Happy happy!

Orkar inte riktigt med bloggen nu känner jag, det är så mycket som händer just nu. Försöker lära mig mitt nya jobb, samtidigt som jag jobbar 100% i butiken och all träning och vänner ska ju hinnas med oxå... måste erkänna att gymmet har blivit lite lidande och då menar jag träningen där och inte det nya jobbet :P. Men ska ta tag i det under veckan. Försöka komma tillbaka till dom bra rutinerna igen som jag nyss hade. Men jag är grymt nöjd med att jag går mina morgonpromenader innan frukosten iaf =)

På tisdag börjar jag jobba på gymmet på schemat, hjälp hihi... då ska jag klara mig själv där, utan min "lärare" Carro till hjälp :P hennes telefon kommer nog gå varm :D Det ska bli skönt att börja där nu och komma in i jobbet ordentligt. Men dubbeljobb som sagt fram till den 17 juli, efter det är det bara "nya" jobbet som gäller!!  LÄNGTAR!!

Nej nu ska sova, upp i ottan, pigga o glada =)

Natti natti, shit vilket snurrigt inlägg, ni kanske märker hur tröttis jag är. Men glad är jag iaf =)

Har förresten sett bävern en gång till, denna gång gottade han sig i morgonsolen... man blir glad för lite sådär tidigt på morgon :P

Tjingeling

Jätte mycket regn =)

Hello gott folk. Här sitter jag med datorn i knät och inlindad i en filt på balkongen och njuter av regnet som forsar ner. Grymt bra som avkoppling och jag bara njuter, behövde det här kännde jag. Typ som meditation =) Det åskar lite då och då sådär lagom härligt och mysigt...

Tack o adjö =)


Morgon

Idag på min morgonpromme såg jag nått coolt. Går ju alltid samma runda på morgon, runt en liten vattenpöl typ, ingen sjö o ingen tjärn. Ser varje morgon spår av en bäver, nergnagda trän och "hans hus" men har aldrig sett skymten av herr bäver själv. Men idag fick jag se han, riktigt stor var den när den simmade ståligt där i vattnet =), Det tyckte jag iaf var lite fränt. Har nog aldrig sett en livs levande bäver. Det förgyllde min morgonpromme idag. Synd bara att jag inte kunde fota han, hade varken kamera eller mobil med mig. Får försöka få han på bild en annan dag, men nu kommer jag väl aldrig se den igen.. har ju gått den där vägen i 2 månader nu och aldrig sett den tidigare.

Jaja det tyckte jag iaf var roligt... det är inte svårt att göra mig glad :P

Kram och ha en bra dag!

The perfect man...

... jag vill träffa han som får fram det bästa i mig.

Snodde den repliken ur filmen The Perfect Man som jag just nu kikar på. Smörig amerikansk film men en fin film om kärlek ändå.

Jaja någon dag får man kanske uppleva det där med kärlek igen... längtar så!!

Hjälp

Fy sjutton säger jag bara. Hjälp min stackars näsa =) Pollenallergi måste ju vara djävulens bästa påhitt?! Riktigt jobbigt har det vart idag, själv i butiken var jag med. Dryygt! Nej nu ska vi inte klaga på det men har ju snytit mig säkert 5 tusen gånger.... pust... Helt matt i kroppen, stod över träningen idag, hade verkligen ingen ork för det. Blir hårdkörning på boxen imorgon istället! Så jag hoppas verkligen att näsan slutat rinna då.

Kram o godnatt

Inspiration =)


Heeldag på gymme!

Började tidigt imorse för ännu en intro dag i gymmet =) 6.40! Några timmar med nya saker inpräntade i hjärnan :P. Kl 10 var det dags för personaldag. På gymmet då och jag fick vara med fast jag inte ens börjat. Trevligt. Mycket snack om vad vi ska göra men självklart tränade vi med. Bodypump, vilket jag inte kör så ofta så det var ju skitdrygt... helt skakis i benen när det var slut! 


