morfars egetbakade tunnbröd!

12. Vilka mänskliga drag kan du bara inte med?
Falska människor.

13. Vilka är dina favoritkläder?
Mjukbrallor

14. Om du fick åka vart du ville vart skulle du åka då?
Hawaii eller Bali eller USA!

15. Favoritklädmärke?
Vero o Gina just nu... duger bra för mig. Bättre med billigt så man kan variera mycket o ofta! =)


16. Var vill du dra dig tillbaka?
På en stor gård med skog o sjö.

17. Favorit tid på dagen?
Kvällen.


18. Var är du född?
Falu BB

19. Vilken är din favoritsport att se på?
Hmm tråkigt att titta på sport.


20. Vem tror du inte sänder detta tillbaks?
Ingen aning..


21. Vem tror du skickar tillbaks först?
Ingen aning...

22. Coca Cola eller Pepsi
Coca cola

23. Fotboll eller ishockey?
Ishockey

24. Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Förut morgonmänniska men nu nattuggla.

25. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr

26. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Inte mycket för tillfället!

27. Vad ville du bli när du var liten?
Pilot


28. Bästa barndomsminnet?

Kommer inte ihåg nu..

29. Varit i Afrika?
Nej

30. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Nix

31. Varit med om en bilolycka?
Japp... körde ner i diket en vinterdag. Mycket halt!

32. Favoritdag i veckan?
Lördageftermiddagar


33. Favoritblommor?
Gröna växter

34 Favorit - snabbmatsrestaurant
Hmm svårt... Max blir det nog.

35 Äger du en cykel?
Japp en grå jag använder flitigt nu.


36. Vem fick du senaste mailet från?
Hmm var nog nått lösenord från nån sida.


37. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Ingenstans

38. Läggdags?
23:00 - 01:00.

39. Vems svar är du mest nyfiken på av dom du skickar brevet till?
Allas

40. Senaste personen du delade en middag med?
Fia tror jag i lördags.


41. Vad sysslar du med just nu?
Tittar på tv o skriver här.

42. Favoritfärg
Svart

43. Hur många tatueringar ?
3

44. Hur många sänder du det här mailet till?
Det får vi se...


Me!


Ett litet egoinlägg.. inför festen i lördags!

Lista från Sanna.

Fick lust att göra en lista som jag hitta hos Sanna.

LISTA
10 favoriter:
Färg:
Svart
Mat: Massor av det mesta!
Band: -
Film: Shrek
Bok: Stieg Larssons
Sport: Inte titta på, bara utöva.
Årstid: Sommar
Veckodag: Söndag.. ledig dag
Glassmak: TIPTOP
Tid på dygnet: Kväll

9 för tillfället:
Humör: Trött efter gymmet
Smak: Hjärtegott smörgås
Kläder: Stooor morgonrock
Bakgrund: Kat von D
Nagellack: Tog just bort det silvriga
Tid: 22.43
Omgivning: Vardagsrum
Irritationsobjekt: Att jag inte kan hoppa i säng i tid nångång...

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Malin
Screen name: -
Husdjur: Råttan Klara
Piercing: Naveln
Förälskelse: Jadu... han hette nog Daniel
Musik: Ett kasettband med Scorpions
Bil: En Ford escort från 78
Ord : -

7 senaste:
Cigarett
: Röker inte!
Mat: Pasta med egengjord laxröra
Dryck: Vatten
Biltur: Fick skjuts av Anders hem igår
Tv-program: Earl är på nu
Spelad låt: Leona lewis, vet inte vad låten heter. Den nya lugna.
Köpta klädesplagg: Ett grått linne på GinaTricot.

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nopps
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Nopps tror inte det.. Ja som liten då..
Varit med på TV: Nej det har jag inte.
Kysst någon du inte känner: Haha ja

5 nej tack:
Kläder: Pennkjol
Mat: Sill
Musik: -
Dryck: Whiskey
Personlighetsdrag: Seg

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Var hos Marie o Anders o fika å åt pizza.
Du kan höra just nu: TVn
Du inte kan leva utan: Vännerna, Mat, Jobbet, Familjen typ sånt.
Du gör när du har tråkigt: Tränar, äter, surfar på datorn...

