Nice googles!!

 

Fick mina brillor från tävlingen jag vann hos Glitzy igår. Men hämtade dom idag, dom är helt perfa! Jag gilla skarpt!

Lite fest

Sitter just nu hos Maya och dricker lite vin! Nice värre och ska ut o skaka loss lite. SKa bli skoj, det var ju ett tag sen jag var ute nu... see u later ...

Noll kontakt...

Tränade ett morgonpass idag innan jobbet. Men det var ju typ helt onödigt känns det som. Körde rygg 1 rimme och hade noll kontakt, det spelade ingen roll vilken övning det var, inget kändes nått... hade lätt jag hade tungt... gaaah! Körde stående rodd, latsdrag, rodd sittande höga o låga men icke sa nicke... nada kontakt!
Fick lite hjälp på slutet, skulle vinkla armen lite annorlunda och flytta greppet några centimeter så jag inte drog med biceps, det funkade lite bättre men ändå inte bra. Kanske en mycket dålig dag att köra rygg på. Ska testa nått helt annat nästa gång.
Sen fick jag även tips om att träna mera baksida axel för han tyckte jag var starkare fram. Han som hjälpte mig med tekniken. Kan ju vara en sån grej som gör att jag drar fram axlarna för att jag är starkare fram o då förstör ryggträningen. Jag ska iaf fokusera mera på baksida axlar så se om ryggen hänger på!
Eller nån som har nått annat tips?
Knallade tillbaka till gymmet efter jobbet och körde ett boxpass! Där gick det bättre. Bra kraft i sparkar och slag och kraften höll i sig hela passet, kändes mycket bra. Det blir bara bättre o bättre =D ! Mycket jobbiga situps gjorde i där med i fyra lägen... usch o fy va magen knöt sig =P ...

Tjo!

Inte så mycket...

... Blev inte så många saker på Ikea iaf. Eller jo många småsaker men inga stora. Lite besviken, men dom har inga snygga barstolar där.. dom är absolut inge sköna att sitta på så jag la ner det och ska kolla på jysk om dom har kvar ett par som jag sett för ett tag sen.
Hade ju även tänkt köpa nytt till vardagsrummet, bord och tvbänk men jag la ner det med, haha... tänker nog prova måla om det jag har först. Eller spraymåla ska jag nog göra så man slipper penselränder.
  


Lite smått o gott, sängkläder (svarta =) ), lådor för vantar o mössor, lampor till vardagsrummet för att få lite mera mysstämning, gardinstång till sovrummet, microlock, dusch kräm o tvål och sånt, glödlampor, saxar, laptopunderlägg, stekspadar. Tror det var allt, nej sånna där söta plastpåsar med med ziplås.
Nu är det snart natten. Krams

Ikea dags.

Sitter o väntar på att Maya ska sluta jobba så ska vi fara i ilfart till ikea. Få se om det blir nått skoj, kan hända att jag kommer hem med MASSA saker.. haha.. uppdaterar ikväll om jag orkar. KRam

Ledig lördag!

Så skönt... vaknade när jag sovit klart utan klocka. Hade Maya sovandes på soffan och hon gick till jobbet innan jag vakna. Vi var ut o åt på grekresturangen igår och fick supergod mat. Vi skulle egentligen äta sallad på stället bredvid men dom hade stängt. Lite trist i den här stan att det inte finns nått skoj på kvällstid. God mat fick vi iaf där, kyckling o klyftpotatis. Vi hade planer på att kaske gå ut o dansa lite men vi hade inte bestämt oss och ville dricka lite kaffe först... endast McD var öppet för det, haha..  Apäcklig kaffe fick jag men den gick ner iaf. Bestämde oss för att inte gå ut.. tur det för jag fick höra idag att dom spelade Cotton Eye Joe så det var nog ingen höjdare ;) ...
Åkte hem till mig och surfade runt på massa sidor och Maya hade högläsning på vissa sidor. Grymt roligt!!
Sen sov hon kvar på soffan för hon har endast en inplastad tv hos sig hehe och hon lever på toan o i sovrummet. Dom håller på att tapetsera hela hennes lägenhet.
Vaknade utvilad idag, så skönt.. nu har jag just ätit en stor o god proteinshake till frukost. Laddat för städdag har jag gjort. Tvätt o disk, sen ska jag ner på stan o köpa en ny mössa!
Träning ikväll med trevligt sällskap. =)

Kram gott folk

....

