Tisdag

Sitter o hänger lite i soffan innan jag ska krypa till sängs.
Har jobbat i båda butikerna idag! Fick åka emellan lite, i den ena var det inget att göra o i den andra var det sååå mycket att göra så det var bättre att jobba lite där istället!

Kilade vidare till gymmet trots att det vart sent på jobbet men fick ju lov att köra det jag missade igår. Nämligen bröst. Igår var en bröstmaskin trasig o idag var båda trasiga. Så fick bara köra med lösa vikter men det funka det med. Avslutade med en magövning. 
Hoppas Jenni är frisk imorgon så hon kan vara med, det är roligare o mer peppande o träna med nån, men hon är säkert inte frisk eftersom hon mådde så dåligt i måndags.

Tror jag glömde berätta att när jag var på gymmet i ottan i fredags så stal nån jävel mina "nya" converse. Hmm dom pappa sprungit runt hela USA för att hitta åt mig. Vart riktigt arg . Plus att det satt en liten fjortis bimbo i receptionen o fatta noll. Hon kunde knappt skriva en lapp att dom snott dom!
Min far hade ju verkligen ansträngt sig för dom där skorna så dom hade mycket betydelse för mig även om det bara var ett par vanliga converse! Mina favvoskor dessutom! Får väl gå o köpa ett par nya nu då! Fast jag tänker då aldrig ha dom till gymmet då. Har på mig mina fulaste skor nu när jag går dit så vill nån ta dom så varsegod!

Nej godnatt nu!
Jobb o gym väntar imorgon med!

YES!!

Det blir en heldag med Tatueringar för mig o mina 2 vänner den 4 november. En riktig tjejdag! Hoppas bara jag får ledig nu då!
Ska bli så nice o fixa till det jag saknar på min o kanske fixa den på foten på samma gång.

Kram

Benpass

Var meningen att jag skulle köra ben & bröst idag. Men man kan ju knappt träna på måndagar, det är så sjukt mycket småkillar där då. Dom kommer liksom i gäng om minst 10 pers :P. Sjukt drygt. Fast dom tränar ju inge ben så jag körde ett stenhårt benpass istället. Tror det tog över en timme o så uppvärmning utöver det då! Känner mig jätte duktig o träningen går superduper bra.
Fast jag kommer ju inte kunna gå imorgon, haha men det är det värt!

Hade tänkt vila imorgon men måste kanske gå dit o köra bröst. Har ju till o med gjort upp ett träningsschema för denna vecka men tusan att det vart brutet första dagen.. hmm...

Tjo

Söndagen är över...

Nu är denna vecka slut o jag börjar bli trött...
 
Mådde bra imorse när jag vakna så jag siktade in mig på ett gympass. Duktig som jag var så tog jag mig dit o körde hårt på biceps o triceps, skönt att köra igenom armarna! Sprang en vända på bandet med!
Men nu är det dags för sängen!
Natti natti jobb o gym som väntar på mig imorgon! Godnatt

Nya frisset!

  

Det finns stora variationsmöjligheter med detta friss. Detta är bara ett alternativ!
Kommer mera bilder andra dagar när jag kommit på hur jag ska styla det. Klippte mig i fredags så det är helt nytt!

Bowling o allt!


FETING FERRE!

JÄTTEFEST är det nu! Ska bli så skoj, är så laddad.. naglarna är borta med ås jag kan bowla ordentligt!
Hörs kanske imorgon då!

SKål!!!!

F*CK

Nu var jag verkligen blondin! Suck.. Sitter här o försöker få på mig lite fina naglar jag köpte idag.. suck.. har fått på mig fyra stycken o dom sitter verkligen jätte bra o är fina. Då slår det ju mig att vi ska ju BOWLA imorgon på jobbfesten. Då kan man ju för sjutton gubbar inte ha värsta naglarna, dom kommer ju ryka fortare än kvickt o jag kan ju inte säga att dom sitter ju inte löst, det var värsta limmet med!

Hmm så nu har jag fyra långa nalgar som sitter som berg o jag vet inte hur jag ska få bort dom.... Nått tips?

Kommer göra alldeles för ont för att bowla med dom på tror jag. hmm...


