Sthlm

Då låg man i den där hotellsängen igen med den oranga sänggavel. Känns som om jag sovit här mera än i min egen säng den senaste tiden. Men den är grymt skön den här sängen så det funkar! Men hem imorgon igen och det ska bli så skönt att få ordning på vardagen och speciellt träningen igen då allt vart ur fas när jag vart så mycket i sthlm. Men snart kanske jag ska köra nått träningspass här i sthlm med:-)! Skulle vara jätte skoj att testa nått nytt ställe. Nej undra om jag ska sova lite nu så jag är utvilad imorgon och kan äta mycket frukost;-)! Natti Natti

Måndag

Hej hej... 
Sälen var skitskoj i helgen. Har miljoner bilder att lägga upp :P. Men hinner inte riktigt nu för jag måste sova.. hmm tåget går 06.17 imorgon och jag är inte halvvägs i säng ens. suck...
Två dagar i sthlm nu, hotell igen,, suck jag är nästan lite trött på att bo på hotell... fast bara lite.. haha.. undra hur många nätter det blivit de senaste veckorna. Mer än vad jag sovit hela mitt liv tror jag.. haha.

Har hunnit med ett träningspass idag, Box som vanligt på måndagar! Riktigt bra pass det där. Helt slut blev jag. Längtar tills i helgen då jag ska köra HÅRT på gymmet. Har ju som sagt blitt väldigt dåligt med träning på sista tiden pga av jobbet. Men nu jävlar när jag kommer hem från sthlm denna vända då ska det blir ordning i kojan igen!! Längtar så!

Hoppas det kan bli ordning på andra saker med, vill ha nått stabil och säkert i mitt liv nu.

Kram vänner, hörs när jag kommer hem igen om jag inte mobilbloggar från storstan!

...

.... hmm förstår inget... mitt bra humör sjöng fort.. men det kommer nog upp lika snabbt igen snart.
Blev bara grymt besviken på att få reda på det så...

Hem och vänder!

Kom just hem.. ska bara kolla över packningen för resan till sälen. Sen kommer Elin o Maya snart hem tror jag, så då bär det av till fjälls! Dom andra är redan där och är nog fulla o glada när vi kommer dit =).
Nej packningen var det har tyvärr inte tid med sånt här nu. Men nästa vecka blir det bättring hoppas jag ;). Då är det bara jobb i sthlm en dag :P.

Kram o trevlig helg på er gott folk =)

Fick vårkänslor i sthlm idag, det var sååå fint väder =)

En dag

En dag med kurs är nu slut och vantar bara på att vi ska få äta middag vid 7. Är så himla trött just nu. Vill bara lägga mig i en hotellsäng och sova:-). Hem igen imorgon och direkt till sälen sen på natten. Nice att få komma bort en helg med kompisarna. Nu orkar jag inte mobilblogga mera. Kram

Idag...

vet inte vart jag ska börja... känns som om jag ligger efter i min bloggning.. så jag lägger in lite blandade bilder från förra veckans jobba och vad som hände idag ;) ...
          
Marie min käre vän, hon skrev sin dotters namn på benet!

      

Tatueringarna gjorda av Monica Zetterqvist på TrueHeartTattoo i Ludvika

Jag vart grymt nöjd med min efter lite smärta. Jag tänkte ju som sagt över en lite gammal som jag inte ville ha kvar längre. Det råkade bli lite stort haha men sött vart de :P

Tränat har jag med hunnit med dom här 4 dagarna jag vart hemma... Lägger in det i kolumnen bredvid så jag kommer ihåg. Ska upp i ottan imorgon bitti igen och på kurs i två dagar i sthlm, sen kommer jag hem 23 på torsdag och hoppar in i bilen och åker till SÄLEN. Väskan är redan packad så jag hoppas allt ligger där som jag behöver.
Nu måste jag sova, men så ni vet så är det dålig uppdatering resten av veckan nu med. Kanske mobilbloggar lite om jag hinner! Men från måndag nästa vecka då ska jag blogga oftare... =)

