Balkongen del 2.

 
  

Tror jag är klar med balkongfixet nu. Ska nog bara fixa lite flera hängande ljuslyktor. Ska gå förbi Indiska imorgon och kika, dom brukar ju ha en del sånt!

Tjo

Helgen i bilder!

                    

Balkongfix!



Sådär ja nu är det på plats. Jag har målat o oljat i två veckor nu hemma hos mor o far o idag knöt jag ihop hela paketet. Det är knutet med tjockt hampasnöre med en liten knut emellan varje för att få lite space. Tycker det blir kalas så man slipper se grannen direkt om dom är ute.
På andra sidan ska jag sätta upp ett litet tyg på en sådär vanlig balkonggrej. Hade fått hållare av grannen nu när jag kom hem! Så snälla grannar man har =).
Tjo!

Ludvikafesten m. Pain o Noice!





Shit vilken kväll.. börja med noice o sen avslutade med Pain. Så sjukt jävla bra!! Pain hade sånt drag tyckte jag. Bra låter o massa fyrverkerier o eld o grejer. En riktigt show i lilla hålan!!
Fler bilder kommer sen från hela helgen!
Nu ska jag äta lite grillat sen dra vidare på ännu en dag med fullt ös!
Skål!

Utmaningen!

Jag blev utmanad av Linda

Regler:
-Beskriv först reglerna 
-Svara på alla frågor 
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din .
-Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
Sola, om solen tänker vara kvar!
♦ Laga lax till lunch
♦ Göra stan en dag till men idag med Malin
♦ Lite mat igen då kanske
♦ FEEESTA!!!!

Vad gjorde du för 10 år sedan? 
Hade sommarlov o jobbade säkert hela sommaren lång.

Ställen du bott på?
Ludvika
Falun

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Köpa hus
♦ Ny bil
♦ Vara generös till nära o kära
♦ Göra saker, typ resa och upplevelser
♦ Ge lite till behövande med!

Personer du vill veta mer om
Eliin, Anna, Sanna, Emelie o Lina

Lyckorus!!

Japp det fick jag på prommen... Var ute o gick 1 timme och i slutet av promenaden gick jag genom skogen på den nya cykelbanan o det blomma det massor o solen sken o det var varmt och jag hade massa bra musik i öronen. Stegen flöt på lätt o jag vart så himla glad av miljön o stämningen! Tjoho...
Och nu har jag tränat lite med vikter här hemma, har man inget gym i närheten får man fixa ändå. Får ju abstinens annars.. Men nu är det färdigtränat iaf... ska bara göra några flera armhävningar först. Sen ut i solen en stund innan det är dags för mat o innan solen försvinner!!

Kram på er

Morgonpromme!

Godmorgon gott folk! Uppe i tid idag med o nu är det dags för en promenad i solen innan jag ska på stan med Malin.

Tjoflöjt

Natt i kojan...

Var kolsvart när jag kom hem.. alla i huset sov. Bara att tassa på tå för päronen ska ju upp snart o till jobbet. Har vart på ludvikafestens första dag o sett bland annat gitarhero tävling, BWO o lite på Velvet. Funka ganska bra utan alkohol, men bättre blir det imorgon o på lördag o då ska jag ta en massa roliga kort med!!
Sängen nu o löprunda imorgon bitti plus att jag måste göra om naglarna för dom vart task när jag satte på mig strumpbyxorna idag! Shit happens!

GOdnatt vänner!

Fixar dag!

Har vart uppe i flera timmar redan känns det som, iaf 1½... har målat lite mera i garaget på mitt balkonginsynsskydd. Så nu ska det bara torka sen ska jag försöka få ihop alla bitar som jag tänkt mig.
Har även hunnit med lite frulle, byta färg på Eeebees bilder på nya designen o nu tänkte jag att jag skulle måla manikyr på naglarna. En sväng på stan hade jag tänkt hinna med också fast det kan jag likaväl ta imorgon eller nått. Sköönt med lite kort semester såhär innan den riktiga börjar om 2 veckor.
Nya batterier till min kamera måste jag ju fixa med, dom uppladdningsbara jag har nu är typ stendöda... blir galen. Men det är ju lätt fixat, får åka till elgiganten där uppe på berget.

Tjo naglar var det nu!

Godnatt

Godnatt på er.. nu ska jag sova...

En bild på söta Asta kan ni få se, mormor o morfars lilla terrorist!!
 

