PB!

Nöjd med dagens träning kan man lätt säga. Haha... var längesen jag körde benpressen då jag på sista tiden mest kört knäböj och frontböj. Men idag när jag tränade med Eva-Linda så körde vi i benpressen. Började lite lätt med uppvärmning på
40 kilo,
ökning till 80,
100 kilo,
160 kilo... mitt tidigare PB, kan inte ha tagit i något alls då, haha!
200 kilo... här trodde jag att vi hade 180 på..
220 kilo x2 set en 5a och en 4a Mycket nöjd med detta PB!
Sen körde vi frontböj, utfall och avslutade med benspark och en övning mage. Grymt skoj att köra med Eva-Linda då man blir en aning motiverad av henne! Det blir till att träna mera med henne =)
Nu jävlar ska det köttas ben framöver!
Kvällsmellis idag... keso, uppvispad äggvita, apelsin och kanel. Nästan som risalamalta =) Göttans!!
Tjingeling

Lördagsmys

Har hjälpt Nina flytta hela dagen, upp å ner för tre rapport hela dagen lång eller iaf i ca 5-6 timmar =) Det fick bli mitt träningspass idag. Lite dålig tajming dock, haha.. ska träna med med Eva-Linda imorgon, så jag får hoppas att jag inte har träningsvärk från springet idag. Vill ju kunna köra mitt max imorgon!
Hitta ett recept på American Pancakes i nya Body tidningen så dom fick det bli till kvällsmellis så här på lördagskvällskvisten =)
Bild lånad från BodyMagazine.

RECEPT, 416 kcal
2 ägg
2 äggvitor
1 dl sötningsmedel
1 dl dinkelmjöl
2 dl lättfil, hade dock ingen så det blev 1½dl lättmjölk istället.
½ dl vaniljproteinpulver, hade inget där heller så det blev banan/choklad smak =)
1 tsk bakpulver
1 krm salt
Vispa äggvitorna fluffigt tillsammans med sötningsmedlet. Blanda äggulorna och resten av ingredienserna i en annan bunke. Blanda sen samman dessa till en fin o fluggig smet. Stek gyllenbruna!
Jag avnjöt dessa tillsammans med kesella, keso och bär! Underbart gott =)

Kram o godnatt

Fredag

Fredag idag, jag har dock tyckt det vart tisdag eller onsdag hela dagen idag... konstigt konstigt... nu är det fredagsmys iaf utan myset ;) myset har ju åkt bort...
Tror inte att jag visat nån bild på den påbyggda tatueringen. En impulsgrej som blev grymt bra tycker jag själv. Mer kommer komma också lite längre fram i vår. Har idéer om vad och hur det skall göras!

Äsch nått mera hade jag inte att babbla om.. tränat o jobbat som vanligt idag inga ovanligheter! Imorgon kommer träningen bestå av att hjälpa Nina flytta in i huset bredvid mig =) 3 trappor upp ska alla möbler bäras, får nog räcka som träning ;).
Nu kram o godnatt, tjingeling

Good days

Träningen rullar på bra nu under min "lugna" vecka, har slutat kalla det vilovecka för så blev det inte. Haha är för rastlös för att vila helt. Så jag kör vad jag känner för just den dagen istället. Inget speciellt program, inga måsten eller tunga vikter. Känns riktigt bra. Det har blivit några svettiga crossfit pass och igår blev det 75 minuter box. Men snart är det dags att ta tag i tung träning igen, det får nog bli till helgen =)
Har även knåpat ihop ett litet kost- & träningsschema till Linda! Skoj för hon ät tokladdad och motiverad! Roligt roligt!!
Nej dags att sätta fart så man hinner ner o göra nått i gymmet innan man börjar jobba =)
Ha en strålande bra dag alla! För det ska jag ha :)
KRAM

Träning

Gjorde en mätning igår för att kolla fett o muskler i kroppen! BIAmätning som dom kallar det på jobbet. Skönt att vi har så man kan göra sånt där man jobbar. Nöjd är jag men inte toknöjd. Lisa som gjorde testet är toknöjd med mig, haha tur att nån är det iaf!  Det ska bli bättre men nu måste jag ha en paus och höja maten lite annars blir jag dum i huvudet! Har sagt att jag ska ha en vilovecka nu utan träning men det kan jag inte hålla. Det blir en lugnare vecka utan dom tyngsta vikterna iaf. Det får bli långa promenader, löpintervaller och lite crossfit för att återställa kroppen en aning. Sen är det bara att köra tungt igen och det är ju det som är det roligaste! Tuuunga vikter i gymmet is tha shit ;)
Ikväll väntar myskväll med Fia som även ska sätta saxen i håret på mig igen :P Klepp det förra veckan men det är kul med förändring, haha! Imorgon är det myskväll med Niiina! Bra helg detta och söndag är det mys igen så man kan säga att jag ska ha en heeel helg med mys o goa vänner <3
Nej nu ska jag ta o kila ner till gymmet så dom slipper vänta på mig =)
Everything happens for a reason...

Mot målet!

Bra motivationsbild... Helene Ahlson, grymt snygg kropp!
Idag är det dags för mätning igen... få se om man kommit närmare målet eller inte! I vilket fall blir det nog en veckas vila efter detta eller iaf lättare träning och lite mera mat. Sen kör jag nog igång igen med underskott på maten för att försöka få ner fettprocenten lite till =) Kul att testa och se vad man kan göra med sin kropp!
I helgen kommer även Eva-Linda ha en workshop på gymmet, hon tränar ju där jag tränar =) Ska bli skoj att få tips o trixs från en som verkligen vet vad hon sysslar med.
Ska även hjälpa en kompis, Linda att sätta ihop ett tränings och kostprogram. Ska bli riktigt skoj och hon är taggad till 100%. Kul =)
Ha en bra dag! KRAm

Tillbaka på ruta ett, men helt ok ändå!


från en vän...

... fick en del av denna låt på min logg av en kär vän!


Det som håller oss vid liv
Peter LeMarc

Vad du än hört eller sett
I tidningar och TV
Skvaller och rykten
Folk säger så mycket
Tro inte ett enda ord
Det är bluff, det är båg
Det är lögn
Vad alla andra än tycker
Månen, himlen och dess stjärnor
Kommer alltid vara kvar, kommer alltid finnas där
Trots nätternas svärta
Så även kärleken, min vän
Och dom som söker efter den 
Om igen, om igen
Alla hoppfulla hjärtan

Så fortsätt längta, hitta mod
Våga hoppas, våga tro
Tro på drömmar, ta ett kliv
Vält den värld du lever i
Och var en galning, var naiv
Det är det som håller oss vid liv


Det finns ett fönster i ditt rum
Och det står öppet dygnet runt
Du kan se det om du lyfter blicken mot taket
Därute ropar nån ditt namn
Med en tålmodig famn 
För dej att falla i tveklöst och naket

Så fortsätt längta, hitta mod...

Så när du gråtit bort din sorg
Och rivit ut alla dagar ur din dagbok
Och bränt alla bladen
Finns det en osjungen sång
Som ingen hört ens en gång 
Den skrevs för din skull
Om du vill ha den

Så fortsätt längta, hitta mod...

RSS 2.0