nöjd med bullarna:

image321 image322

bullar i ugnen :

image320

oj shit va dom blir stora med då! mums...

ikea redovisning :

   nytt i hallen är krukan på byrån o blomman i. vasen och dom gröna spröten är med nya. dom svarta spröten med lampor i köpte jag dock på ica maxi. blir lite mysigt ljus när man har lampan i taket släckt. det är lite svårt att ta kort på ljus o lysen o så, det blir inte samma effekt riktigt som i verkligheten.

   här på bilderna är det krukorna som är nya. köpte samma serie till hela lägenheten för att få ett snyggt intryck. tycker om när det är lika jag. sen i köket är gardinen ny. såg ganska grön o gräslig ut på ikea men jag tyckte det vart rikigt bra när den kom upp. lägg märke till ljusen på bordet att det är samma färg.. hihi...

   lite små prylar, ikeaplåster, julkulor som jag trodde var svarta när jag var där, dålig belysning ikea! hmm... men men det får duga iaf. ni får se till helgen kanske vad det blir av dom. glödlampor i massor, alla mina i lägenheten verkar gå sönder samtidigt så det är väl lika bra att ladda då. sen köpte jag ett stort blockljus och en lykta kan man väl kalla det. fast vet inte vart det ska stå riktigt än.

 hmm å den förbannade hatthyllan.... den vill inte riktigt som jag vill. en av skruvarna på sidan, där man ska hänga typ väskor o sånt vill inte funka. det är nått fel på gängen eller så är hålet för stort. skruven lossnar typ hela tiden, jag blir galen. sen vill inte den lilla plattan på översta pinnen där skruvas in riktigt för nån klåpare har typ lött i hålet så skruven går inte hela vägen in vilket den måste för att man ska kunna sätta den mot väggen... hmm så jag måste nog åka tillbaka till ikea på måndag o byta. drygt men men...
det var nog allt jag köpte. ja nån blomma mera som syns på bilden med är ny.

jag är riktigt nöjd med allt, det börjar ta sig nu!!

oj oj har ju glömt :

igår börja det duktiga livet igen. jag drog med mig min jobbarkompis freddan och hans syster till gymmet igår. vi körde ett lite lättare pass eftersom det var första gången på ett tag för oss alla. nästan ett år sen för mig å systern har inte tränat ordentligt på 4 kanske för hon har haft lite barnafödande emellan. men nu känns det skönt iaf. kortet är köpt och det är träning minst 3 dagar i veckan kom jag o freddan överrens om. det kommer säkert bli flera dagar i veckan när man sen kommit igång. men vi startar lite lungt iaf. känns mycket bra att vara igång igen iaf!!

peace out!

ikea imorgon :

äntligen ikea... ska bli skoj med lite nya prylar. hmm få se hur många jag kommer hem med. känner jag mig rätt så kan det nog bli en hel del... hihi...

nu ska jag sova, godnatt

julklappar jag önskar mig :

dessa saker står överst på listan...

  

sen önskar jag mig nya fårskinnstofflor för min lilltå är på väg ut, sen skulle jag behöva ett par glasögon men det är tråkigt att köpa själv.... det är vad jag kommit på så här långt... 

vad önskar du dig? 

en bra söndag :

det har vart en helt underbar söndag, så som sen söndag ska vara. mor å far var här o vi var ute å åt lunch tillsammans. var riktigt smaskigt och vi vart mätta å belåtna allihoppa. sen tog vi en liten promenad runt stan för mamma ville kika på nån matta på museet så vi slank in där. det var en gigantisk matta kan jag säga. nån stackare har vävt av ett foto, var riktigt snyggt vill jag säga. blev lite imponerad jag med.
sen gick vi över stan o titta på alla affärer som var stängda och så köpte vi lite chokladbollar som vi åka hem o mumsa lite på sen efter vårt besök på plantagen.
pappa hjälpte mig sätta upp gardinstången som jag inte fick upp själv här när jag köpte den. så fint blev det. det enda som fattas nu är lite saker som jag ska köpa på onsdag. lite dekoration och sånt som gör hemmet varmt o mysigt!
men nu ska jag bara slappa resten av söndagen... godkväll!!


uppdatering... vi åt på en grekisk kolgrillsresturang!

storstädning done :

nu är det klart. rent o fint o allt på sin plats. nya färgern på väggen är klar. det enda som saknas är nya grejerna från ikea nu. men det ska jag fixa på onsdag.
nu är det middag med mor å far som gäller. dom är på väg hit på besök.
tjing

hmm missnöjd :

jag ville ju ha amanda o daniel i finalen... hmm riktigt besviken...
lessen för daniel... han är ju den grymmaste bland dom!!

