Sängdags

Nu så är det sängdags. Klockan ställd även fast jag är ledig imorgon men måste hinna med ett ryggpass på gymmet imorgon innan jag ska iväg på tatueringsmässan! Det ska bli spännande o skoj. Ska hålla kompisen Jenny i handen när hon ligger under nålen i ca 3 timmar!

Sängen nu då... Godnatt

Men hallåå...

Hur ska jag kunna noppa ögonbrynen om bästa pincetten är på rymmen!? Vet inte vart den tagit vägen alls, jag brukar ju alltid lägga den i den rosa burken i badrumsskåpet. Men nu är det puts väck :S ... hmm... återkommer senare!

Tacos


Torsdag

Inget alls att skriva.. har jobbat o vart på jobbkurs 09-22 så har inte hunnit med nått annat alls idag. Helg snart iaf. NICE!

Godnatt

Onsdag

Träning imorse, körde ett axelpass med mig själv. Gick superbra o jag var helt slut när jag var klar. Riktigt nice!!
Jobbade hela dagen lång med Lovie, skojigt värre var det även om jag var på ett kasst humör! Men det ordnade upp sig i slutet av dagen...
Gick o tränade igen... var lite segt men kände att jag ville.. så jag körde mage, sida o ländrygg.

Helgen närmar sig o då är det tatueringsmässa som gäller för hela slanten o på TISDAG så är det min tur!! YEAH!! Längtar ...


Nu ska det sovas! Godnatt

Tisdag

Men det känns som om det är slutet på veckan o jag känner mig allmänt matt. Förstår för tillfället inget alls o allt känns jobbigt. Var på gymmet idag med o det gick nog bra fast jag gav upp innan jag var klar o gick därifrån. Tappade suget. Får försöka imorgon bitti istället kanske känns bättre när det är lite mindre folk o jag kan köra mitt race utan att bry mig om någon annan. Hoppas det går bättre då för jag känner mig ju jätte sugen på att träna för har ju haft två dagars vila.

Jobbade med Lovie o Antony idag o det flöt på kalassuperbra o vi hann med MASSOR! Nice när det går bra på jobbet.

Nej nu ska jag kasta mig i säng tror jag o försöka läsa ut min bok, den tar ju liksom aldrig slut för jag somnar ju jämt.. haha..
Godnatt

Måndag

måndag måndag...
Kom hem för en stund sen från sthlm.. Har vart där o jobbat idag men åkte dit igår för att spendera lite tid med my best friend Malin!! Fick iaf kvällen med henne, lite mat o fika och sånt trevligt!
Jobbat på Vero hela dagen och det flöt på bra, hänger inte riktigt med på allt men det lossnar nog snart :P. Kom hem runt 20 och var helt slut efter tågresan, man blir så matt när man bara sitter i flera timmar o slumrar så jag åkte bara hem o fixade lite mat så inget gym idag heller.. börjar få lite abstinens har inte tränat sen i lördags. Haha.. 2 dagar bara men men. Imorgon blir det iaf träning. Ett hårt pass efter jobbet ska jag se till att fixa!

Nej nu ska jag rita lite på en tatuering! Dags igen om 1 vecka.. shit börjar bli lite nervös nu! =) Men det ska nog gå bra. Tatueringsmässa i helgen, skoj skoj. Och så blir det fest på kvällen med, eller ja hela dagen kanske fick ju veta av Jenny idag att man kan dricka öl på mässan, haha... ! Roligt värre kommer det bli. Hoppas bara Jenny inte får nån frossa så hon inte kan festa eller nått tok, MARIE du måste vara kvar o festa med. Var ju så länge sen!!! MIss U!

Godnatt eller nått!

...

skulle vart hemma i min ensamhet o ätit tacos som jag tänkte istället.. nu vart det ju tok av alltihoppa.. kass kväll!!!

öh skoj eller inte...

... grymt party sugen men det försvann ju snabbare än det kom.. jobbarkompisarna hinner nog inte hit.. suck.. jag har gjort mig klar o druckit massa drinkar.. skoj värre eller inte alls... suck.. nu vill jag bara gå o sova istället.. trååååkigt!!!!

Lördag

Jobb, träning o nu lite fest... fast först mat.. min lördag i korthet. Lugn o fin fest hoppas jag på för min del för jag ska sätta mig på ett tåg imorgon! =)
Kram o skål

Ofrivillig vila...