 
Nu ska jag nog slänga på en film, köpte ju avatar för ett tag sen så det blir nog den även om jag redan sett den på bio två gånger =). Men den är ju så grymt underbar. Visst att man förstår vad som kommer hända men alla varelser, färger och världen dom lever i, så vackert att titta på!

Sen såg jag ju att det var släkten är värst senare på tv, så då kan man skratta lite åt den innan det är dags att sova =)

Puss Puss

 


Nöjd

Den ledig dagen har vart kalas. Började som planerat dagen med en morgonpromenix, dock i ösregn. Men ett friskt och härligt uppvaknande blidde det. Härligt det med. Iväg till gymmet för att mosa axlarna med Maria. Gick superduper bra. Det är så roligt att träna med henne, vi är typ lika starka, hon snäppet starkare vilket gör att man tar i lite extra för att försöka nå upp till hennes nivå!

Sen blidde det lite tårtkalas hos Elin som fyllde år i veckan. Några kakor och tårtbitar slank ner så nu har jag nyss vart ute på promenad nummer två för idag :P.
Imorgon ska jag jobba på gymmet vid öppning dvs 06.40 sen ska jag vara med på personaldag där mellan 10-16, vilket ska bli mycket spännande!! Vet inte riktigt vad vi ska pyssla med, träna ett pass vet jag och äta lunch ;) haha det är det jag hört hittills :) Ska bli trevligt iaf!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kika lite på tv innan det är dags att sova !!

KRAM o PUSS på er alla där ute, nästan alla iaf :P

Mitt i veckan

Ledig imorgon, skönt skönt! Ska börja dagen med en sovmorgon. När jag säger att jag ska göra det brukar jag ändå vakna min vanliga gå upp tid 06.15 suck... Men jag har iaf planerat en liten sovmorgon, sen promenad innan frukost som vanligt, sen blir det gymmet med Maria. Imorgon är det axlarna som ska tuktas! Ska bli grymt skoj!!

Förresten så hade det ju vart supermys om man haft någon att mysa med på sovmorgonen... men den dagen den kommer väl den med :P

Sov så gott och drömma söta drömmar alla ni!!

Whiskey

Vaknade i morse med jordens whiskeyröst. Måste vara för att jag tog ut mig totalt på boxningen igår. Hehe det ska kännas att man gjort nått!

Blev möte med facket idag, gick smidigt och bra. Allt löste sig som jag önskade typ. Sen iväg på mera intro på gymmet. Lite jobbigt dock att stå där med den hemska rösten... Men det gick bra ändå och jag lärde mig massa nya saker =) Försökte träna lite lätt efteråt med men det kändes bara skumt i kroppen, måste nog hänga ihop med halsen. Jag har ju inte ont i halsen så jag trodde det skulle gå o köra ett lite lättare pass men icke.

Nu ska jag hinka i mig en kanna te och sen hoppa i säng och hålla tummarna att det har gått över imorgon bitti!! Vill köra ett hårt pass på gymmet imorgon =)

Kram o godnatt

Box

Hehe boxningen slutade kvart i åtta men jag kan säga att jag mår fortfarande illa efter hårdkörningen :P. Klockan är nu 22.17. Grymt jobbigt och tufft var det. Men skitskoj! =)
Kan tillägga att jag har ätit och druckit massor men min kropp är totalt slut... det bästa är nog att dricka lite mera och gå o sova :P

Ses imorgon PUSS

Måndag!

Jobb hela dagen lång sen box med min käre vän Malin, det är dessutom hennes födelsedag, hihi taskigt att hon får spö då :P

Imorgon väntar ett möte med facket, hmm... hoppas det slutar som jag vill =) Jag ser inte riktigt fram emot det men det ska samtidigt bli skönt att få det överstökat så man vet vad som händer och hur mycket jag ska jobba resten av tiden på "gamla" jobbet. Längtar så att få börja på det nya och bara jobba där. Så man kan fokusera riktigt och få till sina dagliga rutiner efter tiderna där. Känner nu att det är lite upp och ner med rutinerna som jag har nu. Men det får väl vara så ett tag tills allt ordnat till sig.

