shopping :

detta köpte jag i fredags: hitta äntligen dom svarta pumpsen jag velat ha länge. har ju inte hittat några tidigare som vart bra. alla har så himlans höga klackar o då kan jag ju inte gå hela dagarna i dom på jobbet. men dom här var ju helt perfekta. sen hitta jag den roliga jackan på gina... den är jätte tajt upptill sen blir det som en stooor volangkjol nertill. lite annorlunda absolut. kanske inget jag i vanliga fall brukar köpa men den var så billig så jag kunde inte låta bli. endast 399.
  
tidigare köp: ett stycke grön tröja från vero med sött tryck. fick lov att köpa både en grön o en svart för dom var så sköna med.

disk o tvätt dags :

ska ta tag i det nu när jag inte behövde ligga på soffan o vara bakis ;)
tänkte lägga in lite bilder sen på mina senaste köp.
kram så länge

utgång igår :

förberedelser är noga... ska man tupera håret så ska man.. haha... tess å jag gör oss redo för en tidig kväll på krogen. 19.00 var vi där. haha... vi var inte tidiga utan vi var på 30 årskalas. vart en riktigt trevlig kväll med många gratisdrinkar o mat o liknande. dansade en hel del med. fast vi orkade dock inte med efterfesten som skulle vara där så vi gick till McD istället o sen åkte vi hem o sov.. eller ja tess hon fick skjuts hem så jag fick ingen övernattningskompis. å jag som hade köpit frulle till idag. hehe fast mera till mig då. älskar att äta mycket frukost när man är lite småbakis. eller ja nu vart jag ju trots allt inte bakis.. bara ganska trött idag.

  
image370 
image371

 

dumma batteri :

har ju vart o shoppat idag å så skulle jag ladda in lite bilder på det tänkte jag... men då är batteriet helt dött i kameran så nu är det laddning som gäller för fulla muggar. men jag hinner o orkar nog inte ladda upp bilder på shoppingfynden idag.. får bli nån annan dag när jag hinner. fullt upp i morgon o på söndag tänker jag nog vara bakis tror jag... hehe eller jag tror inte jag vet att det nog alldeles säkert kommer vara så. är bjuden på 30 års kalas imorgon så..
nej nu ska jag hoppa i säng så jag orkar jobba o festa loss imorgon.
godnatt godnatt

godnatt:



vill bara säga godnatt till dom som läser här!

nattinatti

heldag med mormor o morfar :

och så klart deras underbart gulliga hundvalp Asta... hon var den gulligaste o underbaraste valp jag träffat. så grymt cool...  o liten...
image369

tror jag fikat sjuhundra gånger idag o ätit mat o kvällsmat däremellan med.. hehe är det så man får det när man är pensionär... fika heeeela dagarna i ända... men det har vart en trevlig dag. är inte ofta man är en hel dag med mormor o morfar. brukar inte finnas tid men idag börja dom smått renovera mitt kök här å ville inte vara hemma på min lediga dag.
har gjort en massa saker idag. bland annat har jag typ tovat mig ett eget ullfår. blev skitbra om jag faktiskt får säga det själv. sen spela vi sjuan ett antal gången o jag åkte även dit några gånger.. hmm morfar vart stolt när jag förlora å han vann.. hehe...
sen har jag även sprungit ut med Asta ett x antal gånger. men hon är kalasduktig. dom hämta henne i torsdags o hon har inte kissat inne ännu, ta i trä. det är ju grymt duktigt för en 9 veckors pytteliten valp. hon kommer inte bli så stor heller för hon är en rolig söt mix med dvärgpudel o kinesisk nakenhund. fast hon är inte nå naken alls... helt underbart mjuk o lite små krullig men blir nog långhårig om man vill det.
en sån vill jag med ha!!!

tvdags... kramkram

lägenhet utan balkong :

kan det funka tro... har ju haft en etta utan balkong men då kändes det så instängt men det var nog för att man bara hade ett rum.. nu har ja ju en två med balkong... funderar på att köpa lägenhet.. har hittat ett renoveringsobjekt till bra utgångspris... men det är ingen balkong men istället är det en två med kök OCH matrum... stadsparken ligger alldeles bredvid vilket är perfekt soliga dagar...

klarar mig sig utan balkong?

nu så :

nu tror jag att jag är nöjd med hur det ser ut här på bloggen... var absolut inte så här min ide var från början. det ändra sig under tidens lopp. satt här igårkväll o pillade med headern men sen när jag typ gjort en massa så fick jag den här idéen istället o då var det bara att börja om från början, börja om på nytt! men men har man inget bättre för sig så kan man ju sitta med sånt här i flera timmar. fast jag kan säga att jag fick lite eller massor av kryp i benen under tiden jag satt. det blir ju inte bättre av att man inte kan sitta ordentligt eftersom allt dataskoj numera sker på bärbara å har inget riktigt bra ställe att ställa den på.

vad tycks om den nya layouten, ni som kanske besöker sidan ibland. var den svarta bättre?

