Ååååhlens

Var ner en snabb snabb vända på stan och fixade hem lite smink från åhlens, mitt är ju slut, typ allt är slut. Men köpte iaf ny foundation och en ny mascara, blir så dyrt att köpa allt nytt på en och samma gång så jag vart lite snål ;). Så man kan se lite fräsch ut iaf nu när man inte lyckas få till nån fin solbränna på semestern.

Kram vänner  ♥

Piren

Ikväll ska det festas till lite. Först ska vi på grillbuffé på piren sen vet man inte vad som händer. Nått jätte skoj hoppas jag. Innan allt är det såklart lite förfest, idag hos Marie o Mattias på deras "uteservering", får hoppas bara att hon utökat tillståndet, hehe, för på invigningen häromdagen hade hon bara tillstånd för kaffe & ciggaretter ;).

Så Mi nu hoppas jag att du fixat så man får dricka alkohol där med :P.

Nu ska jag städa undan lite här i huset innan mor o far kommer hem från sin sparesa och så ska jag hänga lite tvätt som jag just tvättat!

KrAM

Blingbling**

Här är armbandet jag fyndade idag. Gnistrande o fint.. hehe... dålig bild men mycket nice i verkligenheten. Det sitter ihop med magnet så jag hoppas bara att man inte tappar det någonstans... men den var ganska stark då det ska nog sitta kvar.

Naglarna gjorde jag igår med =) Tack bästa Jossan som jämt gör dom så fiiina!!

Torsdag

Supertrist väder idag här denna torsdag. Jag o Mi tog en sväng på stan, lite shopping, lunch o fika! Handla lite nya underkläder o ett gnistrande armband som kommer vara jätte fint på party, sen köpte jag typ 10 par strumpr på dollarstore!

 

Nu på kvällskvisten har jag lagat mat med Marie o Mattias, riktigt mysigt och jag drack ett gäng glas vin, torsdag, regnigt så det smattra på altantaket, supertrevlig semesterkväll =)

Gymmade imorse med, med morbror idag igen. Körde ett ryggpass, funka sådär. Imorgon blir det nog vila från gymmet och en lååång promenad istället!

Nu ska jag forstätta slappa i soffan, mor o far är på spa så jag har huset för mig själv =) Haha föräldrafritt ;)

Tjingeling vänner


Nice song!


Ny kamera =)

Gick och köpte mig en ny kamera bara sådär, me like!!
Så här ser den ut... 

Så nu jävlar ska det tas kort, haha om det går att ta mera än förut. Men jag måste ju försöka återställa det att flera års kort är försvunna... Tog massa kort hemma hos Therese och Putte bara för att testa kameran, men orkar inte lägga in dom i datorn ikväll för att kolla om dom vart bra, får fixa det imorgon!


Nu ska jag sova så jag orkar upp på gymmet imorgon igen, skönt att köra även om det är semester för nu är iaf semestern från gymmet slut! För den här veckan iaf, sen får vi se hur det blir dom två sista veckorna på semestern, vet inte vad jag ska göra på dom än, en dag i taget är det som gäller nu!

KRAM o Natti vänner
 


Tisdag

Började denna dag med att besöka gymmet och köra ett riktigt hårt armpass plus lite sida och totalt 30 minuter på crosstrainern. Ett helt ok pass blev det med uppbackning av morbror! Kör mitt egna pass då han inte kan träna samma saker, eller får. Ni som har läst ett tag här vet ju att han krascha med segelflyget och väntar nu på en operation till så han får absolut inte gå upp mera i vikt tydligen så han försöker bara träna upp benen som vart mest kaputt i kraschen. Han hade även vart och mätt sig och hade krypt 4,5 cm. Men ramlar man ner från talltoppshöjd med fötterna före och blir av med en kota i ryggen så blir man nog en aning mindre. Men skönt att han lever och kan gå iaf!

Nähä blev inga nya naglar idag som jag sett fram emot, hon hade skrivit fel i kalendern, suck... min vanliga otur och alltid jag som får byta tid när hon gjort fel... tur hon gör snygga naglar iaf ;)
Nu ska jag leta rätt på Marie i stan o se om hon ändå vill ut o åka en sväng. Tänkte jag skulle köpt mig en ny digitalkamera och dom har ju rea överallt nu, bäst att passa på då!