Japp ofrivillig vila blev det. Inget morgonpass som det brukar vara på fredagar, lite lessen för det. Det går ju alltid så bra på dom, men men får ta igen det sen. Vi hade lite kurs på jobbet som börja 8.00 så det var lite tajt med träning innan tyvärr. Sen jobba jag hela dagen lång o hann då inte träna nu på kvällen heller.. suck.. dom ska ju envisas med att stänga så tidigt på fredagar..hmm.. Men imorgon blir det riktigt hårdkörning efter jobbet!! Längtar så! Skulle vilja köra ett biceps pass men det lär nog bli ett benpass.

Har vart förbi mina bästa vänner Ia o Anders o Ebba. Hon växer ju o blir så stor så det är bäst att hänga med från början, sen när hon blir större då ska vi hitta på massa bus! "Tant"Jenny ska lära henne massa bus så mor o far får det lite jobbigt! ;)
Blev bjuden på mat, kalassuperdupergo lax på Ias vis! Tack =)
Sen åkte jag o solade när jag vart hos dom, så skönt att få lite färg i mörkret iaf.. fast jag kommer ju säkert inte ens halvvägs till ThaiElin! =( Men men ingen ide att försöka iaf, bara sola o må lite bra! Men nu är jag lite sur med för dom ska sluta med solarierna på mitt favvo ställe.. suck.. vart ska jag nu sola då!? Nått tips?
 
Tjingeling nu ska jag sova så jag får äta frulle snart, är såå hungrig. GOdnatt

Elins tatu!!



Elin har gått o tatuerat sig på andra sidan klotet! Tihi lite skoj för jag ritade dom är små döskallebina för ett halvår sen åt henne ;) Men jag trodde faktiskt inte hon skulle våga sätta dom på kroppen permanent! Men det gjorde hon =).
Oo vad jag längtar till den 4e för då är det min tur att bygga på min!! Längtar...... =)

Onsdag

Morgonpass i ottan idag! Axlar på tapeten. Ett riktigt bra pass med några nya dryga övningar. Grymt jobbigt o grymt skoj!

Ja du jocke min blogg har nog blitt min träningsdagbok, men det är ju lika bra när man ändå sitter här så gott som varje kväll, lätt att skriva om det här så har jag koll på vad jag pysslar med på gymmet!

Nu har jag diskat, tvättat o borde nu åka o handla men jag har inte riktigt ork till det. Men jag har ju några timmar till på mig när jag inte gick till gymmet ikväll. Det behövdes lite vila så jag hann med lite här hemma o även varva ner lite. Men jag tog mig en timmes promenad iaf när jag kom hem från jobbet medans jag hade tvätt i maskin. Disturbed i lurarna och stegen bara flöt på!
Nej ska samla mig för att åka o handla o kanske ta en solning med om jag orkar.... Tror faktiskt tyvärr inte jag kommer orka något av sakerna, haha.. var ganska skönt att softa i soffan nu.
Tjingeling så länge, jag skriver säkert mera idag det är många timmar till ny dag :D

Tisdag

Tillbaka på jobbet idag efter ledighet... två dagar det är lyx för mig, känns som en evighet, haha... Var lite lite med kunder bara men det funka iaf. Hade ju sovmorgon till12 så dagen vart inte så lång iaf.
Hade tänkt gå en morgonpromme imorse och hade ställt klockan och allt för att gå upp i tid, men när klockan ringde orkade jag verkligen inte gå upp så jag ställde om klockan o sovde vidare en timme till :D ... Kändes skönt då men fick lite dåligt samvete när jag var på gymmet ikväll så det blev ett hårt kondispass :D... Rodde i 20 minuter som uppvärmning, körde bröst sen blev det 10 minuter tuff stepp, 25 minuter crosstrainer o sen 10 minuter löpning, var helt slut efter det!! Hade laddat mp3an med bra hårdrock så det triggade mig en hel del!!
Nu är det sova som gäller för det är morgonpass imorgon som gäller!