... vaknade med en stukad hand imorse, hur nu det har gått till.. svullen o jätteöm.. gör ont o skriva till o med..
fick iaf ett sms som gjorde att jag skratta lite för mig själv iaf nu i det ledsamma... nu ska jag försöka sova.. natti

ledsamt...

... tårarna rullade på kinden idag när jag kom till vännen min. Speciellt när hon pussade på sin bästa vän Bii! Grymt söta var dom o undra om dom förstår vad man säger och berättar för dom... Sa till Biisan att det var bäst att hon pussa mycket på sin vän Bella för det var nog sista gången. Det syns på dom att dom gillar varann och har alltid gjort...  ='( blir så lessen att det skulle sluta såhär...
Ska pyssla om henne ordentligt i helgen och se till att hon är nyfriserad o jättefin när hon får springa på dom eviga ängarna!

:'(


Min vackra flicka :'(






Fick veta idag att Bella inte kommer bli frisk... :'( ... ingen rolig dag idag..

Bella Mie du är min vackra flicka som ditt namn betyder! Du skulle ju finnas mycket längre än så här. Ska ut o pussa på henne massor o mata henne med apelsiner imorgon!

Kommer sakna henne så....

JAG VANN!

Haha jag vann jag vann... ett par coola brillor hos coola tjejen Glitzy!
Supercool tjej o jag besöker henne blogg ofta!

Grymt att jag vann en tävling, händer alldeles för sällan! Ska glida runt med dom coola brillorna hela våren o sommaren! Nice.. Tackar!

Träning

Körde som sagt Kombat passet idag, grymt skoj och bättre blir det nog när man kan rörelserna med också. Men jag är glad att jag kört boxen innan för då kan man ju slagen o sparkarna iaf! Men det där passet kommet jag garanterat göra ofta. =)
Kompletterade med lite axlar efteråt och sen sprang jag faktiskt 10 minuter på bandet. Så trist men jag plågade mig lite.. haha.. gick sen 10 minuter i brant backe. Så nu kan jag säga att jag ligger här på soffan och är lagom slutkörd. Hoppas jag kan somna i tid idag, klockan ringer 06 imorgon, ska åka till gävle och jobba en sväng.

Tjingeling o sov så gott sen

Lugn söndag!

Just nu iaf. Sov tills jag vaknade utan klocka. Så skönt. Men vaknade lite tidigt tyckte jag men fick funka iaf. Har legat i soffan sen jag vaknat, så nice. Håller på att rita tatueringar till alla mina vänner för fulla muggar, det är ju fusk att dom ska få tatuera sig igen å inte jag, hmm är lite sur.. hehe men snart är det dags för mig med. Ska bara boka tid!! Vad jag ska ha är redan uttänkt, fast den här gången ska jag inte rita nått själv!
Marie o Therese tatu är färdig, hoppas bara dom gillar den! Den vart riktigt söt tycker jag. Får visa bild sen när dom godkänt den.
Nu håller jag på med Ias, har fått fram nått riktigt bra där med nu när jag vet vad hon vill ha mera exakt. Tror hon kan gilla det här. Ska visa henne det i veckan.
Sen ska jag rita en till Ias karl Anders med. Hans tatu finns iaf i mitt huvud, ska bara få ner den på papper.
Nej jag lär fortsätta nu när jag är i en bra fas med ritandet för sen i eftermiddag är det BodyKombat som gäller på gymmet och efter det kommer jag nog vara helt slut och inte orka röra mig mera för idag! =)

KRAM mina kära vänner

=)

En helt ok dag! =D
Träningen gick bra, bröst o triceps o lite mage!

