Drygt

Fortfarande ingen dator. Trodde dock jag skulle få en med mig hem idag. Men icke... Imorgon ska jag ha en, det bara är så! Har så mycket skoj att skriva om från helgen. Men det får bli när datorn är så plats. Nu är det mat o fika med marie och anders på balkongen. Bara dom kommer. Kram kram ps. Livet kan vara bra underbart! Jag njuter:-)

Lånedator

Det verkar ju totalt omöjligt för mig att få en ny dator men fick iaf en lånedator idag, en 10". Så liten o söt är den, inget jag skulle vilja ha sen men smidigt att ha med sig om inte annat. Ligger i bäddsoffan hos mor nu och väntar på att få vakna imorgon och få ut o sola!! Jag blir fly förbannad om det inte är nå sol imorgon ;)
Nu ska jag surfa runt lite och kika på bloggar jag missat!

KRam o godnatt

Förtidig present

Fick den igår för att pappa åker över gränsen på jobb på min dag.
Men fick den här kalasbra dragväskan! TACK mor o far!!


Oj hamnade visst på sne men det får ni ta!

Har inte fått tillbaka min dator än, 10 veckor har gått. Men killarna på phonehouse är på g nu iaf och om dom inte får fram o tillbaka min dator nästa vecka så lutar det åt att jag får en ny!  =) Dom är ju toppen.

Om jag har lust så kanske jag slänger in lite mera bilder från gårdagens som tillbringades med underbara vänner i snöån!
Fast jag kanske inte har en enda läsare kvar nu när jag knappt skriver nått... :S ... Hoppas dom få jag hade återkommer snart iaf när jag fåt min dator tillbaka!

Kram på er så länge

Slutkörd!

Hello i kojan! Dåligt med uppdateringar nu för tiden. Men har fortfarande ingen dator, 9 veckor utan, suck är allt jag kan säga... Har tränat box idag, 90 minuter, helt underbart pass med sånn bra energi från ledaren Carro! Nu är jag utslagen på soffan:-). Träningen går så himla bra just nu, synd bara att jag fuskar så med maten, hmm inte bra alls. Men jag ska ta tag i det... Vet inte varför jag slarvar. Blir så sur på mig själv! Ska defenitivt bättra mig! Kram

Saknad

Att det kan vara så himla jobbigt fortfarande. Saknar min Bella så himla mycket och det är inte samma sak längre utan henne. Det saknas någon när man är där ute. Det är jobbigt att vara där! Har knappt ridit något på sistone men tänkte att idag ska jag prova igen. Men känner inte alls samma glöd som förut. Vill att det ska vara som förut. Vill ju njuta där på hästryggen. Får hoppas det kommer tillbaka, vill ha bella tillbaka men det går ju inte så får hoppas på att känslan iaf kommer!

Trist

Min dator är fortfarande på rymmen:-(. Riktigt trist... Så ni får ursäkta dom tråkiga inläggen ett tag till. Tränat box idag, grymt bra pass! Carro är kanon på det där! Nu ska jag sova. Morgonpromme och gym innan jobbet imorgon. Natti

RSS 2.0