Godnatt

Trött

Idag igen känns det som. Fast det är väl inte så konstigt när man inte sitter still mer än nån timme på kvällen... Imorgon börjar jag inte förrens 12 .. så lyxigt. Ska dock inte på gymmet innan, nästan kors i taket.. haha.. men jag ska försöka mig på att komma igång med morgonpromme o då är det ju perfa att börja en dag men börjar lite senare iaf. Blir gym på kvällen sen tror jag iaf, om jag inte ska ha vilodag imorgon... vi får se hur jag känner mig när jag vaknat imorgon.
Nu har jag iaf grymt ont i ryggen, tror det är träningsvärk, kan inte riktigt urskilja vad det är för en smärta... har satt på linimentplåster o ska hoppa i säng o håller tummarna för att det släppt imorgon!
Haha hade tänkt att det här inlägget inte skulle handla om träning, men det märks nu att det är det enda jag tänker på... men men sånt händer.

Jag vill flytta med, fast bara inom stan till att börja med. Jag vill ha en lägenhet mitt i smeten känner jag. Vill ha nära till allt! Ska skicka en massa mejl nån dag o lägga ut en massa trådar för att se om det är nått som dyker upp.
Nej sovdags nu. Godnatt

Måndag

Stallet var jätte trevligt! Var skönt att lulla runt lite i skogen med pållen. Perfekt väder för det o mysigt var det.
Hem åt lite mat o softa lite i soffan o då var det dags för gymmet igen.
Nu fick jag köra själv o började med biceps, hade bara tänkt köra det men det var så himla jobbigt så jag körde triceps med! Ett riktigt bra pass o är helt slut nu.
Soffan o sen sängen o jag kommer sova så skönt!!


Ledig måndag!!

Riktigt skönt att vara ledig idag, två dagar irad med igår då! Händer inte så ofta.
Tog lite sovmorgon.. vaknade strax innan klockan ringde vid kvart över 9e, upp o fixa frulle. Tänkte jag skulle börja med en tallrik havregryn o hade köpt nå sportgryn som skulle vara nyttiga men fy satan va hemskt det var, smaka inte alls gott så det blir att gå tillbaka till hederlig havregrynsgröt!
Cyklade in till stan o mötte upp Jessica som var med andra dagen irad när hon inte tränat på några månader, det händer inte så ofta att hon är med så nu dröjer det väl igen ;) ... VI tränade rygg+sida+mage. Lite lagomt pass sådär.

Kommer nog inte ha någon Jenni som träningskompis på ett tag nu, vilket känns mycket trist.. Jenni hinner inte med att träna, förstår henne men det är lite tråkigt, eller mycket tråkigt... Tur att jag har dom tidiga morgonträningarna med sällskap iaf.
Önskar att jag hade någon att träna regelbundet med som vill träna lika mycket o samma saker som jag! Tur att jag kommit in i en sån bra träningsperiod att jag går dit själv nu iaf. Hade det varit för några månader sen hade jag nog gett upp men nu attans klarar jag det själv!! Men det är ju alltid skoj med nån som kan puscha en och se till att man tar i ordentligt!
Nu ska jag iväg till stallet o ta hand om en kompis häst! Ut i skog o mark lite, ska bli skönt.
Sen är det ett till gympass på schemat, men det blir nog senare ikväll.

Kram så länge

Happy

Nu såg ju bloggen helt plötsligt ut som den skulle!! TJohooo...
Måste ha vart blogg det vart fel på. suck jag som fördrev flera timmar här i går kväll o svor massor.. men men nu är det som det ska iaf...
Nej mera bowling med Jessica nu!! Tjing

skitblogg...

... blir helt matt så fort jag går in på min blogg.. så här ska det ju inte se ut o jag har testat allt men det vill ju inte funka!!!

Har iaf tränat o fikat med Jessica idag. Blev ett tufft benpass! Skönt!!

Nu kommer hon snart förbi så ska vi spela lite wii!

Tjingeling

Hmm...

.... vet inte riktigt vad som hände. Allt funkade ju så bra på testbloggen?! Vad gick fel?!
Nu vart jag sur... skulle inte försökt byta till den nya nu, skulle väntat tills imorgon när man var lite piggare... suck... nu får ursäkta röran tills jag får ordning imorgon då kanske...

godnatt

Designen...

... blir jag kvar hemma så kan den nya designen nog komma på plats. Om jag inte somnar det vill säga. Då kommer den imorgon. Ska fixa o trixa in lite detaljer på den bara så byter jag in den sen!

Tjo

Utgång eller soffan?

Ååå jag har vart sugen hela dagen på att gå ut.. men inte hittat nån att rocka loss med.. men nu när jag fick frågan om jag skulle ut så vart jag helt seg.. dom ville komma hit o förfesta lite innan harrys.. men jag känner mig som om jag ska somna rakt upp å ner som jag sitter nu.. urk.. kanske lika bra att stanna hemma?! Fast å andra sidan är jag ju ledig två dagar nu så jag hinner ju sova massor i två dagar sen..
hmm.. får fundera lite till...

