Kvällspromme...

Det skulle egentligen vart lite träning på gymmet idag men mitt träningssällskap var för trött.. Så det blev en kvällspromme, ska snart ut o traska lite i kylan! Men med trevligt sällskap så funkar allt! =D

Tjo

Nytt friss


Rodeo

Lite så vart det med hästen idag, fick iaf känna på vad han kan för nått. Tur att det bara vart en rodeosväng! Men jag lyckades ju tappa tyglarna när han höll på, haha.. o ridläraren skrikandes bakom mig att dra upp huvudet på hästen, men svårt att göra det när man inte har nått att hålla i! =D
Riktigt nöjd med dagens hoppning för när jag kom till stallet hade jag absolut noll motivation för att göra nått vettigt där överhuvudtaget. Han skötte sig utmärkt förutom det där inslaget i mitten.
Nej nu är klockan mycket så undra om det är dags för sängen snart.. ska upp tidigt imorgon, förstår inte att det alltid blir så på fredagar. Kass planering eller nått.
Sängen alldeles snart nu då ;)

Natti gott folk

Gymmet

I 3½ timme idag, haha.. Tränade dock inte hela tiden, hängde lite med bara. Körde med P. först, rygg blev det och sen var det meningen att vi skulle boxas men passet blev fullt så vi fick inte vara med. Då körde vi på lite mera på gymmet, triceps fick sig en match då och så avslutade vi med mage. Vi har magrutetävling nu, haha.. Jag måste nog köpa rejält om jag ska vinna, det känns som om killar har lättare att få fram sånt än vi tjejer... Men jag ska göra mitt bästa iaf!

Hade sen möte med PT. Vi pratade bara lite om vilka dagar man ska träna vilket på, vilken ordning som är bäst för kroppen. Ska försöka planera veckan lite bättre så jag får ordning på det där med! Får boka in ett till möte längre fram o kanske planera ett program lite mera i detalj. Ska köra in mig på gymmet tänkte jag först så kanske jag hittar nått bra program helt själv!

Hade tänkt sola med men det orkade jag inte med... ska ta en vända imorgon!

Nu ska jag försöka hoppa i säng! Kram o natti gott folk

Tisdag

Jobbet var lite skoj idag, personligt samtal med cheferna. Kul att få feedback på vad man gör och få veta lite mera vad som kommer hända framöver. Är ju förändringar på g. Som ska bli så skoj! Kommer bli mera resande för mig vissa veckor, men det ska bli spännande =) .. kommer bli att vistas i sthlm ganska mycket! Så jag hoppas det blir skoj med.

 Skippade träningen idag för imorgon kommer det bli dubbla pass eller flera! Så det blir en hård onsdag. Berättar imorgon om allt!

Kram o godnatt nu!

Måndag & ny vecka

Sovmorgon idag, det är ju toppen att börja en vecka med sovmorgon. Det gör jag ju för det mesta så jag klagar inte alls på det. Lagom segt på jobbet... hände inte mycket alls, hoppas det blir bättre i veckan när alla fått sina löningar =).
Skyndade iväg till gymmet efter jobbet och hade inte bestämt om jag skulle köra box eller bara gymma. Har sååån grym träningsvärk i bicepsen från igår. Så det var nog bäst att biljetterna till boxen var slut. Ska ju orka boxas på onsdag så idag blev det BEN o en mage. Skönt att köra hårt med benen lite, det kändes som om det var längesen! Nu längtar jag till onsdag då det blir hårdkörning med boxhandskarna ;) ...
Tog mig en solning efter träningen idag, så behändigt när det ligger i dörren bredvid. Känner sig ju likblek såhär års!
Sen var det grymt segt att ta sig hemmåt. Benen var ganska slut! Men hem kom jag iaf.

På tal om nått helt annat...
Haha kolla den här killen, jag tycker det är svårt att köra med tre pluppar jag.. haha

 

Nej undra om man ska försöka sova i tid idag då kanske.. haha.. är inte bra på det där med att sova tidigt.. =) Godnatt iaf

Träning

Blev hårdkörning med axlar o biceps idag. Fick tips på nya bicepsövningar idag, klagade på dålig kontakt innan men nu jädrans hände det grejer. Han körde slut på mina stackars armar medans han själv var slut efter axelövningarna :P och stod i tittade på mest... haha.. Kommer nog kännas imorgon och gör det inte det så blir jag himla sur!
Kan hända att det blir två boxpass denna vecka, om jag orkar. Jag hoppas det. Det på onsdag vill jag absolut testa iaf! =) Få se om det blir triceps i gymmet imorgon bara eller boxen, bestämmer mig på dagen imorrn.
Nej soffa en stund nu sen sova!

