Gott Nytt...


Snörvel o godnatt

Har snytit mig minst en miljon gånger o nyst närmare två miljoner... o hostan är kvar den med, ser mörkt ut med nyårsfirandet för min del, men det kan ju ske mirakel tills imorgon!



Godnatt nu iaf

Kram


Bloggdesigner

Igår gjorde jag en ny bloggdesign till min vän Anna och idag gjorde jag en till mina kompisars mamma Anitas blogg.
Varsegoda!!


Godmorgon

Sitter här med min frukost nu och funderar vad man ska roa sig med idag då.. suck, lika krasslig idag med... hehe fortfarande lika vek ;)
Just nu känns det inte som om jag kommer få fira nått nyår heller, så tråkigt!

Sysselsättning

  

Måste ju roa mig med nått.. redigerade lite bilder, bara lite enkelt för att fördriva några tråkiga sjuka minuter iaf...  Tröjan på bilden köpte jag nyligen och har lätt blitt min favorittröja, lite oversize sådär lagomt. Kan gå i den varje dag om jag fick, hehe.

Sjuk

ååå så trist.. vakna i morse och var superdunder förkyld o halsontet hade kommit tillbaka. Suck.. så det blev till att vara hemma från jobbet och mitt planerade gymbesök ikväll blev ju inte av. Nu har jag inte tränat på 2½ vecka. Börjar få lite smått damp här nu. Hoppas det här går över fortare än kvickt för nu vill jag verkligen köra hårt på gymmet igen!

Kram

Julen

En supertrevlig jul har jag haft med släkten, mamma pappa bror o mormor o morfar med flera! Vi har ätit massa god mat o spelat en massa Wii. Skidor o backhoppning för fulla muggar i mor o fars vardagsrum. Ett litet missöde har dock skett under julen bara. Skulle ju vara snäll o klippa klorna på mormor o morfars lilla Asta men råkade klippa en för kort så vi hade lite smått blodvite! Men hon överlevde iaf när det väl sluta blöda.
Klappar har jag fått med och är supernöjd!


     

plus att jag fick pengar o sängkläder med! Alla klappar är helt toppen!!
TACK FAMILJEN

Nu sitter jag o njuter med en kopp choklad o fixar med min nya IPOD! =) Får ju hålla mig hemma idag när alla andra går ut eftersom man börjar jobba tidigt imorgon när rean skall börja. Är grymt sugen på att gå ut men får ta det en annan dag.



KRAM

Jag fick en Award!!



Jag har fått utmärkelsen av: Tess

Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.Jag ger awarden till:


1. Eliin
2. Heidi

3. Fitness Bunny
4. Anna 
5. Emelie

6. Sanna

7. Carro -  En tränande frisör...


Söndag

Och allt är bra, skallen är normal o klapparna är köpta! Alla glada o nöjda.

Godnatt

Akutenbesök

Japp så blev det igår...
Hoppade hästen igår och allt gick superduper bra, vi hoppade lite höga hinder o vi var nöjda allihoppa o jag skulle komma en gång till för att det gick så bra. Men då blir det nått knasigt och jag och hästen är inte riktigt på samma linje. Men snäll som hon är så hoppar hon, det var bara det att hindret låg nu på ca 150 och hon hoppade det stillastående, vilket resulterade i att jag slog min haka ganska kraftigt i hennes huvud, tror jag det var. Blev lite snurrig o klev av i några minuter men hoppade sedan upp och fortsatte igen. Gick bra men lite öm var jag.
Kom sen hem o satte mig framför datorn för att varva ner lite och bokstäverna på skärmen började hoppa framför ögonen och jag kunde inte fokusera blicken riktigt. Sen började vänster handens fingrar att domna bort så Anna förstod inte riktigt vad jag skrev då. Ringde då Elin och när jag prata med henne började ansiktet att försvinna, vänster sida bara men iaf. Kinden, läppen o halva tungan, riktigt läskigt. Då fick jag åka till akuten, elin var snäll o skjutsa mig o hängde med mig där en stund. Jag fick ju dock sova kvar för dom visste inte vad domningarna var, fast då hade dom ju blivit normala igen. Fick sova där iaf, eller nja inte sova heller direkt. Hamnade i en sal med tanter som bara snarkade o prata i sömnen. Plus att jag blev väckt en gång i timmen för att dom skulle kolla blodtryck o pupillerna. Var ingen trevlig känsla att få en ficklampa i ögonen från sovet tillstånd. Usch det gjorde nästan ont!
Men nu har jag iaf fått komma hem o jag hade inte ens hjärnskakning. Men men tur att det inte var nått. Men inget jobb för mig idag då.. suck nu när det roliga julruschen drar igång. Få se om jag kan sova lite nu o kanske gå ner några timmar ikväll o jobba iaf. =)