-------------------------------

Uppdatering :
Gaaah nu har jag bestämt mig.. dom fyra måste bort! Suck men hur då!? Slita funkar inte.. dom sitter om jag säger så!!

Uppdatering 2:
Med lite aceton o våld är dom borta.. men det var lite plågsamt det med. Naglarna kommer på efter helgen då. Dom här vill jag ju använda. Fina för att vara sånnadär limma på saker!


Fredag

o jag sitter just nu i soffan o kikar på nån kass film.. Längtar tills imorgon då det är dunderparty med jobbet!! Ska bli så nice!!

Akta så ni inte får en chock nu men jag var på gymmet imorse, stod på rullbandet 06.50! Det ni!
Riktigt skönt när det väl var klart men det var segt att gå upp 06 för att träna innan jobbet.
Men jag tror faktiskt det ska bli en vana!
Tränade axlar som bara tusan, kommer ha ont imorgon eller iaf på söndag.. 2 dagar efter är ju värst. O jag ökade ganska mycket på vikterna idag med så det kommer nog kännas.

Nej tillbaka till soffan igen!

Tjo o tjing


Träningsvärk

Har ganska mycket träningsvärk i ryggen nu! Men det är ju inte så konstigt efter mitt pass igår..

Gick kalasbra att hoppa med hästen idag, Flög över dom höööga hindren som på en fjäder, haha o hon fick lite glädjeskutt när hon kom över, var nog längesen hon hoppa så högt! Men det gick kalas!

Kan hända att jag går upp tidigt imorgon o då menar jag riktigt tidigt för att träna, får se om jag orkar!

Nu ska jag äta lite mat!
Godnatt

Onsdag

Jobbat hela dagen lång o hunnit med massa bra saker!

Kilade vidare till gymmet efter jobbet o fick lov att träna själv idag, mindre roligt men jag körde ett stenhårt ryggpass! Började passet med 15 minuter gång på löpbandet o sen 10 minuter på steppen. Sen var det ryggen som fick en riktigt ordentlig genomkörare. Det kommer nog känns ganska mycket tror jag imorgon, eller jag hoppas det!
Tyvärr hinner jag ju inte träna nått mera denna vecka på gymmet, men blir ju ridning imorgon iaf. Men vill ju gymma med. Får köra hårt nästa vecka igen!
Jag måste köra mycket mera förbränning har jag kommit på, men det är ju inte alls lika roligt som att lyfta vikterna ;) ... Men ska ta tag i det med.
Nån som har nått tips så det blir roligare?

Lite ordning nu...

.. fick tillbaka kanalerna efter brottningsmatchen, haha jag vann över boxern!

Knas

Kommer hem från jobbet, ganska slut efter en lång dag. Grus överallt för dom har varit här o dragit in nå himla bredbandskabel.. suck.. det går en vit list typ runt hela lägenheten o ser allmänt fult ut. I dagens samhälle som är sladdlöst ska det väl inte behövas en sån grej i HELA lägenheten?!?
Slår sen på tvn o det finns inga kanaler.. hmm .. försöker söka in men den hittar inga. Vad har grabbarna gjort? Nu blir jag arg! Jobbigt om inte annat, orkar inte sitta i telefonkö ikväll för det är så himla drygt, har försökt återställa hela boxen men den vill inte sammarbeta alls med mig :S

Men nått skoj iaf! Har köpte en ny mobil idag, haha bara sådär för jag kände för det. Ja min är ju trasig o låter illa i högtalaren när jag pratar med folk. Så det var dags tyckte jag. En svart tjusig sak ligger just nu o blir laddad på min soffkant. Jag är nöjd!

Jo lägenheten, den fick jag inte. Det var en som gick högre än mig tyvärr... men tur det finns flera jag kan bjuda på!

Tjo nu ska jag slåss med min boxer lite!

Måndagsträning!

Passet bestod av axlar, mage o en benövning. Kändes kalas o jag kommer nog inte kunna lyfta nått speceillt högt imorgon haha..