Min vecka!

TISDAG
Blev hämtad tidigt i tisdagsmorse o så bar det av till Gävle för jobb där i Vero butiken chefen just köpt till våran butikssamling. Lång jobbdag med mycket nytt att lära sig, skitskoj var det. Var där tills sena kvällen, åt god mat på Bocken i gävle innan vi åkte hem så det blev ingen träning då, var hemma strax efter 22 tror jag det var.
ONSDAG
Upp mycket tidigt o var på gymmet 06.45 o körde ett härligt axelpass. Gick superbra men var dock lite stressad för jag skulle vara på tåget 08.32, duschad o klar då. Duschade på 1 minut o gjorde mig klar på 2... när jag nästan var färdig ringer Frida o säger att hon hämtar mig med bil istället. Puh vart lite mera tid då o jag behövde inte räkna med gångtiden till stationen så jag fick några minuter till på mig. Gick superbra att jobba då med. Lärde mig ännu mera o shoppade loss lite med ;). Kom hem i tid o kilade ner på gymmet direkt! Hmm vad körde jag då mån tro.. kan det ha vart bröst.
Så det blev alltså ett morgonpass o ett kvällspass denna onsdag! Riktigt skönt.
TORSDAG
Upp i ottan igen, tror klockan ringt 06 varje dag denna vecka.. suck... inte van med det! Åkte 07 hemifrån för att hinna till Uppsala till 9e. Kom fram ordentligt men det var så drygt att köra, spöregn o mörkt hela vägen. Sånt höstväder är inte skoj...
Å så på kvällen var det dags för lite hoppning med pållen, men vart lite besviken för vi fick ta det superduper lungt för dom hade blitt vaccinerade på dagen o får då inte blir ansträngda o svettiga. Men men det var ju desto drygare för oss. Vart lite benträning då kan man säga ;)
Hoppa i säng o ställa klockan tidigt, igen..
FREDAG
Klockan ringde 06 fast nu var det inte för jobb nu var det för gymmet =). Tog emot lite för jag visste att jag skulle få träna själv idag.. brukar ju ha träningskompis på mornarna... men det gick super ändå. Körde ett kalashårt pass på biceps. O avslutade med 20 minuter på crosstrainern. Det börjar bli skoj att köra på den nu ... har inte gillat den tidigare, men den är ju bra så det är väl bara att köra på då... =).
Iväg till jobbet, o det var så skönt att vara tillbaka i den egna butiken igen, fast trist att det inte är några kunder att hjälpa men skoj iaf!
Kilade iväg till gymmet efter jobbet idag med o körde ett härligt ryggpass o nu hade jag sällskap av Jenni en stund iaf! Skoj när hon är med.

Nu är det soffan som gäller o jag ber om ursäkt för ett långt inlägg. Men det fick bli så nu när jag inte skrivit nått i veckan!

Kram o puss

trött

för trött för att skriva nått ordentligt. Sovdags o så väntar gymmet imorgon bitti.. får skriva om veckan senare... godnatt


Måndag

Jobbat hela dagen lång. Gick helt ok, kliade mig i huvudet några gånger men löste det mesta tror jag.

Direkt till gymmet efter jobbet & idag var Jenni med mig där. Trevligt med lite sällskap när man nästan alla andra dagar får träna själv. Hon har ju inte tränat ordentligt på några veckor så vi körde ett litet mixpass för att hon ska komma igång igen. Något set biceps, hårt på triceps o lagom på benen. Jag körde även lite mage efter hon gått :P kunde inte låta bli.
Är såå himla skoj att träna nu o det går bara bättre o bättre o jag vill bara dit o träna mest hela tiden.
Eliiiin när du kommer hem från det varma Thai då ska vi börja med morgonpromenader. Fast jag hoppas jag börjat med dom innan du kommit hem med. ;)

Nej nu är det lite soft i soffan som gäller. Ska försöka sova tidigt idag för jag blir hämtad 07.40 imorgon för det är jobb i Gävle som gäller.