BLOGG UNDER KONSTRUKTION :

ifall det ser lusigt ut under dagen så är det för jag håller på att testa nya saker här... ska nog vara klart om några timmar eller så.. hehe... blir helrenovering här!

fy för grannar :

nu är jag så less på mina grannar.. eller den ena av dom... igår höll dom igång till tre tiden med tv spel o skrik o liknande.. drygt när man ska upp o jobba... o nu har dom körsång till gitarr spel... så på måndag är det jag som ska STOR klaga hos hyresvärden... å det är med basta...

gamla frisyrer :

                 

korten är från 2004 fram till idag... mörk å ljust o kort å långt o extra långt med förlängningen. har haft ännu flera frisyrer genom tiderna men det här var dom jag kunde hitta i datorn.

let´s dance:

nu är det dansprogrammet som gäller... o en gigantisk stor popcorn skål. 

Trevlig kväll

känns som jag är dålig :

är lite off när det gäller bloggandet. tyckte jag kommit igång riktigt men nu har jag nog missat flera dagar. men jag har läst alla blogga jag brukar iaf. så det missar jag inte. läser hellre era än skriver i min...
har idag fått veta att jag får en ersättningslägenhet under tiden då dom ska renovera min. misstänker att jag är lite smått dammallergisk så det är lite jobbigt att bo i en lägenhet där dom ska bila ut hela badrummet o jag tror det kommer vara damm överallt. ska dock inte flytta så långt.. typ 50 meter i 6-10 veckor bara. tur att man får flytthjälp. dom bär upp allt jag vill ha så jag ska stå här o peka klockan 7.30 en tisdagmorron om någon vecka. det vill jag ha med mig o det med.. o den där riktigt tuuuunga saken där vill jag med ha. hehe nä jag ska nog vara snäll men alla möbler ska dom nog få flytta åt mig så jag slipper dammtorka allt i flera år efteråt sen... men det ska bli såå skönt med en nyrenoverad toa. den är hemsk den jag har nu, grönt kakel o gult upptill.. inte bra alls. man blir typ sjösjuk när man går in där. kommer nog välja svart o vitt kakel o grått golv. hoppas bara att jag får bo här sen med jag kanske hittat en lägenhet jag köper innan om jag inte ändrar mig o bor kvar här för alltid nu när dom gör om. trivs ju kalasbra i den här lägenheten men hade vart skoj om man hade sin egen där man kunde tapetsera om varje dag i.
hmm tror detta blev ett rörigt inlägg hoppas ni hängde med nått. börja med att inte blogga alls till att prata om tapeter.. hehe..
har vart på lite shopping tur med pojkvännen idag efter jobbet. men det blev bara ett halsband o ett par örhängen på hm.. hitta inget annat skoj. borde köpt skor men det hitta jag inga alls... finns inga roliga nu såhär i övergången mellan vintersaker o vårnytt..
nej nu borde jag sova.. hade tänkt hinna gå till jobbet imorgon med. var duktig imorse trots att det regna.. hihi... måste gå mera...
godnatt

tv o trötthet :

uscha så trött man kan vara hela tiden... orkar inte vara trött nå mera.. nått tips?
hade nyss goda vänner på fika o det var så trevligt.. sånt måste vi göra oftare...
har haft en skön ledig dag idag, lite skogspromenad med elin o sen kika vi på tapeter men vi hitta inte den jag ville ha... ska tillbaka å leta mera sen. hihi lite lustigt att jag köper tapeter till en lägenhet som jag inte hittat än, men jag har ett rum i huvudet som jag vill göra så tänkte jag skulle fixa tapeterna medans dom förhoppningsvis finns kvar.. dumt kanske men men...
nu är det tvn som gäller..... godnatt

lunchdags :

maten står på spisen så snart får jag äta...