Hallå del 2

Japp så ringde tanten! Det var 3 stycken som skulle vara med o bjuda på lägenheten. Jag var nummer 1 i budgivningen o jag la mitt bud. Sen ringer hon upp efter en lång stund o säger att hon inte får tag på nummer 2... o nummer 3 är upptagen o kunde inte delta idag.. men hallå. Ska man vara med på budgivning får man väl F*N ta sig tid.. så nu måste jag vänta tills imorgon. Å då måste ju jag gå med luren på mig på jobbet. Pucko tant... tycker dom andra har slarvat bort sin chans o vara med så jag tyckte jag kunde fått lägenheten billigt istället. Hmm.. Fast jag vet fortfarande inte om jag ska köpa lägenheten eller ej, hahaha dum jag då som är med i budgivningen. Men det beror ju lite på vad den blir att kosta! Vi får se vad som händer imorgon då! Jag har iaf satt en gräns som jag inte tänker gå över!

Förresten kallas jag numera tant Jenny... vet inte hur jag kunde bli tant så fort men det vart jag för att Ia vart mamma, då vart jenny tant ...haha får väl stå ut med det då! Bara för att EBBA var så himla grymt super dunder söt! Supersnäll liten bäbis var hon!

Tjo

Hallå ring då...

Kan mäklaren ta o ringa nån gång så jag får bjuda lite pengar på den där himla lägenheten på andra sidan stan då! Här är man ledig hela dagen och hoppas hon ska ringa tidigare för hon sa att hon skulle ringa dagtid men icke... Himla segoberta då!

Håll tummarna att dom andra är fattiga, haha..

Nytt utseende!

Hmm vet inte vad jag tyckte om det när det kom på plats. Men får känna efter lite så få se om den får vara kvar!
Kram

Gymdags

Dags att knata iväg till gymmet så jag har det gjort för idag!

Tjo

-------------

Uppdatering

Gymmet klart! Ben o triceps fick sig en extra match idag!
Matdags nu!

Tjing

Släktmiddag

       

Vi firade MORMOR & MORFARS 50 årig bröllopsdag på en resturang här i stan. Mycket mycket god mat o miljö!

Jag vart dock smått överraskad när korten togs, hmm haha.. därför dom lustiga minerna!

GRATTIS IA O A!

Till den söta underbara lilla tjejen!!

Har tänkt på er hela natten o dagen nu när jag inte hört nått. Men nu äntligen fick jag ett sött litet mms med deras tjej i! Så grymt söt!!

GRATTIS Mina underbara vänner!!!

Vill Gymma!

Nu har jag ett riktigt träningssug! Vill till gymmet o köra hårt hela tiden! Synd att inte tiden räcker denna vecka bara. hmm.. vill dit imorgon efter jobbet men då stänger dom ju tidigare för att det är fredag, hmm det gillar jag inte.. suck men men bara att gilla läget.

Fick ju iaf träna med hästen idag, har ju gjort nått ändå! Gick riktigt bra idag, flöt på helt ok även om det var lite protester idag från hennes sida haha.. hon brukar ju inte säga till sådär men nu fick jag iaf veta att jag gjorde fel.. haha.

Tjo o godnatt för idag!

Onsdag

Onsdagen avklarad!

Jobbade en sväng eller ja nästan hela dagen. Kilade iväg lite tidigare o kikade på en lägenhet som jag tänkte jag kanske skulle köpa, var 3e gången jag kikade på lägenhet i det huset typ. Den här var bäst av dom alla med, så jag nog vara med o bjuda lite på den hade jag tänkt mig, bara det inte stiger alldeles för mycket i pris. Har siktat in mig på en summa så jag hoppas det stannar under den så jag får lite pengar kvar så jag får råd att leva varje månad med.. haha..

Sen kilade jag snabbt iväg till gymmet direkt efter visningen o vi körde hårt med rygg o biceps idag. Kändes kalas o det gick toppen! Hoppas jag hinner med gymmet nått mera denna vecka men jag börjar bli tveksam hur jag ska få ihop det.. hmm.. 

Nej tvsoffan nu!

Tjo

So what!

  



En sån cool människa! O låten den nya alltså, So What är ju grym!

Tisdag

Hemkommen från jobb i Uppsala.. lång dag men det gick riktigt smidigt idag!