Nu ska jag iaf kila iväg... ha en superduper bra dag alla glada människor där ute =) KRAM


Grym show!

En riktigt bra show gjorde hon igår, Lady Gaga!! Riktigt nice =)

Filmade lite, här är introt till hela showen. (Filmat med kameran bara så kvaliten är ju därefter =) )


STHLM

 


LADY GAGA here we come! =)

Nu ska vi strax åka till sthlm, Jag Elin Maya o Mimmi! Skoj skoj! Kommer hem igen imorgon så det är bara en liten tripp =)

Trevlig helg gott folk =)

Kvällens upptäckt ;)



Hihi, jag gjorde en liten "upptäckt" så här på kvällskvisten, det var skoj ;)

Kökssaxen =)



Kökssaxen funkar till mycket, denna gång klippte jag en lugg =) Lätt fixat en torsdagkväll. Kände att det var dags för nått nytt... Kul att förändra :P

En sommar

Jag önskar mig en sommar med massa mysigt dejtande =), picknick i solnedgångar och liknande. typ sånt som bara är på film... har vart med om det en gång... mera sånt till folket! =)

Vi håller tummarna för det bästa, min jobbarkompis gjorde ett bus häromdagen och det lönade sig :P hoppas min tur håller i sig =) Hihi...

Kram på er och ha en trevlig helg för det ska jag ha i sthlm med lady gaga

Dagens tuffa ryggpass

Jag o snygga tränar Maria körde ett repeatpass från förra veckan, då båda vi fick sjuk träningsvärk. Så vi hoppas på repeat på värken med :P 
Lika hårt och tufft körde vi! Ett grymt bra pass =)

RYGG
Latsdrag brett 45/40 kilo
Latsdag smalt 45 kilo
Marklyft 70 kilo
Rodd i maskin smalt grepp 55 kilo och dropset 55/40/25 på sista set.
Rodd i maskin brett grepp 30 kilo
"Skidåkaren" som sista övning 15/10 kilo

Nu är det dags att sova, några jobbtimmar imorgon bitti på gymmet sen till andra jobbet och jobba hela dagen lång!

Tjingeling

My new job!

Hade ett intro pass idag, kändes toppen! Det kommer bli skoj det där =)
Kommer dock att jobba dubbelt så mycket jag kan under mina 3 uppsägningsmånader på "gamla" jobbet.


Nu ska jag sova och smälta allt jag lärt mig idag =)

KRAM o godnatt

(klicka på lilla bilden för att komma till gymmets hemsida)


Soliga söndag!

Idag började jag denna underbara lediga söndag med en morgonpromme i solen!! Så skönt att vakna till. Har desstuom varit jätte duktig med mina promenader innan frukostarna. I 4 veckor har jag så gott som gått varje dag nu. Det syns redan men bättre ska det bli. Har lite bilder men vågar inte riktigt lägga ut dom än :P haha... för feg för det.
Efter dagens promme avnjöt jag en stoor fruktsallad med kesella. Mums!!
Nu är det städ och fix och liknande hela dagen lång som gäller. Plocka undan alla kläder och liknande. Sen till kvällen blir det gymmet.

Imorgon börjar nått nytt och spännande. Intro på nya jobbet =), kommer dock jobba dubbelt ett tag så mycket det bara går innan jag slutar jobbet som jag har nu.
Det ska bli jätte jätte skoj att testa nått "helt" nytt och tappa fotfästet lite och se vart det bär mig. Men det känns superbra iaf och människorna på det nya jobbet är ju helt kalas!! Kan ju säga att jag redan tillbringat mååånga timmar på det nya jobbet under detta år... :P

Nej nu ska jag sätta fart med hushållssysslorna, KRAM på er alla underbara där ute!!

RSS 2.0