godnatt snart då :

hihi va härligt det är att kunna ta med datorn i sängen. kanske inte är en så bra vana men det struntar jag i. måste väl få skämma bort sig själv ibland och göra saker men kanske inte får och ska göra jämt.
börjar bli riktigt trötter nu. hoppas bara att grannarna håller tyst på sig imorgon bitti så jag kan sova snart.
hatar att sakna min telefon. vill ta mera bloggkort nu. tråkigt att bara blogga med största delen text. tur att jag har en digitalkamera som funkar ibland. 

godnatt 

köpa eller inte :

stövlar
det finns massa plus för den här stöveln men nått minus med.
jag + en vit stövel = dålig kombination
men dom är ju sååå snygga och sköna.
ska ju till sthlm om 1½ vecka med.. kanske hittar nått bättre.. 
hur ska jag göra? 


















kex och cola :

318091-180riktigt gott så här på söndagskvällen. är helt slut i kropp och själ. har jobbat och slitit hela dagen förutom några stunder då vi hade paus.
skulle ju sova hyfsat tidigt igår hade jag tänkte eftersom jag skulle upp men vad händer inte då såklart.. grannarna har brakfest. höll på att bli tokig. gap och skrik fest hade dom bredvid med kalashög musik. hmm inte skoj när jag för en gångs skull sov hemma i min lägenhet. så när klockan ringde 06.10 så kändes det som om jag hade sovit i 10 minuter det var inte roligt alls. så jag ska sova hemma inatt med för jag börjar 12 imorgon och jag vill inte vakna när pojkvännens klocka ringer 06.15.







hur bra som helst, minnen från tidig ålder :





linus på linjen, han är en roligt prick...

regn och fallande löv :

usch vilket tråkigt väder det är utanför fönstret. gula löv på hela marken, fast det är ganska fint. men det regnar med, inte alls skoj. speciellt inte när man ska jobba och det inte kommer att finnas några kunder i regnet. suck... nu är jag billös med, ännu jobbigare men jag får iaf låna marys bil nu i helgen. så får jag hoppas att min snart är lagad. den är på besök hos pappa!
nej dags att kila till jobbet kanske då. sen ska jag hem till mary och fixa lite naglar och hår på henne inför hennes kryssning i morgon.
tjing

oj oj oj tröttast :

är riktigt trött nu men kunde inte sova efter att pojken gick till jobbet där strax innan 7 tiden. så det var lika bra att kliva upp på en gång. jobba sent igår för vi hade klubbdag så vi hade extra öppet och jag tycker jag borde kunna sovit längre men icke icke. får hoppas man kan sova imorgon när A inte ska till jobbet. jag börjar 11 så jag hoppas man kan sova till halv 10 minst iaf.
usch va tråkigt när mobilen är trasig och jag inte kan ta några dagliga kort och lägga in. blir lite mycket text nu i några veckor. vill inte släpa med mig digitalkameran heller för den är så tråkig och tar dåliga kort så det känns bara trist. 
318091-75
ja just det en skoj sak. malin bokade nog biljetter till gwen igår. det är ju ungefär två veckor tills det blir av. det ska bli så himlans skoj. längtar dit. globen, gwen och goda vänner (therese och marie kanske kanske ska med, men vi tror nog att dom stannar hemma, trist men sant)
köpte min vita buddha igår... såååå snygg. hoppas den passar in hemma bara. ska prova det ikväll. hitta tyvärr inga skor får försöka hålla mig tills jag ska till sthlm. men det kommer att bli svårt.

ska börja göra mig iordning för jobbet, har lite klädångest idag... ingen aning om vad jag ska ha på mig...
kram

jobbdags men först lite shopping :

börjar inte förrens 11 idag men är klar för en liten rundvandring först. tänkte jag skulle hinna kika lite på stan innan jag börjar jobba. ska shoppa min buddha idag hade jag tänkt. det blir den vita. sen tänkte jag titta på ett par skor på scorett. behöver nått nytt typ en tuffare stövlett men låg klack som man kan kuta i på jobbet hela dagarna. få se om jag kan hitta nått. sen kanske det blir ett nytt läppglans med. hade en 20% check på åhlens såg jag. då försvinner de ju några kronor till sånt är alltid skoj.

måste kila.. hej då


tjingeling :

först fick jag frysa i en kvart innan marie kom och hämtade mig igår morse. hon fick ju lov att gå ut med hunden en gång till. hmm... kallt var det. fixade lite grejer på hennes jobb som skulle flyttas mellan städerna. när väl det var klart så bar det av till kupan. först på inköpslistan stod det skor. kan tillägga att det var endast shopping för maries del som gällde. jag var med som personlig rådgivare. skor var det. vi besökte alla skoaffärer och hittade ett par stövletter på wedins och ett par svara puma med diamanter på stadium. skor avklarat. nästa steg var halsband och när vi shoppat klart så hade hon hittat fem stycken som går jätte bra att kombinera ihop eller var för sig. en ring och armband hitta hon med i samband med detta. halsband avklarat. sen hitta vi en tröja/klänning på hm som hon ska ha på kalas i helgen. till det blir det nyinköpta benvärmare och tights. hon hittade även några t-shirts på jc och en kofta på veromoda. det enda som saknades var en jacka men hon prova en kalassnygg på mq men den ska hon kika mera på på lördag när hon har sambon med sig. då var det avklarat. tyvärr inga bilder eftersom jag har telefonen på lagning.

sen bar det av till anna, lekte lite frisör, pilla lite med annas datorn och sen promenad och mat. tack för hamburgaren.

sen var jag hemma hos mig och gjorde om lite igår kväll. syns dock lite dåligt på bilderna men jag snickrade ihop lampan jag köpte på ikea i söndags. sen skulle jag sätta upp gardinstängerna som jag köpte med marie idag men det lyckades inte. får ta hjälp av A till det sen tror jag.
   
ljuskronan som hamnade i köket satt tidigare i vardagsrummet. tyckte den passa riktigt bra där i köket med. blev jätte mysig stämning. kameran förstör lite av det mysiga tyvärr.

bra låt, mycket bra låt :

sitter med min nya bärbara i soffan och kikar på mtv... alldeles precis var det alicia keys med en ny låt som var hur bra som helst.. men just nu när jag skulle skriva namnet på låten så försvann det ur huvudet.. kan det ha varit no way... tror det! bra var den iaf. nu ska jag åka och shoppa åt mary.. kram

mitt favvo :

