Rulla tärningen...

Idag har jag jobbat heeela långa dagen, inge konstigt med det. Typ som varje dag =)
Knata iväg till gymmet också det som varje dag =) Körde ett mellanbra axelpass... hade önskat lite tyngre vikter men det gick sig inte... ingen passhjälp idag =(

Nej har inge skoj att skriva... så vi säger GODNATT istället. PUSS

Hos Anna

Var hos Anna igår kväll. Planen var att tillverka inbjudningskort till hennes partaj hon ska ha lite längre fram. Handskriva kort med pyssel på... hmm fick ju veta sen att det närmare bestämt skulle bli 55 stycken, hehe och jag skulle få äran att skriva dom :P. Det tog ett antal timmar och när jag trodde att jag närmade mig målet och hade packat ihop för natten så upptäckte vi fem stycken oskrivna blad, haha men då var jag så slut så dom ska jag skriva idag :D. Pysslet hann vi inte riktigt med heller så det ska vi med göra klart idag Haha halv 2 var jag hemma inatt ;).

Bilden här bredvid är på hennes UNDERBARA söta dotter Sara, dock är bilden ca 2 år gammal. Hon kläcker ur sig så roliga saker den där ungen, hennes ordförråd är grymt och hennes ordval likaså ;). Under dagen, innan jag kom dit hade hennes farfar varit barnvakt och Anna hade ringt hem för att kolla läget två gånger under dagen. Haha och när det ringer så utbrister Sara till sin farfar -Helvete vad det ringer mycket!
Sen under kvällen innan hon skulle sova så satt Anna på huk på golvet med Sara och Sara tittar på Anna och säger -Mamma du har spruckit på kinden, du är gammal!
Haha så underbar unge =)

Nej nu ska jag se om Elin har vaknat så vi kan ta oss ut i SNÖKAOSET och få lite fika nere på stan innan jag ska vidare hem till andra ELIN och färga hennes lååånga utväxt ;), sen blir det tillbaka till Anna och fixa klart alla 55 kort :D

Ha en trevlig dag gott folk! PUSSPUSS

B:en

Jobbade i Borlänge idag.. gick supersmidigt och Bra!

Kilade ner på gymmet direkt när jag kom hem och tränade Ben Biceps o Bukfläsk :D Inga direkta personBästan idag men ett helt ok pass!

Nu ska jag sova så jag kan ta vara på min lediga dag imorgon... har fullspäckat schema, haha jag vet inte hur man lyckas med det när man ska vara ledig. Träffa vänner o fika/lincha ska jag göra och träna såklart! Tror det kan bli dubbelpass imorgon. Fm och kvällen =)

Kram o godnatt

som en guldfisk....

hade ju nått bra jag skulle göra ett inlägg om men när jag kom in på bloggsidan så var det som bortblåst.. haha.. snacka om guldfiskminne :P

food

Var en vända till uppsala och jobbade idag. Gick grymt smidigt så jag kom hem redan klockan 5 igen =) Hann i god tid till gymmet men guu så mycket folk det är hela tiden. Jag tror jag har vart där "fel" tid på sistone eller så har hela stan börjat gymma alla på samma gång... Körde iaf rygg lite triceps och mage plus 15 minuter på bandet i lutning =).

Sen hörde Eliiiin av sig och ville ut o käka, så jag hängde med. Det är ju inte ofta vi hinner hitta på saker så bäst att passa på när vi hade ledig tid samtidgt. Ner på stan och avnjöt en god matbit. Komponerade ihop en "egen" rätt ... ville inte ha dom där rackarns pommesen som hörde till. Fick en smarrig sallad till istället, mums! Hmm sen behöver vi ju inte nämna att vi fick gratis efterrätt :P haha kunde inte motstå... tur att det var en liten en ;)

Nu ska jag softa på soffan lite innan jag ska sova. Tror det blir en tidig kväll idag, är helt slut i kropp och knopp.




    Puss på er alla!


    <3, jag vill ha kärlek...





Globen & Ullevi





8 maj och 23 juli... Done fixat inbokat klart spikat!

Kommer bli så bra!

Axlar...

Låång dag på jobbet... mycket att göra men dagen tog slut iaf och jag knatade till gymmet, dock inte lika pigg som jag brukar. Men fick en kommentar iaf ... - Du är alltid så full av energi, hur orkar och gör du? Haha så det är ju bra att andra uppfattar mig så trots att jag höll på att däcka av träningsbänken :P ...

Tanken var att köra ett tungt tungt axelpass.... började tungt som jag gjorde sist på axelpressen med hantlar... men det var TUNGT, urk... körde på men orkadet inte så många reps som sist.. besviken. Men så kom min passhjälp och tvingade mig att ta de tyngre vikterna ändå. Det gick faktiskt lättare! Haha så det kan gå. Körde då 2 set med den tyngre vikterna 18 kilo, jihoo, 4-5 reps, PB!! Fortsatte sen ett grymt axelpass även om det var riktigt kämpigt idag så jag hoppas det känns imorgon. Haha kom just på att jag bara skriver om mina axelpass i bloggen.. Men jag tränar faktiskt hela kroppen ;) men det är roligast med axlarna kanske därför dom blir omtalade här :P

Nu ska jag se cougar town! Den bästa serien i nuläget....
tomt i soffan dock... :(

Puss på er snyggingar där ute =)

please...

Jag önskar mig mys... massa mys... men är helt ensam och myssugen i min soffa... inte roligt... önskar mig en snygging med muskler till min soffa. Det skulle passa jätte bra tror ja ;) tatueringar får han gärna ha med... ja och myssugen såklart! =) ... suck....



tar o målar naglarna istället...