KRAM o GODNATT

Lördagsgodis

Känner mig lite snurrig och vet inte riktigt vilken dag det är.. tror det är lördag iaf :D. Har ätit fruktsallad med vaniljkesella och nu smaskar jag på lite choklad. Kunde inte låta bli, var så sugen på chokladen! Tyckte jag var värd den idag :D.
Masade mig iväg till gymmet ganska tidigt då jag snabbt fick sällskap om jag skyndade mig dit. Körde ett riktigt hårt pass, axlar och triceps. Tur jag hade sällskap för jag hade nog inte vart så motiverad om jag vart själv där. Det gick faktiskt riktigt bra trots att jag sov mellan övningarna... haha...
Ska dit o köra ett hårt pass ben och biceps imorgon! =)
Blir ju inte så mycket träning nästa vecka heller då jag ska tillbaka till sthlm i två dagar och sen blir det sälen i 3 över hela helgen!! Sen jävlar är det dags för sommarens hårdkörning. Ser fram emot att få börja på riktigt igen, det har ju blitt lite slattigt med träningen nu när man är borta så här.

Tjoho på tisdag på tisdag. Det ser jag fram emot!! =) Ni får veta sen vad som händer då ;)

Orkar inte lägga in bilder nu, hoppas jag har mera ork imorgon..

KRAM o Godnatt

Tittade ni förresten på Robinson? Shit o hamna på den ön.. undra hur länge man hade orkat! :S


Helt färdig...

Så himla slut är jag nu.. dom senaste två dygnen i sthlm sov vi max 8 timmar.. alltså tillsammans.. Orkar inte riktigt skriva nått nu. Jag får återkomma senare, ska lägga in bilder och så tänkte jag med. Ska ligga på soffan hela dagen och kanske träna lite i kväll, ska försöka ta mig till affären med men har fått punka på bilen när jag vart borta. Jag får skriver mera sen, nu ska jag hänga tvätten om jag orkar..
Fick ju förresten åka hem en dag tidigare.. Skulle åka hem idag egentligen, men fick åka igår kväll. Så skönt att vakna i sin säng.

Kram kram

Mycket jobb!

  

 

Nå mera får ni inte se nu.. Men det är som sagt en hel del att göra! Nu ska jag krypa i säng då klockan ringer 05 imorgon igen.. tåget rullar iväg 06.17. Kommer nog inte hinna blogga nått alls under veckan. Så ni får se bilder och sånt till helgen då.
Bor ni i sthlm måste ni ju komma förbi på Sickla på torsdag kl.18-22 då det är stor invigning!

Kram o godnatt

Yes

Ja man kan ju inte klaga på vädret idag! Det är strålande sol och vårkänslorna väller över en, jag som mådde så kasst nyss men man kan ju inte må så när det är sånt här fint solväder ute!
Balkongdörren står öppen och solen skiner in. Sitter och njuter av en sån god wok med kyckling nu efter träningen som förresten gick hur bra som helst. Ett stenhård effektivt pass var det. Fokusen låg på baksida axlar, måste ju jämna ut mina axlar då jag upptäckt att jag är mera tränad på framsidan. Så kommer köra fokus nu under våren på baksidan. Sen klämde jag även inte lite biceps i två övningar och avslutade med mage! Tror om jag kommer ihåg rätt att jag körde 5 övningar axlar. Hoppas verkligen det kommer kännas imorgon! =) Avslutade med 25 minuter på löpbandet i lutning såklart! Bra för rumpan har jag börjat märka :P... kul när det syns!

Fullt upp på schemat idag, dammsög samtidigt som maten stod på spisen. Tvättat 3 maskiner har jag lyckats med idag med. Ska packa väskan senare idag för en vecka i sthlm. Då måste ju allt vara rent! Ska åka till Marie och hälsa på om nån timme med så då ska jag ha med en ny skiss på hennes tatu. Det ska vi nog kunna ordna till med här när maten är uppäten =).
Shit vilken energi man fick av det här vädret!! Toppen!