318091-175

finns inget som är bättre än lancômes juicy tubes.

morgonstund har guld i mun :

fast kanske inte just denna morron. kunde inte somna igår, låg och vred och vände men jag måste nog ha somnat till slut iaf. sen gick A upp 06.15 och då kunde jag inte somna igen, typiskt när jag är ledig idag. men ska ju snart iväg med marie men det hade vart skönt att sova lite längre iaf.
sitter just och äter lite frulle, en kopp te, smörgås och ett glas c-vitamin. det var det bästa jag kunde hitta på idag.
dags att kanske börja göra sig iordning lite granna så man är redo och klar för shoppingtur när hon plingar på dörren.
tjing

en dag på jobbet :

ännu en dag på jobbet. hände inge speciellt idag heller. var en ganska tråkig dag för det regna ute så det var typ inge folk på stan trots att det var löning! får hoppas på bättre väder på torsdag när vi har klubbdag! imorgon är jag som sagt ledig och ska iväg med mary till kupan och shoppa lite. tyvärr kan jag jag inte dokumentera min dag för telefonen har jag på lagning.
nu ska jag laga mat till pojkvännen som snart kommer hem från träningen! vilket lyx han har.
kram

godmorgon tisdag :

det blev inte så stressigt igår som jag hade trott det skulle bli. det var ingen kurs igår, vilken tur att jag ringde marie annars hade jag stressat iväg och åkt till kursen fast det inte var någon.
det var en alldeles vanlig jobbdag igår inget speciellt hände. håller på att förbereda för klubbdagen på torsdag bara eftersom jag är ledig på onsdag. och då ska jag vara marie personliga shopper. hihi... tur att jag inte själv har några pengar att spendera nu. då kan jag bara fokusera på henne. få se vad vi kan hitta på till henne. vet inte riktigt vad hon ville ha. skor tror jag var prio ett eftersom jag säger nej till alla skor hon sätter på sig till ett par vissa byxor, hihi sorry mary. ;)
nej nu ska jag göra mig iordning för jobbet.

glömde skriva att jag fick lov att lämna in min älskade mobil på service igår... hmm tre veckor skulle det ta... fick låna en gammal ericsson vilken inte var den nyaste. urk...

tjing


min morbror :



lite läskigt... han klarade iaf livet  men fick skador på ryggen och två krossade hälar samt att båda benen är av på ett par ställen. inget roligt inlägg men ville skriva iaf.

annas blogg :

nu så har anna skaffat blogg med, får se hur mycket hon hinner skriva! hihi... nått ibland kanske man får läsa iaf.

annas blogg, kika på den!!

jobbdags :

dags att göra sig iordning för jobbet och kila iväg. blir en sån där stressig dag när jag ska på hundkurs med gilda typ nästan innan jobbet slutat. blir att springa hem och byta om och fixa hundgodisar och sen iväg och hämta jycken och hoppas man  hinner upp i tid denna vecka med.
ha en bra dag .. tjing tjing

gårdagens tur på ikea :

var på ikea igår med nästan hela familjen forsell. på tapeten var såklart den berömda soffan som ej fick plats när jag och anna var där för två veckor sen. men nu lyckades vi. här kommer våran dag i bilder.

på väg dit :

  

lunch o efterrätt på ikea :

   
här anna och peter, deras dotter sara och jag tillsammans med annas syster dotter karin och lite chokladpudding till efterrätt.

på väg hem :

    
peter lycklig med sin soffa, jag med en full kundvagn dock ej allt mitt, denna gång hade vi släpvagn med fast soffan var för lång ändå, haha. men hem kom den iaf.

mitt inköp :



en trevlig dag på ikea och jag fick min jätte lampa! sååå snygg!

mätt & belåten :

har kommit hem till pojken nu. proppmätt efter pizzan hos linda, sen när jag ätit pizzan så fick jag lov att smaka lindas kalasgoda mjuka pepparkaka. det gick ner en liten bit iaf.
nu har jag tagit en dusch och ska slappa lite i soffan innan jag ska sova och ladda inför ikea imorgon med familjen anna!
pojkvännen är ute med kompisarna och dricker öl och lär väl inte komma hem på ett bra tag. får passa på att bre ut mig i sängen!

pizza med linda :

linda sitter just nu och väljer pizza. vi vart hungriga! kom på att jag typ inte ätit nått på hela dagen så jag börjar bli lite hungrig nu! en ubåt och en africana skall vi ha. 10 minuter... mums..
imorgon bär det av till ikea igen med familjen anna! blir ett riktigt äventyr igen då! hihi... fast nu ska peter och bäbis sara med oxå. jenny kan vara barnvakt då! roligt tycker jag.
nu ska vi hämta pizza... tjing

dagens outfit :

hitta den gamla paltan i byrålådan och tyckte den var perfekt nu, polokrage och varm å gosig. borde väl funka nu med när det är så mycket långa tröjor i modet även om den faktiskt är från förra vintern. har jeans till, tror inte dom vart med på bilden o sen svarta stövlar blir det nog, har inte kommit så långt än. ha en bra dag nu ska jag kila till jobbet kram

jag o malin :


100 frågor och svar :