Hem o gjorde tacos och kikade på melodifestivalen. Haha gillar det inte alls men tittade mest för att vi skulle ha nått att göra när vi åt! Sen blev det Bruce den allsmäktige och skrattade en hel del. Trevligt med sällskap i soffan!

Godnatt nu gott folk och jag ska ha en lååååååång sovmorgon imorgon, det behöver jag känner jag! Sen ska jag slappa nästan hela dagen o inte göra nått. Jo jag ska rita en tatu eller tre! Ja jag ska ju gymma såklart men det blir på kvällen! 

Tack & godnatt


Uppdatering
... 00.24

fick ett sms idag från en jobbarkompis som är i thailand nu. Han hade köpt en tröja jag önskat mig idag. Han är bäst och ligger på plus nu! hehe...

Lördag

Har jobbat idag, var lite lagom med folk. Slutade tidigt och slapp stänga. För ovanlighetens skull. Var och handlade lite mat och nu har jag tagit hand om disken som var gigantisk! Nu är det dags att ta hand om kläderna som ligger slängda överallt. Vet inte riktigt när jag ska till gymmet, väntar på att mitt gymsällskap ska sluta skolan, japp en lördag! Hoppas han slutar snart så vi hinner med lite middag idag med :P.
Nej sätta fart då ifall han ringer snart.

KRAMKRAM

Men hallå...

jag har upptäckt att det är fredag den 13e imorgon.. och även nästa månad.. hur ofta händer det! Två i rad liksom. Det kan ju inte vara bra för vissa som har det som otursdag. Jag hoppas att inget händer mig.. haha.. jag kommer väl tappa hanteln på tån eller nått imorgon, klant som jag är... återstår att se vad som händer om nått händer. :P .. kanske blir nått skoj istället, vem vet. Snurrigt inlägg men det är ju snart fredag o veckan är slut så man får vara snurrig nu! =D

GODNATT

Torsdagen slut...

Har nyss kommit hem från hoppningen och det gick lugnt o fint idag, inge rodeo alls! Kors i taket. Inte ens ett litet försök till det. Kändes skönt o avslappnat.
Det enda jobbiga är att man kommer hem så sent o måste varva ner och äta så natten blir så kort alltid till jobbet på fredagen.. alldeles för lite sömn.. man kan ju liksom inte bara hoppa i säng när man kommer hem för då är man ju alldeles igång. Lite mat är iaf på väg ner i magen nu.. inte så hungrig som jag brukar vara men iaf.

Jobbat i blge idag, gick mycket bra. Trodde vi skulle ha en glidardag med småjusteringar, haha men så blev inte fallet. Vi gjorde ju typ om hela butiken iaf :P. Så det kan bli. Men bra vart det iaf!

KRAm

Onsdag, mitt i veckan!

Jobbigt på jobbet.. kan vissa försvinna :D.... suck...

Men fick iaf gå till gymmet efteråt. Körde lite lätt ett snabbt benpass. Kände inte för att hålla på nå länge idag. Snabbt o enkelt eller ja lite tunga vikter men ändå.

Hem o mat o dusch o nu soffan... väntar på sällskap på skärmen ;)... hoppas det blinkar snart :P... Har ju vart tyst här i två dagar nu.. tihi...

Lika här kort o enkelt inlägg.. orkar inge mera..