Kramkram

Söndagsträning

Ja efter all mat hos mormor o morfar så var det ju lika bra att köra ett stenhårt pass. Blev rygg o mycket kondis idag. Kändes riktigt bra o det är alltid så himla givande att träna söndagar, förstår inte varför. Men det är nog den bästa dagen att träna!!

Nej nu ska jag sova snart eller försöka i tid iaf.. Är en mycket hård jobbvecka på ingång. Ska åka till alla butikerna min chef har i sina ägor. Blge på måndag, Nya VM butiken i Gävle på tisdag o onsdag, Uppsala/Gränby på torsdag o Falun på fredag o lördag. Så jag längtar till söndag redan nu för jag kommer vara helt slut efter en rolig men jobbig vecka!
Hoppas bara jag hinner träna mellan alla jobbpass med!

Kram o tjing

Helgens bak


 

 
 




Det var min helg med mormor o morfar. Ja så var det såklart en massa fika o kaffestunder med o massa mat typ hela tiden. Så det ska vara när man är hos dom.
O Asta var ju såklart med å o stor har hon blitt med =)

Kram

Mobilblogg

Japp från skogen skriver jag nu. Har just krupit ner på tältsängen mormor bäddat åt mig här i finrummet:-). Upp tidigt imorgon är det som gäller. Morfar skulle börja med gröten vid 6 sa han. Hoppas han skämta! Vi ska sen baka tunnbröd hela dagen lång. Måste nog rensa min frys när jag kommer hem så jag får plats med allt. Kul att umgås med mormor o morfar en helg så här! Nu ska jag försöka sova så här på pensionärs tid;-). Tjing & Godnatt

Fredag

Skrev ju inget igår tror jag bestämt.
Var ledig hela dagen igår så jag kilade till gymmet på förmiddagen o det var så lungt o skönt o jag kunde köra i min ensamhet med mp3an på högsta volym o massa bra musik. Körde massa bra övningar på biceps o triceps tills jag inte orkade lyfta nått på slutet.
Sen på kvällen var det dags för ett hoppträningspass med Bella. Men det gick ju mindre bra. Var strul hela tiden, fast det var mitt fel hela tiden. Hästen hon hoppa kalas men dumt att det ska strula i mitt huvud så jag gör massa tok. Men det lossnar nog till nästa vecka hoppas jag. Var nog bara nått tillfälligt.

Hade sen tänkt jag skulle pallra mig upp imorse o köra ett gympass som jag nu brukar göra varje fredagmorgon. Hade dock inget sällskap som väntade idag så när klockan ringde så ställde jag om den o sov vidare. Men det var nog mest för att jag var så himla trött för jag kom hem strax efter 23 igår kväll o i säng långt efter det & klockan ringde 06 så det var nog det ... Men jag har ju iaf kört ett morgonpass denna vecka och en massa andra gympass med. Nöjd iaf...

Nej nu är det soffan o tvn som gäller!
Tjing

-------
uppdatering... hmm hade gjort fint med massa färger o sånt i det här inlägget men det verkade inte vilja vara med.. hmm strunt samma!


Det går frammåt...

.. en liten tjuvkik iaf. Men det är lite småpill kvar men jag tror jag närmar mig slutet iaf!


Klurigt :S

Sitter här o funderar på en ny blogg typ.. hmm det ska bli stora förändringar här hade jag tänkt men får inte riktigt ihop det. Kan ta ett bra tag innan mina planer är fullbordade...

Onsdag

Japp morgonträning imorse var det. Axlarna fick en rejäl genomkörare, riktigt drygt var det men så skönt efteråt.
Dags att krypa till kojs. Ledig imorgon iaf, så skönt så jag ska ha sovmorgon o sen ska jag ner på gymmet o köra dagtid så man slipper allt folk. Sen är det ju ridning på kvällen! Höga hinder vill jag hoppa!

Tjing

Besviken...

.. men men... det löser sig förhoppningsvis på bästa sätt, jobbrelaterat är det om någon undrar.


Tisdag

Jobbdag som vanligt. Lika tråkigt segt som vanligt med.. känns som den här månaden är hemskt seg. Dock är det "bara" 21 öppna dagar kvar till renoveringen! Nice

Träning efter jobbet. Var ett riktigt bra benpass idag, körde på i 1½ timme tror jag det vart. Riktigt skönt.
Blir nog ett morgonpass imorgonbitti bara jag kommer i säng i tid idag.

