GOD JUL

nu har jag packat väskan å nu bär rensläden hem till mor o far o en massa god julmat!

En riktigt god jul på er alla där ute!!


JULKRAM

trött som bara tusan...

men jag lever iaf... ännu en tuff dag på jobbet... hoppas det blir lite lugnare imorgon.. eller inte, inte för affärernas skull men för min haha..

har just ätit fiskbullar! har vart hungrig hur länge som helst tror jag. men nu är jag mätt.


å nu är det dags för dom små underbara pralinerna jag fick av marie idag.... ska påpeka att hon gjort dom själv... å jag kan säga att den med stjärnor på var utsökt. har just smaskat i mig den tillsammans med ett glas med glögg!
tack marie! du är en kalaskompis!!

image329
    

å här är min julklappshög, fattas någon liten klapp men annars är allas där....

image334

var hos ANNA o barnen o hälsa på igår... gav dom en varsin liten julklapp... å så klart tjuvöppna vi, sara 1½ var ju ganska snabb på det kan jag säga hihi söta prinsessan!
hihi dom vart så söta allihoppa. lustighatt!! ni kanske inte förstår men vi gör.. eller hur anna?
Å jag fick klapp jag med som jag med fick tjuvöppna... fick ett kalasfint lancôme läppglans! men tyvärr hade jag ju precis köpit ett nytt själv... men jag bytte annas till en annan färg så nu har jag två hihi.. överlycklig!!! tack så hemskt mycket anna! du är en underbar kompis!!

nu ska jag äta en pralin till och kika på en shrektigt god jul... hihi...
tjingeling

OJ MY GOD!

härrejössös vilken dag på jobbet. haha folk är ju som jultokiga nu. haha.... var ganska stökigt ett tag där o en väääldans massa folk i köer o provrum o typ överallt. riktigt riktigt skoj, det är ju den här dagen man ser fram emot hela året. hoppas bara att vi får en lika bra dag imorgon. hoppas hoppas!

det är den bästa dagen genom tiderna!!! stolt! mycket stolt!

nu måste jag nog sova om jag ska orka en lika dag imorgon!!

godnatt

jag o gudsonen kevin :

image326

mys kväll med mig själv :

jobbat riktigt hårt idag. äntligen har julruschen börjat. var riktigt skoj att jobba idag. tiden bara rann iväg. skoj skoj var det! hoppas hela nästa vecka blir lika rolig med. men då kommer vi ju nästan vara tre varje dag med så det blir defenitivt mycket roligare. nu har vi ju bara vart två eller själv.

sitter nu o dricker caffelatte i olika smaker. den första jag nyss drack var med glögg i ... hihi funkade faktiskt riktigt bra. nu är det chokladsmak på den här. till det äter jag nybakade saffransmuffinsar med äpple. kalasgott blev det men fick tyvärr inte in bilderna i datorn för den bara hängde sig. men det ser super ut o smakar delikat. hihi har ju gjort allt själv så det är klart det är bra! haha..

åååå såg just att det var pirates of the carribean ikväll. min kväll blev räddad... härligt tv 4a... först deal or no deal riktigt bra det med.

soffan för mig tror jag. typiskt att inte internet sladden räcker till soffan.. får lov att sitta som en krok i fåtöljen med datorn på en pall... inte bra för ryggen. men men.... ska slänga mig i soffan en stund å fundera på en ny layout till bloggen tror jag... är lite trött på den här nu... haha även om den inte är så gammal... nått tips?

tjingeling

dåligt med bloggandet :

ojoj hinner ju aldrig blogga nått. jobbar mest å har fullt upp. gymmet mycket på lediga stunder å så. orkar inte riktigt skriva nått nu heller... good bye for now...

skönt med sovmorgon :

japp sov ända till 9 idag. riktigt bra gjort. tog det lungt med frulle o allt. så härligt. ska snart ut o åka lite i min bil... hihi ska inte köra ska bara åka, ska övningsköra med leila lite. hoppas det går bra! haha det gör det alldeles säkert, tur att det inte är så halt ut ... hon ska få köra runt mig tänkte jag så jag kan göra lite ärrenden samtidigt. måste ju vara lite smart... hehe
hörs sen tjing

hmm lite missnöjd :

hade hoppats att amanda skulle vinna... hon är ju supercool.... men men marie är ju duktig hon med...
ledig helg denna vecka... undra vad man ska hitta på dådå... först ska jag iaf ha en riktigt sovmorgon imorgon, eller ska försöka iaf. jämt när man är ledig så vaknar man ju typ 07... urk men men då är man väl utsövd då.

tjing

nya hallen :

  

så ser det nu .. känns riktigt bra...

så här såg det ut innan...
 

har ju även plockat bort lite jackor o sånt som inte behöver hänga här helta tiden... blev det bättre!?

onsdag :

en ganska bra dag på jobbet idag. mera kunder än i början på veckan så det kändes bra när jag gick hem idag. var ju meningen med att vi skule träna men vi sköt på det lite. vi tränar fredag o söndag istället. ska sola idag tänkte jag ... sen har jag ju ridningen imorgon. har sånn himla träningsvärk sen måndagens träning. kan knappt hosta eller skratta för det bara värker i magen... så det kanske är bra att skippa träningen idag.. hihi... kände inte alls för det heller...
ha en bra kväll på er gott folk.. kram

nöjd med det mesta:

just nu är jag nöjd med vad jag gjorde på jobbet idag... sen är jag nöjd med min hall som är klar nu. pojken satte upp hatthyllan igår. fick ju lov att be om hjälp för det var ju lite typ betongvägg där jag ville ha den.
nöjd med träningen är jag med. jag o freddan var o körde ganska hårt igår och ska dit igen imorgon och köra ett pass på gymmet.
men nu ska jag gå o nöja mig med min säng... godnatt

ikea igen :

nu är det dags att fara till ikea igen då... dock inte för att handla nått mera då, ska bara byta en trasig sak. känns tråkigt att behöva åka tio mil fram å tillbaka bara för att byta en billig hatthylla men men vad gör man inte. tur att marie ville åka med, hade vart trist att behöva åka själv. kanske kan hitta en julklapp eller två medans man är där. ska bara göra mig klar så jag är färdig när marie är det. ska försöka skynda lite för jag ska till gymmet o träna med freddan ikväll...
ha en bra dag,... tjing

sovdags :



godnatt på er gott folk!


söndag söndag :

och så har man jobbat med... lite småtrött å bakis var man ju med. vi hade nämligen julfest med jobbet igår.

image323

klänning lösögonfransar o hela kittet var det som gällde. fick dock lov att ta av mig fransarna när vi kom till krogen för det vart tungt å blinka. fick träningsvärk i ögonlocket, låter konstigt men det var faktiskt så.
upp å jobba var man tvungen till idag då, julskyltning på stan var det, grymt mycket folk och riktigt mycket kunder i butiken var det med. hade önskat att min kära kompanjon freddan varit där med. men men klarade det galant ändå tycker jag. det brukar inte vara så många som handlar när det är julskyltning men nu verkar det ha blitt ändring på det! får se till att ändra på schemat inför nästa år.. hihi...

nej nu är det sovdags... ska åka fram å tillbaka till ikea valbo imorgon för att byta den jäklans hatthyllan.. har ni tur får ni se ett kort när den väl sitter där den ska imorgon kväll...

natti


RSS 2.0