KramKRAMKRAM

over and out


Tisdag

Otrooooligt seg dag på jobbet idag. Fick ångest redan efter en halvtimme öppet bara. Hmm och då är klockan 10.30.. suck.. och slutar 18.15.. jobbig dag men timmarna runt lunchen försvann ganska snabbt iaf. gjorde massa jobbärenden på stan så tiden rasa iväg. Sen var det lite drygt folk kvar till tjugo över sex så jag kom ju inte iväg så snabbt som jag velat. Skyndade mig iaf till gymmet sen, hade längtat dit hela dagen.
Skulle köra lite lungt idag eftersom jag boxades igår.. haha men mina planer går ju aldrig som jag vill nu för tiden.. värmde upp 12 minuter på crosstrainern i högt tempo och körde sen sida o ländrygg som planerat. Sen var tanken att jag skulle ställa mig på crosstrainern igen o köra lite kondis.. men då övertalade Peter mig att köra ett BodyJAM pass. haha.. och det är ju ett danspass då.. Och som mina vänner vet har jag KASS koordination. Men jag tog mig igenom passet o det var riktigt skoj, men det blir ju jobbigare om man kan ta i lite mera när man vet vilket håll man ska snurra o hoppa åt :P... Dessutom sa dom innan passet att det här gymmets mest avancerade pass ;). Haha, bara att bita ihop o köra då! Men det gick bra, fick beröm av instruktören med för jag var ju inte helt kass.. hehe... Kanske blir ett till sånt nästa vecka, vem vet!

Nu är det dags för duschen, har lite mat i magen så jag ska nog klara mig en stund. Får nog bli en smoothie om en stund!
Kram

Boxning

Det är så himla skoj att boxas! Skippade corepasset som sagt o körde bara boxen! Glad att jag gjorde det, var grymt. Dryga övningar som tusan och det känns i hela kroppen efter ett sånt pass. Körde lite kompletterande övningar på bröst bara och sen 25 minuter på crosstrainern efteråt lite för att varva ner och skaka loss kroppen ordentligt!
Åt en matlåda med kyckling när jag kom hem, var döhungrig som vanligt, haha... hoppade i duschen och när jag kom ut var jag hungrig igen.. det är jobbigt att vara mig ibland! Tog mig lite te o smörgås o keso. Det måste väl räcka för idag hoppas jag!

Sovdags snart!

Kram o natti kära vänner


Måste bara säga att jag mår så himla bra just nu... känner mig glad, pigg, vältränad, positiv o bara helt nöjd.. ja jag kan fortsätta! Men livet är toppen just nu! Tjingeling

Vad ska jag välja...

... det blir boxen eller coren idag, inte båda. Vet bara inte vilket. Kör jag boxen så får jag köra själv, dom jag brukar boxas med körde bodyjam igår o var helt färdiga så dom ska köra corepasset. Har aldrig testat core och vanliga måndagar när jag jobbar hinner jag ju inte med det passet. Men jag har gått o vart sugen på box hela helgen... så nu vet jag varken ut eller in.. haha.. jobbigt värre.. men har ca 2 timmar på mig o välja. Kan inte köra båda heller för går jag på coren så hinner jag inte ta biljett till boxen!

I-landsproblem
, haha... 

Promenad i FINA vädret!

Tog en promenad runt sjön med Eliin och hundarna idag på lunchen, riktigt skönt o friskt!
 

Ankorna var grymt spännande tyckte lilla Pralin!

En cykeltur nån?


Ledig dag = skönt

Så skönt att börja veckan med en ledig dag, riktigt toppen! =)



Ska snart, alldeles snart ta mig ut i snön o försöka få fram min bil som alldeles säkert knappt ens syns under snön som kom igår. Men det är lite svårt att åka å handla utan bil. När jag handlat ska jag softa o ta det lite lungt och kanske städa ur byrån lite. Finns nog massa saker där som jag inte använder. Börjar bli fullt i lådorna!
Sen är det dags för gymmet, ett boxpass blir det och om det passar så kör jag ett corepass med Jennie innan!

Kram så länge o ha en toppendag i solen!

Gymmet avklarat.

Så då var det avklarat med. Skönt att få axlar o triceps genomkörda! Hamnade även i solariet efter, skönt de med.
Mat i magen har jag än en gång fått, haha. Så nu är jag nöjd för idag.
Tack o godnatt.. eller ja inte än men snart... Ledig imorgon, ska sova så länge jag orkar.
 