KRAMKRAM

Smsade lite härnatten och hoppas hoppas att det hinns med....

Gymmat

Japp idag var det dags, har vilat 1½ vecka från gymmet nu. Slog till på det lilla gymmet här i hålan och ja det var ju som sagt inte riktigt som hemma, men det funkade absolut.
Körde ett hårt axelpass med bara lösa vikter. Riktigt skönt och jag hoppas det känns imorgon.

Natti natti

Funderingar...

... jag har fått en hel del funderingar under denna första semestervecka. Har ju "rymt" hemmifrån, kan man säga så?!... Tänkte iaf att jag skulle ha 4 veckor på annan ort än där jag bor, skönt att komma ifrån lite.

Vilket har gjort att jag börjat fundera lite när man umgåtts med alla bästa vännerna här och deras sambos. Jag känner mig lite ensam ibland men är så himla glad att jag har er som mina vänner för då spelar det ingen roll att jag är ensam, det går lika bra ändå. Men iaf så har jag börjat fundera en hel del, vad håller mig kvar där jag bor? Det är ju mitt jobb och såklart mina kära vänner där. Men jag känner iaf att jag saknar nått, jag vill nått mera men vet inte om det går i den staden. Jag kan inte riktigt säga vad det är jag saknar förutom en kärlek då vill säga. Men jag skulle vilja flytta, vart har jag absolut ingen aning om... det får tiden utvisa, men jag är öppen för alla förslag som kommer framför mig, känner mig inte lika rotad där som tidigare så jag kan mer än gärna flytta på mig. Skulle vilja ta mitt jobb och bara välja en ort på kartan och ta mitt pick o pack och bosätta sig där. Men samtidigt kanske jag ska byta jobb helt och göra nått hela annat... hmm det är det som är den stora frågan. Jag har inte bråttom heller utan det kan ta sin tid det här, det är inget som behöver hända just detta år, kanske om 1 eller 2... bara jag vet att en dag kommer jag att flytta därifrån.

När får man svar på sina stora frågor, när vet man vad man ska göra med sitt liv, kan man få nått tecken som visar att man är på rätt spår och pysslar med rätt saker här i livet. Men det ska väl inte vara så lätt med allt.... det är kanske det som är livet, eller?

Just nu vill jag bara få vara kär och galen och göra roliga saker och slippa ha sånna här djupa funderingar....

Piren

Ikväll blir det Piren med alla vännerna, god mat och lite vin är bestämt! Ska bli skoj att gå ut lite granna. Synd bara att det inte är nått fint väder för då hade vi ju kunna sitta ute och mysa över vattnet, men men vi får göra det bästa av det =)

Imorgon ska jag även träna lite, har inte vart på gymmet på över 1 vecka nu, förra torsdagen var sista gången. Men skönt att ha lite semester från gymmet med, har vart lite halvt omotiverad på sistone. Men ska testa gymmet här i byn med morbror.

Kram på er, hinner inte lägga in nå bilder nu det går komma en annan dag!!

En gammal bild kan ni iaf få ....



Godnatt Dagboken!

Har vart i skogen o grillat korv (uppdatering, det heter ju KÖ-Ö-R-V) där inte ens mobilen har någon mottagning. Nu är det dags att sova, men imorgon kanske jag hinner lägga in lite bilder från min första semestervecka...

Kram o godnatt mina kära få läsare.

Fiske

 Förhoppningsvis blir det fiske idag om vädret kan hålla regnet tillbaka. Vi ska iaf sova i husvagn och dricka alkohol =) även om det inte blir fiske...
Ska strax åka iväg och fixa upp förtältet och så med Marie och Mattias så det är ordnat för kvällen. Hoppas man kan få kasta lite med det dammiga kastspöt som jag hitta längst in i garaget ;). Linan går säkert av på första kastet men men då har jag ju iaf fiskat lite ;).
Ja och om det händer så får jag väl bara dricka mera då istället, hehe det är ju ändå semester!!

Hade en trevlig kväll igår hemma hos Therese och Putte med hela gänget. Grilla KÖ-Ö-R-V för hela slanten. Vi trotsade kylan och satt ute hela kvällen. Blev ingen utgång så vi cykla hem sen istället och satsar på idag.