Fast jag är iaf nöjdast att jag inte ramlade av där på 150 och att vi faktiskt kom över hindret!! =)

Kram så länge

Onsdag

Fortfarande ont i halsen, men iaf bättre nu på kvällskvisten. Så ingen träning idag heller.. suck..

Jag vill att det ska hända nått skoj nu... eller ja det händer ju massa roligt hela tiden men på riktigt ;) ...

Godnatt dags att sova i tid.. Julfrukost med jobbe imorgon halv 8a... Sov gott kära ni!

Tisdag

Och 3:e dagen med ont i halsen.. suck.. ingen träning sen jag kom hem från sälen.. suck.. jag vill men f*n halsen! Hoppas det har gått över när jag vaknar imorgon.

Julruschen tycks inte vilja börja på jobbet... tror det kommer bli kaos kanske fredag o lördag.. men absolut måndag o tisdag! Såå roligt, längtar dit, det är ju det med längtar efter hela året. Önskar att julruschen var lite längre dock.. det blir mer o mer komprimerat till några få dagar, tänk om det kunde vara rusch lite längre. Skulle ju vara hur roligt som helst!

Nej softa i soffan en sväng innan sängdags!

Tjingeling gott folk =)

Mera bilder...

Bland annat lite bevismaterial :P

      

Dessa bilder är tagna av Linda Nygårds

Måndag o hemma igen!

Underbar helg! Mycket snö, fest, bastu, slalom, trevliga vänner, soft, kortspel och liknande har vi haft för oss..


        

Onsdag

O torsdag imorgon vilket betyder SEMESTER i 4 dagar. Sälen står på schemat resten av veckan med Nygge o syster o pojkvänner! Ja synd bara att man själv inte har nån pojkvän att ta med.. Men min chef tyckte jag skulle göra annat i sälen han, han sa till mig idag att  - JENNY se till att du får det nått rejält där uppe, det behöver du! Haha schysst chef man har... hehe sa till han att vad vet du om det, jag kanske får så jag klarar mig ändå. Då tappa han hakan en sekund tills han såg att jag skämta. HAHA!!
Men det ska bli skit skoj att åka slalom för första gången på 14 år, hehe.. lycka till Jenny! Kommer väl hem med en bruten fot eller två... =)

Jobbat i Uppsala idag och det gick jätte bra, lite jobbigt att köra bara i snövädret men det gick bra fast det tog lite längre tid. Direkt iväg till gymmet och körde ben och biceps. Gick superbra! Bra tryck i allt nu!! Tränade bröst o Triceps igår och Clas, min gymbuddy, tyckte jag hade bra tryck i brösten igår, haha vet inte riktigt vad han syfta på dock ;) ... Fick lite nackmassage med, nice!

Händer mycket med känner jag, fast inget riktigt ändå. Haha, tänker dock inte skriva nått här, vi får se vad tiden utvisar.

Haha joo glömde ju nästan att jag vann idag. Innan jag åkte från uppsala så kom jobbarkompisen Mats där med ett litet snöre och sa -Spänn nu! Vadå ska jag o såg undrade på han.. Spänn biceps nu då sa han. Okej sa jag o gjorde det o han drog snöret runt och rita med en penna där ändarna gick ihop. Sen spännde han och jag sa Tyvärr! Haha jag vann! Haha han spara snöret med så det är ju bara att hårdköra biceps nu så han inte går om till nästa månad när jag är där igen!!

Nu ska jag planera lite för morgondagen mycket att göra...
- Bränna skiva
- Bikini
- Partykläder
- Skidkläder
- Vanliga kläder
- Pocketbok
- Twister
- Handla mat
- Sola
- Gymma
- Diska nästan allt iaf
- Plocka ihop här hemma, Hinner inte!!!
- Köpa mössa

Godnatt nu!!

Söndag

Grymt skoj igår på jobbjulefesten men nu är jag trött på att festa... Så nu får det vara nog. Ska iofs till sälen i helgen så vi får se hur det blir med det då.. Men sen är det slut på fest o så är det bara träning som gäller!