Nya klackar =)



Kunde inte låta bli dessa när jag väl hittade dom.. har velat ha dom länge :P så nu slog jag till när jag hitta dom i sthlm!

KRAM o trevlig kväll

söndag

Jajamensan.. söndag och ledig, oftast ledig söndagar. Skönt skönt!

Jag drog med mig en bakfull Elin ner på stan. Skönt att strosa runt lite när det inte är så mycket folk. Ta en fika och bara kolla läget och kika på människor =)

Hitta lite trams på H&M och Gina.

Tre nagellack, ett typ ljusgrönt, ett coral (ser rosa ut på bilden) och ett turkost. Några lustiga örhängen från Gina blev det med. Köpte även ett läppglas som typ är vitt och jätte glansigt/glittrigt =) och ett par solbrillor på Gina!

Sen fika jag o Elin på Waynes och jag fortsatte min kassa matvecka med att äta en muffins... hmm men men den var jätte god iaf. Imorgon då är det slut på gottesakerna.. tror jag gått upp hundra kilo denna vecka, känner mig som en valross och skulle det vara sommar imorgon skulle jag få simma i vassen... not fun! Skärpning imorgon!!
Tur jag ska boxas på kvällen imorgon och då jädrans ska det köras hårt! Bäst att Malin är på samma humör som mig :P hihi...

En tur i skogen o mark blev det med "nya" pållen. Skönt att komma ut lite, men tråkigt att solen inte var framme som igår...

Sen har jag hängt på soffan heeela kvällen långt och nu längtar jag bara till sängen och att få sova.
Man har ju ändå ingen karl man får snuska sig med på soffan så då kan man väl gå och sova istället då :P hehe

Kram o Godnatt

1 år av saknad... :'(


Lördagsmys

Det har vart en bra lördag idag, jobbat en skvätt, iväg till stallet och tränade lite inför tävligen med hästen och nu har jag just ätit och kraschade på soffan i matkoma.

Idag blir det lugna gatan på soffan i min ensamhet...

Var och såg Alice i underlandet igår... jag gilla den jätte mycket, kanske mest för att en viss J. Depp var med i den ;) Har aldrig sett filmen som barn heller så jag hade ingen aning om vad den skulle handla om. Men jag tycker den var helt ok! =)

Efter mitt axelpass nu i veckan har jag tränat biceps och ben vid två olika tillfällen. Har bara inte orkat skriva om det, eller har inte riktigt hunnit.
Blir nog ett pass till på gymmet imorgon då jag tänkte köra triceps och rygg!!

Nu ska jag slänga mig i duschen och skrubba mig lite så man blir och lukta gott igen =) Sen ska jag dricka Pepsi Max och äta en chokladkaka faktiskt! Haha nått ska man väl unna sig när det är lördag, hmm även om jag vart slarvig denna vecka med mat och liknande.. orkar inte bry mig just nu.. en chokladkaka är jag värd! Nästa vecka är det total skärpning på kosten igen, så här kan man inte hålla på när sommaren närmar sig :P haha då får man ju lov att baka i vassen och det har jag inga planer på att göra... men huga vad jag svamlar nu.... haha tror jag är lite trött i kolan.

Men hoppas ni trevliga människor där ute får en riktigt nice lördagskväll!

KRAMKRAM


På kroppen...



Kort skinnjacka med nitar, huvtröja, randig t-shirt och linne under. Leopardscarf och håliga gråa jeansleggings med coola armband till! Nice nice...

Stars...



Jag behöver kanske inte tillägga att den gamla var riktigt ful och hemsk.. gjorde den hos en kille som var ganska ny i branschen men jag trodde han skulle fixa det, men icke... så nu har jag vart på ett besök hos "min" tatuerare (ska aldrig byta igen :P ) och fixat till den första stjärnan och så blev det några till med!!

Så nu längtar jag till mitt nästa besök under nålen... i maj... gud så långt det är dit... då ska jag börja på armen/axeln!! =)

PB i axelpressen =)

Yes va man kan bli glad. Körde mitt älskade mördarpass för axlar.
Jag bara älskar att träna axlarna det är sååå himla skoj =).

Började med att värma ett set med ynka 8kilos hanteln i axelpressen. Gick sen direkt på 16 kilo (Har för en månad sen inte kunna köra mer än 12, 14 med passhjälp :P)
Men började köra 16 med passhjälp för 3-4 veckor sen och idag tänkte jag att jag ska banne mig testa 16 kilo fast jag inte hade någon hjälp. Det gick lysande, dock inte så många men 4x4 iaf :P.

Körde sen en massa annat, framsida, utsida, baksida.

Sen fick jag hjälp och körde ett set dock bara 2 reps men på 18 kilo!!! Det var lite lagom tungt. Men jag är sååå stolt iaf, haha!


Avslutade sen med en ny favorit som är så grym att avsluta med, bränna slut det sista som kanske finns kvar i som stackars axlarna, mohahaha!
Vet inte riktigt vad jag ska kalla den, Axelspecialaren kanske :P Det är fyra övningar i en och samma, det bränner rejält kan jag säga! Kör inte så jätte tungt på den, det räcker ändå. Växlade mellan 10 kilo och 15 kilos stången.


Specialaren ser ut på följande vis...  (Hittade inte bilder till alla övningar... alla övningar körs stående utan vila emellan, Pang på bara 5-10 reps på varje övning :P )

1. Lyft framåt (smalt grepp)


2. Upprätt rodd

3. Press med axelbredd grepp, kanske lite smalare.

4. Militär press


Nu njuter jag med massa ägg och keso med kiwi, cashew och kanel! Mums!

Trevlig kväll på er gott folk


RSS 2.0