1. Vilken svordom använder du mest? jävla skit
2. Äger du en iPod? nix pix
3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 08.00
4. Hur många resväskor äger du? hmm ingen tror jag, bara en typ kabinväska
5. Använder du flip-floppar? väldigt sällan, får skavsår mellan tårna
6. Var köper du dina matvaror ifrån? ica maxi eller hemköp
7. Skulle du hellre ta bilder än vara med på bild? vara med tror jag även om jag ofta hamnar bakom kameran
8. Vilken var den senaste filmen du såg? beck - den japanska shungamålningen
9. Du får ledigt idag. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en kompis? en hel barnfamilj
10.Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en ny bil
11. Har någon någonsin kallat dig lat? mm ibland
12. Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? icke
13. Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? en mix skiva sen jag o marie var i göteborg förra sommaren
14. Vilket är världens bästa band just nu? får nog säga Sahara Hotnights
15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall vad? nä tror inte, alltså att någon berättat nått hemligt
16. När var senast någon stötte på dig? ingen aning
17. Vad åt du till middag senast? As specialar pastasås för någon timme sen
18 Använder du huvtröjor? ja ibland när det är kyligt
19. Kan du vissla? japp men inte nå i ton eller så
20. Vem var den senaste som ringde dig? pojkvännen
21. Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält? det är nog bergbanan på liseberg
22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? ja det görs det nog
23. Vilket riktnummer befinner du dig i? 073 hehe
24. Tittade du på tecknat när du var liten? japp det gjorde jag, mest disney
25. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? typ kupolenstort
26. Hur många syskon har du? en bror
27. Är du blyg inför det motsatta könet? ibland beror på
28. Vilken film kan du alla replikerna till? ingen tror jag, inte alla repliker men någon kan man nog i nån film
29. Äger du några popband t-shirts? ja jag har nog nån hellacopters i byrålådan
30. När flög du senast? till danmark för ett år sen
31. Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4
32. Läser du för skojs skull? väldigt sällan, men väntar på sista boken av stig larsson nu
33. Pratar du några andra språk? Än svenska? engelska
34. Diskar du din egen disk? ja ingen annan gör det ju
35. Har du gråtit offentligt? japp ofta
36. Har du en stationär dator eller en laptop? har just fått en laptop men den ligger i kartongen men har en av var
37. Försöker du alltid lära dig nya saker? inte alltid med ofta
38. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? inga flera piercingar, håller på att ta bort dom jag har, men tatueringar vill jag göra flera.
39. Tycker du att killen ska bjuda på första dejten? nja beror på
40. Kan du kasta macka? japp
41. Har du någonsin varit på Jamaica? njet
42. Vad har du med dig in på bion? vänner, popcorn, godis, läsk
43. Vem är din favoritlärare och varför? min lekisfröken
44. Har du dejtat någon av en annan religion? nä det tror jag inte
45. Vad har du för väder? ser inte, det är kolsvart ute
46. Har du en blogg? haha japps
47. Vilket är ditt favoritämne? det var nog syslöjd
48. Gillar du att flyga? nej men man måste ju ibland 
49. Vilket personlighet är ett måste hos en partner? jag måste tycka han är snygg, söt, snäll och sånt vanligt
50. När sov du senast på golvet? hmm var nog längesen, kommer inte ihåg
51. Vilken är din favoritdrink? cola, fanta, kaffelatte och rosa drinkar
52. Gillar du din boendesituation? hmm har jag en boendesituation men jag gillar den nog
53. Vilken är din mammas hemstad? ludvika
54. Din pappas hemstad? ludvika
55. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 6-8 nånting
56. Är dina dagar fullbokade och stressiga? oftast fullbokade men inte så stressiga
57. Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? har inga lektioner längre
58. Vilken är din favoritfrukt? äpple, kiwi
59. Bryr du dig om kalorierna i det du köper? öh vad är kalorier?!!
60. Hur gammal blir du nästa födelsedag? för gammal
61. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? ja
62. Tror du på liv på andra planeter? ja kanske
63. Vem var den senaste personen som gjorde dig arg? den som bestämmer över våran grupp
64. Tror du att Gud är man eller kvinna? en skäggig typ lär väl vara man
65. Vad var det senaste du åt? maten hos A.
66. Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? både och det handlar nog mera om personen
67. Hur valde dina föräldrar ditt namn? vet faktiskt inte dom valde iaf mellan jenny eller jessica
68. Gillar du senap? japp på rätt saker
69. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ingen aning, när känns allt svårt?
70. Skulle du vilja hoppa fällskärm? nej aldrig i livet, är nog höjdrädd och litar inte på utrustning vid höga höjder...
71. Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? haha legally blonde, nä bara skoja
72. Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? inte
73. Tycker du om att krama folk? japp
74. Skulle du säga att du är trendig? mm ganska så
72. Äger du en digitalkamera? japp
73. Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen aning
74. Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? öh ja gör inte alla det
75. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? läsar allt för sällan
76. Tycker du att du är attraktiv? ofta
77. Vad är du allergisk mot? hundar, pollen och sånt kraffs och känslig mot laktos, inget är bevisat men mår dåligt av det dära.
78. Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
79. Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? var nog aldrig påtänkt
80. Vad är det senaste du installerade på datorn? var nog nått mellan datorn och mobilen
81. Vilken är din favoritrestaurang? hmm vet inte.. åt på ett coolt ställe i sthlm i somras, hette nått mer 54 tror jag. götgatan 54 kanske..
82. När badade du i en pool senast? oj det var längesen, måste vart nån sommar för typ 2 år sen med nygge
83. Har du varit med i någon skolpjäs? japp var typ huvudperson fast jag är kass på teater, haha
84. Hur många barn vill du ha? 2 eller 3, gärna tvillingar
85. Vilken musikstil tycker du mest illa om? opera
86. Hade du lätt för att bestämma dig för vad du skulle rösta i valet? röstar inte
87. Har du åkt moped någon gång? nej
88. Har du busringt någon gång? japp men längesen nu haha
89. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? hmm.. turkiet, oj lät inte så långt alls
90. Kan du alla orden i nationalsången? tror det
91. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? absolut
92. Kan man vara vän med sitt ex? japps det tror jag absolut
93. Vad har du i din väska? mobil, sladdar till en massa kameror mobiler o sånt, tamponger, småmynt och kort, en kam, mp3spelaren, nycklar, kalender, läppglans och lite smink. hmm behöver kanske en resväska för att få med allt...
94. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? sitter framför datorn och skriver här
95. Vad lyssnar du på nu? tvn i bakgrunden
96. Vad ska du göra nu? sova snart om jag kan slita mig härifrån
97. Vad heter din mamma och pappa? carin o tommy
98. Hur många kusiner har du? jag får det till hmm... 9 st..
99. Varför gör du det här testet? råkade hamna på http://annaffs.blogg.se/100 och hade tråkigt så varför inte
100. Hur mycket är klockan nu? 22.34

softar :