helgen :

helgen i korthet... jobba igår sen var det tänkt att jag skulle gå ut men jag hade ingen lust... det är tomt i kassan så det är trökigt att gå ut då. blev en hemmakväll eller skulle bli men jag blev bjuden på mat hos anna så jag gick dit å där vart det lite vin med och mycket trevligt sällskap. hihi fick inte gå hem förrens tolv. gjorde hår å naglar på anna o drack en massa vin till slut..
idag har jag bakat igen... fast den här helgen blev det matbröd. havretekakor... kalasgoda. så nu kan jag säga att frysen är väldans full... bullar i två sorter o sen tekakorna... måste bjuda hem lite folk på kaffe o fika tror jag..

nej nu får det räcka.. godnatt

fredag :

sitter här med äppelpaj cocacola o en jättestor marabou nonstop.. hihi... mår lite smått dåligt nu.. men men jag får väl skylla mig själv.
har pillat lite med annas blogg - lisaosarasmamma.blogg.se har gjort lite småjusteringar bara. kommer nog överraska henne med lite mera nogrannt jobb längre fram... hon håller på att godkänna nu, kanske får byta tillbaka till det gamla?! ....
borde sova snart ska ju jobba iiorgon som vanligt..  sen kanske det blir party imorgon kväll. vet inte riktigt hur jag vill göra. om jag ska sitta hemma o ta det lungt eller gå ut o festa.. hmmm....
hihi anna vart nöjd... hihi bra bra..

trevlig helg på er!!

trött idag igen :

alldeles för sent hemkommen. men det brukar bli så efter havremoppebesök på torsdagar... men nu är det dags att sova iaf för nätterna mellan torsdagar o fredagar känns alltid så korta... svårt att somna när man är uppe i varm å så ... godnatt

trött fortfarande :

fortfarande trött... hoppas det kan gå över snart.. orkar inte vara segoberta hela tiden. men imorgon har jag iaf sovmorgon till 13 men då kommer alldeles säkert nån pucko byggjobbare i källaren köra med någon högljudd maskin så man inte kan sova. skulle inte förvåna mig. min otur.

image349

























shoppade lite idag med.. hihi ett par till baggy från vero... tror jag har alla färger snart med.. haha är ju ett gäng.
linnet köpte jag igår. shit jag köper ju nått varje dag typ. men nu får det vara slut med det. ska ju kika på lägenhet imorgon och skulle det bli så att jag köper den så måste jag absolut dra ner på klädkontot lite smått iaf... haha måste ju ha råd att bo o inreda det nya placet istället. men vi får se om jag känner att jag ens kan å vill bo där när jag kommer in i lägenheten imorgon. jag har ju sett lite bilder på den o det ser helt ok ut på bild. men man kan ju få en annan känsla när man kommer in där. det återstår att se!

nu ska jag slänga mig framför tv.. eller ja jag sitter ju redan framför tvn.. men jag tror jag ska försöka titta på tv istället för den här skärmen.

godnatt


orkar inte idag :

orkar verkligen inte skriva nått skoj idag... är helt slut o utmattad efter helgens bravader... lite smått segt på jobbet idag med så man blev ju inte piggare heller. köpte dock ett linne på vero idag för att liva upp mig själv lite. grönt å randigt o långt var det.. jätte skönt .. lite myslinne sådär eller perfekt på stranden i sommar över en bikini.
nu är det soffan å tv som gäller.. godnatt o klubba i huvudet

shit pommes... vilken utgång :

var inte riktigt meningen att jag skulle ut ju igår... men jag följde med jobbarkompisen till hans kompis å sen vart det utgång. shit det blev lite drinkar, vin o martini och en slurk med tequila med.. tess den var ditt fel.. haha. men jag hade skitskoj iaf! Är glad att jag följde med för en gångs skull.. Även om kvällen inte riktigt slutade som planerat men men sånt som händer.
så idag när man vakna då mådde man inte bäst iaf. haha men man får väl vad man förtjänar. sen kom pojken hit med en pizza och jag vart kallsvettig bara jag tänkte på att jag skulle äta upp den så den fick stå ett bra tag innan jag lyckades få i mig halva iaf.
nu precis när kvällens stora underhållning, victoria secrets fashion show började så fick jag laga lite spaghetti o köttfärssås. var riktigt hungrig igen.
undra vad man ska se på för film nu då?

