...

Lite nervöst är det enda jag kan säga ;)

Grymt skoj kväll igår! Lite lagom seg idag bara... Mor o far har hunnit med ett besök så nu sitter jag här o väntar på att tiden ska gå :P

*Tjingeling*

Morgon workout

Japp stämmer bra, det är det dags för denna lördag. Ska ner på gymmt och testa på bodypump få se om det är nått för mig!

Kram

En kväll med Linda!



Har varit och hälsa på Linda ikväll, var enormt längesen, typ flera hundra år sen nästan :P. Blev bjuden på mat med av hennes far, tack snälla! Eller mat o mat, hmm *harkel* hehe pizza... men gott var det. Tur att jag körde 45 minuter förbränning på gymmet idag då ;)
Sen har vi bara häkkat i gubbsoffan :P ... trevligt trevligt, jag kommer snart igen!

Nu ska jag sova! Nattinatti

Picture


Helgen är här!

Fredagen är äntligen här, känns som en lång vecka som man hunnit med massor på.
Vi körde bort det sista från butiken idag, så nu snart är den gamla lokalen tom och det renoveras för fullt i den nya lokalen som vi kommer öppna förhoppningsvis den 24 september!!

Kort dag som sagt idag med några småsaker att flytta i butiken men sen kilade jag snabbt iväg till gymmet. Skönt att köra tidigt på em innan alla hinner dit. Var lite småseg idag men masade mig igenom ett benpass med lite sida mage på slutet. Få se om det gav nå träningsvärk, fel dag att köra ben på egentligen men får köra det snart igen... Avslutade med 20 minuter på crossen och 25 minuter i brant lutning på bandet =) svettigt värre!

Imorgon ska jag nog testa bodypump med Jocke för första gången, har vart lite emot det för jag tycker bara det är jobbigt att hålla på att byta vikter och hålla koll på sånt, men ska testa iaf! =)

Sen blir det kanske ikea med grabbarna =) TeamBuildning, haha =)

KRam kram snart ska jag åka hem till Linda och hälsa på!

Puss

Shoppa!

Var in på din sko idag o prova skorna jag kikat ut på hemsidan och dom var jätte sköna trots extremt hög klack. Jag brukar ju aldrig gå i klackar men tänkte det kunde vara lite roligt med nått sånt till hösten iaf. Så dessa ska jag köpa imorgon när jag har min 10% check med mig ner!



Tuddeloo!

Katastrof

Kändes som en katastrof dag på jobbet, urk va dåligt det gick... fick till lite saker men sen kändes det som man bara gick runt och gjorde om och gjorde om och gjorde om, ja ni fattar.. gick därifrån lite tidigare och så åker jag dit 7.00 istället när jag kan vara där helt själv, tihi så skönt att strosa runt i sina egna tankar och göra iordning. Men men Fredde och Ida kämpade bra och packade upp miljoners med plagg trots mitt kassa humör idag, sorry!

Kilade direkt till gymmt för att göra av med mitt dåliga humör. Det gick superbra! Mötte Peter när jag kom och han skulle precis köra då så vi tränade ihop. Ett hårt och intensivt ryggpass som jag hoppas att jag verkligen känner av imorgon annars är det nått fel. Jag vill ha TRÄNINGSVÄRK! Körde sen 40 minuter på crossen men hade kunna stått länge länge till, vet inte riktigt vad min energi kom ifrån när jag hade dålig uppladdning under dagen. Men gymmet går kalasbra just nu! Så roligt och hösten kommer bli kalas om den börjat såhär!!

JAA Tess du får komma hit och träna!! Skulle ju vara jätte skoj, det får vi styra upp tycker jag absolut, det skulle vara kalas!!

Nu ska jag hoppa i säng så jag kan masa mig till jobbet 07, hehe frivilligt och allt :P, tur man gillar sitt jobb, ja alla dagar förutom idag då ;)

KRAM o Godnatt gott folk

Låååång dag!