softar framför datorn med döskallefilten som jag fick när jag fyllde år av tjejerna. så himla skön är den, för här hemma är det iiiiiisande kallt. elementen är det minusgrader på och här verkar dom inte tänker sätta på dom förrens det är 30 minus ute. har tända ljus överallt för att värma lite. så är det ju mysigt med när man sitter här ensam en fredagkväll och pojkvännen är på träning mitt i natten en kväll som denna. borde försöka sova ganska tidigt idag med tanke på hur jag mådde imorse när jag vakna. var rent ut sagt ett helvete att kliva upp. den huvudvärken var inte att leka med alls. men det gick bra, jag tog en tablett och då blev det bättre i ca 10 minuter. lyckades iaf ta mig genom jobbdagen och det gick förvånansvärt bra och det var en riktigt skoj dag idag. många glada kunder med några kronor i portmonän! tur att någon iaf har nått kvar, en annan lever på blodpudding just nu. fast jag ska inte klaga, det är ju gott!
fick mess av anna att dom skulle åka till ikea igen på söndag och ville att jag skulle följa med. hehe kanske får in soffan i bilen den här gången, fast följer jag med så lär det ju bli fullt ändå. får binda ett rep efter och dra hem den! haha.. vilken syn. får se hur jag gör om jag hänger på eller inte, känns som om jag inte träffat pojken så mycket de senaste dagarna så kanske ska vara hemma med honom om han inte har några andra planer. vi får se...
annars har jag inte så mycket att skriva om tror jag. har mest bara jobbat i veckan och det har inte hänt nå större saker, inte som jag kommer ihåg iaf..
tjing

vill ha :






dessa ska jag nog beställa inom väldigt snar framtid ... finns på www.laredoute.se

grym huvudvärk :

vaknade upp med jordens huvudvärk så jag trodde knapp jag skulle kunna lyfta upp huvudet från kudden. men jag hade inge val, det var bara att sätta sig upp med huvudet snurrandes. det var drygt att ta sig till köket kan jag tala om, och det är inte långt. fick i mig en tablett och nu är det iaf lite bättre. men ögonen är tunga som bly vet inte hur jag ska orka denna dag på jobbet. urk..

riktigt riktigt trött nu:

är helt slut i huvudet, borde sova för längesen men kom ju hem för typ bara 40 minuter sen. kan inte bara hoppa direkt i säng måste ju varva ner lite först. var dunderhungrig med så jag kunde inte låta bli att äta även om jag vet att det inte är bra att göra det innan man ska sova. en stor tallrik med risgrynsgröt blev det!
nej om jag ska och försöka slänga mig i säng iaf för snart slår jag pannan i tangentbordet.
godnatt på er

träning om en stund :

gud så jobbigt det är att åka till stallet och träna så här sent. man har ju liksom börjat ta det lugnt för kvällen och så ska man dit och vara på topp mellan halv 21 och 22... är ganska drygt när man ska upp och jobba imorgon bitti. det tar ju en stund med när man kommer hem att komma ner i varv igen innan man kan hoppa i säng. får se hur länge jag blir sittandes här ikväll innan ögonlocken trillar ner. nu ska jag byta om och kila iväg. tjing tjing

pyssel :

hittade kort från annas bröllop och ett när prinsessan sara
var i miniformat. gjorde dom lite extra fina ...


 


glömde ju :

var och fixade naglarna som jag är varje månad. måste ju visa, dom blev så fina, gjorde dom mycket kortare än vanligt. sååå skönt!!
318091-152

lite nytt utseende :

fixar och trixar här med bloggen. vet inte riktigt om jag ska ta bort bakgrunden eller inte. den är lite rörig med dom där ränderna.. gillar när det är enkelt och stilrent. svart vitt och grått kanske ni redan kommit på att jag gillar. det är dom bästa färgerna som finns.
nyss råkade jag ta bort kommentarfärgen så jag kunde inte läsa inlägget som gjordes. men det var iaf snabbt fixat. börjar bli lite haj på det här om jag får erkänna! hihi... snart anna kan vi ha datakurs om vi bara får våra minnen till datorerna. ska vi sikta på jul kanske... lagom när lisa har jullov kanske vi kan lära dig blogga! haha... nej skämt å sido jag hoppas det blir mycket tidigare än så!

matdags :

blodpudding med lingonsylt och kall mjölk... mums!!

  

kollage :

  

ledig dag :

gud va det kan vara skönt med en dag ledig så här mitt i veckan, visst det är inge ovanligt för min del. men just idag kändes det väldigt bra kan jag säga. ska bara sitta här framför datorn ända tills ikväll när jag ska till stallet. ska sega och bara kika på grejer och fixa med blogg och sånt hela dagen lång.
håller just nu på att lägga in bilder från skivor i datorn så hade jag tänkt att jag skulle göra några flera vänner kollage och kanske nått ego med.. hihi...
blir nog ett antal inlägg till idag skulle jag tro.
kram

seg postbil :

kan den ta och komma nån gång. och är det inte ett visst brev med så blir jag GALEN!!

vänner :

hade lite tråkigt på kvällskvisten så jag gjorde ett litet kollage med några av mina vänner. hitta inte så mycket roliga kort, dom flesta ligger nerbrända på skivor så jag for nog ta och packa upp dom tror jag och tillverka lite flera kollage imorgon. nu ska jag iaf hoppa i säng, ögonlocken orkar inge mera nu... godnatt


trötter är jag :

men det känns som om jag kommer sitta fast här en stund. skulle vilja göra om hela bloggen från början fast jag vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut. kikar runt och försöker få lite idéer och inspiration. har du nån bra idé, tell me!
har jobbat hela dagen idag, var faktiskt ganska lungt idag, inge stress som det brukar vara. lagom mycket att göra och så.
nej jag ska nog sova på färg och form till bloggen så kanske jag gör en storrenovering här imorgon när jag är ledig hela dagen!! tjooohooo... lyx med en hel dag ledigt!
kram så länge om jag inte somnar


hmm facebook :

förstår mig verkligen inte på den sidan, jag försöker iaf men det går verkligen inge bra...

idol :

ska titta klart på idol. sen ska jag uppdatera bloggen lite.. kram så länge


gamla converse :



har kommit på att det är det skönast som finns!

buddhan :

318091-135

gick förbi han igår på indiska och kunde inte låta bli att ta ett kort på han.. vill ha!!

prinsessan dag 2 :

     

318091-133

nu så är hon färdig, nu ska bara resten av rummet göras klart så får ni se resultatet sen. anna vart kalasnöjd iaf, skönt det så jag inte misslyckades.. hihi...
kram

prinsessan :

det är den här söta lilla prinsessan som skall bo i rummet sen!

