mycket kul... :


pain again :

nu kommer jag få ont igen.. var på gymmet idag med. kunde inte köra nån muskel som var i närheten av dom vi träna i måndags. har haft problem med att hosta o nysa eftersom vi körde hårdträning med magen sist. urk va jobbigt det har vart idag... så idag när vi träna fick vi köra ben o kondis... blev lite armar med så gott vi orka. men nu kommer jag inte kunna gå istället imorgon. får hoppas att magen börjat släppa så man kan röra sig lite iaf.
sen skulle jag å elin vara duktiga o åka o storhandla... hmm men det gick ju sådär.. haha hade kommit halvvägs i vårat strosande när vi upptäckte att klockan var 21.45 o dom stänger ju 22... hmm o ica maxi är ju typ ganska stort så vi hade ju en hel del att klara av innan vi var färdiga... men vi fick jogga lite lätt på slutet, tror vi fick med det mesta även om jag fick kuta o hämta köttfärsen två minuter över! men dom var lika glada för det... lite jobbigt bara när jag kom hem å upptäckte att jag har fryspåsarna i min andra lägenhet så jag kunde inte frysa köttfärsen o falukorven.. måste komma ihåg det första tjing i morgon bitti så det inte blir dåligt... tur att jag börjar senare så jag hinner nog göra det i ottan. kanske kan träffa på nån byggjobbare o höra hur det går med badrummet med.. om det går enligt planerna!

nej nu ska jag försöka pallra min ömma kropp i säng! godnatt gott folk!

shit va ont :

var på gymmet idag med jenny o körde riktigt ordentligt. vi plågade varann ganska rejält. gjorde massa hemska övningar o killermaskiner... o det känns redan nu kan jag säga. undrar då hur det ska det då kännas imorgon. jag kunde knappt tvätta håret o det är riktigt jobbigt att bara sitta här o skriva på bloggen. vi var ju jätte duktiga o strecha med men det hjälpte nog inte så mycket.

har ont ont...

Mobil blogg

Testar här. Ligger i sängen o ska sova. Funkar bloggning härifrån? Återstår att se imorgon när jag slagit på datorn. Godnatt kära lärare :-)

kanonjacka :

tog nya jackan på till konsum.. såååå skönt!

over and out


konsum :

funderar på att gå till konsum.. fast jag vet inte vad jag ska inhandla. vill ha nått gott men samtidigt nått nyttigt.. hmm.. svårt vart det. snacks eller mat.. min mage har vart lite ontig denna vecka så jag borde köpa nått bra... få se vad jag kan hitta på där.. tjo så länge..

tack världens bästa mamma :

mamma o pappa kom på besök idag för nästa vecka flyger dom till solen i två veckor så dom ville hälsa på lite innan. gick en vända med dom på stan efter jobbet o hann med lite granna. gick bland annat in på stadium för att kika på deras vinterrea, har länge velat ha en lite mera skidjacka att ha till vardags å när man typ ska ut o gå o så. skulle bara kika läget inför lönen nästa vecka men så hitta jag en jätte fin o mamma säger, du får den om den passar! hihi o klart den gjorde.. den vart helt kalas! TACK MAMMA! tur att man har dom! hihi..
här är jackan jag fick...
      

sen gick vi å åt stooora hamburgare på o'learys. alla tre vart hur mätta som helst. o det var väldans gott som vanligt där. o bjuden vart man där med! tack igen mamma o pappa!
sen vart det kaffe hemma hos mig!
TACK igen mamma o pappa jackan kommer bli kalas!

.....

är helt slut efter den här veckan o jag har lördagen kvar o jobba. känner mig helt utpumpad o känns som om jag inte vet när jag får sova en morgon nu.. hoppas jag har nån lååång sovmorgon nästa vecka. o nu har jag ätit en massa morötter o dipp så jag har fått helt ont i magen, inte smart... nej soffdags med huvudet på kudden är det som gäller nu o invänta resultatet på lets dance.
sorry att jag har bloggat dåligt under veckan käre läsare men jag har inte haft någon tid över till det. ska försöka bättra mig!

godnatt

bra dag :

bra dag om man ser på motionen, en timme promme med elin på dagen o över en timme på gymmet... känner mig riktigt duktig nu!
resten av veckan är bara jobb o jobb, ska ut å åka med lite granna så nu måste jag sova.

godnatt kompisar!