Klev upp 05.00... urk det är jag inte alls van vid. Åt lite frulle och åkte till tåget för att ta mig till sthlm. X2000, hmm förstår inte, det går ju lika fort som det vanliga tåget, varför heter det då X2000 ska det inte gå fortare?! 
Men men fram kom jag iaf, lyckades tajma tunnelbanan o saltsjöbanan så jag kom fram i ett nafs. Jobba hela dagen lång, det flöt på riktigt bra.

Kilade in till stan och mötte upp Tess, en underbart trevlig o snygg tjej!! Kul att skvallra med dig bloggvännen =) Hoppas vi ses snart igen och att vi hinner träna lite också och inte bara fika ;)

Hoppade på tåget hem igen som kändes som en evighet, det kom ju aldrig fram... suck... många sms skicka jag på den resan.. haha.
Men nu äntligen hemma och ska hoppa i säng...  Lååång dag, alldeles för lång för min del.

GODNATT

Sovdags

Ska hoppa i säng för klockan ringer 05 imrogon, ska till sthlm o jobba! Ska hinna med en fika med Tess med =) Ska bli kul att träffa dig igen tjejen!

Det hände en sak idag, en sån liten liten sak som gör en glad så det räcker hela veckan!

Tjillevippen på er

Jo jag träna idag med såklart... 10 minuter värmning på cross, biceps o axlar, 20 minuter på crossen

Godnatt

Utomordentligt!

Mår alldeles förträffligt bra trots att det är dagen efter, ska ut och ta en morgonpromme i solen nu!
Livet är så himla bra, jag trivs!
Lägger ut lite bilder från igår när jag kommer in igen!

Kram



Update kl. 21.27...
orkar inte skriva mera eller lägga in bilder idag, softar på soffan!

Massvis med regn


Huvudvärk

Började med hemsk magont heeela dagen på jobbet, har verkligen vart jobbigt men kämpade mig igenom dagen. Nu när jag ligger här på soffan o tar det lungt har jag jordens huvudvärk istället, jobbigt värre. Hoppade över gymmet idag för kände verkligen inte för det när man stått o haft ont hela dagen, sen har jag tränat alla dagar sen i söndags med så en vilodag passa bra idag. Men imorgon blir det träning på dagen, har ledig helg =) sweet...

Nej nu ska jag slappa vidare och kolla på lite halvtråkig friidrott bara för att...

KRAM

Triceps

Börjar få grym träningsvärk i benen efter mitt benpass igår... nice!!

Körde ett snabbt och effektivt tricepspass idag, skönt värre och vara igång igen.

Orkar inte skriva mera för nu är det dags att gå o sova, ska upp tidigt och fara till uppsala och jobba imorgon. tjingeling o godnatt

Hemma i vardagen

Kom hem tidigare idag efter att ha spenderat hela semestern hos mor o far på annan ort. Känns skönt att ha varit hemmifrån i hela 4 veckor. Men nu längtar jag faktiskt tillbaka till jobbet för det händer så mycket skoj där nu under hösten, fast jag trivs ju på mitt jobb i vanliga fall med. Så det ska bli skoj att gå tillbaka dit imorgon =)

Har även kört ett gympass idag nu på kvällen, sååå härligt att vara tillbaka på MB. Man är ju lite bortskämd med sprillans nytt gym så jag har inte alls vart motiverad på semestern att träna. Så det blev några enstaka pass under ledigheten bara så nu är jag mer än taggad att köra en stenhård höst!! Blev axlar och biceps idag! Har inte tappat nått märkvärdigt i styrka efter 4 veckors vila, känns toppen =)

Majsan o Elin var förbi på lite middag med, kul att se dom med igen efter semestern, har saknat er!!

Nu ska jag bara softa i soffan under en filt resten av kvällen!

Tjingeling

Tidig lunch

Ska ner på stan om en stund och möta upp Therese o Putte och Marie o Mattias för en lunch på stan. Sen ska vi kika på båtrace och grejer. Till kvällen blir det festligt!

En grej har blivit lite konstig men det ordnar sig säkert... annars får det väl vara... suck...

Tjingeling

Jovars!