 318091-126
syster lisa!  

prinsessan tar form, dag 1 :

det var lite pyssel kan jag säga, för hon vart så liten på väggen. hon var liksom lite för liten på ohpapperet och så blev hon inge större när overheaden kom på heller. vilket vi trodde hon skulle bli. men det gick bra ändå, fick förstora henne för hand. hon är inte riktigt klar än. ska åka till anna nu och se om hon blir färdig. samtidigt som jag höll på med prinsessan så målade lisa, 9 år resten av rummet vitt plus sig själv kan ju nämnas, hihi... ni får se resultatet senare!
             
318091-125

gud så skönt :

gick lite tidigare från jobbet idag för jag har jobbat några timmar för mycket denna vecka. kändes så skönt att få vara hemma kl 14 redan. istället för halv fyra som man brukar. ska åka till anna nu och klippa henne och sen ska vi börja med prinsessan som skall bli fond på saras vägg. jag ska försöka komma ihåg att dokumentera målningens framväxt.
var in på indiska nu och kände lite på buddhan med. måste bara ha han.. eller flera... fanns även i en liten version. jätte söt!
kram


vill ha :

såg denna budda i skyltfönstret på 318091-115
indiska igår.
den var så himla söt, den ska jag
införskaffa mig i slutet på månaden.
en söt liten skrattande buddha
hemma vill man ju ha.


buddan stod på den här pallen i skylten så jag undrar om jag kanske måste ha den med,
det gjorde sig himla bra ihop. buddan fanns i vit, svart och silver. hmm svårt om jag vill ha en
svart eller vit, kanske blir en av var.

godmorgon :

har sovit lite halvdåligt så är helt mör i kroppen men ska kila till jobbet nu så får hoppas man kommer igång lite när man slår upp portarna där nere.
ha en bra dag kram

en låång dag på jobbet :

idag har det vart en lång och lite seg dag på jobbet, det hände grejer lite ibland men det kunde ha varit mera ihållande. har försökt få reda på var min nya dator befinner sig med... men det verkade helt omöjligt för dom människorna som vet dom gick inte att få tag på så det var ju lagom skoj när man var lovad datorn i onsdags senast i torsdags. men hade inte sett röken av någon dator idag ens och inget telefon samtal som tala om att den var på väg vilket var sagt. posten skulle ringa när dom skulle köra ut paketet. men inget samtal idag heller..
gick till andreas direkt efter jobbet för vi skulle laga mat tillsammans innan han skulle åka på träning. jag gick och handla det vi skulle ha och vi laga hans specialarpastasås vilken är kanon god. sen skjutsa han mig till min bil och så åkte jag hem, hmm och när jag kliver in innanför dörren så ligger det en postavi där. på vilken det står att dom försökt nå mig, jo men pyttsan att dom gjort. jag har haft mobilen i fickan hela dagen men ingen som ringt på den. dom har bara vart och lämnat avin här, vilka fräckisar... så nu har datorn kommit men bara för att jag kom hem 21.00 så har dom ju stängt och jag får lov att vänta tills måndag... suck.. jag som verkligen ville ha datorn i helgen!
nu ska jag nog försöka sova snart.. helt trött i bollen, det har vart en hård vecka. ganska iaf..

kram o godnatt

mitt jobb :

318091-103

   

en ny morgon :

tröttast efter kvällen i stallet är jag nu. men man ska väl försöka orka ta sig till jobbet. är iaf ordning gjord och klar, hade tänkt äta frulle på jobbet. ganska mysigt att sitta där och ta det lungt och äta frukost. längtar tills denna vecka är slut, har jobbat 6 dagar och nästan alla från öppning till stänging så det börjar kännas i kroppen nu.
har jag tur så kommer datorn idag och gör den inte det kommer jag bli riktigt förbannad... hmm.... dom lova onsdag senast torsdag och idag är det ju fredag. bäst för dom att den kommer idag.

kram

kvällen i stallet :

jag o bella
  

elin o berra : superglada

tröttast i världen :

usch va trött jag är nu. borde sova men är lite uppe i varv nu efter träningen. men varva ner först lite kan ju vara bra... men jobba hela dagen imorgon med. jobb lördag med sen ska jag soooova länge på söndag. men som vanligt vaknar man väl typ vid 7 då. det slår ju aldrig fel. *suck*

dags att försöka sova iaf... natti

grattis mallan :

igår hade vi tjejer en lite sen födelsedagsfest för malin som fyllde år här i augusti. vi fick fördrink och tilltugg hos elin innan vi knata vidare till greken där vi åt en utsökt måltid men en stor öl till. fick för oss att vi skulle gå vidare till harrys och ta någon drink. det blev 5 innan vi var klara! en rosa, en mjölk, en grön med päron, en genomskinlig vanlij och till sist tror jag det blev en grön genomskinlig med. det är mycket roligare att köpa drinkar på färg.
är ganska trött idag men så kan det gå ibland.
några bilder från kvällen :
 fördrink hos elin!
    
   elin malin och elin njuter av maten!
   


dagens klädsel :

- nyinköpt t-shirt igår på veromoda 129:-

en vanlig dag på jobbet :

har just kommit hem från en helt vanlig dag på jobbet, alltid mycket att göra men extra jobbigt att jobba när man är dunderförkyld i snoken. men det går bara man vill, kan ju liksom inte vara hemma bara för det.

har jag tur så kommer min nya dator imorgon. hoppas den är nått att ha bara....

varma mackor väntar nu framför tvn.
tjing


idag :

