vilken dag är det...

Jobbar o jobbar o jobbar känns det som. Tur att man trivs med sitt jobb. Lite tråkigt bara när det går ut över träningen. Idag var jag helt slut när jobbet var klart så då fick det bli soffan istället för gymmet. Kändes tråkigt men det går inge bra att köra när man är helt slut... tyvärr..
Ska köra fredag lördag o söndag! Hårt ska jag köra då!! Nice nice

Sov dags nu, godnatt


... nån att kramas med skulle ju inte vara fel nu när hösten o vintern kommer ....

Sol, vind o vatten

Japp den låten strömmade ur min ipod idag när jag cyklade hem från gymmet!



Kan ju säga att jag inte ens visste att jag hade den låten i min ipod. Men den kom ju lägligt när jag satt där på cykeln i MOTVIND, spöregn och allmänt stormigt kan man säga. Så det stämde ju ganska bra det där med vind o vatten iaf :P, var dyngsur av allt vatten från ovan och håret stod på ända av all vind! Solen kan vi ju säga kom från alla gatlampor som lyste då det var kolsvart ute :P. Tyckte det var lite skoj så jag satt där på cykeln och nynnade för mig själv lite försiktigt i stormen!

Innan denna blöta cykeltur så körde jag ett boxpass på 75 minuter med Malin, ett grymt bra pass från bådas sidor måste jag säga. Då jag inte alls hade kraften i slagen när jag körde mot henne senast! Men nu stämde allt, GRYMT bra! Slagen och alla sparkar satt där dom skulle och svetten lackade massor...

Värmde upp 20 minuter på crossen innan passet med så nu är jag igång med träningen ordentligt igen. Bra med kosten har jag vart idag med!! Tjohooo... ska bara bli kvitt mitt sockersug jag råkat skapa mig. Ska nog gå bra nu när jag bestämt mig att det är träning och kost som gäller hela hösten! Prio1.
Har ju vart himla dåligt med kosten nu under butiksbygget, dålig ursäkt men det är svårt när man blir bjuden på mat o kakor hela tiden. Kanske kan kallas dålig karaktär med, men nu tar jag tag i det iaf!! BIGTIME!!

Är träningsugen hela tiden, så nice!
Imorgon blir det ett gympass med Peter, tyckte han sa att det stod triceps och bröst på schemat =)

Nu ska jag dricka en smoothie och sen sussa gott!!

KRAM KRAM KRAM

Fullt ös...

Har vart fullt upp på jobbet den senaste veckan då vi öppnade nya lokalen i onsdags. Det har gått sååå kalas bra, grymt skoj. Men kan säga att jag inte sovit mycket denna vecka och än mindre hunnit träna. Tränade förra söndagen och blev ett combatpass idag!! Riktigt skönt att vara tillbaka på gymmet. Nu är det bra kost och mycket träning som gäller hela hösten och vintern.
Ska förhoppningsvis inte bli mera dygnetrunt jobb nu när butiken öppnat!

Ska kolla klart lite på filmen här sen försöka sova i tid. Får uppdatera mera en annan dag, har massa bilder jag kan visa med!

Kram kram kära vänner

 

Tankar

Mycket som snurrar i mitt huvud... funderingar gällande allt och det mesta!

Träning

 

Dags för bodycombat! Det är release på ett nytt pass idag, ska bli skoj!!

Nu är det fredagsmys...

Vet att det är lördag... tror jag iaf :D ... men jag tar fredagsmys iaf idag. Har just superplockat undan lite och tänt massa ljus och dök just ner i soffan. Funderar på nått att äta men jag orkar verkligen inte fixa nått. Får bli ett senare problem när hungern verkligen dyker på.
Fullt upp på jobbet kan man verkligen säga. Har packat in 18st 2 metershöga pallar på lagret och idag har vi börjat packa upp alla kläder som ligger i pallarna :D Det blir en hel del kläder om man säger så.. vågar inte ens tänka på hur mycket vi har kvar för det finns mera ändå än dessa 18 pallar.. På onsdag kl 12 har vi tänkt vi ska vara klara .. för klockan 18 är det vipkvällen för våra vänner o bekanta och stammisarna såklart! Sen på torsdag är det öppet som vanligt. Ska bli så spännande att jobba i den nya butiken, det är sååå fin!!

