Torsdag

Jobbdag o hoppdag!
Gick bra idag på båda. Höll dock på att drutta av hästen när hon vart förbannad o gjorde några luftsprång! Haha, var itne riktigt beredd =)

Nyklippt är jag med, ni får se bild imrogon, orkar inte nu.
Sovdags och så ska jag vänta på tomten som kanske kommer till mitt jobb imorgon!? Få se vad det kan vara... spännande!!

Kram o Godnatt

Onsdag

Jobb o träning, som vanligt.. känns som om jag inte behöver blogga för det är ju det enda jag skriver nu för tiden.
Axlar körde jag idag, drygt som fan o gick inte alls.. inge smart att träna när man är hungrig. Men blev ett ganska  ok pass iaf men jag var inte där så länge. Inge mera än nödvändigt idag =)
Imorgon ska jag äntligen till frissan å få frisyren justerad, den har ju växt ut en aning... Ska bli så skönt.. det är alldeles för långt just nu.. platt o tråkigt blir det bara, det spelar ingen roll vad jag gör just nu.. ja om jag inte sprayar upp det som festen i lördags då.. Haha... men då stod det rakt ut o upp..

Nej godnatt eller nått!

KRAM

----------------------
Uppdatering!
Jessica keson smakade faktiskt riktigt bra! Det ska jag nog kunna lära mig att äta! =)

Tisdag

Hatar rubrikerna...

Jobbat hela dagen lång, som vanligt... Tränat hårt efter jobbet, som vanligt... känns som om det är det enda mitt liv består av.. fast jag klagar inte.. saknar bara någon! Jag o Eliin letar dock för fullt ;) .. Men vart vet vi inte riktigt än!! =)

Måndag

Japp måndag är det å den är snart slut med.. skönt! En dag närmar helgen. Var o tränade direkt efter jobbet med Jessica idag. Så skönt att vara tillbaka på gamla vanorna! Imorgon är det samma visa =)
Körde lagom hårt med benen idag, lite knas med knät har jag dock. Utfallen plågar mig lite, men inget jag dör av iaf. Men men hoppas det försvinner snart iaf.. Kanske blir bättre när jag blir starkare med får vi hoppas. Lite mage blev det på slutet med.
Sovdags strax.. natti natti kära vänner!

1 VECKA

I ord o bild.
Har vart grymt dålig på att uppdatera. Har liksom inte hunnit med sen jag kom hem i torsdags kväll. Har ju som sagt jobbat borta hela veckan eller ja måndag till torsdag. Kom hem i torsdags kväll o iväg till stallet då. Sen i fredags var jag ledig o undra vad jag gjorde då.. hmm.. redan glömt. Nej jag var på gymmet med Jessica på dagen sen åkte vi en sväng till blge o hälsade på lite på jobbet o kikade i affärer. Sen när vi kom hem var det dags att börja göra sig iordning bara för vi skulle ut på Mustasch på Harrys på kvällen. Skit skoj var det.. Bild kommer längre ner. Sen i lördags var jag lite småbakis så jag låg o spela Mario Galaxy så jag blev helt snurrig hela dagen lång tills det var dags att åka till nästa fest fast då var jag faktiskt nykter o körde mina kära kollegor. Helt ok kväll! Sen idag söndag har jag o Lovie vart förbi Gävle en vända i snöstormen! Hittade lite roliga saker på VeroModa där. O nu på kvällen har jag o Elin haft en wii kväll fast totalt misslyckad, haha.. vi var kassa på allt!! =)

Några bilder då...
Förra helgen Elins hemskomst!
       

Denna fredag
Mustasch fest!
        

Det var veckan jag missat och skriva om, nu börjar nästa! Nu är det dags att komma igen på gymmet igen, har ju liksom inte alls hunnit med det som tidigare. Det har ju vart 3 ganska lugna veckor nu på slutet med alldeles för lite träning. Men nu ska det bli som tidigare! Fullt ös igen!

Kramkram på er

Söndag

Grymt rolig kväll igår. Får berätta mera sen. Nu måste jag sova, ska sitta 5 timmar på tåg imorgon till Skövde. Är jobb där i 4 dagar! Hemma igen på torsdag. Och ledig fredag så då får jag uppdatera bloggen ordentligt med bilder o allt från helgen!

Godnatt

Onsdag

Mycket jobb, orkar inte skriva nu.
Var o tränade idag, rygg, gick toppen. Börja med 20 minuter mycket rask promenad på bandet och avslutade med 15 minuter på crosstrainern o 10 minuter på löpbandet.

Godnatt

Hmm...

Mår inte riktigt bra.. jag har mina aningar vad det beror på men är inte säker.. har grymt ont i huvudet, den kom igår kväll efter träningen så jag låg hela kvällen o trodde jag skulle spy hela tiden plus att jag hade den hemskaste huvudvärken jag nånsin haft. Var iaf lite bättre imorse men jag stannade hemma från jobbet för jag skulle iväg o jobba och det är inge roligt att sätta sig på tåget och jobba i annan butik när man inte känner sig pigg. Har blivit lite bättre med huvudvärken under dagen men nu börjar den hemska komma tillbaka.. urk.. hatar huvudvärk...
vill ju träna ju.... men får ta det en annan dag då.. suck...

Till Eliin!