318091-87

kör hårband idag. bad hairday!
ha en bra dag kram

två tanter på turné :

en tur med anna kan sluta hur som helst, haha... tantproblem, soffbekymmer och annat skoj.
planen med ikea var att anna skulle handla prylar till saras rum som håller på att ta form nu. men innan vi kom dit kom vi in på ämnet tantproblem, hehe tydligen har vi kommit upp i den åldern.
dessa är några tantproblem vi kom fram till
- man måste alltid ha en toalett i närheten, man vet ju aldrig
- man pratar om ungdomarna hur dom är och hur det var när man själv var i den åldern
- man får grymt jätte ont i nacken av halterneck linnen, panikont menar jag då!
- man får panik av för tunga örhängen

väl framme vid ikea så hittar anna en soffa hon vill köpa till vardagsrummet, men då har vi ett problem eller kanske ett stort problem. transporten hem? så vi tog alla mått på soffan och kila iväg ut till bilen och mätte. hmm det kunde gå tänkte vi det var ju bara några cm som var för mycket så vi försökte vrida och vända på bilen och dess alla stolar. tillbaka in på ikea och fortsatte fundera på soffan men det skulle nog bli tufft att få in den i bilen. tog vi ut sätena så hade vi ingenstans att lägga som sen, haha. så vi fortsätter våran shoppingtur på ikea och stoppar allt rosa vi kan hitta i den stora gula shoppingpåsen men vi kan fortfarande inte sluta fundera på soffan. anna vill hemskt gärna ha hem den idag.
vi tar en lunch på ikea resturangen och grubblar vidare och det är där vi kommer fram till det första tantproblemet.
shoppingturen fortsätter och vi kommer ner till den roliga avdelningen med alla småsaker.
med den gula säcken fullproppad kommer vi fram till kassan utan soffa. betalar och ser glada ut, hehe. men anna funderar fortfarande. så vi går till varuutlämningen och frågar hur stort paketet är på soffan och får veta att paketmåtten är mindre än soffan?! hur det nu går till om soffan kommer i ett stycke. så vi knallar ut till bilen med våra nyinköpta ikeaprylar och mäter bilen än en gång. det fattas ungerfär 1 cm i höjd för att vi ska få in soffan i bilen. vi tänkte chansa där ett tag och köpa soffan och ta av emballaget och trycka in den i bilen för då skulle det kanske kunna gå om man har lite tur. men skulle vi inte få in soffan så har det blitt mindre roligt för då har man inte fått lämna tillbaka den eftersom emballaget skall vara helt. så det slutar med att vi hoppar över soffan lika besvikna båda två.
men här är iaf lite av sakerna som anna inhandlade till prinsessrummet.

    
 grodan fanns hemma sen tidigare men är ju klockren i prinsessrummet.

318091-38
denna prinsessa skall jag försöka få fast som en fondvägg på en av saras väggar! rummet kommer att bli kalasfint när det är klart!!

mina inköp på ikea : en showercreme och en handtvål. haha bra fynd!

våran tur fortsatte in på valbo köpcenter där vi småtitta lite i de flesta affärer utan att göra några affärer tills vi kom till hemtex där vi hitta den bästa bästa kudden. en superstor rosa kudde med en prinsgroda på. anna kunde bara inte motstå den. passar perfekt för en bäbis att leka och sitta på.

nu kommer vi till den veliga delen. kanske kan kallas tantproblem det med. bromskloss kalla anna det. jag har tänkt att jag i framtiden skulle köpa mig en laptop med mobilt bredband för jag känner att jag kommer ha nytta av det i framtiden när jag kommer resa i jobbet mera än vad jag gör idag. phonehouse har ett erbjudande som vi var in och hörde oss för om och anna tyckte det lät kanon hon med för hon har en dator från 1820 talet och då skojar jag inte det minsta. så hon ringde hem till sin peter och hörde sig för. nu börjar det veliga, fast man kanske inte ska ha bråttom när man köper dator men både jag och anna är impulsmänniskor så vi ville ju köpa. ena stunden skulle anna köpa och nästa stund skulle hon inte. vi fick ta en fika för att kunna bestämma hur det skulle bli och anna till och med drack kaffe vilket hon inte gjort på 2 år ungefär. kors i taket! vi fikade länge och väl men när vi sörplat i oss kaffet så hade det vart telefonterror på annas telefon och det var ännu inte bestämt med datorn. men det sluta iaf med att vi båda två kunde stolt visa upp en varsin phonehouse påse när vi var på väg hem. men tyvärr fick vi ju vänta på datorn, kom hem med bredbandet bara. datorn kommer om vi har tur på onsdag eller senast torsdag så i helgen skall jag och anna ha datakurs eftersom hon inte kan så mycket. men det ska vi snart ändra på!

hemfärd från valbo och vi var helt slut båda två. vi gick verkligen där heela dagen! men skoj var det och det är aldrig en lugn stund när man är med tant anna! och det är bara positivt. tack anna för en kalasrolig dag!

  

redo :

för avfärd med anna till ikea, gävle.
sitter nu färdigklädd och allt och väntar på att anna ska ringa så vi kan fara. ska bli riktigt skoj att åka på äventyr med henne. inte för att man är rik just nu men det är alltid skoj att kika på ikea för man får så många bra idéer. 
ha en bra dag  kram

helgen :

lördag : jag har jobbat hela dagen som en helt vanlig lördag skall vara. jobbet drog ut på tiden så jag kom hem ganska sent. lagade mat som ni kan se här nedanför... mätt och belåten blev jag. pojkvännen kom hem från en dag på crossbanan, hmm kan tala om att han kläder var lagom skitiga när det regnat hela natten. dom var smått leriga. softa en stund på soffan och sen skjutsa jag han till en kompis för han skulle dricka öl och kolla på fotbollen. själv åkte jag till ica och köpte chips och dipp. smaskens!

söndag : skall åka till ikea med anna och kolla på saker till prinsessan saras nya rum som håller på att ta form. skriver om resan imorgon.

nu ska jag slänga mig på soffan och slappa, kram och godnatt om jag inte kommer och skriver igen.

natti

gwen stefani :

318091-76

gwen stefani :

318091-75

pratade med malin idag och berätta att jag fixat ledigt på jobbet så nu ska vi gå på GWEN den 10/10. ska bli skoj, det är ju 9 år sen vi var på no doubt och det råkade vara min allra första konsert då. så det ska bli kanon att se henne igen även om hon är solo nu!

go gwen!

matdags :

 





stuvade pennes och korv... smarrigt!

mat mat mat :

nu är jag riktigt hungrig. har bar fått i mig en kiwi idag på jobbet så det känns i magen. så nu måste jag laga lite käk för andreas skulle äta med kompisarna ute på byn.
dags att kocka! tjing

regn :

men herregud vilket väder, var ju alldeles blöt när jag kom till jobbet idag. suck.. inga kunder kommer vi ju ha heller när det är så här...

linda hade en så söt bild så jag lånade den av henne.