3 personer:
Du kan berätta allt för: Marie
Du tycker om: Alla mina vänner, kan inte nämna nån enskild!
Du inte gillar: dom jag inte gillar umgås jag ju inte med..

2 val:
Kaffe eller te: Kaffe
Vår eller höst: Höst

1 önskan:
Just nu att få sova ordentligt inatt. 

Måndag o allt.

Trött i soffan är jag nu. Har jobbat o tränat idag så nu är jag helt slut. Som vanligt då...

Solen!

Tjohoo solen är framme på en ledig dag! Så nu ska jag ut o värma mig och förhoppningsvis få lite färg på kroppen i min nya snygga bikini!... Så skönt!

Sovdags...

... orkar inte skriva nått mera.. ska upp i ottan tänkte jag o göra nått nyttigt innan jobbet... Få se om jag orkar eller har lust.. beror på hur mycket solen lyser när jag vaknar! Sen innan jobbet ska jag försöka hitta nått skoj på Gina med, dom öppna ju portarna i en gigantisk lokal idag! Så fin butik men det var äckligt mycket folk så jag fick panik å så hade jag bara lunchrast, ingen bra kombination. Så jag ska försöka imorgon kl. 10 istället o hoppas att köerna inte är 10 meter långa i 6 led.. haha..

Godnatt  !!

Matdags!

Har vart ute o gått i solen nu efter jobbet o sen vart det en solning så det känns som om det behövs lite mat nu! Återkommer snart.....

Nuså!

Nu är jag nöjd tills vidare med designen. Ser kanske inte mycket ut för världen, justeringarna alltså men det var lite småpill!

Nu kanske man ska sova lite då!

Godnatt

Mina inlägg:

Men hallå det har försvunnit inlägg.. jaja dom kommer kanske tebaks.. nu har jag iaf börjat göra om lite.. ska bara justera lite bilder så är det nog klart sen.. inge avancerat denna gång men jag är nöjd nu snart..

Kanske ska ta tag i designen!

Kanske ska göra det nu då... fast det var så jobbigt nu när man flyttat bloggen.. kan ju inte förhandsgrandska då ju.. skitjobbigt om det inte blir bra.. tur att jag sparat bloggen iaf..


Jaha

då har man typ målat hela butiken.. bättrat på färgen lite. Det var ganska slitet o inget gjort sen det öppnades för ett antal år sen. Så nu vart det jätte vitt o fint. Såg rent ut..haha..

Nu har jag lite smått magknip o det är inge skoj... försöker äta men det hjälper inte..

Inge träning blev det idag heller, trodde ju målningen skulle ta längre tid in på kvällen men jag tjuvstartade under dagen så jag var klar tio över sju... skönt.. hade därför avbokat träningen med Jennie idag o vi tränade igår istället.. Så det var väl tur att det inte blev träning idag för vi har ju tränat tre dagar i rad o alla muskelgrupper är genomgådda för denna vecka!

Nej nu ska jag slänga mig bakåt i soffan o se om magknipen släpper.. å ringa elin igen för jag tror hon slängde på i örat på mig.. haha men hon jobbar ju så det var ok..

Tjo

Hmm varför inte...

Designen vill inte som jag vill.. suck... har en kalaside o den är inge svår heller.. men det vill bara inte funka... kanske för att jag är lite småtrötter o inte orkar koncentrera mig riktigt.. sen ska jag ju ändra färg på varenda sak när jag ska göra om, hmm kanske ska börja med små justeringar istället.. .så denna ruta o den på sidan alltid är samma. Blir nog lättare då... Smidigare om inte annat..

Ska nog sova nu.. tror jag... godnatt iaf att

Tack Pappa igen!

Nu har han även köpit ett par gröna, dock utan skaft... men det kommer bli riktigt bra det med! Ovant bara..
Tusen tack pappsen! Två par nya dojor till billigare peng än ett par här hemma i Sverige!! Tjohoo...

GREAT!!

Tack Pappa!