Natti

Snöyra

Skulle ta mig en snabbvända ner på stan vi 12 när affärerna öppna men det blev ingen snabbvända. Haha, knallade upp till bilen för att inse att det skulle vara totalt omöjligt att försöka ta sig fram o ut från parkeringen. Hur mycket snö som helst. Så jag använde benen istället, men det var ju lite små drygt o det tog säkert dubbelt så lång tid att komma ner på stan men jag fick med mig rätt stlk på skorna hem iaf. Dom jag köpte igår med mor min var för stora. Men nu har jag rätt. Och var helt slut när jag kom hem, haha. Har mat i magen nu iaf och har hunnit dammsuga med. Snart är det dags för gymmet! Idag ska det bli ett hårt axelpass!! Så nice!
Skriver mera ikväll, KRAM

Träningen

Blev hårdkörning av biceps idag. 5 övningar tror jag det vart och jag tror garanterat att jag kommer känna av det imorgon. Gjorde en grymt dryg övning, Gjorde preacher curls och sen snabbt över till pullups där det bara var att dra sig upp och så skulle man vara kvar där uppe och Peter som jag tränade med drog mig neråt i höfterna samtidigt som jag skulle hålla emot. Drygt värre. Jag orkade bara två varje gång, haha. Hoppas ni förstod min beskrivning.  

Känner dock inte av magen som jag hade hoppats på men det kanske kommer imorgon, det brukar ju vara värst dag 2!
Imorgon blir det till att köra axlar o triceps! Det är det jag tycker är roligast så jag längtar tills imorgon men inte kan jag gå o sova nu för det. Är ju piggelin... suck...



Hoppas på sällskap på skärmen snart ;).

Kram o sov så gott vänner!

Lördag!

Jobb jobb jobb... o så kom mor o far hit. Hann gå 1 timme med dom på stan iaf och fick ett par skor av mor! =) Ska visa bild sen. Åt lite mat med dom innan dom for hem igen.
Nu ligger jag o smälter maten o ska snart iväg till gymmet för lite armträning. Skriver mera ikväll!

Kram

Fredag är här!

Å så var det fredag igen, tycker att det är det stup i kvarten! Slutade fem idag på jobbet, skönt att inte stänga fredag. Kilade direkt till gymmet och hade planerat att köra axlar o sen cardio en stund för att ladda om o köra mage med Peter. Men blev medlurad på ett gladiatorpass istället. Massa stationer och dryga saker i en timme. Gick bra och var inte så slut efteråt som jag trodde jag skulle bli. Dålig uppladdning idag och har varit hungrig hela tiden. Men jag ställde mig på crosstrainern och stod där i 45! minuter. Sen körde jag mage med P. när han slutade jobba. Ett riktigt ordentligt pass blev det men så nice. Tror vi körde 5 övningar på magen, shit va jobbigt. Men nice!
Så det blir att komplettera lite på axlarna i helgen och så ska armarna få sig en omgång. Känns som om det var en evighet sen tricepsen fick sig nått. Har inte fått nån riktig struktur på träningschemat sen jag bytte. Kör det jag känner för och det funkar för tillfället men jag ska skärpa mig o fixa ett schema!!

Var grymt hungrig när jag kom hem, lagade kyckling o bulgur och det var ju typ slut innan det ens var klart! Haha grymt hungrig var jag... eller är för det mesta. Känns som om jag kan äta dynget runt! :P
Så det fick bli lite efterrätt nu med, hallon banan o kesella vanilj! =) Smaskens!!
Nej nu ska jag kika lite på tv innan det är sovdags, jobb imorgon och så kommer mor o far förbi och hälsar på!

Kram o natti

Trevlig kväll!

Tack tjejor!
God mat men hårt bröd på burgaren, slank iofs ner iaf, hungrig som man är :P... Bion var ju sådär.. fatta inte riktigt o lite skum tyckte jag den var. Men men funka iaf!