Nattinatti gott folk

Söndag

Och inget IKEA.. =( Blir nästa helg istället.
Har tvättat o diskat o plockat lite här nu istället, ska ta tag i min klädkammare nu också, få se hur långt jag hinner innan jag ska till gymmet. Får sällskap idag med =).
Nej sätta fart var det, plocka ut o ta ner en massa saker i förrådet istället. Slänga en hel del kommer jag säkert göra med. Så skönt att bli av med lite skit som bara tar plats.

So long ... =)

Lite veckouppdatering

Dålig uppdatering under veckan har det vart, men har inte riktigt hunnit med känns det som. Nu är jag iaf nöjd, hitta lite cashewnötter i skafferiet så nu kan jag skriva vad jag gjort sen i onsdags.


I torsdags så jobba jag som vanligt, den  s e g a s t e  och tråkigaste dagen på MYCKET länge, trodde jag skulle krypa o gömma mig o dö under kassadisken ja jag vet inte hur många gånger.. kan inte ens räkna dom.. såå tråkigt var det! Sen när dagen äntligen var slut så bar det av till stallet och hoppa den knasiga Ludvig.. han var inte lika snäll som förra gången lite mera vild om man säger så. Men jag höll mig kvar på ryggen under hela lektionen, mycket NÖJD! Men man fick en trasig blåsa på ett finger som belöning, haha.. Men det får man väl ta.

Fredag blev det med och då var jag ledig, hade ju tagit semester för jag skulle egentligen till Sälen denna helg men stannade hemma. Så det blev en ganska lugn fredag, en tur i skogen med Eliins Fliisan! Sen fick jag grymt trevligt sällskap på gymmet!! Me like! Så det blev ett Bröst o Magepass där. Har fått lite smått träningsvärk idag... =) 
Sen stod det blekning på schemat, hem till Eliin o åt en kycklingsallad och stoppa lite färg i huvudet. Plågsamt värre som vanligt, men men det är bara att bita ihop!

Lördag idag o ledig som sagt, tog mig en promme till gymmet i VÄRLDENS snöstorm, trodde inte jag skulle komma fram men det gjorde jag! Körde rygg med mig själv. Gick bra och det var lugnt o skönt på gymmet!

Nu håller vi tummarna för att det inte snöar nått mera inatt, jag vill verkligen åka till IKEA imorgon!! Var så längesen, vill ha nått nytt o piffa upp med här hemma. Men snöar det som idag så blir resan inställd!

Kram på er

Onsdag

Blev en vilodag! Känner mig fortfarande mör i kroppen men hade tänkt träna med Peter men han var fortfarande sjuk.. Så det får vänta tills fredag. Imorgon är det ju ridning som gäller.

Ganska skönt att få ligga lite i soffan o bara slappa lite efter en lång jobbdag.
Orkar inte skriva mera..
Kram på er

Tisdag

Och grymt öm i kroppen är jag från boxpasset igår. Mest ont har jag i magen efter att Jocke pucklat på mig utan skydd o handskar! Men det ska ju kännas att man gjort nått :P

Idag tog jag mig en vända på gymmet, tänkte jag skulle mjuka upp mig lite. Gick i rask takt 40 minuter på bandet med svag lutning, sen testade jag på 3 nya benmaskiner som nog kommer bli några favoriter sen! 10 minuter på crossen som avslutning, sen var jag helt död, haha.. Rumpa o in & utsida lår!

Få se om jag vilar eller kör rygg med Peter imorgon... Beror på hur mycket träningsvärken slår till imorgon! =)

GOdnatt

Herre min skapare...

Har vart på ett boxpass idag med jobbarkompisen Jocke. Det första boxpasset i hela mitt liv och dessutom efter 1 månads sjukdom.. har ju bara tränat två pass innan och jag kan säga att konditionen inte satt där den skulle. Sjukt drygt var det och jag kommer verkligen inte kunna röra mig imorgon. Det var alla möjliga slag o sparkar och armbågsslag. Ett riktigt gatuslagsmål kan man säga att jag o Jocke haft idag, haha. Vi kastade till o med handskar o alla skydd på slutet! Höll på att kräkas när han stod där o slog mig i magen utan skydden, haha. Men GRYMT skoj var det och jag kommer absolut gå på det passet igen. Måste börja springa lite nu med så man får upp flåset bara!