Hade en mycket märklig dröm häromnatten... vet inte riktigt hur jag ska tolka den, haha.. det var en såndär dröm som när man vaknar så undrar man om det hände igår eller om man bara drömt det, detaljer och allt var så himla verkligt som om man nästan kunde ta på det :P. Kan iaf inte släppa taget om drömmen.. det var ju spännande :D

Fick ledigt imorgon såå nice så först ska jag ta sovmorgon och sen ska jag nog köra ett träningspass på fm och sen åka på 1 års kalas hos Ebba!! Gud så tiden går fort :D
Sen ska jag nog på ett till träningspass då det är realse på ett nytt bodycombat pass :D. Det är nog det enda jag hinner träna den närmsta veckan då jobbet kommer pågå dygnet runt iaf fram till fredag skulle jag gissa på och på lördag är det dags för JOBBFEST!! för att fira öppningen och så! Ska bli så roligt :P

Nej nu ska jag fixa nått att äta ändå, kurrar lite i magen... oj oj vilket osammanhängande inlägg, haha.. trött o ofokuserad så blir det såhär. Ska försöka få in lite blandade bilder imorgon!! Har vart dåligt med sånna ett tag!

KRAMKRAMKRAM

Tröttast

Är helt färdig... orkar inte uppdatera nått.. kommer säkert innan orka göra det den närmsta veckan heller då det är grymt mycket att göra med allt att öppna nya butiken. Får återkomma med en stor redovisning när allt är tillbaka till det vanliga igen..

Tränade baksida axlar o rygg igår i sthlm och boxning i falun som vanligt idag! Nice nice båda passen.
Nu ska jag sova så man orkar upp o jobba imorgon igen.

KRAM o godnatt gott folk =)

Lördag o ledig helg igen =)

Har packat väskan och gjort klart här hemma. Ska fara över till Örebro idag med Elin o Emelie o Cookie =) Blir kvar tills imorgon då vi ska gå på IKEA jag o Elin. Så när vi kommer hem har vi nog bilen full med roliga saker :P

Tänkte visa lite bilder från hur butiken ser ut nu... Öppning nu om mindre än två veckor :D







Nu ska jag inte jobba där förrens på onsdag, så det har säkert hänt massvis med saker fram tills dess med då vissa bygg gubbar skulle jobba nu i helgen! Återkommer med mera bilder i slutet på veckan! Nästa lördag ska jag ju börja hänga kläder på väggarna med, jippie!! Men just nu känns det väldigt långt borta men det kommer säkert funka :D

Gick upp innan åtta idag och tog en morgonpromme på 30 minuter, åt frulle sen o cyklade in till gymmet och körde ett axelpass! Kändes helt ok, men var nog inget toppenpass.
Igår körde jag armar med Peter och det däremot var ett superbra pass, det känns lite lagom i armarna men kommer nog kännas rejält imorgon! Gick även morgonpromme igår. Det är inte dom piggaste promenaderna men jag kommer framåt iaf och när man väl kommer hem igen så känner man sig nöjd.

Nej nu ska jag fixa det sista innan vi ska åka!

Tjingeling o ha en trevlig helg!

Torsdag

Upp i ottan och gick en morgonpromme, riktigt fint väder ute, klarblå himmel men ganska kyligt. Termometern visa bara 7 grader när jag gick ut innan sju. Men skönt var det.

Igår blev det en kvällspromme istället för gymmet när jag kom hem från sthlm. Helt slut efter en dag på kurs och inte så uppladdad för att lyfta skrot så det blev 40 minuter promme istället i mörkret. Det var skönt det med att rensa tankarna från dagen lite.

Nu ska jag ner till "butiken" som håller på att ta form och se om jag kan snickra ihop några provhytter, haha.. eller kanske bara kolla på när snickarn gör sitt jobb och istället dammsuga upp skiten, hehe! Borde kanske ta några kort så ni får se vad som händer där nere =) Kameran åker med idag så får vi se om jag kan fota nått skoj.

Tjingeling gott folk

Nu så...

... bytte tillbaka till min gamla header, trivdes inte alls med det rosa, det såg alldeles för mesigt ut.. urk... så det får se ut såhär tills jag får energi och ideer till att tillverka nått nytt.