318091-69


gårdagens inköp :

glömde ju lägga in bild på min nya ring och örhängen som jag hitta på H&M för 39.50:-
 
318091-65

dagens outfit :

    

här är stövlarna på : få se hur länge jag orkar gå i dom.
- linne veromoda 129:-
- väst veromoda 129:-
- keps veromoda kommer inte ihåg pris
- sjal veromoda 149:-
- jeans antifit veromoda 399:-
hehe jag gillar veromoda!
- stövlar scorett 1499:-

gud vilken dag :

vet inte riktigt vart jag ska börja. ni har hört lite om min morron i en tidigare blogg men jag tror jag börjar om från början lite..  tror nästan jag ska kopiera lindas blogg om detta. en sjuk dag kan jag säga.
den börja med att jag inte kunde somna om när andreas gått till jobbet 06.45 helt klarvaken var jag då. kunde verkligen inte somna om så jag bläddra igenom en tidning jag köpte till han häromdagen. inte så intressant så jag la snabbt ner det för jag somna inte iaf. försöka kika lite på tv, då brukar man ju alltid somna på soffan men icke. jag försökte allt men lyckdes inte så det var ju lika bra att hoppa upp då och göra iordning frulle. efter frullen satt jag en stund framför datorn och sånt man gör på morron, väljer kläder, sminkar sig och sånt. när allt detta var gjort knalla jag bort till linda för hon var inte riktigt färdig än. när hon hade pysslat klart så var det dags för oss att göra stan. vi hade egentligen bara ett mission, det var att hämta kevins säng som linda skulle köpa.
men vi började med en snabblunch på mcD. ja vi hade ju iaf tänkt att den skulle bli snabb. linda fick vänta 5 på sin burgare. när vi väl satt oss ner och skulle börja äta så var lindas burgare typ tom på saker så hon gick tillbaka med den och fick två nya. den ena var blodig och den andra åt hon upp. den blodiga gick jag tillbaka med så fick hon en ny sånn hon hade från början men det smakade inge bra men det var iaf ingredienser på den. så nu har vi bojkottat mcD. har snart inge ställen kvar att äta lunch på. tur att dom öppnar nytt snart!
sen knalla vi runt i lite affärer och kikade bara. sen var det dags för säng shopping för linda. men hon hade bestämt sig för att köpa skötbordet med.. oj oj vilken hemfärd det blev. hade bestämt att vi skulle dra hem sakerna på en varuvagn. tyvärr hade den ett halvkasst däck som gick sönder efter halv turen, hehe måste sett lite skoj ut. linda fick släpa vagnen resten av biten med ett däck och jag kånkade det andra paketet, det var hur tungt som helst kan jag säga. fick hjälp av en pizzagubbe sista biten med.. haha tack för hjälpen måste jag säga!
väl hemma hos linda fick jag släpa upp kartongerna upp för trappen vilket gick förvånansvärt bra måste jag säga. har inte inte hört det så är linda ganska gravid så det är därför jag släpar saker fram och tillbaka över stan för henne! hon var snäll och bjöd mig på en piggelin när jag släpat klart. hihi.
några minnen :
    

resten av dagen :
sen har jag vart på turné med andreas, kika lite i mc butiken och bilaffärer men vi hitta inge skoj.
har vart i stallet och hoppat lite havremoppe med så jag är helt slut nu och borde egentligen sova, men det är svårt att varva ner efter det.
 bella mie hoppar jag med. ifall någon ville veta.. hehe..

nej nu så kanske man ska säga godnatt snart då.
kram

vinterns stövel :

stövel
denna har jag tänkt jag ska knata runt i nu i vinter, haha jag kommer bryta fötterna av mig men men jag har iaf köpt den på scorett för någon vecka sen. den är ju liksom hur snygg som helst, håller på att gå in dom sakta men säkert på jobbet. får gå någon timme i taget för jag är inte alls van att gå med så hög klack långa stunder, men det är ju gudomligt snyggt!

galen :

är jag just nu på dom stora bokstäverna i besöksräknaren. lyckas inte få dom mindre så jag tar en paus. kan du hjälpa mig vart jag ska ändra så är du mer än välkommen att tala om det för mig så jag slipper slita mitt hår inatt när jag kommer hem.
kramkram

dagens klädsel :

största fråga var ju om jag skulle ha mössa eller inte...
 
men det får bli den nya svamp mössan från indiska (99:-) för jag orkar inte göra iordning håret. man får väl vara lite lat när man är ledig från jobbet.

klädd och klar dock utan jacka blev det så här idag.
   
dagens doft är escadas


nu ska jag ut på stan med linda... kramkram

antar 8 saker om mig utmaningen från linda:

8 saker om mig :

1. alltid hungrig, man behöver aldrig fråga mig om jag är hungrig. kan äta jämt.

2. älskar mitt jobb, kan inte hitta nått bättre! ett stort plus är ju såklart dom kalasbra jobbarkompisarna

3. kan vara riktigt blond ibland, hehe fast bara ibland.

4. tv-spel är kalasskoj

5. är ganska pedantisk, kan egentligen inte göra nått halvdant. har nog fått det från min far tror jag. mest pedantisk är jag nog med min bil som just nu för tillfället ser ut som en soptipp, jag mår dåligt när jag ser den. kan inte vara så pedantisk med hemmet för jag är inte där så ofta, är mest hos pojkvännen i en kappsäck.

6. lyssar på det mesta i musikväg, från hårdrock till soft musik typ enya.