Tjo


Söndag

Japp japp så var denna veckan slut med. Nyss hemkommen från gymmet. Blev ett axel o biceps pass. Ett kort och intensivt pass, fick köra själv idag för Peter har gått o blivit sjuk. Men det gick bra och jag hade inte tappat så mycket som jag trodde. Orkade samma vikter som tidigare. Så det kändes skönt. Visst fick jag kämpa lite mera kanske men det gick iaf. Nej lite mat nu sen ska jag och handla så jag har nått att äta i veckan.
Tjingeling

Toppen!!

Inte blev det nått lungt pass här inte.. haha.. stenhårt triceps blev det. Använde ju inte nya maskiner heller så inte vet jag hur dom funkar heller.. det var ju lite det som var meningen, men jaja det blir flera gånger. Sa att jag kommer hänga svans på Peter nån mera gång tills jag vet hur allt nytt funkar. haha känner mig som en totalt nybörjare! Men det var grymt skoj! Känns skönt att vara tillbaka i den miljön.
Jag kommer inte kunna röra mina triceps imorgon.. men det ska väl kännas att man lever! =)

Godnatt

Jippie!!

Idag ska jag träna lite lätt för första gången sen jag blev sjuk. Är nästan frisk men orkar inte vänta nå mera. Ska bara testa på maskinerna o köra lite lätt idag, mest för att komma igång o testa på det nya stället nu. Nej dags att byta om och kila ner. Blir promme ner med musik i öronen som uppladdning!
Kram skriver mera sen

Nya gymmet!

Så blev det, var på typ hälsomöte på det nya gymmet. Fick lite visning av lokalerna och sånt. Superduper fint! Så klart jag skrev på papperet sen med att bli medlem, kan ju inte gå tillbaka till friskis nu heller. Mycket trevligare här o mindre korvstoppning vid maskinerna.
Nu ska jag bara bli frisk så blir det hårdkörning för fulla muggar! Ska träna lite försiktigt med Peter i veckan iaf, är trött på att inte röra på musklerna nu.
Men nu ska jag försöka njuta lite av en ledig dag o äta lite mat!
KRam

Mamma 50 år!



Haha och så åker dammsugaren fram när mamma spelar tennis! Hon fick på en hejdundrande forehand som INTE gick in, men på vägen i svingen lyckas hon träffa ett ölglas och ett vinglas som exploderar i världens smäll! Glas i hela vardagsrummet, långt ut i hallen, hehe så kan det gå. Så spelar ni wii och det är lite trångt ett tips är då att plocka borta ALLA glas i närheten!
Hade en grymt rolig kväll med släkten! Sjöng singstar efter olyckan istället o jag tappa rösten. Haha rösten sprack när jag försökte hålla tonerna, lät inte fint! Mina kusiner dom fuskisarna, dom har ju fått sångröst! Hmm men inte jag.. fusk!

Fredag

Fick lite motion idag iaf, äntligen.. jippi.. jag o elin gick till jobbet. Vi började förengångsskull samtidigt. Men fick gå hem själv. Men funkar kalas med musik i öronen. Men det jag inte förstår. Jag har en ipod med ca 3 dagars musiklyssnande i. Men hur kan alla låtar man får fram vara dåliga?! Förstår inte riktigt det...
Sen blev det soft på Eliins soffa och kikade på Lets Dance. Maya och Emelie var där med och hängde.
En jobbdag kvar en ledig söndag. Ska hem till mor o far imorgon och fira lite. Mammsen fyller 50!

Fortfarande ingen gymträning. Den jädrans förkylningen vägrar ju försvinna.. hostan är med kvar.. suck.. Men på måndag ska jag iaf och kika in det nya gymmet få se om jag börjar där nu istället när jag väl kan börja träna igen. Längtar tills jag kan lyfta lite igen o ta ut sig. Behöver det nu känner jag!
Men först sova o bli frisk!

Kram o Godnatt


ååå

ingen matlåda har jag orkat kocka ihop tills imorgon heller.. är inte riktigt på humör som ni kanske förstår.. min käre hoppare mår inge bra.. o då mår inte jag bra heller! En tår i ögat för Bellan min!
Men vad ska jag äta imorgon då.. hmm .. får försöka göra nått imorgon bitti om jag orkar kliva upp i tid...