   

Grattis Nygge i efterskott!!

Mat o Bio!

I gott sällskap blir det ikväll!
Elin x 2 !!

Vila från gymmet idag men tog en solning istället direkt efter jobbet och börjar känna att jag har fått lite färg nu iaf! =)
Nej nu är det snart dags att åka!
Tjingeling

Kass på rubriker, Tisdag!

Känns som om jag skriver exakt samma sak varje dag! =) Kanske för att mitt liv upprepar sig dag efter dag, jobb o träning typ det enda som händer. Eller ja nästan iaf!

Jobb idag, inte direkt mycket att göra men lyckades få dagen att gå iaf. Eliin kom förbi på lunchen! Alltid lika trevligt att få besök. Vi gjorde ett snabbvarv på stan o jag fick tag på ett par färgglada skor =). Nya pjucks har stått på listan ett tag nu. Billiga o glada skor fick det då bli.



Jag tycker ju inte alls om rött i vanliga fall men slog till iaf! Satte på mig dom direkt efter lunchen och oskönare skor var längesen jag hade på mig. Men efter ett tag så blev dom riktigt sköna. Toppenskor! Ska testa med lite smalare byxor imorgon och hoppas att man inte få ubåtsfötter då ;).

Bar av till gymmet direkt som vanligt. Satte fart på crosstrainern för att värma upp benen ordentligt för det var dom som skulle tuktas idag. Dumt egentligen när jag körde boxen igår. Men det gick riktigt bra, tror jag tog PB i bänkpressen, trots träningsvärk i låren :P och nästan helt utan knaster i mitt trasiga knä med, kändes riktigt bra! Körde utfall med o benen bara skakade, riktigt jobbigt!
Blev lite rygg träning med. Dålig kombo att träna ben o rygg men jaja det kan inte vara kalas jämt.
Helt slut i kroppen var jag o då vart jag tvingad o göra några dips när vi fått en ny ställning för det på gymmet. Tre stycken klarade jag sen tog det slut. Haha.. jag hoppas jag klarar flera när jag har mera energi i kroppen!

Imorgon är det vila från gymmet och det blir middag o bio med Elin x2. Lite försenad födelsedagspresent till en av Elinarna! Lite skoj att gå ut med tjejerna o göra sånna saker. Det är ALLDELES för sällan vi har tjejkvällar!! Kanske för att vi jobbar grymt olika tider o dagar allihoppa! Men vi måste försöka oftare. Det är ju så trevligt och nu ska vi se Mammut och det jag sett på reklamen så verkar den bra. Fast nu får ju ingen skriva att den är dålig för då blir det ju inte roligt :P.


Nej nu ska jag sova lite så jag orkar hålla mig vaken på bion imorgon!

Nattinatti gott folk

Måndag o ny vecka!

Sovmorgon idag o tur var väl det... kom hem sent inatt efter en filmkväll. En mycket trevlig filmkväll =).
Jobba jobbet idag o det gick bra, lite smått segt bara men det funka. Skyndade mig som tusan till gymmet, dags för boxen o passet ligger så tidigt, iaf för sånna som mig som jobbar i butik. Gick bra, hann i tid o var till o med för tidig så jag hann hänga lite innan.
Jobbigt värre var det på boxen, boxades mot Jennie idag o det var riktigt skoj! Blir flera pass med henne hoppas jag! Måste ju testa lite andra o konstiga pass med. Bara för att testa. Hängde kvar på gymmet lite så kom min förra gymkompis dit o testa lite. Körde 25 minuter på crosstrainern innan hon kom. Var helt slut efter boxen och crosstrainern så jag orkade inte träna med henne nått så jag hängde bara där o snacka skit.
Nej nu ska jag nog slänga mig i säng i tid. Eller försöka iaf, kommer nog inte gå så bra... haha.. ;)


RSS 2.0