Å så min jätte misslyckade tårta.. tur att det smaka toppen iaf.. Kristyren var på tog för lös o bara rann ut så därför fick inte namnet plats som jag hade tänkt mig.. o jordgubbarna "rann" av hela tiden men lyckades få fast dom till slut. Ville ju göra en annorlunda prinsess.. men tji fick jag för att jag försökte det...


Godnatt nu då!
KRAM


Bloggdesign





Eeebee har fått en ny design. Lite småjuseringar kvar men dom tar jag en annan dag...

Lite trötter...

... har gjort en massa idag. Har semester i 5 dagar nu o skall tillbringa dom alla dagarna hos mor o far. Är ju Ludvikafesten här hemma och den har jag tänkt delta på! Med dunder o brak, haha!
Imorse när jag klev upp packade jag min kappsäck o allt jag skulle ha med mig och tog en sväng förbi Marie först innan jag åkte hit. Vi tog en liten promenad o snacka lite skit och om min blivande man som hon försöker få ihop mig med. hon är så nöjd så att vi fått en första kontakt nu. haha.. får se hur det går sen då! Snygg som tusan är han iaf.. så jag klagar inte alls.. bara lite pinsamt just nu.. haha..
Sen körde jag racerbilen "hem" till ludvika. Och så bakade jag en misslyckad prinsesstårta.. eller den smaka jätte gott men blev inte alls att se ut som jag hade tänkt mig.. men men... så kan det vara.
Fick lite främmande här av mormor o morfar och fick lite presenter!
Nu har jag just vart ute i garaget o målat lite. Håller på att tillverka ett balkonginsynsskydd. Å det kommer bli så snyggt så!! När det förhoppningsvis är på plats på söndag när jag kommer hem så kommer inbjudningar på vinkvällar att delas ut resten av sommaren!!

Nej nu ska jag nog ta lite kvällsmat.. börjar kurra  i magen igen.. konstigt att den kan göra det när man har världens största tårtbit i magen.... hmm.. blir många träningsrundor innan allt är borta! Suck.. men det får man väl ta när man fyller år.
Shit vilket rörigt inlägg om allt möjligt.. hoppas ni fattar nått..

Kram

Mycket trevlig kväll!!

Tack Elin x2 för en toppen födelsedagskväll! Vi började med en supergo hamburgare på O'learys o mätt vart man där kan jag lova. Kom knappt därifrån. Men vi tog oss upp på stora torget o satt i solen en stund i väntan på att bion skulle börja. Gick förbi Ica o inhandla lite biogodis.. hmm tyckte jag fick det idag på min födelsedag .. Vart en chokladkaka o en Zootablettask.  In o köa på bion o slå sig ner i dom mjuka röda säten. Filmen börja o jag tyckte den var helt underbar. Som ett enda långt jätte program av Sex and the city. Helt toppen. Jag skratta o grät om vartannat.. Jag är ju extremt känslig men det var toppen! Elin undra om jag grinat.. haha klart jag har sa jag! För det hade inte hon.. hmm.. Sen cykla vi hem o nu är jag helt slut. Blev en lång kväll efter jobbet men kalas bra ändå.

Tack tjejer! Ni är underbara!




































Bio o trevligt ikväll!

Snart bär det av på mat o bio med tjejerna, elin o elin! Vi ska käka födelsedagshamburgare på O'learys o sen se Sex and the City på bio!
En superkväll känns det som!

Kram på er

Trött...

... orkar inte skriva nått idag.. jobbat, gymmat o kika på lya! Det är allt.

Godnatt

Har lärt mig saker

Haha skoj midsommar...
Skateboardmetoden är tydligen kalasfin. Du går ner flera kilo på en gång på några timmar. Haha du blir smal som en ja jag kommer inte ihåg vad men tydligen effektiv iaf. Du ser resultat bäst om du har en babyblå t-shirt på dig för när den är svart som det djupaste havet så vet du att du åkt ordentligt! Haha shit va vi skratta.
Haha vi skratta en hel del åt brasiliansk nakenmassage med. Men det tänker jag inte berätta nått här om.. haha ni kan ju gissa vad det handla om...
O igår fick vi veta att chokladtomtar kan användas till mycket.. haha shit... rätt snuskigt men riktigt skoj. O Therese som bara sa att hon hittade på allt.. haha vet inte om jag tror på det ;) .....

Tjo

Härlig midsommar!