Vännen min...



Du måste bli bra igen.... :'(

Besök!

Hade vännen Anna på besök för en stund sen. Hennes underbara dotter Sara var också med! Vi fikade o hade mysigt.
Vi hade ritstund då vi ritade solar, blommor, pappor o olika krumelurer!
Sara fick syn på gitarrhero gitarren och vart helt lyrisk när hon trodde det var en riktigt. Men det funkar att spela på den utan ljud med, lika skoj det med!


Måndag

Men det känns som en helt annan dag med alla dessa helgdagar o lediga dagar mitt i veckorna. Ska bli lite skönt nästa vecka när det är tillbaka till dom vanliga veckorna, man blir ju helt snurrig av dom här. Sen hoppas jag att jag kan börja träna igen när dom vanliga veckorna kommer tillbaka och att man slipper vara sjuk..
Funderar starkt på att gå till det nya gymmet nu när jag ska börja igen. Men jag kan inte bestämma mig.. men alla roliga människor jag brukar "hänga" med på gymmet har ju bytt... jag är ju typ själv kvar med dom där dryga rackarna.. Jag överväger för fulla muggar här!
Snurriga veckor o snurrigt inlägg.. Hoppas ni hänger med haha..

Jag vet en sak nu iaf! Jag behöver närhet, vill kramas och må bra!

Allt flyter!



Var på bio idag med Maya. Vi har ju båda vart sjuka så vi höll oss lugna idag o kikade på Allt flyter! Rolig film o vi skratta som bara den!!
Klart sevärd =)

Under 2009

Tänkte skriva ihop några små tankar o förhoppningar om året som kommer... så vi ska se vad jag kan få ihop!

Jag hoppas att träningen flyter på lika bra som den har gjort under hösten som var, innan jag lyckades bli sjuk nu då. Jag har siktet inställt på riktig hårdträning och ska bli duktigare på min kost o vad jag stoppar i mig.
Jag hoppas jag hittar någon att träna med, lite svårt o puscha sig själv på gymmet, visst det funkar att träna själv men det skulle ju vara roligare om man hade någon att träna med som har samma mål som en själv. Har ju några olika som jag tränar med men det blir ingen regelbundenhet på det hela.
Ska starkt överväga om jag ska byta gym eller inte! Fick just erbjudande att testa på det nya gymmet med en kille där så jag ska väl prova få se. Jag känner i vissa stunder att jag såå gärna vill komma till ett nytt ställe med lite mera "seriöst" folk och kanske inte ett så överfullt gym. Men samtidigt trivs jag där jag är alla dom stunder det inte är så överfullt. Så vi får se...
Jag hoppas att jobbet flyter på lika bra som det gjort tidigare, kommer bli spännande i Mars då vi kommer öppna en stooor butik i sthlm. Då blir det mycket jobb där!
Sen skulle jag ju inte säga nej om man fick träffa nån trevlig människa att dela övriga stunder med heller, men det finns väl tid för allt så det dyker nog upp nån till det med. Börjar bli lite ensamt nu... 
Ja sen hoppas man ju att man får vara frisk o kry som alla andra o att vänner o familj får må bra med!  

Postiva tankar ska få flöda fritt under mitt 2009 iaf!!

Ja sen finns det väl massa mera som man hoppas på med men det här är väl det viktigaste! =) Kram på er


Bloggdesign MissMaya

Har skapat en helt ny blogg, från början då min vän Maya inte hade någon alls! Den är dock inte klar eftersom blogg.se inte vill samarbeta med mig, vad jag än ändrade i kodmallen så händer inget. Men ni kan ju kika in till henne ändå ifall ni vill och om hon hunnit skriva nått :P


(klicka på bilden för att komma till Mayas blogg)

2009

Nytt år och jag är fortfarande sjuk. Dålig start på det nya året! Men då kan det ju bara bli bättre. Blir hemma från jobbet imorgon med men jag hoppas jag kan jobba på lördag iaf. Är ju lite kortare pass då så det borde ju gå, hoppas jag iaf...
Fick iaf lite nyårs mat hos vännerna igår sen var det soffan som gällde. Körde som lite senare på natten så jag fick se lite raketer iaf.
Nej sova nu och vakna frisk imorgon bitti!

Kram o godnatt

RSS 2.0