Är hemma o mår inte toppen så jag fixade lite till Elin så hon har en fin ny blogg när hon kommer hem som hon kan berätta om sina resa i!
Tjingeling

Söndag

Veckorna går så himla fort. Nu är det redan söndag igen eller ja den är ju typ över redan. Jag tyckte nyss jag låg här i soffan förra söndagen o nu har jag gjort det igen. Fast först var jag ju såklart på gymmet! Idag blev det ett bröstpass och lite mage o cardio. Kändes kalas...
Igår tränade jag med Jenny och vi körde ben och axlar. Också det gick bra. Lite klen i axlarna tyckte jag dock att jag var igår men jag hoppas det var tillfälligt. Brukar orka mycket mera än vad jag gjorde igår så jag vart lite sur. Men benen gick bra tills jag körde utfall, hmm.. då small det till lite i mitt opererade knä och gjorde ganska ont så jag kunde inte fortsätta. Men jag försökte springa lite sen men det gick inte heller. Men sprang idag och då kändes det inget så det var nog ingen fara.
Sen igår kväll kom "Lovie" hit och hängde med mig! Var trevligt. Nu har jag haft sällskap två kvällar i rad, inte varje vecka man har det. Haha brukar ju inte hinnas med. Men vi kikade iaf på stjärnor på is o åt god mat. Sen blev det lite wii på sena kvällen, spela lite bowling o tennis och så testa boxades vi lite med också å blev helt svettiga! =)

  
 

Det kliar på kroppen med, tatueringarna läker sakta men säkert, men jag vill bara riva på dom nu, det skulle vara så skönt!!

Fredag

Hej hej... ligger i soffan o softar.
Mår lite dåligt över min träning denna vecka, eller ja icke existerande träning, men det har verkligen inte gått ihop. Jo hade ju kunnat gå upp imorse och gymma innan jobbet men när klockan ringde imorse så somnade jag om. Orkade verkligen inte. Men kroppen behöver kanske en lite lugnare vecka, har ju kört hårt i ca 2 månader nu så... blir iaf 3 dagar innan veckan är slut.
Var på bio med jobbet igår och såg Bond, helt ok. Är inget extremt fan av bond men han är ju snygg den rackaren, haha.. och det händer ju grejer hela tiden så det är ju lite intressant iaf. Se värt var det iaf!

Nej nu ska jag snart krypa ner så jag orkar upp till jobbet imorgon!

Kram o natti

Lite bilder då!

Japp då var det dags att bygga på den i sidan lite granna. Eller ja det vart kanske inte så lite heller. Men jag är grymt nöjd efter den grymma smärtan som jag utsatte mig för. Första gången (f**k får inte länken till första tatueringen att funka) tyckte jag inte det var så farligt men nu klaga jag mest hela tiden. Haha fast läser jag inlägget jag skrev efter "första gången" i sidan så låter det ju inte smärtfritt heller.. haha.. hade förträngt det tror jag.
Usch å fy va hemskt att se sin mage på bild, inget vackert men det ska bara bli bättre!  Mycket mycket bättre inom kort!! Jag jobbar ju som sagt på det.

  
  
 


Sen började jag om igen, hehe.. var bara tvungen att få mina stjärnor! Tog som tur var bara 10 minuter högst, så det gick att genomlida! Men det kändes som tusen rakblad över foten.

 
 

Maries blev såhär.... och Thereses såhär...
           

Extrem smärta!!

Japp det var inte alls lika enkelt som förra gången. Idag har jag
klagat o gnällt mycket...


men bra vart tatueringen. Fyllde i den gamla i sidan plus att jag byggde på den en hel del ;)! Blev även en liten annan sak med, hihi! Kunde inte låta bli för det var nått jag velat göra länge länge!

Bilder kommer imorgon för jag är helt slut nu o ska krya ner i sängen o hoppas att jag kan sova lite iaf. Men jag kommer säkert inte kunna sova nått eller jo men jag kommer garanterat vakna varje gång jag rör mig i sömnen!

Godnatt

Söndag

Japp jag knatade iväg till gymmet. Tog mig i nackskinnet o ryckte upp mig. Körde lite på löpbandet för att värma upp o sen blidde det hårdkörning på bröst. Har inte blitt nått riktigt hårt pass på det på länge så det var dags idag tyckte jag. Men var helt slut när jag var klar med mina 5 övningar.
Avslutade med 10 min step, 20 min crosstrainer o 10 minuter löpband.

Nu är det bara soffan som gäller eller har gällt större delen av kvällen, det är bäst att passa på när man för en gångsskull har lite tid för det!

Trevlig kväll

Helgen

Hann inte skriva nått igår, det var fullt upp hela dagen lång. Var ledig från jobbet men hade ställt väckarklockan på alarm iaf för jag skulle hinna träna innan jag skulle iväg på tatueringsmässan!
Gick till gymmet igår, bra uppvärmning en rask promenad på 20 min. Lite kallt men man vart varm fort. Körde ett rejält ryggpass. Riktigt bra gick det. Knatade raskt hemmåt igen och tog en värmande dusch.
Hann softa en stund med lite mat innan jag blev upplockad. Mässan var mindre än jag trodde men det var kul att se. Kompisen Jenny vart gaddad i x antal timmar men dom hann inte färglägga eller det vart nog för mycket för henne. Ganska stor pjäs hon fick där på ryggen.
Åkte med Jenny o Byman till hotellet o softade lite o drack lite mera öl. Fy satan va han är rolig, haha.. trolleribyman. Han kan konster han. På middagen sen på olearys fick vi se både det ena o det andra, tandpetare o drinkpinnar genom näsan, cigaretter ur öronen, pepparkar genom bordet o så vidare. Han är en hejare på att trolla den där Byman. Lika bra på att trolla som han är på att tatuera!

Some pics...
           

Ska kila iväg till gymmet snart hade jag tänkt men nu fastna jag med ThaiEliin på msn. Så skoj att prata med henne lite även om det bara är via nätet. Bara två veckor tills hon kommer hem till snön!! Miss her!!
Men gymmet ja, det var så skönt att sitta instängd idag, brukar ju aldrig hinna med det annars. Få se om jag orkar masa mig ur soffan o ner till gymmet lite senare...
KRAM

RSS 2.0