...

två träningspass idag, grymt skönt! Mycket cardio på schemat nu... känns bra! Imorgon blir det ben ben ben.. suck, tungt och jobbigt kommer det att bli. Inte det roligaste passet men det ska göras det med =). MEn träningen är äntligen igång så som jag vill att den ska vara! Lysande =)

Sen vill jag vara kär med... just nu kan man väl säga att jag är kär i livet men vill ha nått mera men slippa all skit som kommer med det där som kallas kärlek...

kram o godnatt

En strålande helg!

Orkar inte skriva långdraget, så helgen i korta drag

sthlm
hotell
vin
öl
VOLBEAT på hovet
lysande
snabbtur på ikea
fika hos mor o far
hem
gymmet
cardio 60 minuter
mat
soffa
GODNATT!!

Ska kolla kameran sen få se om det blev nån bild eller video från helgen =)

Kram

=)

Små saker som händer vissa dagar kan göra så man drar på leendet lite extra... det behöver inte vara mycket men det räcker!

Ha en bra dag alla fina människor!

Great!

Körde ben innan boxpasset idag och ökade tydligen på benböjen. Haha det är bra, jag trodde jag hade samma vikter på stången som sist men hade tydligen 5-10 kilo mera än sist. Bra det!!

Sen var det dags att plåga dom andra stackarna lite, körde volbeat hela passet igenom, riktigt bra! Samtidigt som jag fick tagga för konsert på lördag =) Bra pass vart det iaf, blev kallad slavdrivare efter, hehe nice!!

Nu avnjuter jag en god pajbit som jag fick av en medlem innan passet, undra om hon ångra att hon gav mig den :P haha! 

Kram o godnatt 

Livet är underbart!

Jag förstår inte riktigt vad jag gjort för att få må så här bra. Allt känns finemang, jag är på topp, humöret är på topp och jag får höra av medlemmar på jobbet att jag alltid är så glad och så! Känns bra =) Kul att man kan motivera dom, därför jag är där tycker jag =).
Men nu har träningen kommit igång ordentligt och jag är sååå nöjd! Är stark som en oxe, eller nja inte riktigt, där överdrev jag lite men stark är jag eller snart iaf :P Helt klart på rätt väg iaf och det är sååå jävla kul att känna sånn träningsglädje! Det kommer bli en riktigt skoj höst/vinter. Har satt upp lite mål för mig själv så ju har träningsdjävulen kommit fram hos mig ordentligt ;).

Det enda jag saknar i livet är så klart lite kärlek från någon som man kan dela allt det roliga i vardagen med... allt annat verkar ju funka så bra för mig...
varför funkar inte kärleken...
varför har jag så svårt att hitta min prins...
för jag vet iaf, att någonstans finns han. Det är jag iaf stensäker på.... men vart?


En stor godnatt kram till alla goa människor där ute! PUSS

På topp!!

Grymt träningpass idag och ett grymt igår. Nu j****r är jag på gång igen! Känns så underbart att ha tanken och känslan med sig helt igen när man går in i gymmet. Nu ska det bli ordning på torpet efter en sommar utan noll rutiner när det gäller mat och träning!

Körde axlar och sida mage idag! Kanoners gick det =) Avslutade med 20 minuter på löpbandet och idag blev det två löpspurtar i fullt ös! Är hemma och laddar om nu med mat och allt som hör till, ska ner och köra ett boxpass senare ikväll med. Det var så längesen jag körde med Malin så nu ska vi köra stenhårt igen.

Sjukt peppad inför hösten! Måste fixa en ny ipod (min fina rosa som jag hade råkade åka med i tvättmaskinen, suck...) så jag kan proppa den full med bra musik, bland annat volbeat som funkar sjukt bra i gymmet. Ska nog åka till sthlm i helgen och se dom spela med =)



Kör hårt i gymmet nu!!

KRAM

Lycklig!

I feel good... hyfsat nöjd med livet och mig själv just nu. Trivs och njuter men allt kan såklart bli bättre =). Tränat riktigt ordentligt idag med, grymt skönt! Nu jävlar ska det slitas bland vikterna på gymmet. Är grymt laddad för en rejäl träningshöst och vinter =) Körde rygg och triceps idag, lite skum split men det funkade super. Brukar inte köra nått tillsammans med ryggen men det fick det bli idag =) Körde sen 20 minuter på löpbandet med gång i uppförsbacke. Avslutade med en rejäl löpspurt på 1½ minut då Nina triggade mig på bandet bredvid :P hehe!

Mera kärlek till folket

 


Bildbomb

Det är inte den bästa skärpan men det får duga =)
Blir grymt insprirerad iaf av alla fina tjejer på scen, ja och killarna med för den delen.

Här kommer en enorm bildbomb från dagens SM i Västerås!! ENJOY =)


              
              

Grymt!!

Dagen i Västerås på SMet var kalas. Är så grymt taggad på att träna nu och köra stenhårt på gymmet efter att ha sett människorna på scen. Helt underbart!

Orkar inte lägga in bilder just nu... dom kanske kommer lite senare ikväll!

KRAM

Nice!!

Solen strålar och nötter inköpta =)
Snart ringer nog min nya inneboende och undrar vad jag vill ha för mat till kvällen med, ibland har man det bra. En tjejkompis har "flyttat" hit lite tillfälligt i brist på sängplats. Men det är riktigt trevligt med lite sällskap =).
Imorgon åker vi till Västerås med och kikar på SM! Längtar tills imorgon bitti när vi åker, ska bli riktigt skoj att se alla strålande människor på scen.

Nej nu får det bli en kaffe innan maten! Trevlig fredag på er alla =) KRAM

RSS 2.0