HUGS'n'KISSES

Söndag

Kom hem igår... fick åka hem i tid med så det var skönt. Träffade tjejkompisarna och åt tacos och spelade spel igår kväll. Vi kikade lite på melodifestivalen men men inte så engagerat tittande. En mycket trevlig kväll.
Vaknade i tid idag, ganska skönt. Har softat i soffan och ätit massa frukost. Funderar på att ta mig till gymmet nu så jag har det avklarat för idag. Ska köra ett hårt pass idag tänkte jag för det blir ju inge träning på hela veckan nu när jag kommer jobba i sthlm. Det kommer inte finnas tid till nått sånt. Men ett hårt och bra pass tänkte jag få till nu så kan jag fixa och packa om väskan resten av dagen utan att behöva tänka på nått annat. Sen ska jag försöka rita klart Maries tatu eftersom det närmar sig med. Skulle vara bra om jag fick klar den idag så jag slipper stressa med den när jag kommer tillbaka från sthlm.
Nej byta om och fara till gymmet då!
Hörs sen, kanske ger er lite bilder så ni får se vad jag har att pyssla med på jobbet i veckan ;)

Kram


Hotellsäng


Hotellet

Nu så ligger jag äntligen på hotellet. Dagen har gått jätte bra och fick supergod lunch:-)! Har vart en lång dag så det är skönt att ligga i hem skön hotellsäng och kolla på ut kl 21! Jag bara njuter och hoppas på en kalasgod frukost imorgon. För det är ju det man vill ha när man bor på hotell. Nej nu ska jag kolla in duschen och sen återgå till sängläge:-). Kram och Godnatt

Tågbild


Tåg

Sitter på tåget och är trött. Funkade inte att köpa biljett på stationen så fick inge platsbiljett så nu får jag väl byta plats hela resan. Dessutom gick väskan sönder som jag bara dom där 10 kilo pappern i, innan jag ens kommit till stationen i falun. Det blir skoj! Skulle behöva sova en liten stund, få se om jag får behålla min plats nu. Kram

Trött

Nja inte så värst.. klockan är nu 23.06 och min väckarklocka ringer strax efter 05.. urk.. tåget går 06.17 och jag ska ha packning med ifall jag blir kvar till lördag i sthlm. Plus att jag ska bära på en kartong med papper. En sån där stor låda med A4 papper.. hela vägen till sthlm.. hmm.. kommer nog svära en hel del, tur man är envis.
Inte har jag packat nått heller... slänger ner nått i en väska så är det säkert nått som duger. Ska ju bara stå och plocka upp kläder så det behövs ju inte nått speciellt snyggt. Linne o stora jeans bara =).
Nej måste nog sova...
Vet inte när jag hinner uppdatera nästa gång.. kanske har tråkigt på tåget ner och mobilbloggar lite om jag har nån mottagning för jag orkar inte släpa med mig datorn.. den stannar hemma. Kommer troligen hem lördag kväll o hemma söndag. Sen ner till sthlm igen måndag morgon för att jobba ända till lördag! Vi har vipöppning på torsdag men stannar och jobbar lite extra när dom har öppnat. Kom och hälsa på i Sickla, STHLM på Fredag vettja alltså om en vecka den 20e, tror det blir en grymt bra butik när vi gjort det klart!! =)

Lite less är jag med... men men..

Godnatt gott folk!

Jaha

jovars... jomenvisst.. vad ska man skriva..
Har jobbat idag o det gick jätte bra... ingen träning idag, fick lite hjälp med frisyren istället av Michaela. Behövde toppas lite inför sthlms jobbet nästa vecka.

Orkar inte känna efter mera nu, kan man sluta med det.. ? Kan man bara inte vara liksom.. borde inte livet vara enklare då?

Godnatt

Träning är bra mot allt!

Körde som sagt två pass idag.
Ett vid lunchtid så jag körde armar. Ett riktigt bra pass med Peter. Fick bra kontakt och så.
Sen tyckte jag inte riktigt jag var nöjd ändå. Det är så lungt att vara ledig o man har inget att göra så då tyckte jag att jag lika väl kunde köra boxpasset nu på kvällen med, ska försöka köra hårt hela veckan. Blir ju ingen träning nästa vecka då jag kommer jobba dygnet runt i sthlm från måndag till lördag.. kommer ha lagom abstinens på lördag em när man får åka hem, haha. Det blir till att bo på gymmet på söndag för att komma ifatt o få bort michellinformen man troligen kommer ha efter den veckan... Kan ju hända att det finns nått gym på hotellet, men jag tvivlar på att jag kommer hinna besöka det, nått annat gym är nog bara att se sig om i molnen att jag hinner ens leta rätt på.
Boxpasset då, riktigt bra pass idag.. dock lite kass partner att slå på då jag inte hade Jennie med mig idag. Fick ta hon som blev över på passet och jag tror aldrig hon vart med på ett boxpass tidigare. Kunde inte slå på fullt, fick slå lite mera tempo än styrka. Men men det blir ju vad man gör det till. =)
Vila imorgon och boxpass på onsdag med lite gym efteråt! Tjohoo! Sen får vi se hur träningen ser ut resten av veckan.
Tjo