godkväll

ojoj en miljon bullar :

stoooort bullbak på gång... linda höll ju på för fullt så jag vart lite lockad så jag ställde till med bullbak jag med och det är inte det lilla kan jag säga heller... två sorters bullar o dubbla satser.. hehe vet inte om jag gjort bort mig för jag tror inte jag har så mycket plats i frysen.. haha... får ge dom till grannarna eller nått om dom inte får plats. för äter jag alla kommer jag få såå ont i magen.. haha.. nej nu kallar plåtarna...

disk - done! :

disken färdig... nu blir det nog lite tvättning o klädhängning... tråkigt att göra sånt här på sin ledig helg men det känns ändå lite avslappnande o pyssla lite för man hinner ju aldrig det i veckorna..

tjoo

morsning korsning :

vart väckt av telefonen imorse trots att jag stängt av ljudet men det vibrerade så konstigt å högt från vardagsrummet så jag vakna ändå. det var trubbel på jobbet men det löste sig nog...
nu har jag iaf ätit frulle och sitter o väntar på en lägenhet som skall komma ut på nätet. har fått lite insider tips om det men den kommer ju aldrig. kommer att sitta här o uppdatera sidan hela dagen så jag hoppas den kommer snart iaf så man kan få ringa på den...
nej diskdags är det som gäller nu först å främst...... urk men men...

ny design :

nu känns det som om man har kommit igång lite mera med bloggskrivandet igen. tillvaron o jobbet börjar rätta till sig lite igen efter allt julstress å så. funderar starkt på att göra om bloggen helt. fick en knasig ide nyss. hehe det kommer nog bli ganska chockartat om jag kör på den linjen för min läsare som är vana att se den svarta sidan. kan säga att det är ganska drastiskt från detta.
men men vi får se vad det blir i slutändan om det nu blir någon ny design eller inte... får se vad som händer på min ledig helg. har jag tur så kanske jag får komma å titta på en andra lägenhet, ska ju å kika på en annan på onsdag. ska köpa min egen hade jag tänkt. så man kan göra om den som man vill å ha vilka färger man vill å så. skulle vara så skönt att slippa tänka på att man inte får måla eller göra nått alls... det är så trist med det i en hyresrätt.. gud så jag svamlar om allt, hoppas ni fattar nått.... hehe.. är nog för trött för det här nu så jag borde hoppa i säng... godnatt

den glömda tröjan :



kanske orkar ta ett kort med den på imorgon så det syns lite bättre hur den ser ut.

shopping igår :

var i uppsala (gränby) o jobbade igår och fick ju lov att shoppa lite när dagen var slut. hihi...
detta blev det :
en rosa serieinspirerad t-shirt från gina tricot!



två skärp från veromoda



& en stoooor väska också från vero. Tänkte köpa den i rött men jag tänkte efter lite före köpet och insåg att en svart stor väska kommer att vara användbar en mycket längre tid än en röd. hoppas jag... får köpa den andra kanske när jag åker dit igen om 2 veckor... är valdans sugen på en röd väska.... cool detalj sådär när det mesta andra man har är svart..



kom just på att jag köpte en svart polo top/klänning med men glömde visst ta ett kort på den.

nu ska jag laga lite mat... skriver nog nått mera sen..
tjing

julbilder :

     image342

julen med familjen...

nyårstjejerna :

318091-335

malin, marie o jag....

mycket dåligt bloggande :

hello alla (om jag har några) läsare.... var ett bra tag sen jag skrev nått så jag förstår om ni inte vart här å läst.
har inte varken haft tid eller lust att skriva nu över jul å nyår. det har varit alldeles för mycket att stå i. julen var kalas med lite släkt o familj som det ska vara...
nyår firades med parmiddag med två kompisar o deras respektive. vilket var jättemysigt det med. jag å ia stod för mat å allt. trerätters och så blev det. jätte seriöst med bordsplacering o allt. hihi.... ska det vara så ska det....
har lite bilder från det men orkar inte lägga in det just nu men det kanske kommer nån sen.

har även börjat fundera på att köpa lägenhet, är så sugen på att få göra om som jag vill o det kanske inte är sååå populärt när man bor i en hyresrätt... ska kika på en jag har hittat nästa onsdag. ska bli spännande.... var till banken idag med men dom hade inte tid för mig idag så jag hoppas jag får komma dit å prata lite om pengar på fredag... kan ju vara bra om man ska köpa haha....

nej nu måste jag äta lite... kanske kommer tillbaka under kvällen om jag inte däckar på soffan. ska nämligen upp tidigt o åka till uppsala o jobba imorgon..

tjing så länge

RSS 2.0