Kan säga att jag har grym träningsvärk i magen sen igår.. brukar inte få så mycket träningsvärk där men nu har jag fått det.. urk.. ont gör det..
Hoppas jag kan få in fyra gympass denna vecka med.. tror det ska gå.. tre ska jag iaf hinna med. Plus ridningen då vill säga, det räknas ju lite med.

Nej nu ska jag kika på Vem kan slå Filip o Fredrik! Lite lagom roligt tycker jag.

Kram

Great weekend!

Blidde lite fest igår helt oplanerat. Det är ju det som brukar vara skoj. Har inte vart ute på riktigt länge så det var jätte trevligt. Tess kom hit o det var skitroligt för vi har inte festat ihop på så länge!! Riktigt great!!

 
 


Har tränat med, igår direkt efter jobbet o det gick kalas. Körde massa ben o lite biceps. Idag blev det träning igen nu på kvällen då körde jag axlar o triceps. Kändes kalasbra. Fyra gympass denna vecka! Känns grymt duktigt =)

Nej nu ska jag forstätta kika på filmen på tvn..

Tjo

Hmm..

.. ni vet mina grannar som jag klagade så mycket om förut.. dom som hade fest stup i kvarten o typ hela tiden o till mycket sena nätter typ 3.... hmm... jag ringde ju o klaga på dom hos hyresvärden. Tycker inte om att klaga men hade ju inget val, blev ju tokig. Nu får jag snart ringa o klaga igen... dom har bytt aktivitet om man säger så. Dom leker kaniner nu, högljudda sådanna... jag hör exakt allt . Dom väcker mig om nätterna o nu för en stund sen när jag stod o hängde tvätt så hörde jag massa saker jag ABSolut inte ville höra.... kan man klaga på kaniner?!

Näpp

... ingen ny design nu.. vet inte hur jag kunde känna för det.. skönt att bara softa på soffan nu.. Ska slänga mig i duschen först sen soffan resten av kvällen!

Soffan, jag o alla mina tankar....


Tjo

Ny design kanske...

.. är grymt sugen på att fixa en ny design.. nått helt nytt kanske! Har bara fixat till alla andra nu. Kanske dags för mig själv med.. Ska laga lite mat o fundera lite så kanske det blir nått nytt ikväll! Lite fredagspyssel o lite vin kanske ;)

Kram

Tävlar om detta!

Jag tävlar om Shampo & hårinpackning från Lórèal hos Sannorna

Produkternas värde: ca 350kr

Tävlingen avslutas den 15/9 Kl 23.59

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!



Tankar

Tankarna bara snurrar o snurrar...

... o jag vill bara gå på gymmet just nu! Men hinner inte imorgon för då ska dom ju stänga så tidigt.. *suck*... får bli helgträning för hela slanten!

kram

----------------------------------
uppdatering

ska tillägga att jag vart duktig på gymmet två dagar denna vecka. Två hårdkörningspass! Men vill träna mera!! Två pass fram till torsdag känns lite klent, men har ju iofs hoppat hästen idag o det är ju träning med. Det lämnar ju bara en dag till vila så kanske är bra ändå då!

Tur...

.. att man har Ia som stöttar mig o hjälper in mig lite på nån bana.. även om ingen av oss vet vilken bana jag är på väg att ta ... men känns lite bättre iaf.. just för stunden...

Vet fortfarande varken ut eller in.. får försöka ta det lungt till slutet på veckan då jag tänker få svar på mina frågor.. orkar inte ta frågorna nu.. vill nog vänta lite med det ändå.. måste få fundera på sakerna själv först...

------------------------------------------------------
Uppdatering

Kommer få svar på mina frågor sen, men ska fundera veckan ut så jag vet vad jag kommer orka göra sen... om jag nu har nått val eller jo det har jag ju. Det vet jag... men om jag kommer orka eller inte är frågan.

Om jag vill är det absolut ingen fråga om iaf!!

Mycket svårt...

... är ganska kluven o förvirrad... vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga med allt... Vet inte alls vad jag ska göra nu! Det är det som är så himla jobbigt... hur gör man när man är förvirrad o inte vet nått.. Jag vill verkligen men fan åååå...

?

....

....


förvirrad är ordet, nu vet jag inte alls vad jag ska tänka längre..... så förvirrad är nog ordet....