En ganska lugn midsommar tycker jag det varit. Men riktigt skönt. Många vänner, mycket god grillad mat o lite gott dricka! Så midsommar ska vara!!

              

Blogg nummer 2

Nu har jag gjort Eliins blogg med!
Så här ser headerna ut iaf.. 


Jag vart nöjd å det tror jag Elin vart med!

Nu ska jag ta tag i Emelie bara hon kunde hitta på nått litet kort. Sätter på lite kaffe medans jag väntar.

Tjillevippen

Gårdagen.

Det var så himla skoj igår o jag tror vi åt hur mycket som helst. Det var ingen som orka lyfta röven från stolen på typ hela kvällen, haha.. knappt så man orka gå på dass.
Men fy tusan va vi skratta... jag skulle ju skriva här vad han sa men nu kommer jag inte ihåg nått.. kanske för att det var lite alkohol i bilden. Hmm men men skoj var det o vi satt alla dubbelvikta igår o kunde inte hålla oss.

Mycket trevlig kväll iaf!

Midsommarfest!



Me and Mary på partyt igår!

Skål!

Annas design klar!





Lite små före o efter bilder på Annas blogg jag just gjort om! Vart riktigt nöjd med den nya. Hoppas hon blir det med.

Sol...

... iaf just nu.. haha.. det är oväxlande väder här!
Fast det är mycket tråkigt på himlen men hoppas det kan blåsa bort eller nått.. bara det försvinner så är jag glad för vi ska vara ute ikväll o ha trevligt.

Vad ska ni göra ikväll?

Uscha regnväder!

Riktigt tråkigt o hemskt vart det. Regnet står som spön i backen o det ser inte lovande ut för grillkvällen... får hoppas att det klarnar upp. Är iaf i mor o fars hus nu, men här var det tomt för dom är hos bekanta o firar midsommar. Tänkte jag skulle fått tag på Marie så vi kunde boka den där resan men hon verkar inte vara vaken eller nått.

Sitter här med min kaffekopp och funderar på om det är dags att börja med Annas bloggdesign nån gång nu då speciellt när jag inte har nått annat för mig... haha... urtråkigt att komma "hem"! Ja nu tar jag tag i det! På en gång.. har iaf en liten idé nu som jag ska testa!

Återkommer senare..

Bloggdesigner...

... hmm sitter här o klurar på Annas nya bloggdesign som jag ska göra till henne.. men jag har liksom lite kört fast.. eller ja jag har ju knappt börjat.. men kommer liksom inte igång... hmm.. tror det här är en typisk söndagsuppgift när jag kommer ha tråkig i helgen. Ska även göra om Eliins var det ju tänkt.. men där har jag iaf en klar idé på vad jag tänker göra! Fast jag ska göra klart Annas har jag sagt till mig själv.. dumt att hålla på med två samtidigt för då blir jag väl mera snurrig än vanligt.. haha... Sen nämde Emelie med att hon ville ha en ny... så jag har nog tre på kö nu då! Skoj... Då har jag garanterat nått att göra när jag ska vara hemma hos mor o far nästan HELA nästa vecka med. Så till nästa helg har jag bestämt mig att dom ska vara klara iaf! Hoppas jag, ska kanske inte lova för mycket men jag ska försöka iaf.

Nu ska jag sova.. Innan 00.00 idag iaf.. duktigt tycker jag!

Kram o natti

Så nice

Det är sånt lyx med 3, tänk TRE hela dagar, ledigt... Sånt lyx vet jag knappt när jag hade sist!! Ska "hem" alla tre dagarna. Fira midsommar med tjejkompisarna o massa folk jag inte har en susning om vilka dom är =). Men det blir säkert superskoj iaf!
Fast när jag kommer till L-A ska jag o Marie boka resa! Tjoho... hoppas bara att det finns några hyfsat bra flyg o hotell kvar. Vill verkligen komma till Barcelona på semestern o shoppa o ha skoj bara. Vi hade tänkt oss 3 nätter där nere. Absolut ingen solsemester men kan ju hända att man hamnar lite i solen iaf även om det inte är vår plan.
Dagarna innan vår planerade Barcelona tur bär av så är vi på kryssning med Cinderella. Ska bli så skoj det med! 4 tjejer på den o så droppar dom andra två av sen o jag o Marie fortsätter då på vår semester på betydligt varmare bredgrader. Nice säger jag bara!!
Haha hur kom jag in på Barcelona när jag skrev om mina 3 dagar ledigt.. hm.. jaja det var väl lika skönt o lyxigt med båda sakerna då!