ursäkta om jag skriver snurrigt och mer osammanhängande än vanligt, men det står inte riktigt riktigt till där uppe i knoppen..

Berg o dalbana

Så förklarar man mitt liv lättast. Det håller aldrig jämn nivå, antigen är jag på topp eller så ligger jag i botten... känns så jobbigt men egentligen är jag på bra humör nu men det är så mycket som inte går min väg riktigt som jag vill... Men skönt att veta hur det står till iaf, slippa undra och grubbla över saker.
Men jag kommer ändå undra vart jag kommer sluta i livet.. hur är planerna, jag vill veta.. orkar inte fundera, vill att det ska hända nått stort och bra nu. Det är bara en massa små strul hela tiden. Man orkar inte känslomässigt med allt. Det tar extremt på krafterna. Alla småsaker gör mig lessen och jag känner att jag kan börja grina när som helst... över ingenting egentligen...

Men jag är glad ändå, har funnit nått stort på vägen! =)

Men ändå ...

....

.... min otur var det.. men men jag chansade lite o vann lite.. men inte allt. Det får funka iaf..

Har tränat armar idag.. och ska snart ner o boxas lite.. kan inte sitta hemma o inte göra nått.. då blir jag galen nu! Tjingeling

...

Kröp tills sängs för jag kände mig lite trött, men nu när jag ligger här är jag inte det minsta sömnig... Blev att grubbla på några tankar som inte vill försvinna, suck. Osäkerhet, ensamhet och sånt. Vet inte varför jag blev att känna så här nu. Fick ont i magen och konstiga tankar far genom huvudet. Jag vill, det vet jag men jag vågar inte, det kan göra så ont! Men ibland måste man ju chansa säger dom. Men jag vill inte chansa heller, vill bara... Vill bara att det ska bli. Ska göra ett nytt försök att sova nu. Fått ner några ord iaf. Inte för att det blev nått bättre men iaf. Godnatt eller nått

Ritar...

ritar o ritar ... Ias tatu ska bli den bästa! Inga småfel där inte. Den ska vara perfekt! Har 2 veckor på mig att pilla klart med den. Har grunden gjord så nu ska jag bara få till alla smådetaljer.
Jag vet hur jag ska göra nu, ska bara få till det! =)
KRAM

Så.

Tränat, ätit, duschat.... skrattat som attan till Wipeout! Haha vilket roligt program!

min otur nu eller... ?!

Tjingeling  nu ska jag platta håret o kolla Beck.

Snöväder



urk... vilket väder ute.. hmm.. jag gillar inte det... vill ha vårkänslor utan snö!!

Leopard

Jag BARA MÅSTE få tag på en leopardbikini till sommaren. Har fått nån fix ide på att jag måste ha en. Har letat som tusan på alla nätsidor jag kan komma på men finner ingen. Är det någon som dyker på en så kan ni väl hojta till så jag med kan köpa en!!

KRAM

Lördagsmys i soffan

En riktigt lugn kväll har jag med mig själv! Så nice...
Hemska bilder kommer här... haha totalt ostylad ... men det får ni ta! =D
 
    
    

Nyblekt hår, fruksallad med vaniljkesella, cafe latte med kanelhjärta (lite kärlek till mig själv ;) ) och en fitnesstidning i soffan... jag klagar absolut inte!

Tränade direkt efter jobbet idag och körde rygg, det gick lite bättre än sist, men jag har så himla svårt att hitta nån övning som jag känner nått i. Men fick lite kontakt idag iaf. Körde sen 30 min på löpbandet i lutning, gick 12 minuter sen sprang jag 10 minuter utan att få andnöd, astma medicinen funkar bra!, sen gick jag upp till 30.