lunchdags med anna :

nuså är jag redo för att inta en lunch med anna på stan! nu väntar jag bara på att hon ska ringa så jag kan åka o möta henne. sen idag så ska jag o elin ta en promenad o sen blir det nog äntligen lite gymträning ikväll om jenny fortfarande är på g!
Ha en bra dag på er KRAM

riktigt rolig förfest igår :

och det var skoj på harrys med!
här kommer lite muppkort haha... glada o så var vi iaf. daniel hade en riktigt rolig lek, han kom hit och fick uppdraget som lekledare. schysst... hade inte sett killarna på säkert 5-6 år så det var riktigt skoj när man är van att gå i samma klass o ses typ varje dag på gymnasiet. daniel o jonas, o så har vi linda -sweetkay.blogg.se- och elin -eliintheone.blogg.se- och så kom emelie -eebee.blogg.se- förbi med och var med o lekte lite.

        
image399

hallå där :

vilka är ni som läser här... tycker det är dåligt med kommentarer.. förutom från ajlin o eebee... ni är duktiga.

men vilka är ni andra som läser??

en kort lååång dag på jobbet :

trodde det skulle bli en seg dag på jobbet men fel fel fel hade jag. var själv hela långa dagen från öppning till stängning utan lunchavbyte. men det var ju lite smått frivilligt. fick ju två lediga dagar förra veckan. trodde jag skulle dö av tristess men icke.. haha... det var full fart hela dagen med alla hjärtans paket.. hade typ 4 killar som handla av mig idag o resten tjejer o alla skulle ju såklart ha paket till pojkvännerna. klädde dessutom om alla skyltdockor o började på en shopreport plus att jag sen sydde upp ett mycket stort antal jeans. typ en hel svart sopsäck! var kanske närmare 15 stycken som först skulle sprättas o sen sys upp. tog några timmar det med. titta på klockan första gången 15 hehe. kasta i mig lite mat o sen var dan typ slut! riktigt skoj ändå! roliga kunder idag!

nu har jag installerat tvättmaskinen med o fick lov att köra en tvätt så här mitt i natten... nja eller 21 satte jag igång den. tur att jag just nu bor på nedre plan. är nog ingen som här. har ett psyko ovanför mig med sägs det så han märker nog inget heller. han är nog aldrig hemma för det är alltid mörkt där uppe. men sjutton gubbar jag hade ju inga underkläder kvar så då får dom ta att jag fick lov att tvätta nu!

hmm shoppa lite idag med.. fy på mig.. hade ju sparat pengar men icke.. skulle ju börja på gymmet igen med.. men tusan.. en ny plånka o väska måste ju alla tjejer ha ibland. färgen blidde gul idag. på båda två! från åhlens. har inte orkat ta nått kort. få se om jag behåller om då kanske ni får se dom sen...

nu ska jag försöka varva ner tills tvätten är klar. godnatt

shopping idag :

kunde inte låta bli.. fick lov att shoppa lite.
image393
kikade på t-shirten häromveckan med.. skönt med halvlång ärm o nu prova jag den med o den var klockren.. likaså sweaten till.. det är samma gula på trycken så jag kunde inte låta bli. måste ju ha dom ihop.. så sköna med. såklart inköpta på veromoda!

godnatt

sego vecka :

hmm bådar inte gott. segt på jobbet idag o segare kommer det bli... ska stänga 6 dagar denna vecka... hmm.. är inte positiv till det men men.. hoppas verkligen det händer nått skoj som kan inspirera mig lite eller bara nått litet som lyser upp tillvaron lite!
tvdags.. tjing

helgen avklarad :

blev lite fest igår, var faktiskt riktigt skoj.
skratta en del åt emelie hehe hon var rejält full, å försök inte skylla ifrån dig. haha... stackarn, hennes klackar gick av, hehe o hon ramla o skrapa sönder strumpbyxorna så hon var nog lite blåslagen idag... fast det var nog inte värre än han som gick in i lykstolpen haha... det var verkligen ett sånt där funniest homevideos moment. haha.. rakt in i den gick han o grejerna i hans händer bara flög. haha telefonen åkte ut i gatan o emelie var snabb o plocka upp den å killen bara låg kvar o fortsatte prata .. hehe.. undra om han mår bra idag!

nej nu ska jag fortsätta titta på run away bride!

godnatt

nya brillorna :

inte så jätte kalasbilder men ni ser nog lite hur dom ser ut iaf...