Sova kanske.. eller varför ska man göra det när man är ledig imorgon!! haha...


Lite seg...

SKulle ju ut o springa nu när jag kom hem för det blev inge gym idag.. men men så blev det inte.. o nu känner jag mera för en dusch än för en joggingtur. Orkar kanske springa imorgon bitti innan jag åker till ludvika istället! Ska hem o fira midsommar med tjejerna! Så trevligt.... =)

Nej duschen nu så återkommer jag snart!

Kram

Hemma hemma!

Nu så är jag hemma.. racerbiken var snabb från Anna. Blir dock ingen efterbild på henne för vi gjorde inte slingorna som det var meningen. Tror det blev bäst utan!! Såg det inte torrt men jag tror det blev KANONsnyggt!
Tack Anna för en kalastrevlig kväll, var ju inte alls meningen att det skulle bli ett sånt här långt besök.. haha jag skulle ju bara kika förbi. Men var där från 6 till nu.. typ 23 är klockan.. Massa vin har vi druckit med o jag ska snart upp... hmm 06.50 ringer klockan.. suck suck.. godnatt då kanske.. ska bara boka biobiljett först..

GODNATT

Förvandling

BIld borttagen... Fick inte ha den kvar..

Anna min käre vän håller på att förvandlas! Vi håller på att färga håret på henne men fick inte ha kvar bilden. Hennes käre man kom o sa just att nej nej ta bort den!!

Okej då..

Träning

Inge gym idag men en joggingrunda med Eliin blev det. Sen situps o armhävningar när jag kom hem. Snart sovdags... Kanske morronpromme imorgon då om vi orkar upp!
Godnatt

Underbara SaraLiten!



SötaSaras mamma Anna har med en blogg! Klicka här för att komma dit!


Balkongen!

Sitter just nu ute på balkongen o njuter i solen.. så skönt!!
Tänkte jag skulle redigera lite bilder på SötaSara men det är så himla svårt att se nått i skärmen när det är så här ljust ute så det får nog bli ett senare projekt för kvällen.
Ska även göra om Annas blogg lite hade jag tänkt.. och senare även Elins med! Elins blir nog ett projekt under helgen eller nästa helg! Får se hur mycket jag hinner om jag börjar idag med Annas.
Nej nu ska jag nog fixa lite kvällsmat så jag hinner njuta av kvällssolen här på balkongen med!

Återkommer senare.. Tjo

Sluta tidigt

Slutade strax efter fyra idag, värsta lyxet.. har softat lite hemma o satt igång en tvättmaskin o flyttat ut möblerna på balkongen igen för dom har lagt en mjuk o skön matta på balkongen så man slipper frysa om fötterna när man går ut där. Ska snart sätta igång o dammsuga för nu är det slut på byggjobbare i den här lägenheten så jag tänkte göra fint nu. Ska försöka diska o greja med så det är fint överallt innan jag åker hem till mor o far över midsommar. Sen blir jag borta stora delar nästa vecka med ju så det kan ju vara nice att ha tjusigt när man kommer tillbaka!!
Återkommer senare.. KRAMKRAM

Godnattgottfolk!

Nu ska jag hoppa i säng... ska börjar tidigare än vanligt på jobbet imorgon så jag får vara ifred o kan härja runt utan att någon stör mig o mitt arbete =) Helt frivilligt dock så jag kan väl inte direkt klaga på att jag får lov att kliva upp innan 7... hmm dumt av mig kanske men får ju komma hem lite tidigare då dock.. skönt det då. För då ska jag städa undan lite o fixa balkongen tror jag för dom gör det sista med mattan där ute imorgon när jag är på jobbet! Nej hopp i säng var det o ställ klockan på 06.50 urk... godnatt då!

KRAMkraM

Haha msnskit!

Nu sitter jag o linda o skickar filer från word genom msn för det går inte att skriva till varann.. haha inte kan vi logga av heller för vi håller på att skicka bilder från festen i lördags o det är nästan klart...

Köpte klänning idag!

Jag är absolut ingen klänningsmänniska men ibland händer det att jag köper en för att testa. Den här tyckte jag var så snygg o rockig! Känns än så länge riktigt bra med den...

Vad tycker ni? Behålla eller lämna tillbaka?

    

Festbilder från igår!

             

Ny design!