Godnatt

Från lördagen



Haha galet värre!  I taxin på väg ner... orkar inte lägga upp flera bilder nu, ni får nöja er med denna hemska bild, måste sova. Natti

Måndag

.. mycket segt att komma upp idag. Helt slut var jag o snooza hur länge som helst. Men lyckades masa mig upp o iväg till jobbet.
Gymmet efter jobbet som vanligt o idag hade jag sällskap av Jenni med även om hon tog det mycket mycket lungt efter sjukdomen. Men skönt att hon är tillbaka iaf! Lite rygg o lite bröst idag blev det iaf.
(tyvärr Anna får du fortsätta läsa om min träning :P hihi... )

Snart dags att hoppa i säng... Godnatt

Trötter...

... alldeles för trött för att skriva nått nu Så ska hoppa i säng så jag orkar jobba heela dagen imorgon o sen gymma. Får lägga in nån bild från festen imorgon istället.

Trevlig resa Elin!! Ses om 6 veckor nu.

Godnatt

Kasst...

... alla mina kanaler på tvn har försvunnit?! Varför det då!
Går inte att söka in dom heller. Tur att jag ska iväg o hälsa på massa folk då så kanske dom kommit tillbaka när jag kommit hem igen ;)
Först ska jag åka o gratulera Linda eftersom jag inte kunde vara med på hennes stora party förra helgen. Så då får hon paket idag istället.
Sen ska jag vidare o hälsa på Anders o Marie o Ebba när jag ändå är i deras kvarter. Lilltjejen har ju hunnit bli 2 veckor nu! Tiden går så fort. Kändes som det var igår hon kom till världen.
Nej dags att göra sig iordning då.
Bilder från festen kanske kommer lite senare!

KRAMKRAM

Lördag del 3

Nu ringde elin så jag skqa kila iväg i regnet då! Tur hon bor nära! Fest står på schemat. Hörs imorgon eller nått!

KRAMKRAMKRAM

Lördag del 2

Gymmet avklarat, biceps o triceps körde jag igenom idag. Åkte o solade direkt efter det. Så himla skönt o har inte gjort det på länge.
Nu har jag fixat massa här hemma så jag är helt slut. Har tvättat två maskiner, lagade mat, diskat o bäddat ur sängen. Där tog jag slut, vet inte vad som hände, kroppen totaldog så jag fick lov att lägga mig ner o sova 30 minuter kanske för att ens orka resa mig igen. Vart helt slut... Ska snart hänga maskin 3 o plocka in disken i skåpen.

Sen hade jag tänkt orka få på mig dom där lösnaglarna som jag fick lov att offra bort förra helgen bara för att vi skulle bowla. haha.. Hoppas bara det finns nagelbitar så det räcker nu.. men jag tror det man får ju så många extra så det borde gå att luska ihop.

Tjingeling det kommer säkert fler delar denna lördag!

KRam

Lördag

Ledig lördag dessutom!! Så skönt är det, ska snart traska iväg till gymmet så jag har det avklarat för dagen o kan ta det lungt o pyssla lite här hemma sen hela eftermiddagen. Tvätta o dona o sånt där man måste göra men bara hinner när man är ledig.

Igår fredag var jag på gymmet 07. Eller satt till o med vid roddmaskinen o värmde kl 06.50. Blir lite smått överraskad av mig själv där men det är riktigt skönt. Blev ett riktigt rejält axelpass! Kändes toppen igår o det känns kanon idag.
Nej nu är det dags för armarna, tjing!

Torsdag

Nyss hemkommen från stallet. Har haft hoppträning med hästen idag, inget gym alltså idag. Det gick bra med hästen o vi hoppade bana o lite höga hinder!
Hungrig som en gnu nu så det är dags för nått att äta sen blir det nog sängen. Ska iväg till gymmet 07 denna fredag med. Ska bli en vana det där. Riktigt skönt när man väl gjort det :P

Tjingeling

Onsdag

Jobbat jobbet idag o det var grymt segt!! Inga kunder å inget annat att göra idag heller. Hoppas på bättre lycka imorgon.

Gick bra iaf på gymmet, men det var sjukt mycket folk idag med. Så himla dumt att träna den tiden direkt efter jobbet men det är ju smidigast så.
idag var det ryggen som fick sig en omgång. Gick finemang. Imorgon är det vilodag från gymmet men då är det ridning som gäller istället. Blir lite träning för hela kroppen då.

Nej nu ska jag göra nått annat istället för att sitta här. Tjo

RSS 2.0