 

fick två betalde för ett par...

jovars :

vet inte riktigt vad jag ska skriva nu...
blev singel idag... gemensamt beslut, men ändå lite jobbigt... men livet ordnar sig nog tror jag. det brukar göra det...

morsning korsning :

godmorgon kära läsare. har sovit ganska bra första natten i "nya" lägenheten. här var det tyst o lungt förutom hunden i lägenheten bredvid som skäller o verkar ha grymt tråkigt. 
har just ätit lite frulle o nu blir det nog en morgonpromenad med ANNA. sen ska jag sitta vid telefonen idag o vänta på att mäklaren ska ringa... fast just nu har jag ingen susning hur mycket eller lite jag vill bjuda. vill jag flytta igen, jag trivs ju så bra på det här berget... hehe... vart osäker idag när jag vakna. men det blir säkert bra när det är klart med.
ha en bra dag!

knäpp dvddosa :

haha när jag väl hittat dvdn o kopplat in den å allt.. stoppat i filmen o ska välja språk.. då strejkar dosan, testar att byta batteri.. funkar ej.. byter till andra batterier... funkar ej... blir förbannad, funkar ej det heller.. så jag får trycka på play på dvdn o får ta det språk som blir. tur för mig att det vart engelskt tal o ingen text.. men tusan vad jobbigt att titta på film när man fick lov att koncentrera sig... trodde det skulle vara skönt o avslappnande o kika på film. men icke idag... jobbigt värre.. så nu måste jag beställa ny dosa. suck..

--------------------
uppdatering... det blev blades of glory... komedi med handling om konståkning.. ska nog kika på den igen när jag fixat en dosa så jag får text. men det var en rolig film..

tv bekymmer :

först å främst i den nya lägenheten finns det ingen fungerande boxer för förra hyresgästen tog med sig strömkabeln dumt gjort.. å det tar några dagar innan det kommer en ny, beställde idag.
sen tänkte jag titta på dvd för jag har ju då bara 1 2 o 4an... haha men vart var den då... leta i alla kartonger jag kunde komma på o inte hitta jag den heller..
gissa vart den låg efter en vända ner i gamla lägenheten med... jo i kastrullkartongen.. haha logisk packning!! men men så är... i en tidigare flytte lyckades jag tappa bort stereodosan o den kom ju fram i flytten efter haha 2½ år senare... den låg i samma låda som strykjärnet.. hmm så be inte mig om hjälp o packa när du ska flytta!

kram

lunchdags :

idag en såhär flyttdag får man gå å lyxa till det på en pizzeria tycker jag. så jag drar med mig ajlin idag.. smaklig måltid

bytt lägenhet :

nu så är bytet skett. det gick undan. tog en timme högst så hade killarna burit ner o tömt min lägenhet o fyllt den "nya".... så nu ska jag bo in mig här i typ 2 månader å sen flytta tillbaka.. haha flyttkillarna sa att dom ville flytta tillbaka med för jag hade så lite å lätta saker. var ju en piece of cake för dom...
nu ska jag kila över till den gamla lägenheten o fixa lite där sen ska jag försöka packa upp lite här iaf. ska ju kanske packa ner snart med om jag ska köpa lägenheten imorgon.. får se hur mycket jag ska bjuda... hörs snart igen.. är ledig två dagar nu med såååå skönt..
tjo

börjar bli tomt... :

nu kanske ni förstår varför dom ska renovera badrummen.. haha... 
  


ekar gör det snart i resten av lägenheten med...
   

7.30 kommer flyttgubbarna... dags att sova nu då kanske... urk.. hatar å flytta...

godnatt

hatar flyttkartonger :

just nu bor jag i en flyttkartong. har packat ner halva lägenheten o ställt iordning möblerna så det är lätt för gubbarna att lyfta ut det i lastbilen å åka 40 meter till nästa hållplats. nej jag väl flytta runt lite flera kartonger med..

see u on the other side of the street...

nu så :

ja nu har jag (vi) väl packat det som kan tänkas behövas iaf dom närmsta veckorna i evakueringslägenheten. svårt när man inte ska packa allt man äger o har... men tror vi har fått med det jag kan komma att använda. annars är det ju bara att knalla hit o hämta det. inte så långt iaf.
nu ska jag nog sova... godnatt

tråkigt att packa :

mycket tråkigt att packa ner lägenheten... urk... måste fortsätta nu.. suck... inte motiverad.. vet inte vart jag ska börja..