Nu så är den nya på plats.. Är fortfarande hos Linda så jag ska nog ta o masa mg hem nu annars kommer jag somna här!

Vad tycks?

Tjo

Photoshop

Håller på för fullt att göra ny design i photoshop, Men det tar tid för jag är så petig o kommer på massa nytt hela tiden. Ska försöka få ut den idag iaf.


Mus köpt!

Nu så har jag köpt en ny mus... så skönt att ha när man ska pilla i photoshop o slippa irra runt med plattan där nere! Svårt när man ska göra finlir...

Nej nu ska bloggen få nytt utseende!

Sitter förresten hemma hos Linda o har lite blogg o bild skoj! Haha bra bakisnöje.

Helt ok!

Mår helt okej efter gårdagen. Ni ska få se en massa bilder snart. Tänkte bara jag skulle få ordning lite frulle på balkongen först.
Hamnade på etage där jag inte vart på 3 år typ men det var riktigt skoj tyckte jag!
Riktigt skoj hade jag med Linda o alla! Tack för en trevlig kväll!! Fler sånna i sommar tack!

Nej frulle nu o sen ska jag packa ner min dator o åka hem till Linda så vi kan sitta o fila på bloggarna o bilderna hela dagen i solen, om den tänker stanna..

Krams

FEST!

En liten bild...


Linda and Mee!!

Kramis

Tjo i kojan....

Nu är jag hos Linda!! Skål skål... haha hällde just upp ett glas vin o halva flaskan gick åt, hehe... jösses vilka bauta glas hon hade då!
Hon springer runt här o velar om kläder men jag tror hon bestämt sig nu. Tyckte allt hon prova var bra dock =)

Det kommer nog en bild snart på hur vi ser ut om hon kan göra sig klar snart .... jasså nu fick jag heta sickan med...

Tjo så länge KRAMKRAM o trevlig kväll på er

Regn...

... men jag hann precis innanför dörren. Cyklade i världens fart hem för himlen var helt svart o det blåste kraftig motvind så jag kom knappt frammåt. Precis när jag kommit upp i lägenheten så hör jag nått konstigt utanför fönstret... värsta regnskuren.. ibland kan man ha lite tur iaf.
Har slängt i en tvätt nu o ska nog snart åka till affären o handla lite sen blir det nog solariet en vända för att behålla brännan lite o vara fräsch till imorgon då jag håller på utgång.

Tjo så länge få se om jag orkar göra nån ny bloggdesign sen.. Kram

Bilder från hoppkvällen

       

Försökte lägga upp flera bilder men det bara krångla... ni får nöja er med dessa... Min bäste hoppare Bella!!

Trött

Men idag har jag iaf vart glad.. nu orkar jag inte ens vara arg längre.. han är ju en sån skit så det är inte ens värt att vara arg.
Skriver mera ikväll, nu ska jag äta mat o sen iväg o hoppa lite med Bella!!

Tjo

....

jaha då fick man höra idag att han blånekat att han ens träffat mig.. vilken skit.. det är väl bara att erkänna!! Det blir bara lättare o lättare att glömma att han var underbar för en stund... blir bara mera o mera arg.. men som sagt, hellre det än lessen. Slapp iaf se han på gymmet idag.. kunde koncentrera mig på min träning o inget annat..

Segt...

Känns fortfarande segt o jag är fortfarande arg.. Mötte han på gymmet igår o det var lite jobbigt.. hejade endast lite stramt... o han sa sen på kvällen på msn att han inte ville vara ovän med mig.. nä jag vill inte heller vara ovän med folk men hade han sagt hela sanningen o så så hade jag kanske inte blitt sur. Var ju inte det från början när han berätta hur det låg till, men det var ju han själv som orsakade det.. erkänn att jag är blockad så jag kan sluta vara arg... Snart dags att åka ner till gymmet och ta tjuren vid hornen för han är ju 100% säkert där idag med.. inte så konstigt för han är ju där jämt...
Är iofs lite bra o vara arg när man tränar för då tar man i som f*n... Hoppas det går över snart, min ilska alltså så jag kan njuta av att vara på gymmet igen.. brukar ju trivas att vara där.. men just nu är det bara jobbigt men jag tänker inte ge upp. Jag vill ju fortsätta träna o han ska inte få mig att sluta!!
F*n att det skulle sluta såhär, trodde verkligen inte det.. men men inget ska väl vara lätt när man heter Jenny...

Glöm...