TjoBA!
Jag har en grymt bra dag idag, humöret är på topp trots att det bara är som vanligt och jag hoppas jag får träffa nån imorgon ;)

KRAM



Ledig fredag

Kunde inte riktigt sova inatt så jag vaknade tidigt på min ledig fredag.. kollade på klockan 01, 03, 06, 07.50 och ville bara att den skulle gå förbi åtta o bli nio så allt var över.... Trodde jag skulle vakna och vara lessen idag men det kändes faktiskt mycket bättre när jag vaknade. Nu vet jag att hon inte lider mera och att hon får springa fritt som hon vill! Fick ett bra avslut, som en viss person fick mig att inse att man behöver! Det stämmer med, det känns bra nu även om det är såå grymt tråkigt och sorligt...

Nu har jag den 27e att se fram emot....


Tränade ben idag på gymmet, fick till ett bra pass med Lina. Fick till och med till ett PB på benpressen. Överlycklig vart jag. Orkade med 5 reps x2 på PBvikten. Kändes bra! Avslutade med 30 minuter på bandet i lutning.
Gick till o från gymmet med, 15 minuter snabb promme in o kanske 25 minuter långsamt hemmåt, haha det var segt på tillbaka vägen kan jag säga..

Nu ska jag njuta av min kopp te o kika lite på tv och hoppas på sms ;) ....

Hej då min vackra flicka :'(


  


Har vart o pysslat om damen i flera timmar nu och matat henne med morötter...
Har gjort henne fin för att kunna springa på dom eviga ängarna där gräset alltid är grönt och klövern aldrig tar slut! Där slipper hon ha ont i sina ben och kan springa så mycket hon vill...

Jag sa hej då så många gånger så jag minns inte, var grymt svårt att gå därifrån och veta att hon inte kommer stå där nästa gång jag kommer dit... Till slut fick jag bestämma mig att det var sista gången och så gick jag därifrån med tårarna rullandes ner för kinden
...

Men hon kommer ju att få det bättre än hon haft det nu iaf, slut på lidandet ...  
Jag har iaf sagt allt jag ville till henne för att få ett bra avslut för min del... men det är jobbigt iaf.
Hon är så himla glad och positiv trots smärtan. Antingen är hon helt ovetandes om vad som kommer hända imorgon eller så förstår hon vad man berättar eller kan läsa av ens tankar så hon vet exakt och är glad för det, för hon har ont och slipper lida mera.


Bella min älskade fyrbente vän, spring nu på dom evigt gröna ängarna med dina friska ben!


Saknaden kommer vara stor..... Mycket stor..... :'(

Konstiga tankar...

Det väcks alltid så konstiga tankar i min hjärna.. den kan inte vara riktigt riktig... Men jag har lärt mig leva med det iaf, eller nja kanske inte jämt för jag förstår ju inte mig själv. Speciellt inte i den här situationen. Men allt flyter ju på jätte bra här men då kommer dom här negativa tankarna som kan förstöra allt. Tänker positiva tankar så det knakar, eller försöker iaf. Min jobbarkompis försökte hjälpa mig på traven idag, han var ganska smart...  så det hjälpte.
Men funderingarna gnager som vanligt, det är nog osäkerheten och ovissheten i detta stadie som jag inte riktigt gillar...Vissa säger att det är det som är roligt, men jag ser inte riktigt det roliga i det hela. Tycker mest det är jobbigt och vill att tiden ska hoppa framåt ett bra snäpp. Det är i det här skedet som allt brukar gå tok fel jämt........ 
Men trots tankarna som gnager så är jag glad o nöjd ändå!


Mobil

En kort mobil bloggning. Har varit dålig på att skriva och inge bättre idag. Har inte tid och lust, finns annat som är roligare nu. Lite fundersam är jag med över hur det ska gå... Men det är så roligt och jag mår toppen iaf!! Så nu är frågan om jag ska våga... Vi får se och tiden får utvisa svar på min fråga! Nu känner jag mig snurrig av mina tankar så det är nog inge bra att skriva här då tror jag. Godnatt kära vänner

RSS 2.0