-----------------------------------------------------

uppdatering

Grymt förvirrad är ordet!

Wii.... Boxning



Fy satan va jobbigt det var.. boxning på tapeten här.. vart ju till o med svettig, men alla motståndare knockades ner!!
Körde en hel del bowling med, har träningsvärk i armen hahaha.. ska tränä lite mera idag! Var riktigt skoj. O så har jag fått låna Elins spel o konsoll nu för hon drar ju till thailand i hundra år se så hon tyckte jag behövde nått att roa mig med när hon är borta ;) o då jävlars ska det spelas o tränas så jag är bättre än henne när hon kommer hem!!
Tack Elin för att du kom förbi o gjorde så jag fick tänka på massa annat. Nu är min hjärna tillbaka lite på rätt spår igen... den är inte lika sne som igår.... bättre tankar idag!

Tack Kompis!!!

Ledig helg!

Japp nu har man ledig helg då! Helt ledig!! Så skönt, fast vad ska man sysselsätta sig med då? Alla jobbar ju typ.. o jag har ju inget liv :/ det märkte jag nu... hmm fast jag tror jag är i en formsvacka. Har vart såå tråkigt på jobbet den här veckan. Känns som om jag stått själv där hela tiden från öppning till stängning varje dag o så inga kunder på det. Inget bra koncept för livet. Hinner fundera både på det ena o andra o hjärnan säger si å så om allt.. Hatar min mupphjärna som spelar mig massa spratt! Fast det finns ju egentligen absolut inget att fundera över men den lyckas locka fram nått så man blir helt tokig på allt.... hmm...  Prata med Ia lite i telefonen nyss o hon o jag ska hänga imorgon eftermiddag o kväll! Hon o jag o hennes bäbismage! Det blir najs så kan hon banka lite vett i min knasiga hjärna som egentligen kanske inte är så knasig...

Hmm.. inge bra.... oj oj vilket snurrigt inlägg.. Måste skaffa mig ett liv helt klart! Kan man köpa det på blocket eller?

Men nu kommer Eliin snart med sitt wii så ska vi tänka på nått annat....

Trött är jag...

.. o seg o trött igen.. vet inte varför.. måste vara detta mörker som är utanför fönstret...
.. kass på att vara på gymmet är jag med.. har inte vart där på över 1 vecka nu.. börjar må dåligt för att jag inte går dit o ändå går jag inte dit o då blir jag ju å må ännu sämre på grund av det.. orkar inte.... Har jag tur kanske Jenni släpar dit mig nån dag i helgen. Hoppas vår motivation kommer tillbaka snart o att hennes barn håller sig friska så hon får träna nu! Kan ju vara därför jag är så seg o trött för att jag inte tränat på ett tag.

Men förutom att jag är trött å så så mår jag ju bra, mycket bra ;) !!

Nej nu ska jag hoppa i säng o försöka sova så himla gott som man bara kan göra!! Sen ska jag drömma positiva tankar om mitt gymmande! Haha få se om det funkar.. Dom positiva tankarna från Mi har ju funkat hela sommaren lång! Mycket bättre att tänka positivt än negativt.. ALLT blir mycket lättare då!! Tack Mi för att du fått in mig på dom tanke banorna!

Godnatt gott folk!!

Skoj har hänt!

Men tänker inte skriva nått här förutom att jag är lycklig!! Jätte trevlig helg hade jag o allt är perfa! Tummen upp!



(Bilden är från Morfars 70års fest i helgen! Det var med trevligt men det var efter det, det bästa var!)

Hmm...

inlägget jag skrev där nere om motion.. hmm inte bra.. eller jo det var bra men efter det har jag ju inte tränat nått. Min träningskompis barn har vart sjuka så hon har inte kunnat träna å då har jag haft grymt dålig karaktär o inte gått dit själv heller. Har iofs vart ute o gått o sen ridit hästen med. Så jag har ju inte bara suttit i soffan, men nästan.... Mår lite dåligt över det o hoppas verkligen att jag orkar släpa mig till gymmet imorgon iaf!

Tjo

Ny design till Camilla!



Hoppas bara hon blir nöjd nu med! Annars får jag börja om ;)

RSS 2.0