Har tillbringat dagen med Therese och Putte. Tittat på golv o tapeter, kollat tegel och slipat två rum har jag gjort. Duktig arbetare är jag minsann... Har nyss avnjutit delikata varma mackor och en öl på deras veranda i typ minusgrader :P. Lite kallt att sitta ute nu...

Där i ---- här tog jag bort en del...ville inte dela med mig riktigt...  --- hope!

Nu ska jag kila till sängs, tidig lunch på stan imorgon innan festen drar igång...

KRAMKRAM

Sommaren med Göran




Har du inte sett den här härliga filmen så behöver du inte fundera nå mera på om du ska göra det, se den säger jag bara, den var helt underbar och jag skrattade hela tiden! Såg den igår kväll med gänget, Marie o Mattias & Therese o Putte.

=)

Morgonkaffe

Fredag idag och solen skiner!! Men tyvärr är det ju ingen värme i luften så det blir nog inge solning för då fryser man nog om stjärten... Lite synd för det hade ju vart skönt att sola lite mera under denna semester, dom få gånger man legat och pressat kan man nog räkna på en hand eller kanske två om man har tur. Men jag tror jag lyckats få lite färg iaf så det synns att man vart ute iaf =)
Är trots allt, trots solbrist, mycket nöjd med min semester den har innehållt mycket skoj med vännerna här i Ludvika! Mys, bad, sol, grillning, bio, fester, studsmattor, sms, hemkörning av pizza, besvikelse, båtar, hopp, cykelturer, kalas, gravidmage, kö-ö-r-v, grejs, husrenovering, gräsklippning och mycket mycket mera... Några få dagar kvar som jag ska fortsätta i denna anda, ska NJUTA tills det är tvärslut. På 3 dagar kan mycket hända!

Tjillevippen

  

Saknar mina vänner i Falun och gymmet och jobbet...  

Nu blir det en rolig höst att se fram emot, stenhård träning, stor ombyggnad på jobbet och många roliga fester med nära o kära hoppas jag på!!

Mätt

Har just gjort spaghetti o köttfärsås i massor. Jag fick mat och mamma fick matlåda =)
Är hur mätt som helst... pust...

Ganska lugn dag hittils, men ska nog åka ner på stan och möta upp Therese och Putte så jag får nått att göra. Sen blir det bio ikväll igen, Sommaren med Göran ska vi se då.

Nej dags att sätta fart.. tjillevippen

Tänkvärt...

Hittade denna text hos Johanna.

Majonnäsburken och två koppar kaffe.
När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:
En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken . Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat - småsakerna.
Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade, jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.
Betrakta denna berättelse och ta den till er.

Onsdag

Det har vart en ganska seg och händelselös dag idag... Tog nyss en promenad som skulle bli lång men när jag kom hem insåg jag att den bara tagit 35 minuter, jaja bättre än inget iaf. Måste erkänna att träningen inte vart prio denna semester, men det är ganska skönt att ha haft semester från den med eftersom jag var i en svacka gällande träningen innan semestern, men nu är jag grymt laddad att börja träna igen när jag kommer hem!
Ikväll blir det nog bio igen... Män som hatar kvinnor, har redan sett den en gång men Therese ville se den så jag offrar mig och går på den igen. Den är ju iaf så grymt bra så det spelar ingen roll om man ser den två gånger! Imorgon är det bio igen, då blir det Sommaren med Göran! Nice nice.... nej nu ska jag fixa lite mat sen göra mig klar för bion.

Vad tycker ni om den nya designen? Upptäckte du trixet?
Kram


Ursäkta röran

Uppdatering!
Nu är jag nog nöjd o klar...



Nu äntligen desginar jag om här...

Länk test .... Eliiiiiin!

Tankar

Funderar fortfarande på allt... mest på vart jag vill flytta? Nån ide?

Ingen lust

Finns inte riktigt lust att blogga... är med kompisarna mest hela tiden och bara njuter av att ha semester! Så skönt!!