jääävla skit :

vem åker ut nu... hmm inte bra att andreas o marie är säkra... andreas skulle ju ut...

gudson :

nu har han kommit... den lille söte... eller röd var han på kortet jag fick... hihi...
pratade med linda lite med idag men hon lät ganska trött o drogad för hon hade fått lov att göra akut kejsarsnitt för hon blev havandeskapsförgiftad. men nu tror jag det är bra med dom iaf. hoppas hon ringer snart igen!!

GRATTIS LINDA O FREDRIK till lille KEVIN!! hihi min gudson =)

kevin en halvtimme gammal... gullig sak!!
jag är stolt över dig linda!!

image308

nu är det nog klart :

nu har jag målat vitt en andra gång.. och jäklarns om det inte blir bra.... syns väl imorgon ordentligt!

ååå jag väntar å väntar. vill veta hur det gått för linda idag... min käre lille gudson skulle komma idag! hoppas allt gått bra bara! tänker på er!

nu ska jag sova.. upp tidigt på möte med jobbet imorgon!

godnatt

bättre så :

nu börjar det rätta till sig i hallen iaf, nu efter en omgång vitt så ser det lite ljusgrått ut. mycket bättre än det bebiblåa iaf. nu är det mera bara grått. vet bara inte när jag ska hinna måla den andra vändan, den här veckan är liksom lite fullsmockad. imorgon ska jag jobba på annan ort heela dagen likså på onsdag då jag ska ännu längre bort och jobba så det kommer ta mycket mera tid än nån annan vanlig jobbdag. torsdag jobb hela dagen med morgonmöte med sen ridning på kvällen. jobb o idol på fredag. o inte kan man missa idol heller nu när det börjar bli spännande. måtte bara andreas åka ut nu!! sen lördag är det jobb igen och efter det kommer mor o far hit o då kan jag ju inte måla nått alls.. hade ju velat ha det lite klart tills dom kommer.. hmm... det blir nog till att måla på fredag kväll iaf... sen på söndag ska jag bara laaaaaaaaaaaata mig massor!!
nej nu måste jag verkligen gå och sova, ont i ryggen o ont i armen.... nu har jag haft ont i ryggen en vecka... riktigt jobbigt när den gör som ondast när man ska sova. spelar ingen roll hur jag ligger det verkar bara så man inte kan sluta ögonen. dags kanske att gå till en doktor?!!
nej sova var det ja.... godnatt

nuså :

nu har jag köpt ny färg till hallen. den kommer att bli helvit nu. så ska jag nog ha en massa accentfärger istället. då kan man ju byta färg på grejerna istället när man får lust!!
ska nog börja måla lite nu så det är klart i helgen så man kan börja fundera på hur man ska ha det sen med grejer o sånt...
tjing tjing


inte nöjd :

hmm målningen blir sådär... eller färgen tror jag... den blir alldeles för blå. får känna efter lite när det är helt klart, har iaf målat den andra delen för första gången nu. ska måla den en gång till om en liten stund. var bara 1-2 timmar torktid. blir det inge bra så tror jag att jagm ålar över den med vitt nästa helg.
dålig att blogga är jag med, men har massa annat att tänka på så då blir detta lidande... orkar inte riktigt med!

hoppas alla har det bra!
kram

dålig på att blogga :

hmm har inte riktigt tid o lust för att blogga flera gånger om dagen längre. det får ligga lite halvt på vänt sådär. bloggar lite iaf när jag känner för det. försöker måla så ofta jag kan nu för att få klart hallen, vilket inte blir så väldigt ofta. men tänkte jag skulle måla klart i helgen så efter det kanske jag börjar blogga ordentligt igen, vem vet. funderar faktiskt på en annan färg i hallen, haha... men men vi får se... dumt att byta kanske men bättre att göra det nu än när jag är helt klar iaf...
nu ska jag nog sova lite...
miss u to anna! måste ses någon dag o det är snart! puss på dig

godnatt på er andra!

målning pågår :

före :

  


har bara målat en gång än så länge och här på bilderna så håller färgen fortfarande på att torka. men det känns som om det kommer att bli så bra!!