tjo

rensar :

håller på att rensa garderober o allt... har just packat ner typ 6 par stövlar som min käre vän anna ska få kika om hon vill ha. sen bytte jag o nu siktar jag in mig på annas dotter lisa. har plockat ut säkert 10 tröjor som jag inte använder som hon säkert kan ha å leka i. kul att kunna ge bort saker till nån man känner istället för att slänga allt. vilket jag kommer göra om anna o lisa inte vill ha det!
ska ju flytta ur den här lägenheten till en evakueringslägenhet för dom ska renovera badrummet i den befintliga. och eftersom jag är lite dammkänslig så skulle det bli jobbigt att bo kvar här under den tiden så jag fick en annan lägenhet typ 40 meter bort så länge. tänkte det kunde vara bra att passa på att rensa lite igen, var ju inte så längesen men det behövs igen kan jag säga. ska flytta på tisdag, tur man får flytthjälp så jag behöver inte bära nått. sen får jag hjälp när jag ska tillbaka hit med om det nu blir så att jag flyttar tillbaka till min lägenhet. för jag var ju och kikade på en att köpa förra veckan som jag kommer att vara med o buda på nu i veckan. det känns lite halvjobbigt att flytta på tisdag å på onsdag så kanske jag köpt en annan lägenhet hmm.. då blir det till att flytta igen, så jag ska försöka att inte packa upp allt för mycket på tisdag. men har iaf tänkt ha dubbla lägenheter i en månad för i den jag vill köpa så måste hela lägenheten renoveras så tänkte hinna försöka göra köket där innan jag flyttar in iaf. hela köket måste nämligen rivas ut och göras om från början... kul att få göra om hela lägenheten från början o göra det exakt som jag vill. badrummet är gjort men det var i dom färger jag ville ha så det var skönt. men allt annat måste verkligen göras. det är nämlingen en tant som bott där i säkert 100 år som inte renoverat något alls.. men hon har skött det hon haft väldigt bra så den är välvårdad iaf men helt fel färger om man säger så. hihi...
så det ska bli spännande o se vad budet hamnar på och om det är nån mera än jag som tänker bjuda. jag återkommer med det under veckan. nej nu ska jag sätta på kaffe o fortsätta rensa i garderoben. hmm borde börja packa nån kartong med... elin du får kanske komma å ge mig en hand ;) ikväll...

kram

nu är jag nöjd :

nu är layouten mycket bättre... helnöjd tror jag att jag blev denna gång. den lila var inte riktigt jag kände jag. var inte skoj att skriva i bloggen när den såg ut så. men nu så... några glas vin å lite svart så blir det bara fint..

vad tycker ni?

vita eller rosa :

image381

vita eller färgade snören?
hmm tycker nog defenitivt dom vita, dom andra är lite väl spräckliga. såg mycket enklare o renare ut med dom vita.

glasögon :

bild på glasögonen kommer när jag fått dom emelie! =)
skulle ta typ tio dagar sa dom från i måndags då! fick ju två till priset av ett.. tjoho...

paus för bloggning :

håller på att städa för fullt... skulle ju bara diska imorse men så vart det hela köket typ. lika bra att typ flyttstäda eftersom jag inte vet om jag kommer komma tillbaka nått till den här lägenheten.
här är skorna jag köpt denna vecka. ett par har ni redan sett i ett tidigare inlägg men nu får ni se dom andra två paren. ett par från din sko o ett par från scorett. vet inte om jag ska behålla båda, vi får se.

  

hehe så här långt ska jag evakueras... i det typ gröna huset porten längst bort. dit ska jag några veckor iaf medans dom gör mitt badrum i den här. tur iaf att man får flytthjälp.
image380

nu ska jag fortsätta plocka å städa lite. hörs snart igen.

missnöjd :

är ja med bloggens nya look. vill inte ha det så här men vad ska jag göra istället då.. hmm... har absout ingen aning. får försöka hitta på nått när jag är ledig nu i helgen. måste försöka börja packa ner lägenheten med. ska ju till en evakueringslägenhet medans dom ska renovera detta badrummet. men kanske hinner köpa lägenhet innan jag ska tillbaka till den här jag har igen. vi får se vad som händer. berättar om den andra lägenheten imorgon. nu vart det två inlägg fast jag inte skulle skriva nått!

godnatt igen då

en vecka utan blogg :

det var riktigt länge sen jag orka skriva nått nu. men imorgon ska jag uppdatera er vad som hänt under veckan... det är blandad kompott!
tre par skor, två par glasögon o kanske en lägenhet.. hehe är inte det bra shopping för att vara bara en vecka!

hörs imorgon, natti

RSS 2.0