Jobbade bara någon enstaka timme idag, målade klart lagret sen fanns det inte så mycket annat vi kunde hjälpa till med i butiksbygget. Målarna höll på för fullt att sprutmåla taket så det vart svart överallt. Men nu ser det äntligen ut som butiken kan öppna om några veckor. Det stod väldigt still ett tag, eller det såg så ut iaf. Men nu känns det lite bättre, är inte lika orolig längre :P
Kilade iväg direkt till gymmet, men det blev inge avancerat eftersom jag knappt kan röra mig, så jag körde 40 minuter på crossen bara för att få bort lite ömhet i kroppen, tror det funka. Det känns lite bättre nu så det blir nog ett ryggpass på gymmet med Peter ikväll!

Nu ska jag surfa vidare!

Kramkram

OMG!

Haha ingen dålig träningsvärk, hela överkroppen har ont. Jag känner mig lite lagom mörbultad, kunde knappt blåsa håret eller sätta på mig strumporna!

Nu ska jag ner o greja lite på jobbet, öppningen närmar sig!

Kramkram

Ont ont

Värsta träningsvärken märkte jag att jag hade idag när jag ställde mig på boxpasset och började slå, haha lagom ont från combaten igår :D. Men det är ju så det ska vara, ska ju kännas att man tränar :P, körde boxen med Malin, superbra pass! 75 minuter var det med, kalas!!

Nu ska jag slappa vidare på soffan! Tjillevippen =)

Nattinatti


Helgen är över

Nyss hemkommen från Elins mor o far. Fick smaskig mat och några program på hårddisken under besöket! Tackar så mycket!

Var på Bodycombaten innan, grymt drygt pass, så jäkla skoj tycker jag det är med! Gillar det mycket mera än bodypumpen. Gymmet, boxningen och combaten får nog räcka för mig!
Körde 15 minuter på bandet innan passet som uppvärmning! Ja å sen cykelturen fram o tillbaka med.

Nu är det riktigt skönt att slappa här på soffan med den rosa filten. Ska försöka sova tidigt ikväll, känns som om ögonlocken är på väg ner snart :P

Kram o godnatt

Ledig helg

Började med en mycket rask 30 minuters morgonpromme så nu ska jag äta lite frukt o kesella!
Sen ska jag ta tag i min byrå och hoppas jag kan få ordning på den, annars köper jag en till nästa helg :P ... kommer nog hitta plagg som bara är använda en gång och som jag har glömt att jag ens köpt :S  inte så bra!

Nej lite mellis sen byrån!
Tjingeling

Glömde ju...

... mötte snyggingen på lunchen häromdagen.. tihi... ;) Litet samtal med han också. Så var min dag gjord, eller vecka till o med, haha...

Bloggen

Ganska dålig uppdatering men det blir så vissa veckor när det är mycket jobb!

Idag har jag hunnit med MASSOR:
Var ledig från jobb idag så jag klev upp tidigt och åkte till Linda för att hjälpa henne att ta ur hennes löshår, gick ganska smidigt när vi kom på vilket sätt som var bäst även om hon fick lite vaxpluttar kvar i huvudet som jag hoppas hon får bort med mycket balsam.
Åkte vidare när på stan och mötte upp tjejernaX3, elin elin o maya. För en gångsskull kunde vi alla luncha tillsammans, det händer ju alldeles för sällan om vi säger så ;)
Sen kilade jag vidare till gymmet där det var helt tomt för alla glada människor hade nog redan vart där o tränat. Fick nästan gymmet för mig själv och körde ett riktigt bra armpass, hoppas verkligen det kommer kännas imorgon :P. 10 min på crossen och 10 minuter brant lutning på bandet som avslutning!

När jag kom hem satte jag igång med STORstädning och då menar jag stor riktigt stor, haha... jag har diskat, tvättat, kastat sopor, rensat köksskåp, dammtorkat allt, dammsugit, torkat golv, vädrat mattor och bytt sängkläder, tror det var allt ;). Försökte panta burkar med men maskinen var trasig så jag fick gå hem igen med min pantpåse ... Imorgon ska jag försöka rensa byrån, den går inte att stänga :P

Min vecka har sett ut på följande vis:

Måndag : Jobb i Borlänge, nagelfix, träning axlar!
Tisdag : Jobb i Uppsala ...
Onsdag : Jobb i Sthlm...
Torsdag :  Jobb i Sthlm, hoppa häst
Fredag : Jobb i Blge... erkänner här att jag var för trött för att träna... suck, skäms lite.
Lördag : Det är idag så se ovan ...

Nu softar jag i soffan med naturgodis och pepsi max, funderar på ett litet glas vin ;)

RSS 2.0