  

bor ju bara i en hyresrätt men fick lov att göra nått för att den oranga färgen tärde på mina nerver. den var bara tvungen att försvinna om jag skulle kunna stanna kvar här. trivs ju kalas i lägenheten för övrigt så det vara bara till att måla då. hoppas hyresvärden tycker om det när jag väl ska flytta bara... men det är ju en neutral färg så det ska nog gå bra. om jag nån gång kommer att flytta vill säga!! hihi....

nu ska jag sova är helt slut efter en dagstripp ??? till sundsvall, vilket visa sig vara en helt onödig resa med. suck.. men men nu är den gjord iaf.
godnatt

trötter :

nu ska jag nog hoppa i säng.
fick min pizza med pojken för nån timme sen. är ganska nöjd nu. tänkte nog hoppa i säng snart och sooooova sååå länge imorgon för jag är ledig imorgon. sen väntar en ganska jobbig dag på tisdag så det är nog bäst att passa på att sova lite inatt tror jag.

natti natti

tråkigt igen... :

ingen stor förändring på den här bilden, lite skärpa och svart vitt bara.. men mycket bättre så iaf.

image301

grym unge :


photoshop :

image300

hade lite tråkigt... pillade lite med en bild från igår men jag har inte riktigt tålamod att gör det ordentligt. är lite smått rastlös och trött samtidigt... jobbig sits... plus att mina grannar håller på att spika upp tavlor så här en söndagkväll. men jag ska inte klaga för har dom väl fått upp tavlorna så kanske det inte är lika lyhört för jag hört allt dom gör från lägenheten bredvid, det är sååå jobbigt. speciellt imorse när jag var skittrött o bakis och ville sova, men det gjorde tydligen inte som. dom var vakna i ottan och jag tror killarna hade pyjamasparty för dom var en hel hög där inne som låg och prata med sina basröster och jag hörde hur tydligt som helst. drygt värre. så lite tavlor kanske gör susen!
nu ska jag försöka hitta nått snask att äta. blir pizza lite senare idag!! mums... man får faktiskt äta det när man vart ut.
puss

mycket bra låt :


söndag idag, bakissöndag :

är lite lagom trött å seg idag efter en kväll/natt på krogen igår. riktigt skoj var det, var ju hundra år sen jag var där. dansa så jag stuka fötterna med men det får man väl ta. hehe....

image299

dagen idag, fredag :

har jobbat grymt mycket idag, hmm eller grymt var kanske att ta i. haha det var ju inga kunder. men jag har gjort en hel del annat iaf. kan säga att returer förstörde våran dag... hmm hata returer!
sen när jag slutat så kom pojken ner och mötte mig på jobbet. tänkte vi skulle gå en sväng på stan, men vi åkte till kupan istället och kikade på lite kläder men hitta inte så mycket. jag köpte två par schyssta trosor på carlings och pojkvännen köpte en jätte mysig stor halsduk. det var våra enda fynd. men tid med pojken är det bästa!
sen åkte vi hem till mig och jag laga korvstroganoff till han o mig. miljonären o idol på tv har det vart.
sitter här ensam nu för jag skjussa hem A. för han ska upp tidigt och spela match imorgon så då får han sova själv.. hehe...
men nu ska jag nog med sova, nu är idol slut.
åkte rätt ut?

godnatt

dagen idag, onsdag :

idag har vart en vanlig jobbdag som dom flesta andra vanliga dagarna. nu börjar julvarorna komma så vi har haft fullt upp idag med att sortera lager och få ordning på alla kartonger så vi har plats när det troligtvis kommer flera i veckan. sen har jag börjat packa upp och larma alla tröjor, skjortor, jeans o allt annat som dimper in.

så här såg jag iaf ut idag, två ynkliga bilder men alltid nått :








nu ska jag hoppa i säng för klockan ringer tidigt... hmm 06.50 tror jag den stod på nu för vi ska nämligen ha städmorgon så då gäller det att vara där 8.00 för att vi ska hinna allt.... godnatt då käre folk

kvälls chokladbollar :

318091-294hihi satte nyss och kikade på fråga olle och rullade chokladbollar.. hehe
bra kvällssyssla. tänkte ta med mig några till jobbet imorgon för att orka hela dagen och bjussa jobbarkompisen på med. då blir han nog glad. trodde jag skulle äta upp alla nu men jag åt bara en pytte pytte liten.

duktigt va!?


nu ligger dom i frysen och blir kalla och alldeles utmärkta tills imorgon!!
då ska jag avnjuta någon boll iaf!