Glöm ALLA glada gubbar jag skrev om tidigare.. det var över lite fort som det börja.. o lögner hann det bli på den enormt korta tiden med så jag är glad att jag fick veta det redan nu o inte om nån månad.. Nu är jag grymt arg istället för lessen o det känns ändå som det är lättare att hantera. Iaf för mig men kanske inte för min ogivning ... men dom får stå ut...
Är dock grymt besviken på hur en människa kan tro att dom kan hantera en annan... Jag är ju liksom inte helt lämnad bakom flötet som han verkar tro.. Orkar inte gå in på detaljer här räcker med att skriva att jag är grymt besviken...... saknar typ ord...

Varför säger man fina saker om man inte vet om man känner dom?!

Usch jag har så grymt mycket blandade känslor.. vet inte vad jag ska känna, tycka, tänka eller göra.. Hatar mitt liv just nu och det ska alltid bli såhär.. vill rymma från allt, flytta från stan, börja om på nytt, slå nån hårt, ha kontroll på mina känslor för en gångs skull.. orkar inte må dåligt eller hur jag nu mår.

SKIT!

Kommer inte lita på nån numera tror jag.. ja förutom mina vänner då!!
Tack för att ni orkar lyssna på mig när jag alltid blir att må såhär!! Skulle absolut inte orka utan er när ni försöker tala mig tillrätta!! TACK för att ni finns!! Ni vet vilka ni är!

Lite bilder från balkongen igår!

    

Nää

Jag orkar inte med att göra om bloggen idag.. har iaf en header som ligger o väntar.. men det får klistras in en annan dag för det är en väldans massa pill med att få den på rätt ställe. Orkar helt enkelt inte nu!

Söndag, bakissöndag!

Ojoj det var snurrigt igår o snurrigt idag när jag vakna. Men det var bara att ta tjuren vid hornen o försöka få i sig lite mat. Fick i mig väldigt lite o sen in i duschen.. o cykla till Linda. Vi gick till beachen direkt för solen stog högt på skyn. Finns någon bild från dagen på hennes blogg! Lite picknick hade hon fixat med, så gott.. fick i mig lite mera mat då. Sen vart Kevin hungrig o vi gick hem.. Satt ute o tog det lungt ett tag innan det var dags för bakispizza.. måste erkänna att jag inte ätit pizza på säkert 3 månader. Jag kommer inte ihåg när jag åt sist. Så nu kommer jag att få köra hårt på gymmet imorgon för att förbränna bort den där flottiga saken...

Bloggen får nog nytt utseende ikväll om jag orkar med, tror det finns risk att jag somnar på tangentbordet idag!

Tjotjo


Snart stAN.

NU SÅ snurrar ballefjongen så skicka en brandkår.. men det gick inte.. vi försökte få en bradkår .. men det gick inte.. haha... fulla är vi ... haha.. å balkongen snurrar.. haha... skååååll...... jag saknar dig!!! massor... eller lite iaf.... trivs så med dig... ... hoppas vi ses snart... ojoj vilket fylle snack men det funkar nog ändå bar ajag inte skickar en massa sms hela natten...
elin visar brösten o hänger över balkongen.. haha men det får ni inga bildbevispå bahahahaha..  tjo o godnatt...

Snacks...


Fest!!

Linda krävde bilder så här kommer det!

  

Falun varmast

Falun var varmast i hela europa idag. Haha inte konstigt att jag vart lite småbränd efter ca 5 timmar i solen då! Har dessutom fått en lustig bränna.. hmm... jaja det rätar väl till sig i slutändan!

Nu ska jag o min kära hjärna gå o sova o sluta tänka dumma tankar!

Gonatt

Dåligt bloggande!

Ja jag vet, mycket dåligt bloggande. Men det har liksom inte riktigt blitt så! Hehe... Ni som känner mig vet varför, tänker inte skriva nått ingående här. Bara att jag är mycket glad... förutom nu när jag är lite ensam.. kom tillbaka nu o var frisk så vi kan ses snart...

Imorgon är jag äntligen ledig... ska sola heeela dagen! O det ska ju vara den varmaste dagen på hela veckan imorgon, tjohooo... annars brukar jag ju lyckas ha regn på alla mina lediga dagar..

Kram nu ska jag sova.. har ingen lust att blogga alls. Men måste sysselsätta mig nån minut med det iaf..  tror jag ska läsa en bok nu som jag fått i en goodiebag o sen sova..

Godnatt!

Miss someone!

RSS 2.0