Tjingeling gott folk

Sommar


*Ler*

Nu ska jag gå och sova... ska drömma massa goa drömmar och hoppas på flera bra sms dom kommande dagarna ;).
Gillar läget just nu... men skulle inte säga nej till att åka nåra många mil söderut :P ... skulle lätt kunna sätta mig i bilen och åka på stört om det var så <3 ... men men den dagen den kommer nog den med, jag får snällt vänta ;)

Tjingeling nu ska jag sova 

Nice

Tjohoo... fick just ett sms ;) ... Samtalet igår var mycket uppskattat, nice nice!

Nu ska jag kila ut på beachen !

Tjillevippen

Kväll ute!

Var på fest med Marie och Mattias igår, jätte trevligt var det och jag hade bra samtal med Mattias. Mina tankar är inte helt fel men det är bra att få ventilera dom med det manliga könet så man ser att man inte är helt ute och cyklar... så sms ordet jag fick häromdagen är inte helt åt skogen ;) ...
Ringde även ett litet samtal igår, tihi... det är ju läskigt att ringa, men jag var på fest o han var på fest så det passade bra att ringa o bara säga hej tyckte jag. =)
Mycket trevligt var det iaf hos Karro igår =)

Nu är jag pigg o alert och har väckt alla och väntar på att få åka till stranden och sola massor. Så himla fint väder är det!!

Här får ni en bild på mig o Malin som togs i torsdags!


<3

Jag gillar läget... fick ett sött sms idag så jag blev så glad.. Kändes väldigt bra! Håll tummarna för mig.. tihi...  Tänk att ett enda ord kan göra sååå mycket! Kändes som om det var nått bakom det enstaka ordet... har analyserat det hela kvällen ;) ...

Nu ska jag sova, dop imorgon!

KRAM o godnatt mina kära vänner

Önskan

Idag får man tydligen önska sig nått ett speciellt klockslag...

12:34:56, 7/8 - 09  

Ganska coolt... jag vet då vad jag ska önska mig! ;)

Tjingeling

Nöjd!

Just nu är jag himla nöjd med livet, semester, vänner och sms! Haha nöjd o gla, hoppas bara på en lite överraskning, tror inte det kommer hända men skulle bli himla glad :P ... håller tummarna.

Nu ska jag göra mig redo för stan, ska ner och fixa lite och äta lunch med vännerna!

Tjingeling


Bio

Ikväll var det bio som gällde, Public Enemies blev det. Bra film trots massa träsmak i röven! Läste nått i mitt horoskop idag att bio var bra, tihi... fick sms när jag gick ut från bion. Det måste ju räknas! Nice nice var det, ett riktigt bra sms!

Har solat och badat idag, det är ju bäst att passa på dom dagar solen behagar att titta fram. Så lite färg har jag iaf fått idag!

Jag är NÖJD!

Godnatt

Studs...

    

Motion

Idag har jag vart ute på låntur med Malin o Jens på cykeln. Eller ja kanske inte långtur men det är nog iaf 2,5 mil totalt!! Många backar upp o ner lite sådär lagom jobbigt, men det var faktiskt inte så jobbigt som jag kom ihåg turen. Det var ju positivt!

Nu sitter jag mest här och har tråkigt och inget att göra, vet inte riktigt vad jag ska ta mig för...

Igår va4r jag iaf hos Therese och Putte, först var jag kock och lagade middag åt dom sen plocka jag grymt många liter vinbär från deras buskar som Therese nu inte vet vad hon ska göra med, tihi!! Kul att hjälpa till iaf. Putte han höll på att riva hela hallen så igår kväll hade dom inget golv kvar. Ska bli spännande att se hur långt han kommit när jag åker dit nästa gång =).

Nej nu måste jag hitta nån action innan jag kreverar... bajbaj

I trägårn

Har vart i trägården hos Therese och Putte idag, lovade häromdagen att jag skulle klippa deras gräs och gjorde det så snällt idag! Gick smidigt och bra, dock sluta klipparen att funka efter jag klippt, ops, fast det var nog inte mitt fel. Men Putte var duktig och laga igen så nu kan vi klippa mera gräs!
Har gjort massa roliga saker hela denna helg, men orkar inte skriva nått om det nu... är slut och vill sova så jag kanske berättar en annan dag!

♥ KRAM KRAM

RSS 2.0