     

inget att skriva :

har ingen lust att skriva. allt är fortfarande riktigt tråkigt. höstdeppet håller i sig idag med. hoppas det kan försvinna snart. har iofs vart en ganska bra dag på jobbet även om man känner sig helt nere. tur att man har riktigt bra jobbarkompisar!! köttbullar till lunch piggar ju alltid upp med o en cheseburgare som mellanmål på eftermiddan är ju inte helt fel heller. tur att fia o jag är lika hungriga jämt haha....
nej nu kanske det är dags att sova, är så himlans trött med även om jag sover ordentligt om nätterna. men imorse var jag helt slut när jag vakna och har haft ont i huvudet typ hela dagen med. depphuvudvärk kanske...
nej sovdags var det!

godnatt vänner!

318091-206

godnatt tror jag :

nej nu är det nog dags att sova tror jag. trötter här o lång jobbdag imorgon. kram o godnatt kära vänner

gummistövlar :


hitta dom här på tretorns hemsida, stövlarna var ju riktigt roliga, kanske till och med kan bli skoj att gå när det regnar om man skulle ha dom. dom andra fanns med på deras sida. vart så sugen på att beställa dom men tycker det är svårt att köpa skor på nätet, vill ju gärna testa innan man provar.

image291
image290


















www.tretorn.com  

idag måndag :


hmm är det förresten måndag, är helt förvirrad.
känner att jag är helt anti allt med. tror jag har hamnat i en höstdepp, å hur kommer man ur en sån då? nått tips?
det är jobbigt att gå runt o känna att allt är skittrist, hmm... boooring....

image288

mango, cola o soffan :

det är det som gäller nu. orkar inte med datorn längre.
godnatt

mätt o belåten :

har ätit pannkakor som jag gjorde själv för en stund sen. riktigt mätt blev jag, eller så mätt man kan bli på pannkakor.
nu ska jag softa vidare innan det troligtvis blir film när pojken kommer hem från sin match.
tjing


hej hej :

nu åker jag hem till pojken... han kommer snart hem.
so long my friends!

en ledig dag med anna :

har vart hos anna hela dagen nästan. vi har vart ute o gått i slasket i några timmar. satt ljus på kyrkogården. sen vart det lite fika hemma hos henne när vi kom tillbaka och skratt åt prinsessan sara. så söt. tog lite kort idag med men orkar inte lägga upp som just nu. vart hela off och trött som bara den. borde kanske sova en liten stund om man ska orka vara vaken resten av kvällen sen. undrar när pojken kommer hem med, han har vart i sthlm med sin mamma och hälsat på sin bror o släkt. tror dom tänkte komma hem idag men hans mobil verkade vara död för man kom till telesvar på en gång. hmm.. suck... så jag har ingen aning om när han kommer hem heller... tråkigt...

kvällen igår o snön :

här kommer lite bilder från anna o sara o min idolkväll igår. det är mest kort på söta sara, man kan ju liksom inte låta bli att fota en så söt lite sak! jag blir ju sugen jag med när man har att göra med en så underbar liten prinsessa!!

318091-285

haha det här hemska kortet på mig kräver en förklaring. det var så att sara tyckte det var jätte skoj att titta genom kameran och se någon som rörde sig där. då fick jag ju sitta där o glatt göra fula miner för att roa henne lite. hihi...
därför ser jag helt psyko ut...





   
318091-283

det var en jätte mysig kväll med mat o vin o vin igen.. hihi... å lite idol förståss... å äntligen åkte rätt person ut tycker jag. så äntligen blev jag nöjd efter att ha sett idol... sen när jag skulle gå hem så var det ju typ snöstorm, nja inte storm men det snöa en massa så när jag väl kom hem så var jag som en snögubbe, tror jag mötte jultomten på vägen med!

så här såg det ut i morse när jag vakna!
318091-281

min nya friss:

lite halvdåliga kort men det syns iaf. blev ganska mycket kortare än vad jag hade.. ska se om jag kan hitta ett före kort med. lite taggit lugg fick det bli med.. jag är nöjd...

före :


efter :
  

godmorgon torsdag :

morsning korsning.
vaken å har ätit risgrynsgröt till frulle. börjar jobba om två timmar så först tror jag att jag ska softa en stund o titta på värsta såpan som aldrig tar slut, våra bästa år! spelar ju ingen roll om man missat hundra avsnitt, man hänger ändå med i handlingen. hehe skum serie, den borta kanske ta slut nån gång.
nej soffan en stund så sen fixa frillan o sminket.
ha en bra dag tjing

RSS 2.0