Tjejer o mat!

Idag bestämde Jossan o Ida att vi skulle äta på American Take Away. Dom delade på en pizza och jag skulle ha en själv. Då undrar pizzagubben hur många som ska dela på min pizza. Nä det är bara jag säger jag. Han ser frågande ut och säger, ska du inte ha en small för medium är stor. Jag är hungrig och kommer ALDRIG bli mätt på en small säger jag. Han tror mig inte, envisas med att fortsätta fråga. Jag ska ha en Medium säger jag! Han går med på att ge mig en medium och säger att tjejer brukar inte vilja äta sådär mycket! Vadå jag är ju hungrig och äter mycket trots att jag är tjej! Jävla pizzagubbe! Kan ju tillägga att jag åt upp varenda smula, tji fick han ;) Nästa gång ska jag ta en large och äta upp varenda smula!!

I'm alive!

Haha men har ingen tid att blogga riktigt. Tänker var o varannan dag att nu ska jag ta me tusan skriva nått spännande! Men så spelar jag wordfeud och glömmer tiden och sen somnar jag! Har ju inte många minuter över när man kommer hem efter jobb och träning innan man ska sova iaf.


Men iaf nu vet nu att jag inte gått och dött bakom nån gammal buske i skogen iaf ;)


Gjorde nått galet häromdagen också, alltså bra galet! :P Men jag tiger som muren om det än så länge... ni kanske får veta om jag kommer ihåg att blogga snart igen.


Var på Crossfit SM i helgen och gud så grym stämning det var där. Nu vill jag med tävla, siktet är inställt på en tävling här hemma den 2-3 juni nästa åt. Nu jävlar ska det tränas på pistoler, muscleups, snatchar, pressar och allt som kör crossfiten till :P


Tack o godnatt gott folk <3

RSS 2.0