Smsade lite lite igår natt, trevliga sms som får en att längta....

Nej dags att göra mig klar för nu kommer dom nog snart och hämtar upp mig.

Kram gott folk hörs snart igen!!

Tjejerna

Har tillbringat hela dagen med tjejerna, på stan, besökt en annan vän?!, ätit våfflor och nu är det sängdags. Ganska tidigt men det får det bli idag.

Tack tjejer för idag, ses imorgon igen!! PUSS

o just ja glömde ju, fick sms idag igen, lyllos mig.. tihi...

Natti

Trist väder

Inte det roligaste semestervädret men men inget att göra åt saken. Bara att hitta på annat, idag ska jag ner på stan, hmm kan man kalla det stan i den här lilla byn, haha... men iaf så ska jag ner med tjejerna och fika lite. Sen vet jag faktiskt inte vad man ska hitta på.... mera mys hade ju inte vart fel men det får väntas lite med det.. någon vecka eller så tills J. kommer tillbaka =)
Fick sms igår kväll, tihi, så glad blev jag!! Tänk att ett litet sms kan göra en så glad, det är ju toppen!!

Nu ska jag göra mig iordning, har bara klivit upp ur sängen idag o ätit frukost och så kan man ju inte ens gå på stan i den här byn, haha!

Tjingeling vänner


Mys

Massa mys var det igår, bubbelbad, massa vin, J., massa film och sånt trevligt.

Mycket mys är helt underbart på semestern!! Det bästa av allt, det kommer bli repris på den kvällen igen under semestern ;) ... Jag längtar redan! Låt tiden gå fort fast ändå långsamt fram tills dess ;)

Puss på er

SEMESTER

Japp har haft det sen kl. 13.00 idag. Sååå härligt. Har hunnit åkt hem till mor o far där jag kanske tänker tillbringa alla mina fyra veckor. Känner bara för att försvinna hemifrån o verkligen ha semester på annan ort!

Har hunnit träffa alla kära vänner idag o det blir mer av dom under HELA semestern. Blev dock ingen fest idag när mer än halva gänget skulle på 30 års fest. Men vi kanske kör en invigningsfest imorgon på Maries nya uteplats ;), om vädret tillåter och även fast det är söndag :P .... annars blir det nått annat skoj. Besök hos mormor o morfar o sen hos Therese o Putte är inplanerat iaf tror jag.

  

Under semestern blir det husvangstur med fiske, fiske med mormor o morfar, massa massa sol o bad hoppas jag, fester o efterfester (eller hur Marie ;) ), träning med morbror och massa annat skoj!!

Jag ska försöka uppdatera bra, men det beror ju på hur mycket jag får att göra ;)

KRAMKRAM

Long time....

Upptäckte just att jag inte skrivit nått på väldans länge, typ en vecka,,,.
Fick just hem sakerna jag beställde förra veckan från nelly, allt var kalas!! Tyvärr kan jag inte pluppa in nå bilder för jag hittar inte sladden till kameran!

Har tränat dubbelpass på gymmet idag, bodycombat o armar, har även gjort en BodyIndex mätning som gick kalas bra. Måste bara höja muskelmassa lite mera.. men det är ju det jag jobbar på när jag är där.  ;) Lyft tungt sa hon till mig, hehe jag försöker så mycket jag orkar!!
Har även hunnit klippa håret hos bästa frissan, dock toppa vi bara frisyren för att jag har den på utväxt. Men skönt iaf!!
Sen innan det var jag ute o red en sväng med Lovie!! Riktigt skoj o vi slapp regnet och fick lite sol på oss istället. Red på en trevlig stor brun häst som jag gillade. Det måste vi göra om snarast innan du flyttar vidare till Mexico igen =).

Så nu sitter jag på soffan o softar med gott samvete =)
Ni får bilder på sakerna en annan dag om jag kommer ihåg.. nu får jag snart semester, på lördag!! Så det kanske inte blir så mycket bloggande dom 4 närmsta veckorna eller så är det så att det blir jätte mycket blogg, det återstår att se vad som händer. Har inga planer alls så vad som helst kan hända.