Nu har han köpit ett par nya vita till mig!! Undra om han tänker leta efter nå färgade med?

Världens bästa pappa!

Haha ja det har jag verkligen, nu springer han runt i alla möjliga affärer på andra sidan jordklotet o letar skor till mig, men jag förstår inte att det kunde vara så svårt att hitta ett par convers i landet dom kommer från.. finns typ inga färger alls. Han hade nyss vart på ett gigantiskt varuhus fast dom hade inte i damstorlekar!?! Skumt.. Nu ringde han för andra gången o hade hittat ett par blå.. han skulle ta ett kort på dom o skicka så fick jag se, han tyckte dom var snygga iaf... men jag ville ju ha vita o gula el. gröna... men dom är ju sååå billiga där.. högst 300 kronor. Här hemma kostar dom ju liksom 600-700 kronor..
Hoppas han hittar nå bra ... Tack pappa för att du försöker!

Det mesta hanns med

Gick ju superenkelt det där! Det mesta avklarat. Gymmet om 30 minuter o sen när jag kommer hem ska jag göra korv stroganoff i matlådor så alla punkter kommer att vara klara innan dagen är slut!
Dags att byta om o sen slänga sig på cykeln så man får vistas lite ute iaf när det är så fint väder...
Tjo

Dagens agenda:

- Sovrumsgarderoberna x3
- Städskåpet
- Klädkammaren
- Byrån
- Pappersskåpet i köket
- Tvätta all kvarvarande tvätt
- Diska
- Laga matlådor till hela veckan
- Gymma

Detta inlägg uppdateras under dagen så får vi se hur mycket jag hinner med!


Uppdatering 22.50 Alla punkter avbockade!!

Idé.

Har en ide till bloggen men orkar inte göra om nått nu... har skissat upp den å headern är nog typ klar så får se om jag ändrar nått i morgon kanske! Om jag hinner mellan städningarna för det ska nog gå först tror jag.

Har haft middag med Ia o Anders idag o det var jätte trevligt! Tacos i stora lass blev det o efterrätt o allt! Vi blev mycket mätta!!

Nej sovdags nu.. Godnatt

Vill ha en ny design!

Är trött på den här nu... vill ha nått nytt.. igen.. måste skissa lite för hand tror jag så jag får nån idé... blir nattjobb nu då.. haha..

Söndag

Å ledig är man, riktigt skönt. Är ledig imorgon med så det känns ännu bättre.
Har idag redan hunnit med att
- tvätta en maskin 
- diska 
- dammsuga
Ska snart till gymmet o köra ett hårt pass. Blev ju ingen utgång igår så då blir det hårdkörning på gymmet istället!
Sen kommer mina kära vänner , Ia o Anders o Zita på besök ikväll o ska äta tacos.

Har tänkt under dessa dagar två att jag ska städa alla garderober (igen) o även klädkammaren o städskåpet. Känns som om dom blitt lite smått röriga efter allt flyttande o iordningställandet. Det blir ju lätt så när man vill att lägenheten ska se bra ut. Allt annat åker liksom in i garderoberna.
På agendan då inför imorgon
- klädkammaren
- städskåpet
- byrån
- garderoberna x3
- gymmet
Sen får vi ju se hur många av dom jag hinner med. Men hoppas jag ska hinna alla!

Å på tal om nått helt annat så åker min far till SanDiego idag o jag har skickat med han en bild på ett par converse, så har jag tur kommer han hem med ett par gula... han skulle iaf köpa ett par vita o ett par färgade! Bra man har snäll pappa!!
Nej nu ska jag sätta fart.

Tjo


Jag i Dagens Handel!

 
Jag var med på framsidan av Dagens Handel.. hade även en bild inuti tidningen som var typ mera än en halvsida. Det var min chef som hade vart med på intervju så fick jag vara med på bild.. haha..

Lite lägenhetsbilder!!

      

Det är så svårt att få mysstämning på korten, allt blir så ljust... Men allt vart så himla bra iaf. Är så nöjd..

FEST!!

Japp det var det igår... Skojigt värre!
Några bilder kommer här!

         

RSS 2.0