Får visa lite bilder från festen sen för nu måste jag verkligen sova, är helt slut!

kramkram

Julfest!!

Återkommer om jag överlevt imorgon =)
Har gjort gympapass för att komma i jeansen, hahaha. Blir jobbigt när man ätit julmat o ska på dass.. kommer inte få på mig dom igen.
Kram o trevlig lördag på er nu måste jag fara!
Kram

Torsdag o ledig dag!!

Japp så nice! Sov till tjugo i nio utan att ha någon klocka på ringning! Så underbart att inte vakna till ringsignalen. Man blir lite piggare när man vaknar av sig själv. Åt lite frukost o sen kilade jag ner på gymmet o tänkte att jag skulle få vara för mig själv där, det brukar man ju kunna få vara när man är det sådär på förmiddagen. Men icke.. PRO hade nog årsmöte där tror jag med både pass i gympasalen o i gymmet o frukost i hela "lobbyn". Överallt var dom, men det är väl sånt man ta när man tränar på Friskis, hmm därför jag starkt överväger att det snart är dags att byta gym!! Men jag lyckades ångvälta mig fram och tränade hårt mina stackars axlar! Ett riktigt rejält pass blev det, så nice. Körde rejält slut på dom och avslutade med 2 kilos vikter och när jag var klar orkade jag inte ens lyfta dom, hehe.. så det ska vara!
Avslutade med tjugo minuter omväxlande löp gång på bandet, lagom avslutning.

Hem o laga mat, god kryddig kyckling blev det! Matlåda tills imorgon lyckades jag med å göra.

Softa lite framför datorn o frostade av frysen och sen bar det ut på promenad med Elin i en timme, så skönt! Och snart bär det av till stallet. En riktigt ledig dag = träningsdag! Toppen när man hinner med sånna här dagar, tar ut sig rejält så man sover gott sen!!

Nix lite mellanmål på tapeten dådå!
Kramkram

Work work work

Idag var det bara jobb Hela dagen lång.. Orkade inte gå till gymmet så jag tog hand om hemmet en smula så det är fint o rent imorgon när jag är total ledig! Annars brukar ju ledig dagar gå åt till att städa. Men inte imorgon! Då ska jag först sova läääänge eller iaf tills jag vaknar. Sen bär det av till gymmet, blir förhoppningsvis ett riktigt hårt axelpass tror jag. Känns som om jag vill köra det nu iaf. Sen blir det en promenad med Eliin på eftermiddagen o sen hoppning med hästen på kvällen typ nattenkröken!

Ingen rolig på msn idag heller.. hehe... men det går bra ändå!! ;)

Godnatt nu eller snart iaf

KRAM


Tisdag

Jobbdag o vi hade städmorgon jag o boysen! Gick mycket smidigt o inge duvbajs hitta vi heller. Toppen!  Lite folk var det iaf idag men lite segt på slutet när jag stod själv. Sådär lagom skoj...

Hade ingen vidare gymlust idag.. men gick dit iaf o stod 40 minuter på crosstrainern o 20 minuter på löpbandet, varvat gång o löpning. Kändes riktigt bra när jag var färdig. Körde inge styrka alls för det hade nog inte gått nå bra, var inte alls motiverad för det idag. Får köra hårt imorgon med Jenny igen!! Hoppas hennes barn hållt sig friska så hon kan följa med.
Nej nu ska jag försöka sova i tid så jag orkar upp utan snooz imorgon, har just kommit fram till att det är det som gör en segoberta hela dagen!

Kram o godnatt


Måndag

Har vart i gävle o jobbat idag, gick smidigt o bra o jag kom hem med två toppar :P.. vilket är mindre bra men men det får väl funka då ;).
Ett träningspass fanns även idag med på schemat, och det blev biceps o lite bröst o mage!
Orkar inte skriva nått om helgen förutom att jag hade superduperskoj med Eliin på fredagen o mådde där efter på lördagen o fick lov att jobba haha... Sånna partyn ska vi gå på mera! Vare sig du vill eller inte :P ... Puss på bästa Elin!

Nu ska jag gå o sova för vi har städmorgon på jobbet o vi lär väl få städa massa duvbajs i hela butiken, hehe för anton stackar fick jaga duva på kvällskvisten o den ville då inte gå ut i kylan igen! Tur det finns veterinärer som passerar förbi!

Kram o godnatt

RSS 2.0