KRAMKRAM nu ska jag slappa vidare

Klick klick

Nu har jag fyndat lite på Nelly, jag är inte den som handlar på nätet men nu kunde jag inte låta bli... 3 tees, hårband o ett armband strax över 100lappen, hade lite nelly pengar med, toppen! Vet inte vart dom slantarna kom ifrån jag som aldrig handlat där ;). Men alltid välkommet. Hoppas allt passar bara nu, det var lite spontan shopping ;).

Prata med Malin idag o när jag sa att jag skulle till sthlm o jobba på tisdag så blev hon lyrisk o sa att vi måste gå på brittan som spelar där då. Få se då om det kanske blir ett spontanbesök dit å... kan bli skoj även om jag inte är så intresserad av att se henne men iaf hon är ju en stor stjärna. Fanns tydligen massa biljetter kvar... ska du dit?

Har haft vilodag idag o bara slappat på soffan efter jobbet, såååå skönt... tänkte jag skulle gjort om min blogg men först hitta jag inte skivan med mitt ps men fick loss det ur gamla datorn men då hade jag inge inspiration... suck får bli en annan dag... tips mottages gärna!

Kram kram & Godnatt

Jovars

Tränat box i 75 minuter, riktigt tufft pass som hon har nu den där Carro, men det bästa! Grymt drygt o svetten bara lackar... helt färdig när passet var slut men plågade mig 10 minuter på crossen iaf :D.

Så nu sitter jag i soffan och har mina funderingar... tankarna snurrar i huvudet, jag vet inte riktigt vad jag ska göra med situationen om det nu går att göra nått åt den, vill jag eller vill jag inte... tror just nu att jag tänker för mycket på vad andra skulle säga och inte vad jag själv tycker. Mycket dumt av mig jag vet men det är inte så lätt alla gånger... Äsch det blir nog bra.. ska sluta fundera ska iaf försöka.

Tjingeling nu blev jag hungrig igen... haha... godnatt på er sen

Helgerna som var så bra!

                    


Helt underbara helger med vännerna!
Fest, kalas, grillning, hemkörning pizza på stranden, bad o sol, 199 cm mys ;), tårta, superskoj, dans, musik, cykelturer i skog o mark... helt underbart vart det!!

Tränat

Körde ben idag på gymmet... var grymt längesen så dom vart rejält piskade, hyfsat iaf ;). Nu ligger jag slut på soffan o orkar inte blogga ordentligt idag heller.. suck.. va kass jag är... kanske orkar imorgon för då slutar jag 14... och ska boxas på kvällen så kan försöka blogga på lite bilder från helgerna som gått då.. ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen o drömma lite... ;)

Vänner



Bästa vännerna.... skulle lägga in flera bilder men är alldeles för trötter idag med, helgens äventyr har satt sina spår...

USch vilken dålig bloggare jag är.. kanske kommer igång nån dag. tjingeling

Tröttare än tröttast

Orkar inte blogg nått nu... helt slut... återkommer en annan dag.. jag ska bli bättre bloggare snart så... ska försöka knåpa ihop en ny layout med så småningom.. kram o godnatt

Dålig bloggare

Men det åskar ute så jag vill slå av datorn, kanske bara en ursäkt men jag orkar inte blogga upp förra helgens bilder nu. Dom får komma efter helgen tillsammans med denna helgs bravader!

KRam på er vänner

Mat

Jag är ju kung på pastasallad numera! Grymt god om jag får säga det själv. Perfekt sommarmat...



Efterrätt blir

 med dippsås, haha lät skoj, men egengjord på turkisk yoghurt med rivet limeskal och lite pressad lime i, grymt gott det med!!

Nej matsdags sen ska jag försöka bomba bloggen med bilder från förra helgen ;)

Så kom tillbaka snart igen ;)

Puss på er

Yeee haaa!!

Äntligen en dator och en NY till o med!! Super nice!
Fast nu är jag för trött för att uppdatera... tihi... nu när jag kan orkar jag inte, Helt slut iaf efter ett 75 minuter grymt boxningspass imorgon blir det bodycombat, nu ska fläsket röra sig!

Tjingeling gott folk, men nu är jag tillbaka iaf ;)



Hoppas ni är kvar kära läsare ;)
Nu hörs vi snart igen o bilder ska det komma!

Todelooo!!

RSS 2.0