7. prylgalen 

8. SHOPPINGGALEN!! handlar alltid även om plånboken skriker nej nej.. hehe... men det är ju då man hittar det bästa!

det blev ganska bra ändå... utmaningen utförd!


badolycka & godmorgon :

har blivit en vana att skriva här på mornarna. kanske då jag har mest tid att hinna med det. så vad har hänt denna vecka. har jobbat alla dagar hittils men idag har jag en ledig dag, ganska skönt kan jag säga för det är jobbigt att jobba när man är dunderfökyld. tur att det blivit bättre iaf.
har inte gjort så mycket annat än att jobba denna vecka faktiskt. ska träffa linda idag och gå våran vecko återkommande stadsvandring. idag har vi ett stort mission på gång, vi ska hämta en barnsäng till lindas lilla kevin. hon har ju lite problem att få hem den själv, hehe det har ju sin naturliga förklaring! sen blir det nog några affärer till skulle jag gissa på.

haha måste berätta om en skoj händelse som jag var med om igår.
var hem till min vän anna och hennes familj en sväng. när jag kommer dit sitter hon och badar sin underbara dotter sara 1år,  på köksbordet. sara blir kalasglad att jag kommer och plaskar på där i sitt lyxbad. hon visar mig hur man duktigt tvättar magen med tvättlappen, munnen och näsan kunde hon med tvätta alldeles själv. mamma anna ler stolt. jag och anna fortsätter prata medans sara plaskar på där och är duktig. helt plötsligt och då menar jag helt plöstligt så forsar det vatten överallt. haha det blir kaos i köket och jag grabbar tag i alla handdukar och torkobjekt jag kan hitta och slänger på golvet. anna ropar på sin man - peter kom hon drog ur pluppen igen!  
peter kommer nerstormande från övervåningen och kastar sig på golvet. jag hittar en mopp i garderoben och börjar moppa för fullt. det är liksom vatten överallt, haha. det sötast mitt i alltihoppa är att sara fortfarande sitter där i sin lilla badbalja och badar på och tycker det är lika skoj iaf, haha. anna har problem att få i pluppen igen så det rinner fortfarande vatten över hela bordet. peter får lov att lyfta upp hela badbaljan för att få tillbaka pluppen. sara fortsätter bada som om inget hade hänt.  hihi det var ganska skoj. hos anna händer det alltid nått.
denna bild är en misslyckad bild men jag insåg just att bilden är tagen ögonblicket innan sara "råkar" dra ut pluppen. hehe...

sen fick jag en liten husvisning för peter håller på att snickra om hela övervåningen för att sara skall snart få eget rum. anna och jag spåna lite idéer och kom på att vi ska åka till ikea på söndag och shoppa inredning till saras rum. jobb fick jag med när jag var där. skall göra en stor prinsessmålning som fondvägg i hennes rum. så jag måste hitta en schysst prinsessa nu med. det skall vara en tuff liten ängel, i stil med dessa.

    
har du några andra tips så är dom varmt välkomna. jag måste ha några jag kan presentera för anna sen så hon får välja lite. det ska bli så himla skoj att göra den här målningen.
nej nu ska jag hoppa i duschen så jag kan börja göra mig iordning för jag hoppas att linda och jag ska gå ner på stan snart annars kommer jag bli uttråkad, hehe.

kramkram

godmorgon :

ännu en ny dag på gång. regnet står som spön i backen så det lär nog bli en ganska trist dag på jobbet skulle jag gissa. men men får väl hitta på annat att göra istället då. det ska nog inte vara några som helst problem. har iaf ätit frulle nu och kanske är dags att hoppa ur pojkvännens morgonrock och göra sig iordning. har lite klädångest idag, hmm vet inte riktigt vad jag vill ha på mig.
ha en bra dag tjing

ifall inte receptet syntes:

det är ett kanon recept på förrätt. tycker lätt att du ska testa det!

 318091-35

gjorde en liten bild :

318091-34

detta är vad jag åt på nyår... sååå himlans gott kan jag säga. lite sent ute kanske med bild men men har ju inte haft nån blogg innan så.


morsning morsning :

forfarande förkyld, men ska iväg till jobbet om några timmar iaf. arbetsmyra som man är så kan man ju inte vara hemma. bara att försöka intala sig själv att jag inte alls är så sjuk som det verkar, lite tabletter och nässpray så ska nog det här gå bra med. är glad iaf att jag inte gick på jobbfesten i lördags, visst jag ångrar mig med för det hade ju vart kanonskoj men hade jag gått så hade jag ju mått skit nu kan jag säga. vilan i helgen har gjort susen iaf.
ska försöka göra mig iordning och ska även fixa en ny skiva till jobbet, är lite lagom trött på musiken som kommer ur stereon där. har en cdväxlare med 5 skivor men man lär sig så himlans fort vad det är för låt som kommer härnäst. så nu var det dags för en ny skiva. fick en massa låtar hos linda i helgen så det blir toppen på jobbet!
kram :

nöjd :

nu börjar jag bli nöjd med sidan. ska försöka få in en besökräknare och få till textbredden här bara, för jag tycker det är så låååånga textrader. anyone who knows?
besöksräknaren är på gång iaf...

vi två :

 

lääändaaaa o jääänööö ....


kakan o shaken :

se så smarrigt linda gjorde... mumsigt värre!!

kaka o shake

shakekaka

hos linda :

är hos linda idag igen. hehe blev typ utslängd från pojkvännen för han skulle kolla på tv med en kompis så jag kilade över till linda istället. mycket roligare det.
vi har ätit massa god mat som linda laga till mig och nu håller hon på att göra en god shake till oss.
sen har vi krånglat hela dagen med min blogg med för jag lyckades ju ta bort allt som vi hade gjort igår. hmm var ju lite trist för vi satt ju flera timmar igår med. men som tur är blev det bättre idag och nu har jag sparat allt. hehe... är ju det bästa om man gör det medans man håller på ifall man råkar göra nått dumt, typ som jag gjorde igår!
men det är inte klart än, lite mera ska fixas...
tjing :

nu är vi mätta och belåtna:

se så smarrigt det ser ut!!

   


nu så har jag och linda ätit oss mätta, proppmätta!!
formen vart helt tom, iaf min haha soprent blidde det.

   

detta lever jag på :

just nu lever jag på detta


haha mindre skoj men det får man väl ta då...

kladdkaka :

nu ska linda baka kladdkaka så jag tänkte jag kan väl skriva receptet här då så får ni andra smaka med :

kladdkaka:
2 ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 krm salt
1½ dl vetemjöl

1 dl smält smör
: Allt röres ihop & slås i en smord och bröad form.
: Gräddas i ca 30 min i 220°

lycka till


my friend :

linda :
besök hennes blogg 

irritation :

över att inte förstå hur saker och ting funkar här.
vill ju kunna allt nu på en gång.
*snörvel* sen blir det ju inte bättre av att man är förkyldast i stan med.
suck :

nu så :

har jag med skaffat mig en blogg. få se hur mycket jag kommer använda denna då. hehe men ska försöka iaf!

RSS 2.0